Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. július 08. - 00:32:05

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: Shrek « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Shrek  (Megtekintve 19309 alkalommal)
Recon
Guest

« Dátum: 2008. január 04. - 22:14:39 »

http://www.pinballsales.com/asp/product.asp?recorprod=1&product=539&cat=15&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1

a kovetkezo Stern szornyuseg egy Shrek designos Family Guy lesz...
Naplózva
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #1 Dátum: 2008. január 08. - 14:46:41 »

http://www.pinballnews.com/news/shrek.html

nem egyszerűbb? :)
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
Recon
Guest

« Válasz #2 Dátum: 2008. január 08. - 14:50:22 »

A cikk januar 8-adikai
En 4-ediken tettem fel a topicot
tehat nem volt egyszerubb ;)
Naplózva
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #3 Dátum: 2008. január 10. - 02:07:52 »

A cikk januar 8-adikai
En 4-ediken tettem fel a topicot
tehat nem volt egyszerubb ;)

láttam de nem is arra értettem , hanem arra hogy nem egyszerűbb megvárni, amíg 1 hivatalos forrás megemlíti, mert mi van akkor ha pl úgy dönt a stern hogy mégsem lesz belőle semmi? :S
Naplózva

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
Recon
Guest

« Válasz #4 Dátum: 2008. január 10. - 08:26:40 »

ilyen a bulvarsajto, minel elobb hirt kell adni az ujdonsagrol... ;)
no de visszakanyarodva az eredeti temahoz...
Naplózva
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #5 Dátum: 2008. január 11. - 12:28:51 »

recon new name is flipper hot magazin :D na komolyra fordítva amit én olvastam róla az annyi volt hogy a family guy lesz shrekre át designolva :S
Naplózva

Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
*

WWW E-mail
« Válasz #6 Dátum: 2008. január 11. - 12:33:06 »

recon new name is flipper hot magazin :D na komolyra fordítva amit én olvastam róla az annyi volt hogy a family guy lesz shrekre át designolva :S

A flipperklub weboldalon találtok egy cikket róla magyarul :)
Naplózva

[Pinballs:  Getaway, Fish Tales, Black Jack, SWE1 ;) Gone but not forgotten Batman Forever, Super Orbit, Elektra , Mundial, Lap by Lap, Diamond Lady Arcade: MKII
http://www.csokieskave.hu
http://www.mpadesign.hu 
http://www.mpacustom.hu]
Ramp
Special
*

« Válasz #7 Dátum: 2008. január 11. - 22:26:37 »

Frankó a leírás.1 hibát láttam viszont:nem Chris lett Puss-in-bootsból hanem Chrisből lett puss-in-boots
hiszen Crazy Chris a kiváló Griffin család oszlopos tagja.
Naplózva

Pinball is Dead
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
*

WWW E-mail
« Válasz #8 Dátum: 2008. január 12. - 09:16:26 »

Frankó a leírás.1 hibát láttam viszont:nem Chris lett Puss-in-bootsból hanem Chrisből lett puss-in-boots
hiszen Crazy Chris a kiváló Griffin család oszlopos tagja.

Köszi, kijavítom... csak sajna elég nehéz látatlanban fordítani :)
Naplózva

[Pinballs:  Getaway, Fish Tales, Black Jack, SWE1 ;) Gone but not forgotten Batman Forever, Super Orbit, Elektra , Mundial, Lap by Lap, Diamond Lady Arcade: MKII
http://www.csokieskave.hu
http://www.mpadesign.hu 
http://www.mpacustom.hu]
Recon
Guest

« Válasz #9 Dátum: 2008. március 18. - 14:24:09 »

http://pinballnews.com/games/shrek/index.html

Naplózva
Vis Major
Ball 3 locked
*

« Válasz #10 Dátum: 2008. március 19. - 10:54:13 »

Huhh, ezek a zöldre festett lábak és egyéb fémalkatrészek kicsit szépek...    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Naplózva

Hö!

I'LL BREAK YOUR FINGERS NEXT TIME!!!
Blitz22
Extra Ball
*

« Válasz #11 Dátum: 2008. március 19. - 11:29:57 »

Nekem nagyon bejön! :dance
Naplózva

"Túl gyorsan jön a golyó, ezen a szar gépen megint ragad a kar..."
Gépeim:Fish Tales, Magic Castle, Strange Science, Black Rose, Shaq Attack, Cosmic Flash és egy fél Laser Cue:)
Tyutyu
Special
*

Dr. Zaccaria

WWW E-mail
« Válasz #12 Dátum: 2008. március 19. - 11:37:59 »

Hát ... Ogrés egy masina lesz - az biztos !

Naplózva

"A Zaccaria név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez !"
Senor
Egyesületi Tag
Special
*

Senorland

WWW E-mail
« Válasz #13 Dátum: 2008. március 19. - 15:32:25 »

Jó lesz ez... végre valami jófej gép..  ;D
Naplózva
ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #14 Dátum: 2010. február 23. - 20:36:44 »

Milyen a hosszu tavu tapasztalatotok a Shrek-el?
Igaz izlesek es pofonok különbözöek, tehat csak ertelmes es tapasztalatbol irjatok.

En csak 2x jatszottam vele es nagyon tetszik (habar nekem meg is vannak a filmek)
Allitolag nagyon nehez vegig vinni (van aki azt mondja, hogy majdhogynem lehetetlen)
Naplózva
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #15 Dátum: 2010. február 23. - 21:07:59 »

Konkrétan a Ferenc körúton volt egy Shrek amibe a 4. játék után belevertem egy 220 milliós grandot de azt nem vágom,hogy volt e finálé   :-\ ...
Nem tűnt túl bonyolultnak a gép.... :futyul Hozzáteszem a Sternek közül talán az egyik legnormálisabb....
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
hokuszpk
Guest

« Válasz #16 Dátum: 2010. február 23. - 23:51:12 »

ez a gep hosszutavon is egy zoldre festett Family Guy.
ha azt ismered, akkor egyszeru behelyettesiteses modszerrel ezt is kb. 3 perc alatt megfejted, hogy merre meddig hany meter.
Naplózva
ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #17 Dátum: 2010. február 23. - 23:57:39 »

Engem speciel a Shrek erdekel, mivel a FG-t nem neztem soha, igy a temaval (megha vicces is) nem tudok mit kezdeni.
Nem veletlenül mondom azt, hogyha a TSPP-t atepitenek Futurama-ba, akkor azt is megvennem, mert annyira szeretem a sorozatot.
A Shrek-el is igy vagyok ;)
Naplózva
feherzs
Extra Ball
*

« Válasz #18 Dátum: 2010. február 24. - 19:52:14 »

A Shrek tényleg nagyon jó! Sőt dicséretére válik a gyárnak, hogy koprodukcióban készült a McDonald’s-szal! ;)
Naplózva

"De mindig azt mondtam, hogy a flipper vissza fog térni."
/Steve Kordek/
izs-49
Globális moderátor
Special
*

WWW E-mail
« Válasz #19 Dátum: 2010. február 24. - 20:04:55 »

A Shrek tényleg nagyon jó! Sőt dicséretére válik a gyárnak, hogy koprodukcióban készült a McDonald’s-szal! ;)
Igen. Ezt már én is be akartam írni, a figurák az Mc Happy Meal menüjének 1filléres játékaiból vannak. Csak az "elektronikát" hagyták ki belőlük.
 Most megvehető az egész kollekció:   :idiot1:    http://www.vatera.hu/schrek_csalad_163413028.html  
Naplózva

IZSten veletek. 
'63 SQUARE HEAD '77 LOST WORLD '78 KISS '91 T2 '92 BLACK ROSE '92 ADDAMS GOLD '92 CREATURE '92 FISH TALES '92 Dr.WHO '92 SW '93 INDY '94 GnR '95 TOM '95 CONGO '95 AFM '96 SAFE CRACKER '96 SCARED STIFF '97 MEDIEVAL MADNESS '97 CIRQUS VOLTAIRE '98 MONSTER BASH '08 SHREK
ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #20 Dátum: 2010. február 28. - 08:32:59 »

Immar eltelt majdnem 1 het a kerdesem feltevese ota.
Köszönöm a sok hasznos informaciot!   :ohmygod:

Akit netan erdekelne ertelmes hozzaszolas es tud nemetül az pl a Flippermarkt forumban talal böven valaszt mindenfele Sternnel kapcsolatos kerdesre, mindenfele gunyolodas es offtopic nelkül.

Meg mielött megkerdeznetek, hogy akkor miert itt kerdezek ha ott is lehet....ez is egy flipperes oldal es kivancsi voltam a velemenyetekre, megha tudtam is, hogy mennyire "hasznos" valaszokra szamithatok itt.

Ernö
Naplózva
onlydjz
Extra Ball is lit
*

« Válasz #21 Dátum: 2010. február 28. - 08:36:56 »

Immar eltelt majdnem 1 het a kerdesem feltevese ota.
Köszönöm a sok hasznos informaciot!   :ohmygod:

Akit netan erdekelne ertelmes hozzaszolas es tud nemetül az pl a Flippermarkt forumban talal böven valaszt mindenfele Sternnel kapcsolatos kerdesre, mindenfele gunyolodas es offtopic nelkül.

Meg mielött megkerdeznetek, hogy akkor miert itt kerdezek ha ott is lehet....ez is egy flipperes oldal es kivancsi voltam a velemenyetekre, megha tudtam is, hogy mennyire "hasznos" valaszokra szamithatok itt.

Ernö

Lehet, hogy másnak nincs benne tapasztalata, feleslegesen meg nem akar hülyeségeket írogatni.
Szerintem.
Naplózva
ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #22 Dátum: 2010. február 28. - 08:44:35 »

Ez lenne a helyes hozzaallas.....nem tudok hasznos valaszt, tippet adni egy kerdesre, akkor egyszerüen nem irok es kesz.
De van aki nem birja ki azt, hogy valami "okosat-hasznosat" irjon, föleg ha Sternröl van szo.
« Utoljára szerkesztve: 2010. február 28. - 08:48:46 írta ernö » Naplózva
onlydjz
Extra Ball is lit
*

« Válasz #23 Dátum: 2010. február 28. - 08:46:44 »

Ez lenne a helyes hozzaallas.....nem tudok hasznos valaszt, tippet adni, akkor egyszerüen nem irok es kesz.
De van aki nem birja ki azt, hogy valami "okosat-hasznosat" irjon, föleg ha Sternröl van szo.

Akkor mi a gond?
Naplózva
ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #24 Dátum: 2010. február 28. - 08:51:45 »

Ezek a szakszerü hozzaszolasok (aki olvasni tud az elönyben van)
Reszemröl a tema lezarva!

Konkrétan a Ferenc körúton volt egy Shrek amibe a 4. játék után belevertem egy 220 milliós grandot de azt nem vágom,hogy volt e finálé   :-\ ...
Nem tűnt túl bonyolultnak a gép.... :futyul Hozzáteszem a Sternek közül talán az egyik legnormálisabb....

ha azt ismered, akkor egyszeru behelyettesiteses modszerrel ezt is kb. 3 perc alatt megfejted, hogy merre meddig hany meter.

Igen. Ezt már én is be akartam írni, a figurák az Mc Happy Meal menüjének 1filléres játékaiból vannak. Csak az "elektronikát" hagyták ki belőlük.
 Most megvehető az egész kollekció:   :idiot1:    http://www.vatera.hu/schrek_csalad_163413028.html  

Naplózva
izs-49
Globális moderátor
Special
*

WWW E-mail
« Válasz #25 Dátum: 2010. február 28. - 08:56:43 »

Ezek a szakszerü hozzaszolasok (aki olvasni tud az elönyben van)
Reszemröl a tema lezarva!

Konkrétan a Ferenc körúton volt egy Shrek amibe a 4. játék után belevertem egy 220 milliós grandot de azt nem vágom,hogy volt e finálé   :-\ ...

Most megvehető az egész kollekció:   :idiot1:    http://www.vatera.hu/schrek_csalad_163413028.html  

Na! Hát akkor mi a gond, akkor ezekeszerint mégis okosabb lettél. Nem?
Naplózva

IZSten veletek. 
'63 SQUARE HEAD '77 LOST WORLD '78 KISS '91 T2 '92 BLACK ROSE '92 ADDAMS GOLD '92 CREATURE '92 FISH TALES '92 Dr.WHO '92 SW '93 INDY '94 GnR '95 TOM '95 CONGO '95 AFM '96 SAFE CRACKER '96 SCARED STIFF '97 MEDIEVAL MADNESS '97 CIRQUS VOLTAIRE '98 MONSTER BASH '08 SHREK
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #26 Dátum: 2010. február 28. - 08:59:13 »

Milyen a hosszu tavu tapasztalatotok a Shrek-el?

Te olvastál valahol olyat,hogy Magyarországon van valakinek ilyen vagy,hogy valaki túlzottan rajongana a Sternekért??? :gondol
Csak azért,mert én nem!Na itt van a kutya elásva! :ohmygod: Ezért ne haragudj,hogy senki "értelmeset" nem válaszolt! ;)

Langhorn
Naplózva

hokuszpk
Guest

« Válasz #27 Dátum: 2010. február 28. - 09:28:37 »

@Erno : ha ismernem a Family Guy-t leirtam volna tapasztalataimat :D) De sajna nem jatszom vele. Utálom. Shreket is.  Evvan. Sry.
Naplózva
Santa
Jackpot
*

Törzsfőnök

WWW E-mail
« Válasz #28 Dátum: 2010. február 28. - 10:00:59 »

a probléma csupán annyi, hogy normálisan kérdezett Ernő és teleoffoltátok az egészet...
Naplózva

Első Magyar Törzsasztal
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #29 Dátum: 2010. február 28. - 10:04:34 »

Részemről ennyi volt a hosszútávú tapasztalat!  ;)
De miután ez egy nyitott topik és a témába vág gondoltam megosztom veletek!  :futyul
Naplózva

izs-49
Globális moderátor
Special
*

WWW E-mail
« Válasz #30 Dátum: 2010. február 28. - 10:09:46 »

Én azért írtam a Happy Meal-t mert nekem ennyi volt a hosszútávú tapasztalatom.
Amúgy meg a hosszútávú tapasztalat miatt gyere vissza 10 év múlva, és tedd fel a kérdést újra... :mrgreen: :idiot1:
Naplózva

IZSten veletek. 
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #31 Dátum: 2010. április 11. - 21:33:33 »

Nekem a playfield layout tetszik, mert egyedi. A miniplayfiled is ötletes a mini golyóval önmagában, bár én azt szeretem, ha egy golyóval végigjárható az asztal összes szeglete. A játékmenetről sajnos nem sok minden tudok, igazából a family guy-al játszottam :)  :pinball:
Naplózva

YYY
feherzs
Extra Ball
*

« Válasz #32 Dátum: 2010. április 11. - 22:21:21 »

Üzemeltetői infó alapján nyugodtan merem állítani, hogy a Shrek-et szeretik az emberek!!!
Naplózva

"De mindig azt mondtam, hogy a flipper vissza fog térni."
/Steve Kordek/
hokuszpk
Guest

« Válasz #33 Dátum: 2010. április 11. - 22:23:32 »

a mini playfielddel csak az a problemo, hogy igenhamar leamortizalodik a karero, ugymeg * nehez megoldani, amit ott fent kell.
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: Shrek « előző következő »
Ugrás: