Sanch
Extra Ball is lit
|
 |
« Dátum: 2008. július 18. - 12:33:02 » |
|
Istenem mennyire utálom én a JD-t. Az milyen unalmas gép Drága Jó Istenem. Sas nélkül, sassal, olyan mindegy.
-- S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. július 21. - 14:37:33 írta Recon »
|
Naplózva
|
Flipper kisasztal.
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2008. július 21. - 14:32:30 » |
|
a zeneje tok jo...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. július 21. - 14:37:23 írta Recon »
|
Naplózva
|
|
|
|
GKO
Egyesületi Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2008. július 21. - 18:09:51 » |
|
Meg a grafikai design mindenképp egy +
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. július 22. - 09:56:56 írta GKO »
|
Naplózva
|
|
|
|
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2008. július 21. - 18:43:44 » |
|
az extra 3 golyós mód is nagyon élvezetes benne.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sanch
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2008. július 21. - 21:24:08 » |
|
az extra 3 golyós mód is nagyon élvezetes benne.. 
Na az igaz, hogy az tényleg egy eredeti ötlet benne. Ráadásul ugye ez egy olyan vonal, hogy keressen a gép több pénzt (2 credit/super game). Nekem tényleg csak az a bajom vele, hogy rohadtul szar egy gép. Unalmas minden mode, a PF layout siralmasan ostoba és a gitár szóló is csak addig jó míg nem hallod meg huszadjára. Nálam ez a non plusz ultra a negatív skálán, azért hordom ennyire le. A dizájn az OK, a képregény rajongóinak meg pláne. Apáméknál a padláson van egy szegett szárnyú sas, akinek kell elviheti. Hajdúszoboszlón megtalálható. -- S
|
|
|
Naplózva
|
Flipper kisasztal.
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2008. július 22. - 06:20:37 » |
|
Ez a szegett szárnyú sas egy JD sas vagy csak JOKE akart lenni ? 
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
Sanch
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2008. július 22. - 08:21:00 » |
|
Ez a szegett szárnyú sas egy JD sas vagy csak JOKE akart lenni ? 
Ha azt mondom van, akkor van. Nem sok poen lenne abban, ha azt mondom van (és mondjuk nincs is). Az sem poén hogy utálom a JD-t  -- S
|
|
|
Naplózva
|
Flipper kisasztal.
|
|
|
atee
Extra Ball
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2008. december 30. - 15:43:21 » |
|
Minap rámsózták ezt a "vacakot"  Nekem nem ilyen rossz a véleményem róla. Az igaz, hogy van ennél jobb gép is, de ennek is vannak nagyon élvezhető részei. A megjelenése pl. az egyik legjobb amit ismerek. Jól megválasztott színek és szépen felépített pálya. Látványos rámpák. A zenéje közepes, de ez izlés dolga. Nekem biztos, hogy sokáig fog jó szolgálatot tenni. Akkor is ha több gépem lesz esetlegesen a jövőben. Arra a madárra igényt tartanék ha valami módot találunk rá, hogy megkaparintsam  Egy dolog bosszant picit. A hangerejét nem lehet 8 nál lejebb venni. Teljesen csendbe meg nem az igazi.
|
|
|
Naplózva
|
Rocky (Gottlieb 1982)
|
|
|
M.I.N.I.
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2008. december 30. - 15:54:39 » |
|
Lejjebb lehet venni,ha a standard adjustment-ben a minimum volume override-ot Yes-re állítod. Ezután akár teljesen le is halkíthatod.
|
|
|
Naplózva
|
magnaszív
|
|
|
atee
Extra Ball
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2008. december 30. - 17:45:45 » |
|
Lejjebb lehet venni,ha a standard adjustment-ben a minimum volume override-ot Yes-re állítod. Ezután akár teljesen le is halkíthatod.
Meg is néztem. Köszönöm. Valóban működik. 
|
|
|
Naplózva
|
Rocky (Gottlieb 1982)
|
|
|
atee
Extra Ball
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2009. január 01. - 18:00:54 » |
|
Két dolog ami a géppel kapcsolatban mint kérdés merül fel bennem. Szerintem általános kérdések. Azért nem a szervízbe írom. Az első, hogy a fenébe lehet extra ballt elérni benne?  Látom hol vannak a pontok, de mivel lehet aktiválni? 3 napja nyüstölöm a gépet. Ennyi idő alatt véletlen is adnia kellene szerintem. A menüt végignéztem több beállítást is kipróbáltam. Illetve a tiltani akkor sem tilt ha felborítom  Ennek mi módon lehet az érzékenységét állítani? Általánosságban pár szó a gépről ami az én véleményem. 3 nap alatt egyre jobban nem értem azokat akik lehúzzák. Szerintem jó kis játék van benne, elég összetett. Izlés dolga természetesen. Nekem is van olyan gép ami picit jobban tetszik, de erre se tudok semmi rosszat mondani ami a szórakoztatást,játékot illeti 85% küllem 99% zene 78% remek gép. Nem bántam meg, hogy ezt választottam első és vagy egyetlen gépnek
|
|
|
Naplózva
|
Rocky (Gottlieb 1982)
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2009. január 01. - 18:12:19 » |
|
szerintem se olyan rossz a masina nekem a zeneje bejon foleg a stilus miatt extra ball ugyben tanulmanyozd at ezt: http://www.ipdb.org/rulesheets/1322/judgedre.htm(ha esetleg leforditod magyarra, szivesen kitesszuk a fooldalra cikkek koze) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atee
Extra Ball
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2009. január 01. - 18:32:32 » |
|
szerintem se olyan rossz a masina nekem a zeneje bejon foleg a stilus miatt
extra ball ugyben tanulmanyozd at ezt:
http://www.ipdb.org/rulesheets/1322/judgedre.htm
(ha esetleg leforditod magyarra, szivesen kitesszuk a fooldalra cikkek koze) 
Az én angolom ehez nagyon kevés. Amit kivettem belőle az az, hogy nem csak nekem van ezzel "problémám" ez a gép nem szórja az extra ballokat.
|
|
|
Naplózva
|
Rocky (Gottlieb 1982)
|
|
|
sigma7
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2009. január 01. - 18:39:58 » |
|
két dolgot írtak extra ballról dióhéjban:
az egyik, hohy 7 crime scene után jött, és onnantól mindig újabb 15 crime scene után.
a másik csóka meg azt írta, hogy hétszer lökte meg a reaktornál a captive ball-lal a fenti target-et.
|
|
|
Naplózva
|
Sigma7
Gépeim: Corvette, Twilight Zone, Fish Tales, 2 x Space Shuttle, Millionaire Wanted: The Sopranos
|
|
|
atee
Extra Ball
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2009. január 01. - 19:04:18 » |
|
két dolgot írtak extra ballról dióhéjban:
az egyik, hohy 7 crime scene után jött, és onnantól mindig újabb 15 crime scene után.
a másik csóka meg azt írta, hogy hétszer lökte meg a reaktornál a captive ball-lal a fenti target-et.
Köszönöm! ezt a crime scene dolgot én is megfejtettem. Most ezt probálom meglőni 7 szer, de persze nem sikerül Lehet, hogy eddig se lőttem meg 7 szer egyszer sem. Nem tudom. Mondjuk nem is erre koncentráltam hanem más targeteket részsítettem előnyben. A captive ball ha az amire gondolok akkor az elég nehezen lőhető targat. Vagy sokkal több gyakorlást igényel.
|
|
|
Naplózva
|
Rocky (Gottlieb 1982)
|
|
|
atee
Extra Ball
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2009. január 01. - 19:28:56 » |
|
Na ez kipipálva. crime scene adja. Be is állítottam, hogy 5 után nyomja az extra ballt.  a default a 7 A tilt dologra valaki esetleg? Miért nem tilt, de még nem is figyelmeztet a gép akárhogy lökdösöm!?
|
|
|
Naplózva
|
Rocky (Gottlieb 1982)
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2009. január 01. - 19:38:40 » |
|
ne lokdosd nyisd ki az ajtot, a kaszniban elvileg bal oldalt kell lennie egy inganak kezzel lokd meg hogy arra tilt-e ha nem akkor kabelszakadas vagy ilyesmi lehet ha igen akkor erzekenyseget lehet allitani, adja magat a dolog majd meglatod 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atee
Extra Ball
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2009. január 01. - 19:43:59 » |
|
ne lokdosd nyisd ki az ajtot, a kaszniban elvileg bal oldalt kell lennie egy inganak kezzel lokd meg hogy arra tilt-e ha nem akkor kabelszakadas vagy ilyesmi lehet ha igen akkor erzekenyseget lehet allitani, adja magat a dolog majd meglatod 
A lökdösés módjával hozzá tartozik a flipperezéshez  Mint ahogy az ezért járó tilt bünti is. Köszi holnap megnézem ezt az ingát.
|
|
|
Naplózva
|
Rocky (Gottlieb 1982)
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2009. január 01. - 20:29:53 » |
|
ugy ertettem hogy ne lokdosessel teszteld a mukodeset, hanem ahogy leirtam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atee
Extra Ball
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2009. január 02. - 12:06:13 » |
|
ugy ertettem hogy ne lokdosessel teszteld a mukodeset, hanem ahogy leirtam 
Na jólvan 
|
|
|
Naplózva
|
Rocky (Gottlieb 1982)
|
|
|
atee
Extra Ball
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2009. január 03. - 15:58:08 » |
|
A gép továbbra is egyre jobban tetszik. Sajnos nem sikerült még nemvet írnom bele...271 millió volt a max, de 410 kéne a táblára kerüléshez. Van hova fejlődni 
|
|
|
Naplózva
|
Rocky (Gottlieb 1982)
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2009. január 03. - 16:25:26 » |
|
Tetszik , ahogy egyre jobban merülsz el a témában ! 
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
atee
Extra Ball
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2009. január 03. - 17:12:06 » |
|
Tetszik , ahogy egyre jobban merülsz el a témában ! 
Ne is mond. Naponta kétszer tuti szétszedem valamiért  A menübe is minden napra jut valami állítani való  Ma eltüntettem az összes golyót amit csak akkor vettem észre amikor már összeraktam  Kerestem 15 percig, hogy hova tehettem. A keresett Rocky masináról is kaptam rengeteg képet, de nem tudom, hogy bele merjek e vágni. Az a gép tényleg csak a film miatt érdekel a játék ami benne van az elég gyenge lehet már ránézésre is 
|
|
|
Naplózva
|
Rocky (Gottlieb 1982)
|
|
|
Valentine
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2010. december 29. - 23:22:08 » |
|
Ma játszottam vele PBalnal, és nekem tetszik a gép. A legnagyobb gondom vele az, hogy nincsenek benne Bumperek. A playfiled geometrie szerintem nagyon ötletes és egyedülálló, a 4 kar jól kiegészíti egymást. Ebben a gépben van szerintem a második leglátványosbb locker (első szerintem a Johnny Mnemonic). Játékmódokból van elég szerintem, bár az tény, hogy nem ismerem még a játékmenetet, csak a playfielden lévő lámpák miatt gondolom, hogy nem az az egyszerű könnyen kiismerhető masina. A zene az átlagosnál kicsit jobb. Benne van a gyüjtendő gépek listájában. 
|
|
|
Naplózva
|
YYY
|
|
|
GKO
Egyesületi Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2011. január 03. - 10:19:01 » |
|
A legnagyobb gondom vele az, hogy nincsenek benne Bumperek. ..... Ebben a gépben van szerintem a második leglátványosbb locker (első szerintem a Johnny Mnemonic). A kevés gombának én kimondottan örülök. Rengeteg problémától mentesít a gomba hiánya (főleg gép restaurálásnál illetve nem kopik ott szét a pálya) illetve gyorsabb játékot eredményez. Az ötletesebb ball lock megoldások (szerintem): 1. TS 2. JM 3. JD (eredeti koncepció szerint) Próbáld meg esetleg eredetire visszaállítani a lock-ot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Valentine
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2011. január 03. - 21:05:55 » |
|
A TS az melyik? 
|
|
|
Naplózva
|
YYY
|
|
|
Tophat
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2011. január 03. - 23:35:36 » |
|
The Shadow
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2011. január 04. - 01:06:04 » |
|
jajaja the shadows a masik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vpety
Jackpot
Pinball fanatic
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2011. január 04. - 09:01:47 » |
|
nem, az a harmadik...
|
|
|
Naplózva
|
"It will never work!"
|
|
|
Valentine
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2011. január 04. - 19:10:49 » |
|
A mágneses beszippantás tényleg látványos, de maga a locker szerintem nem túlságosan.. csak kiköpdösi a golyókat..
|
|
|
Naplózva
|
YYY
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2011. január 04. - 20:48:29 » |
|
deadworld modot vissza kell epiteni+proto eprom es f@sza lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2011. augusztus 14. - 19:30:34 » |
|
Nekem a közepes jelző jut róla eszembe a pozitívumok és a negatívumok nagyjából kiegészítik egymást. +dizájn, +nagy játéktér ,sok mode,+wizard mode, 6 golyós multi + -megunható játékmenet-vontatott játék-szar zene-néhol nem következetes pontrendszer......
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
Sanch
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2011. augusztus 14. - 20:01:32 » |
|
Nekem a közepes jelző jut róla eszembe a pozitívumok és a negatívumok nagyjából kiegészítik egymást. +dizájn, +nagy játéktér ,sok mode,+wizard mode, 6 golyós multi + -megunható játékmenet-vontatott játék-szar zene-néhol nem következetes pontrendszer......
Igaz. De megis. Inkább több helyen deffektes, mint eredeti. De a pozitívumok helytaloak. Pl érdekes a multis játék, a dizájn is f@sza. Bontani jó alkatresznek az is pozitívum. S
|
|
|
Naplózva
|
Flipper kisasztal.
|
|
|
|