Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. július 07. - 00:00:09

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: Indiana Jones 2008 « előző következő »
Oldalak: 1 2 3 [4] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Indiana Jones 2008  (Megtekintve 72108 alkalommal)
b4rb1
Ball 3 locked
*

« Válasz #105 Dátum: 2009. január 07. - 13:45:57 »

Örömmel fedeztem fel a minap mikor Pesten voltam, hogy a Westend szét van kenve új Sternekkel. Megörültem nagyon, mert még nem láttam közelről pinball2000 utáni gépet. Váltottam is gyorsan temérdek százast és nekik estem. Hát legjobban az Indy érdekelt, mivel nagy kevenceim közé tartozik a régi. A végére hagytam nagy durranásnak, de mire végigértem a többin teljesen elszomorodtam a felismeréstől, hogy a Stern már csak azért csinál flippert, hogy "legyen". A szerencsekerekes pinnel kezdtem, de akkor még nem fogtam gyanút, mert az érdektelenségemet játék közben a hülye témának tudtam be. Aztán jött a  Shrek amibe már két százast is belesüllyesztettem, mert szimpi volt a miniplayfield. Mikor először sikerült aktiválnom akkor jött a feketeleves. Olyan volt mintha egy ilyen Tescós 4000Ft os elemes flipperrel játszanék. Szerintem katasztrófa. Elbohóckodtam vele egy darabig, sajnos a replay is összejött, úgyhogy álltam mellette egy darabig. Egyébként annyira nem lenne rossz, ha a minipf a rendes méretű golyóval üzemelne (pl Haunted House). A Karibtenger Kalózaira már nem is emlékszem a Batman meg egyenesen felbosszantott. Átálltam hát az indyhez ami elég sematikus a többi géppel. A temérdek toy meg a fotorealisztikus design szerintem borzasztó. Amúgy persze mindegyikkel el lehet pötyörészni, mert hát a flipper mégiscsak flipper, de szerintem a 2000 előtti gépek mindegyike veri az új Sterneket. Még a talán a rosszabb Gottliebek meg DE-k is.
Bocs az Offért meg az ócsárolásért, de csak a csalódottság és a régi pinek iránti tisztelet szólott belőlem.  :-[
Naplózva

atee
Extra Ball
*

« Válasz #106 Dátum: 2009. január 07. - 14:41:10 »

Hát igen a 90 es évek gépeivel nehéz versenyezni.
Nem tudom mi az oka annak, hogy nem gyártanak már olyanokat. Téma az lenne rá dögivel.
Csinálni kéne egy Magyar céget és belevágni a Flipper gyártásba. Majd azt világhírűvé tenni és újra sikeressé tenni a flippert :D
Szép álom.
Naplózva

Rocky (Gottlieb 1982)
atee
Extra Ball
*

« Válasz #107 Dátum: 2009. január 07. - 14:47:32 »

Hát igen a 90 es évek gépeivel nehéz versenyezni.
Nem tudom mi az oka annak, hogy nem gyártanak már olyanokat. Téma az lenne rá dögivel.
Csinálni kéne egy Magyar céget és belevágni a Flipper gyártásba. Majd azt világhírűvé tenni és újra sikeressé tenni a flippert :D
Szép álom.

Illetve tudom mi az oka. Az ócska video játékok térhódítása :)
Naplózva

Rocky (Gottlieb 1982)
Tyutyu
Special
*

Dr. Zaccaria

WWW E-mail
« Válasz #108 Dátum: 2009. január 07. - 15:08:12 »

Egyébként annyira nem lenne rossz, ha a minipf a rendes méretű golyóval üzemelne (pl Haunted House).

Akartad mondani : mint a Pinball Champ - ugye ?   :P
Naplózva

"A Zaccaria név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez !"
b4rb1
Ball 3 locked
*

« Válasz #109 Dátum: 2009. január 07. - 15:13:52 »

hogyne! zaccaria foréver! természetesen megelőzte a HH-t. Most olvasom, hogy 2 hónappal :D
sajnos pár hónapja lecsúsztam egy locomotionról és egy soccer kingsről is :(

(ja beleolvastam a bdk fórumba és rájöttem miért húzott fel a gép)
Naplózva

Tyutyu
Special
*

Dr. Zaccaria

WWW E-mail
« Válasz #110 Dátum: 2009. január 07. - 15:22:55 »

:jolvanjol:  :respect2:  ;)
Naplózva

"A Zaccaria név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez !"
b4rb1
Ball 3 locked
*

« Válasz #111 Dátum: 2009. január 07. - 15:29:30 »

:beer:
Naplózva

Recon
Guest

« Válasz #112 Dátum: 2009. január 07. - 16:06:44 »

Egyébként annyira nem lenne rossz, ha a minipf a rendes méretű golyóval üzemelne (pl Haunted House).

Akartad mondani : mint a Pinball Champ - ugye ?   :P

akarta mondani: black knight
Naplózva
b4rb1
Ball 3 locked
*

« Válasz #113 Dátum: 2009. január 07. - 16:34:11 »

és tényleg!  :respect2: nem is tudtam, hogy a black knight 2000nek volt elődje.
Naplózva

hokuszpk
Guest

« Válasz #114 Dátum: 2009. január 07. - 23:45:10 »

b4rb1 majd kapsz jol Ernötöl es Ramp -tol :D)

nagyjabol egyetertek,a legtobb Stern gep engem sem fog meg, a Batman es a Shrek/Family Guy kifejezetten idegesit, de kivetel ugye erositi a szabalyt, a Karib Tengeren talaltam jatekot meg a SpiderManon is...
a legmokasabb ezekben a gepekben, hogy multiballnal minden 'Jackpot' igaz, hogy per def. a Jackpot valami olyasmi, amit nehez kiszedni, nemsurun lehet; tovabba relative nagy pontszamot ad, es egy pontban surusodik a megoldasa;  nahat a BagitManban eltalalod a golyot, es maris jakpot. 200.000 ha ha.  mér nem lehet ezt big points vagy valami hasonlonak nevezni ? Steneknel a 'jakpot az egy joker kifejezes :D)
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #115 Dátum: 2009. január 07. - 23:50:35 »

és tényleg!  :respect2: nem is tudtam, hogy a black knight 2000nek volt elődje.

nahat fejlodik a technika. mi ezt a manapsag mini playfieldet anno a Black Knighten ; a Haunted Housen ; a Marson es a Pinball Champon is 'emelet'-nek hivtuk... meg a HH-n es a Black Hole -n volt pince....
Naplózva
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #116 Dátum: 2009. január 08. - 02:20:16 »

mellé, igaz részben a videójátékok is, de a nyerőgépek azok amelyek visszavonulót fújtak williamséknek :S ha nem állítják le a p2k projectet két ígéretes kísérlet után, akkor ott lett volna a videójátékok méltó ellenfele flipperformában, igaz költséges üzemeltetnia p2k gépeket.
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
atee
Extra Ball
*

« Válasz #117 Dátum: 2009. január 08. - 08:34:36 »

mellé, igaz részben a videójátékok is, de a nyerőgépek azok amelyek visszavonulót fújtak williamséknek :S ha nem állítják le a p2k projectet két ígéretes kísérlet után, akkor ott lett volna a videójátékok méltó ellenfele flipperformában, igaz költséges üzemeltetnia p2k gépeket.

Értem. Köszi a pontosítást.
Szerintem fel lehete támasztani a flippert hamvaiból. El is képzeltem egy olyan céget akik ahogy az occ a choppereket, egyedi gépeket gyártanak rendelésre  :D aztán ha kellően sikeres és ismert akkor néhány témát lehet sorozat gyártásban is piacra dobni.
Kell egy elhivatott csapat szakemberekből, kreatív embrekből meg némi tőke :)
Amerikában tuti működne. Innen biztos nehezebben, de az lenne aztán világszám  :banan:
Naplózva

Rocky (Gottlieb 1982)
Ramp
Special
*

« Válasz #118 Dátum: 2009. október 24. - 12:10:09 »

Tehát:-Skill shotnál válasszuk a Super Pops-t.
         -ezután lehetőleg minél többször lőjük a gombákhoz a golyót.Ezáltal emeljük a Jackpot értékét 1M-ról akár 2.5M-ra.
        -majd kezdjük el lövöldözni a Last Crusadert folyamatosan.
        -minden lövés +75 K-t számít a bónuszban.
Multiballok közben(Temples of doom,Raiders of the Lost Ark) ne foglalkozzunk a nyilakkal csak a Captive ballt lövöldözzük,ugyanis a golyó mögötti 3 droptargetre egy szorzót ad.
Persze kell a négy megszerezhető extraball is.1:Mistery(sorsolás),8X jobb rámpa,5 Cairo Swordsman,mind a négy módból egy-egy aktiválása.
Naplózva

Pinball is Dead
baddeni
Ball 3 locked
*

« Válasz #119 Dátum: 2009. november 02. - 22:43:38 »

Sikerült múlt héten játszanom ismét az Indyvel (1x már játszottam vele a 2008as flipperek éjszakáján) mivel most több időm volt rá ezért sikerült megismernem és észre sem vettem teljesen elvarázsolt, még még még játszani akartam vele :D A sternek eddig nem tudtak 1-2 kivétellel így meglepni de ez az Indy szerintem nagyon jól sikerült, számomra már a régebbit is megközelíti...... Na majd harmadik nekifutásra letisztul ez a vélemény de most nagyon bejövős az új Indy  :jolvanjol:
Naplózva
atee
Extra Ball
*

« Válasz #120 Dátum: 2009. november 03. - 07:34:09 »

Sikerült múlt héten játszanom ismét az Indyvel (1x már játszottam vele a 2008as flipperek éjszakáján) mivel most több időm volt rá ezért sikerült megismernem és észre sem vettem teljesen elvarázsolt, még még még játszani akartam vele :D A sternek eddig nem tudtak 1-2 kivétellel így meglepni de ez az Indy szerintem nagyon jól sikerült, számomra már a régebbit is megközelíti...... Na majd harmadik nekifutásra letisztul ez a vélemény de most nagyon bejövős az új Indy  :jolvanjol:

Az első ember aki ilyen jó véleménnyel van róla :)
Naplózva

Rocky (Gottlieb 1982)
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #121 Dátum: 2009. november 03. - 12:50:33 »

második mert nekem is bejön :)
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
vpety
Jackpot
*

Pinball fanatic

« Válasz #122 Dátum: 2009. november 03. - 20:48:20 »

baddeni véleménye nem számít, ő mindig lelkes azonnal, minden gépnél  :mosoly: ugye Dani?
Naplózva

"It will never work!"
baddeni
Ball 3 locked
*

« Válasz #123 Dátum: 2009. november 04. - 18:36:32 »

vpety: ez igaz :D de ez tényleg jó kis gép  :jolvanjol:
Naplózva
AlterEgo
Ball 3 locked
*

WWW E-mail
« Válasz #124 Dátum: 2010. április 19. - 23:13:30 »

Nekem az első után csalódás volt, nagyon...
Naplózva

fusion malfunction
Angyalpor
Extra Ball
*

« Válasz #125 Dátum: 2012. február 09. - 11:21:54 »

Hat...
Jatszottam mar vele regebben is,de tegnap gondoltam, nekiesek a Westendben. (Miutan a Transformers teljes kaosz,a Tron melletti geppuskahangu lovaktol meg epilepszias rohamot lehet kapni...)
Szerintem primitiv. 2lovesenkent jackpot,es gyakorlatilag ha esz nelkul lovoldozol,akkor is szorkaja pontokat.
Oke,szep videok,de akkor is. Egy szazasbol otot kellett jatszanom,de a veget mar csak ellodoztem...
A tobbi gepen egyetlen ok miatt nem jatszottam: undoritoan koszosak... :-(
Naplózva
Oldalak: 1 2 3 [4] Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: Indiana Jones 2008 « előző következő »
Ugrás: