Addams
Ball 1 locked
|
 |
« Dátum: 2007. július 05. - 01:34:20 » |
|
A 3.gép pedig amit vettem egy első ránézésre teljesen hiánytalan, és hibátlan firepower gép 1980ból
|
|
|
Naplózva
|
Sic gorgiamos allos subjectatus nunc.
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2007. július 05. - 10:06:19 » |
|
tolem tegnap vittek el az agyhalott de nemrossz allapotu peldanyomat  jo kis hangulatos gep volt anno, persze nem egy vilagrengeto jatekelmeny. az 1 ev alatt amit halottan nalam toltott meg ranezni is kellemes emlek volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Addams
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2007. augusztus 18. - 01:41:38 » |
|
1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Addams
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2007. augusztus 18. - 01:50:36 » |
|
Eddig azért nem tettem képeket, mert ezeket sikerült készíteni róla, aztán "lemerült" a fényképezőm végleg :( Apropó, nem tud valaki elfogadható áron dolgozó vállalkozót, aki lekrómozná az összes flipperem lábát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Addams
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2007. augusztus 18. - 01:52:44 » |
|
2
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Addams
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2007. augusztus 18. - 01:54:15 » |
|
3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2007. augusztus 18. - 09:17:45 » |
|
o igen... a kek szinu kapu, a csalen allo karok, megismerem ez az en kicsikem (volt) hüppp...  amugy www.firepowerpinball.com itt vannak erdekessegek a gephez pl. kozepso targetekre matrica, kabinet matrica, ilyesmi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tisu
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2007. augusztus 23. - 22:30:31 » |
|
Apropó, nem tud valaki elfogadható áron dolgozó vállalkozót, aki lekrómozná az összes flipperem lábát
Én csepelen szoktam krómoztatni ,többek közt flipper lábakat is ,szépen dolgozik elfogadható áron ,ha még aktuális szólj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tisu
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2007. augusztus 26. - 14:12:47 » |
|
természetesen nem titok holnapra előásom a telefonszámot nevet,egy a bibije hogy csak 70 centiig fér a kádjába a krómozni szánt holmi.(flipper láb az még ok)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Addams
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2007. augusztus 28. - 01:18:36 » |
|
köszi. Holnap utánakérdezek. http://www.cromkontakt.hu/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2007. szeptember 02. - 08:55:35 » |
|
tudtatok, hogy allitolag ez volt az elso multiballos gep ? ha nem vagyok indiszkret, mennyi kreditet kell gyujtenem, hogy szert tegyek egy ilyen masinara ? anno ezen tanultam flipperezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
izs-49
Globális moderátor
Special
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2007. szeptember 02. - 09:01:51 » |
|
Igaz nem igen szoktunk árakról tanácsot adni, de kb:20.000-170.000-ig. Állapottól függ. A 170 már a karcmentes hibátlan.Szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
IZSten veletek. '63 SQUARE HEAD '77 LOST WORLD '78 KISS '91 T2 '92 BLACK ROSE '92 ADDAMS GOLD '92 CREATURE '92 FISH TALES '92 Dr.WHO '92 SW '93 INDY '94 GnR '95 TOM '95 CONGO '95 AFM '96 SAFE CRACKER '96 SCARED STIFF '97 MEDIEVAL MADNESS '97 CIRQUS VOLTAIRE '98 MONSTER BASH '08 SHREK
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2007. szeptember 02. - 10:59:06 » |
|
A multiball-os megfogalmazas nem teljesen helyenvalo, mert a Firepower volt az elso ELEKTRONIKUS gep ami multiballt tudott. Az elso multiball-os gep a Balls-A-Poppin nevu volt  Viszont az eloszor az FP-ben volt Lane Change funkcio.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2008. augusztus 31. - 03:50:20 » |
|
no. mukod. ledezes elott igy nez ki... ( sotetben  ) holnap kidekoralom leddel. meglatjuk. A PinBoton es Rudyn nem bantam meg, sztem itt sem, csak tobbet kell tornazni, mert nemollan ecceru, mint az ujabb masinak. ( a bonus 1..9,10,20 -nal peldul le kell szedni egy sint, ami tartja az izzokat, aztan hajra. ehhez kepest Rudy vagy a PinBot matrix ujjgyakorlat. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2008. augusztus 31. - 11:55:31 » |
|
Gabikám,gratula a géphez...Nagyon király lett,ahoz képest h majdnem velem egyidős a gép.  Üdv S.G,
|
|
|
Naplózva
|
Solymosi Gábor alias S.G. Billiard and Pinball forever:-)))))
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2008. augusztus 31. - 18:34:18 » |
|
Gabikam, en is gratulalok hogy az ex-emet ennyire osszraktatok  Azt a fenti ronda kek kaput csereld mar ki pirosra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2008. augusztus 31. - 20:51:40 » |
|
Gabikam, en is gratulalok hogy az ex-emet ennyire osszraktatok  Azt a fenti ronda kek kaput csereld mar ki pirosra
perpill oromkodok, hogy milyen remekul muxik. ha elmult a kezdeti euforia, elobb-utobb kerul oda egy piros.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hentes
Egyesületi Tag
Jackpot
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2008. augusztus 31. - 21:08:13 » |
|
Végre látok már egy Tűzerőt működve látni. Az enyémek kicsit még távol vannak a ledesítéstől. Remélem a két és félből sikerül egy ilyen szépet nekem is összerakni. Tök szép! Üdv: Hentes.
|
|
|
Naplózva
|
Nyolcvanas évek gépeit gyűjtöm. Már csak Cyclone flippert keresek!
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2008. szeptember 01. - 09:56:06 » |
|
Sötétben minden flipper jól mutat, ha az izzók legalább 90% -a ég  ) Kösz a jókívánságokat, lesz ez még szebb is. első körben az volt a cél, hogy lássam a gépet működni. Az igazi meló majd idő és anyagiak függvényében ( perpill mindkettőböl kevés van ) majd ezután jön. A playfieldet majd szeretném lakkoztatni, a fejüvegre is ki kell találni valamit, mielőtt a festék búcsút int neki. nincs arra is valami lakkozásos technika ? Kap rendes lábat is, Blitz már meghozta, most megyek veszek valami rozsdaoldó folyadékot, aztán krómozás vagy mittomén. A kabinet is kaphat némi festésjavítgatást. Hentes ha összerakod, a tied szebb lehet, a kép alapján a playfield nagyon rendben van, a fejüveg is szép, szurkolok, hogy mihamarabb neki tudj ugrani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hentes
Egyesületi Tag
Jackpot
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2008. szeptember 01. - 17:18:20 » |
|
Nagyon megnéznék egy ilyen gépet, hogy milyen lehet rajta játszani! Az enyémet nem mertem még bekapcsolni. Milyen a hangja? Játékélmény? Nagyon népszerű volt a játék annak idején, gondolom nem véletlenül. Nézegetem a rajongói oldalát, hogy mennyi minden van hozzá. Valósággal kedvet kaptam hozzá, hogy soron kívül megcsináljam! Jútyúbon nem keresgéltem még Firepower movie után. Van három fejüvegem, a harmadik majdnem hibátlan. Ha gondolod egyiket fel tudom ajánlani. Meg más alkatrészt is. Én többől alkarok egy kifogástalant összerakni. A maradék (akár működőképesen is) eladó lesz. A káponásnyéki Firepower kasztnija az nem túl jó, sokat állt egy nyitott fészer alatt, pörgős a pesték az oldalán és a fejet is szétfúrták, hogy egy utólag beépített ventillátornak jusson levegő. Apropó, ha megtalálom, teszek be róla egy képet a Kókler Bt-s topikba is. Elszomorító.  A mindhárom pálya jó állapotú és többnyire hiánytalan. http://www.firepowerpinball.com/Hentes
|
|
|
Naplózva
|
Nyolcvanas évek gépeit gyűjtöm. Már csak Cyclone flippert keresek!
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2008. szeptember 01. - 18:57:23 » |
|
Nagyon megnéznék egy ilyen gépet, hogy milyen lehet rajta játszani! Az enyémet nem mertem még bekapcsolni. Ha erre jarsz, ugorj be  Milyen a hangja? Játékélmény? Nagyon népszerű volt a játék annak idején, gondolom nem véletlenül. Nézegetem a rajongói oldalát, hogy mennyi minden van hozzá. Valósággal kedvet kaptam hozzá, hogy soron kívül megcsináljam! Jútyúbon nem keresgéltem még Firepower movie után.
En picit elfogult vagyok, ugyhogy azt kell mondjam kiraly a hangja. Es mivel ezen nottem fel, a jatekelmenyt is elso osztalyunak minositem  Monduk az igazi majd akkor lesz, ha rakerul az igazi Williams labazat, mert most jo 12-13 centivel magasabban van, mint eredetiben. Keresztlanyomnak is tetszett, mert hosszabb ideig tartott egy jatek, mint Rudyval. Mondta, hogy picit egyszeru a gep, de tetszik  Van három fejüvegem, a harmadik majdnem hibátlan. Ha gondolod egyiket fel tudom ajánlani. Meg más alkatrészt is. Én többől alkarok egy kifogástalant összerakni. A maradék (akár működőképesen is) eladó lesz. A káponásnyéki Firepower kasztnija az nem túl jó, sokat állt egy nyitott fészer alatt, pörgős a pesték az oldalán és a fejet is szétfúrták, hogy egy utólag beépített ventillátornak jusson levegő. Apropó, ha megtalálom, teszek be róla egy képet a Kókler Bt-s topikba is. Elszomorító.  A mindhárom pálya jó állapotú és többnyire hiánytalan.
http://www.firepowerpinball.com/
Hentes
Ha marad egy fejuveg a felujitasok utan, arra valosziinuleg vevo leszek. Amugy lehet valahol csal a fenykepezogep, nekem ugy tunik az en fejuvegem valahol a tieid kozott van, kekek a repuloszarnyak, viszont a FirePower felirat meg mintha a masikrol lenne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|