Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. június 26. - 22:02:08

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  Általános  |  Kötetlen beszélgetés  |  Topic: Ki lehet-e helyezni gépet publikus helyre? « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Ki lehet-e helyezni gépet publikus helyre?  (Megtekintve 5164 alkalommal)
Zsozso
Ball 3 locked
*

« Dátum: 2016. január 25. - 23:51:31 »

Mármint nem üzemeltetni, hanem csak úgy jópofaságból ingyen. Butikba, kocsmába, szoliba, stbstb.... Erről tudtok valamit?
Naplózva

"...És tessék mondani, pénzt lehet vele nyerni?...."
SuMickey
Extra Ball is lit
*

WWW E-mail
« Válasz #1 Dátum: 2016. január 26. - 04:42:05 »

Röviden: Nem

Hosszabban: Én is szerettem volna kiállítani gépet, úgy, hogy annak ingyenes használatát egyértelműen
                  jelezni kívántam, sőt a pénzbedobás lehetőségét teljesen megszüntettem volna.
                  Szóval kértem rá hivatalos állásfoglalást a Szerencsejáték Felügyelettől, ahonnan írásban
                  tájékoztattak, hogy csak bátran helyezzem ki, ... miután a gép minden engedélyeztetésen átesett
                  és természetesen fizetem minden járulékát, mintha "hagyományos üzemeltetésben" lenne.
                  Szóval hivatalosan NEM.

Naplózva

SuMickey Alvilága: Judge Dredd - F1 Grand Prix - Terminator 2 - Star Wars (DE) - Indiana Jones (W) - Creature from the Black Lagoon

http://www.pinballowners.com/sumickey
Zsozso
Ball 3 locked
*

« Válasz #2 Dátum: 2016. január 26. - 07:04:13 »

Én inkább a NAV-tól fosnék....
Naplózva

Flipper doktor
Ball 2 locked
*

« Válasz #3 Dátum: 2016. január 27. - 00:15:03 »

A Szerencsejáték Felügyelet a NAV-on belül működik. Kb. 7-8 éve a pécsi vidámparkban próbálkoztunk avval, hogy a flippereket egy teremben üzemeltetve a gépek ingyen működtek volna, de a terembe 15 percre 100- Ft + ÁFA lett volna a belépő. A Sz.F. válasza a következő volt:" ...§-ban foglaltak szerint nyilvánosság által látogatható helyen csak érvényes regisztrációs kártyával rendelkező játékautomata (nem nyerőgép) üzemeltethető." A regisztrációs kártya kiadásának feltétele az OMH hitelesités (két évre 24.000 Ft) az adó előre történő megfizetése (fél évre 30.000- Ft) ellenőrzési pótlék (egy évre 10.000- Ft). Játékautomatát pedig csak olyan vállalkozás üzemeltethet nyilvános helyen amelyiknek a tevékenységi köre erre is kiterjed. Pont.
Naplózva
Zsozso
Ball 3 locked
*

« Válasz #4 Dátum: 2016. január 27. - 06:59:25 »

Köszönöm a pontos választ!
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  Általános  |  Kötetlen beszélgetés  |  Topic: Ki lehet-e helyezni gépet publikus helyre? « előző következő »
Ugrás: