Recon
Guest
|
 |
« Dátum: 2007. november 18. - 19:58:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2007. november 18. - 20:00:17 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. december 27. - 15:17:26 írta Recon »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2007. november 18. - 20:11:33 » |
|
nincsmit, bar en csak 1 mailt kuldtem, a tobbi rajtatok mulott! de meg1 gep megmentodott a totalis szetszedestol! gratula!
viszont a speaker paneled az Whirlwindrol van...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. november 18. - 23:04:52 írta Recon »
|
Naplózva
|
|
|
|
huszito
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2007. november 20. - 21:32:14 » |
|
a panel legyen a legkevesebb mire elkészül addig beszerezzük az eredetit legalábbis remélem itt jegyzem meg ha valaki tud eredeti speaker panelt szoljon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
huszito
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2008. február 11. - 18:44:43 » |
|
na szép lassan elindult a felujitás az elsö képek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senor
Egyesületi Tag
Special
Senorland
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2008. február 11. - 20:26:20 » |
|
Gyönyörü lesz már látom..... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blitz22
Extra Ball
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2008. február 11. - 20:32:24 » |
|
Nekem ismarhára bejön!!! Remélem hamar kész lesz! 
|
|
|
Naplózva
|
"Túl gyorsan jön a golyó, ezen a szar gépen megint ragad a kar..." Gépeim:Fish Tales, Magic Castle, Strange Science, Black Rose, Shaq Attack, Cosmic Flash és egy fél Laser Cue:)
|
|
|
huszito
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2008. február 11. - 21:25:17 » |
|
köszi a biztatást igyekszem csak az a fránya idö  amiből mindig kevés van a matricát egy barátom rajzolta át a régikabinet fényképéröl és nyomtatta ki köszönet neki  ugyhogy ha valakinek kell earthshaker matrica szoljon bátran van az ára 25e huf még egy pár kép
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2008. február 11. - 21:37:01 » |
|
azt a mindenit....szepen haladtok. majd lehet kuldeni kepeket a becsi csavonak hogy ami neki szemet abbol a magyar mit tud varazsolni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AGY
Extra Ball is lit
Brain Power
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2008. február 12. - 13:06:37 » |
|
Tényleg szép, gratula!
|
|
|
Naplózva
|
"Biztosan győz, aki hisz és a gépre támaszkodik"
Észak-Koreai mondás (mottó), majdnem pontosan. :-)
BRAIN POWER
|
|
|
huszito
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2008. március 01. - 21:35:05 » |
|
szoval lassan de biztosan halad a projekt, a kaszni készen van, most jön a pálya azon még van mit egerészni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrocO1978
Ball 2 locked
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2010. november 06. - 17:13:58 » |
|
Elnézést hogy belenyulok a rovatba annak elenére hogy rég nem szoltak hozzá mégsem tudtam megállni ne nézzem meg eme gépet....és ezt miért???!!!Csak azt mondom Metallica a flippi azonnal felkeltette érdeklődésem de a hozzászolások helyenként vissza utaltak egy koppintásra "Earthshaker" amiről született a Metallica flippi....!Az utóbira kiváncsian tekintve nem találtam több infot a rovatban....de a Metallica nekem első szerelmem jutattja eszembe és a Load enyhén Jazz-es beütésű albumán első Plaza-nk-ban...Duna Plaza....beleszeretve nagy rockernek nem mondva magam,de a Metallica sokat vitt ezen az úton...és mai napig tartom magam hozzá.Nemrossz a masssina...de Earth barátunkról nem tudtam meg annyit mint az utána következöről.Persze reménnyel tekintek minden rovatra és irigykedve tekintek minden restaurátorra és flipper tulajdonosra,de ugy érzem eme rovat valahogy félbeszakadt........ :(
Üdv :László
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
huszito
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2010. november 06. - 19:07:01 » |
|
szia ha többet szeretnél látni a shakerböl ajánlom figyelmedbe a privát gyüjteményeken belül Huszito flippersöntését.ugy a 6. oldal körül 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2010. november 06. - 22:26:47 » |
|
Elnézést hogy belenyulok a rovatba annak elenére hogy rég nem szoltak hozzá mégsem tudtam megállni ne nézzem meg eme gépet....és ezt miért???!!!Csak azt mondom Metallica a flippi azonnal felkeltette érdeklődésem de a hozzászolások helyenként vissza utaltak egy koppintásra "Earthshaker" amiről született a Metallica flippi....!Az utóbira kiváncsian tekintve nem találtam több infot a rovatban....de a Metallica nekem első szerelmem jutattja eszembe és a Load enyhén Jazz-es beütésű albumán első Plaza-nk-ban...Duna Plaza....beleszeretve nagy rockernek nem mondva magam,de a Metallica sokat vitt ezen az úton...és mai napig tartom magam hozzá.Nemrossz a masssina...de Earth barátunkról nem tudtam meg annyit mint az utána következöről.Persze reménnyel tekintek minden rovatra és irigykedve tekintek minden restaurátorra és flipper tulajdonosra,de ugy érzem eme rovat valahogy félbeszakadt........ :(
Üdv :László
pontosítva az earthshaker volt a donor gép, amiből megcsinálták a metallica flippert. tehát nem koppintásról van szó, hanem átalakulásról 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|