Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. július 07. - 09:59:29

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: Indiana Jones 2008 « előző következő »
Oldalak: 1 [2] 3 4 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Indiana Jones 2008  (Megtekintve 72211 alkalommal)
Tyutyu
Special
*

Dr. Zaccaria

WWW E-mail
« Válasz #35 Dátum: 2008. április 01. - 22:30:15 »

:gondol
Naplózva

"A Zaccaria név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez !"
M.I.N.I.
Extra Ball is lit
*

« Válasz #36 Dátum: 2008. április 02. - 10:35:06 »

Azt hiszem,itt vidéken néhány évet még várni kell,hogy kipróbálhassuk,sajnos.
A környéken 2000 után gyártott gépet mégcsak nem is láttam....pedig szivesen játszanék rajtuk.
Egyébként jónak tűnik a képek alapján,de még ha nem is éri el a Williams-es hangulatát....legalább valaki gyárt még flippert. :jolvanjol:
Naplózva

magnaszív
vpety
Jackpot
*

Pinball fanatic

« Válasz #37 Dátum: 2008. április 02. - 10:38:16 »

Hol is vagy helyileg?
Naplózva

"It will never work!"
M.I.N.I.
Extra Ball is lit
*

« Válasz #38 Dátum: 2008. április 02. - 10:49:34 »

Hol is vagy helyileg?
Hódmezővásárhely.(de k.hosszú leirni. ;D)
Naplózva

magnaszív
Ramp
Special
*

« Válasz #39 Dátum: 2008. április 02. - 20:29:48 »

onnan nem messze van szeged, max 30 km-re.Ott pedig van egy pár stern mindig,befut ez is egyhamar,vagy nem.
Naplózva

Pinball is Dead
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #40 Dátum: 2008. április 23. - 12:26:37 »

http://www.youtube.com/v/dScaoXpbKW4&hl=en
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
GKO
Egyesületi Tag
Extra Ball
*

« Válasz #41 Dátum: 2008. május 04. - 10:42:10 »

Stern gyár, Gary Sternnel és az Indy 2008:

http://www.myfoxchicago.com/myfox/pages/Home/Detail;jsessionid=E1E8DD836D7C23E5D46C9E8E1F6A1AA2?contentId=6418371&version=2&locale=EN-US&layoutCode=VSTY&pageId=1.1.1&sflg=1
Naplózva
Senor
Egyesületi Tag
Special
*

Senorland

WWW E-mail
« Válasz #42 Dátum: 2008. május 04. - 11:20:57 »

Köszi.. mindig jó benézni a gyárba egy kicsikét.... jó lenne,ha egyszer benézhetnénk mi is... :respect2:
Naplózva
GKO
Egyesületi Tag
Extra Ball
*

« Válasz #43 Dátum: 2008. május 04. - 12:29:09 »

Köszi.. mindig jó benézni a gyárba egy kicsikét.... jó lenne,ha egyszer benézhetnénk mi is... :respect2:

Egyetértek Senor, de sajnos messze van...
Naplózva
GKO
Egyesületi Tag
Extra Ball
*

« Válasz #44 Dátum: 2008. május 08. - 17:17:44 »

Ismét egy filmecske a Stern gyárból kisebb körsétával. Mindenképp érdemes megnézni. A tervező, John Borg kicsit bemutatja a gépet a vége felé.

http://www.foxbusiness.com/video/index.html?referralObject=407ca695-463c-4bf9-a001-e14e45972a41
Naplózva
ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #45 Dátum: 2008. május 13. - 08:53:12 »

IME EGY VIDEO JATEK KÖZBEN!

Nagyon, de nagyon jonak tünik a gep! Az animaciokra külön felhivnam a figyelmeteket!
Naplózva
Ramp
Special
*

« Válasz #46 Dátum: 2008. május 13. - 09:18:02 »

Egyszerre nyomogatta a két gombot a fazon multinál?Présgép való az ilyennek nem flipper.
Nagyon jó gép lesz szerintem,javítotak az animációk kidolgozásán és talán több is van belöle.
A 8 golyós multi pedig igazi különlegesség.Sok elemet átvettek az elsö indyböl mint a T2-T3 esetében,de ez jó dolog.
Naplózva

Pinball is Dead
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #47 Dátum: 2008. május 13. - 10:13:56 »

azta k.rva!

dot matrix animációk f@szák, zene rendben van. sztem ez lesz az év stern gépe. úgy 5* néztem végig a videót.  :respect2: :respect2: :respect2:
Naplózva

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
hokuszpk
Guest

« Válasz #48 Dátum: 2008. május 13. - 11:08:56 »

jonak tunik, csorog csattog meg villog is, de sajna nem ez a gep lesz az, amivel 10 eves szomszed kissracot ra fogom kattintani a flipperezesre.
Naplózva
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #49 Dátum: 2008. május 13. - 17:34:18 »

Egyszerre nyomogatta a két gombot a fazon multinál?Présgép való az ilyennek nem flipper.
Nagyon jó gép lesz szerintem,javítotak az animációk kidolgozásán és talán több is van belöle.
A 8 golyós multi pedig igazi különlegesség.Sok elemet átvettek az elsö indyböl mint a T2-T3 esetében,de ez jó dolog.

igen nekem is az tetszik benne, hogy nem egy filmre koncentráltak, hanem az összes indy filmre.

Naplózva

Ramp
Special
*

« Válasz #50 Dátum: 2008. május 13. - 20:40:37 »

erre a szándékra utal az is hogy nem kapott  alcímet a flipper csak egyszerüen Indiana Jones lett.
Naplózva

Pinball is Dead
Tyutyu
Special
*

Dr. Zaccaria

WWW E-mail
« Válasz #51 Dátum: 2008. május 14. - 19:20:50 »

Hát ez rendes tőlük, hogy mind a 4 részből "tettek bele".
Viszont szerintem nagyon sok idegesitő effekt, unalmas duma és agyon digitalizált jelenet van a gépben.
Ettől el fogja vesziteni az Indy-s varázsát a gép !

A frigyládás multiballt jópofa húzásnak tartom.

Na Indysek a feladat adott : sorozatként kinek fog egymás mellett állni a 2 gép ?
Naplózva

Ramp
Special
*

« Válasz #52 Dátum: 2008. május 14. - 19:48:51 »

Nekem!Csak nem egymás mellett ,mert közte lesz a Frigyláda is.
Naplózva

Pinball is Dead
bandi-to5
Ball 2 locked
*

« Válasz #53 Dátum: 2008. május 21. - 00:45:51 »

;D Holnap lehetőség adódik rá hogy részt vegyek egy NIB Indy, kibontásában és "tesztelésében" (PTR) . Nagyon régóta kiváncsi vagyok erre a gépre. Holnap, azaz, ma jönnek majd az észrevételek és remélhetőleg egy pár kép is. Már alig várom...  :banan:
Naplózva
Recon
Guest

« Válasz #54 Dátum: 2008. május 22. - 08:54:35 »

no hat a lehetoseg megadodott, es nekem is volt szerencsem PTR-nel kiprobalni a gepet bandi-to5-val egyutt
ugy alltam hozza hogy "megint 1 szaros indy" miutan koztudottan ruhellem az indyket
de nagy meglepetesre az uj indy eleg jo lett
persze laikuskent nezve
Naplózva
Senor
Egyesületi Tag
Special
*

Senorland

WWW E-mail
« Válasz #55 Dátum: 2008. május 22. - 10:48:58 »

Mázlisták..... remélem fotóztatok is... képeket,képeket,képeket :mosoly:
Naplózva
bandi-to5
Ball 2 locked
*

« Válasz #56 Dátum: 2008. május 23. - 08:26:39 »

Jönnek a képek, csak még le kell húzni a digitről. Elég jó kis gép. A régi indyvel nem lehet összehasonlítani, már csak a gyártók közötti különbségek miatt sem. Egyébként sztem az egyik legjobb stern. Játékélményben, effektekben és hangokban nagyon ott van. Van benne egy jó pár küldetés, extra (főleg a 8 golyós multiball). Nekem egyébként a frigyláda és környéke tetszik legjobban, mind fényekben mind kidolgozottságban. Összességében beváltotta azt amit várni lehetett tőle. Pörgős gép, nagyon sok a filmekből kivágott hanggal (ami egyáltalán nem idegesítő), sok golyóval és feladattal. Aki olyan stílusú gépet vár mint a régi indy, az csalódni fog hisz teljesen más. Nekem nincs indym (egyenlőre) ezért csak a játéktermekből ismerem, de egy biztos, nekem laikusnak (nem kimondott a két nagy márka megrögzött hívének B,W, bár kétség sem fér hozzá, hogy kidolgozottságban és minőségben verhetetlenek voltak) az első éjszakáig nyúló játék után, a második rész játszhatóbb és izgalmasabb is. Biztos lesz aki megkövez ezen kijelentésem miatt, de nekem amúgy sincs semmi bajom az új sternekkel ( azt kivéve hogy még a golyó is raszteres, de nagyon durván :). Lehet hogy mondjuk otthoni használat mellett, hamar megunnám mindegyiket, de ha csupán a játékélmény miatt játszok, és nem veszek el a részletekbe, akkor méltó ez a gép is az Indy névre.
Naplózva
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #57 Dátum: 2008. május 23. - 18:07:20 »

Jönnek a képek, csak még le kell húzni a digitről. Elég jó kis gép. A régi indyvel nem lehet összehasonlítani, már csak a gyártók közötti különbségek miatt sem. Egyébként sztem az egyik legjobb stern. Játékélményben, effektekben és hangokban nagyon ott van. Van benne egy jó pár küldetés, extra (főleg a 8 golyós multiball). Nekem egyébként a frigyláda és környéke tetszik legjobban, mind fényekben mind kidolgozottságban. Összességében beváltotta azt amit várni lehetett tőle. Pörgős gép, nagyon sok a filmekből kivágott hanggal (ami egyáltalán nem idegesítő), sok golyóval és feladattal. Aki olyan stílusú gépet vár mint a régi indy, az csalódni fog hisz teljesen más. Nekem nincs indym (egyenlőre) ezért csak a játéktermekből ismerem, de egy biztos, nekem laikusnak (nem kimondott a két nagy márka megrögzött hívének B,W, bár kétség sem fér hozzá, hogy kidolgozottságban és minőségben verhetetlenek voltak) az első éjszakáig nyúló játék után, a második rész játszhatóbb és izgalmasabb is. Biztos lesz aki megkövez ezen kijelentésem miatt, de nekem amúgy sincs semmi bajom az új sternekkel ( azt kivéve hogy még a golyó is raszteres, de nagyon durván :). Lehet hogy mondjuk otthoni használat mellett, hamar megunnám mindegyiket, de ha csupán a játékélmény miatt játszok, és nem veszek el a részletekbe, akkor méltó ez a gép is az Indy névre.

hát őszíntén engem meglepett, hogy stern bevállalta a hangdigitalizáslást stern :), új hangmodult fejlesztettek volna? :S mert a videó alapján, olyan mintha a dcs-t hallanám a wpc-knél  :S
Naplózva

bandi-to5
Ball 2 locked
*

« Válasz #58 Dátum: 2008. május 25. - 13:39:42 »

A bontás
Naplózva
bandi-to5
Ball 2 locked
*

« Válasz #59 Dátum: 2008. május 25. - 13:40:59 »

2.
Naplózva
bandi-to5
Ball 2 locked
*

« Válasz #60 Dátum: 2008. május 25. - 13:42:40 »

3.
Naplózva
vpety
Jackpot
*

Pinball fanatic

« Válasz #61 Dátum: 2008. május 25. - 20:05:03 »

Hmmm, elég jó állapotban van, szinte új.
Naplózva

"It will never work!"
bandi-to5
Ball 2 locked
*

« Válasz #62 Dátum: 2008. május 26. - 08:47:12 »

:)
Naplózva
Tyutyu
Special
*

Dr. Zaccaria

WWW E-mail
« Válasz #63 Dátum: 2008. május 26. - 09:00:52 »

Tetszik, hogy mindegyik tárgy - ami a filmekben a lényeg volt - megtalálható a gépben.
Továbbá, ha jól látom a 4 filmet kell "megcsinálni" ...

Végre ! Nem egy filmen belül kell szórakozni 1-1 jelenettel ...

De ez egyben azt is jelenti, hogy elfogytak az ötletek is ( mint mindenben ) és a lehetőségek is !

Összességében szép gépnek tartom : tömör, de velős.

( Kár, hogy lecsúsztam Péter "ládabontó" meghivásáról ... mindenképp ki fogom próbálni !!! )
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 26. - 09:06:14 írta Tyutyu » Naplózva

Sanch
Extra Ball is lit
*

« Válasz #64 Dátum: 2008. május 26. - 10:56:27 »

Tetszik, hogy mindegyik tárgy - ami a filmekben a lényeg volt - megtalálható a gépben.
Továbbá, ha jól látom a 4 filmet kell "megcsinálni" ...

Végre ! Nem egy filmen belül kell szórakozni 1-1 jelenettel ...

Az Willimas Indy is ugyanez. 3 film 3x4 mode. Mindengyikhez video is.

Ahogy én látom:
Mai napig nem tudom ki tervezte ezt az újabbat, de nekem nagyon ostobának tunik, a toy-ok alatt nincs semmi "pálya". A keretet elköltötték érdekes figurákra, (a céllövöldében max 2 pálcás mind) kimaradt ami az élményt erősítené. Látok egy mágnest, egy rámpát aztán 4 bumper van hurrá... és? Egy valag plain target, Indy és Jones na meg a Lost Ark körül is egy rakat. Kedvencem a Temple of Doom captive ball, ami tök hülyeség így ott, tipikusan valamit tegyünk oda. A másik captive ball érdekesebb. De semmi eredeti nincs rajta (szemmel láthatóan). Szerintem ez már olyan gép lehet, hogy lődd meg és valami érdekes biztos lesz a kijelzőn. Nem hiszem, hogy veterán designer munkája. Ahogy tanult barátom mondaná a díszlet az jó. Csak szerintem nincs alatta flipper... Hamarosan kipróbálom és akkor kiderül milyen eresztés. A Stern minimalizmusra váltott, mert a költséghatékonyság mindenek felett, persze legalább még ő csinál flippert.

--
S
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 26. - 11:41:34 írta Sanch » Naplózva

Flipper kisasztal.
Tyutyu
Special
*

Dr. Zaccaria

WWW E-mail
« Válasz #65 Dátum: 2008. május 26. - 11:35:00 »

Ez is egy érdekes megközelités. Helyel-közzel még igaz is lehet.

Kicsit elszaladt a paci ... nemrég még mindenki örült a 3 gomás 2 pofozós "szögegyszerű" gépeknek - most meg az a baj, hogy nem annyira zsúfolt a pálya mindenféle sz@rtól, hogy nem látni a golyót vagy azt a 3-5-10-13 golyót ...

De kinek a pap, kinek a paplan.

Sajna manapság ott tartunk, hogy örülni kell annak, hogy még valaki gyárt egyáltalán gépeket ...

További vélemény teszt után !
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 26. - 12:17:22 írta Tyutyu » Naplózva

Recon
Guest

« Válasz #66 Dátum: 2008. május 26. - 11:42:45 »

laikus jatekoskent nalam a kulonbseg: az williy indynel el tudok aludni jatek kozben az ujnal nem. pedig eloiteletekkel mentem kiprobalni
igaz nalam a hang es fenyeffektek adjak el a gepet, nem a jatszhatosag :)
Naplózva
Sanch
Extra Ball is lit
*

« Válasz #67 Dátum: 2008. május 26. - 11:51:43 »

laikus jatekoskent nalam a kulonbseg: az williy indynel el tudok aludni jatek kozben az ujnal nem. pedig eloiteletekkel mentem kiprobalni

Lehet vannak akik nem szeretik az Indy-t, de lássuk be a régi Indy egy mestermű: az Idol a multi gyűjtéséhez, az egyensúlyozós mini PF, a video mode-ok, mind-mind eredeti látványos kicsit sem erőltetett ötletek. És még van benne sok más csemege: a drop target védett lock, a captive ball (egy meredek mini rámpán, nem csak úgy odab@szva), 6 golyós mode-ok, a dizájn, a HANGOK, a humor, és a hangulat. Figyelembe véve, hogy ez egy mode-based flipper (amelyeknek általában a mode-okon kívül nincs mély szabályrendszere), méltán nevezhetjük legendának. Megjósolom, az új nem lesz az soha. De még nem játszottam vele, kipróbálom és lehet elájulok majd... kíváncsi vagyok.

--
S
Naplózva

Flipper kisasztal.
GKO
Egyesületi Tag
Extra Ball
*

« Válasz #68 Dátum: 2008. május 26. - 12:46:04 »

Az új Indy szerintem kicsit csalóka. Első ránézésre kicsit mintha lehagytak volna alkatrészeket (pl. csak 1 rámpa van a pályán).

Néhány játék után lehet kezdeni értékelni az apróságokat:
- Captive ball ami X talalat utan scoop-a változik
- Zárt mini pf, ugyan nem tökéletes de ötletnek (és főleg anagyi szempontból) OK
- Egy Ark mágnes ami nagyon érdekes hatással van a golyóra
- Dupla spinner-ek: régen volt ilyen a 80-beli gépeken! Szuper!
- A Toy-ok szuperek!
- Gyors és folytonos akció

Lehet hogy kicsit puritán de egy gyorsabb playfield-re hajtottak. Élvezhető gép lett. Más mint a Williams féle az biztos.
Ahogyan Recon is írja: fény és hangban szuper és ezért az összkép és vélemény pozitív szerintem még azok számára is akik nem flipperesek hanem életükben először látnak ilyen masinát.

Nekem személy szerint még 1-2 rámpa hiányzik. De sajnos be kell látni hogy Stern-ek limitált anyagi keretekből kell hogy gyártsanak.
Nekem tetszik és még el is tudnék egyet képzelni otthonra egyet egyszer a jövőben.
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #69 Dátum: 2008. május 27. - 14:53:21 »

aarrrgghh. Vegigneztem a videot, ezt a flippert profi jatekosoknak csinaltak. Ember ott tornazik 5 percet, 8 golyos multiballal, lovoldoz jackpotot meg super jackpotot, stb, es a vegen van 16M pontja. Hat. Ha nekigyurkozom, talan nekem kifutja egy sikitas, de a szomszed kezdo sracokat a kozelebe nem engednem, mert az életkedvük is elmenne.  A multkor a Csepel plazaban jatszottam ~20 percet a Pok3-on, mire birt sikitani, majd halabol kb. 7 percnyi jatek pontszamaval megemelte a szabadot. Profiknak idealis. Bravo. A Stern ha mar ugyis csokkentett koltsegvetessel dolgozik, inkabb vegye meg neha egy-egy klasszikus gep doksijat, aztan adja ki a sajat neve alatt. Mindenkinek jobblenne.
Naplózva
Oldalak: 1 [2] 3 4 Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: Indiana Jones 2008 « előző következő »
Ugrás: