Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. július 08. - 18:50:42

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: CSI - Crime Scene Investigation « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: CSI - Crime Scene Investigation  (Megtekintve 31237 alkalommal)
atee
Extra Ball
*

« Válasz #35 Dátum: 2009. március 02. - 18:29:34 »

Ma volt egy kis időm a belvárosban én elzarándokoltam a Westendbe letesztelni a CSI-t . Első játékra tiszta X-files hangulat jött át simán lehetne a 2 része Pl . X -files : A falon túl.. :mrgreen:

Sajnos a gép nagyon halk volt ezért a zenéből és az effektekből vajmi kevés jött át. A játék egyébként tetszett , változatos jó elrendezésűnek tartom  , élveztem a golyók terelgetését. A centrifuga tetszett bár kicsit hangos és lehetne több funkciója is. Első blikkre röviden ennyi.

Bár a mai STERN gépek nem igazán jönnek be nekem , talán a WPT és a LOTR kivételével ,  de mégis jó volt látni egy sorban ezeket az új gépeket és mialatt ott voltam több fiatal (lányok is!) jöttek és flippereztek.  :mosoly:

Ma pont azon agyaltam, hogy benézek a westendbe kipróbálni :) Ha megcsörrentesz akkor talán be is mentem volna :)
Naplózva

Rocky (Gottlieb 1982)
hokuszpk
Guest

« Válasz #36 Dátum: 2009. március 02. - 19:01:10 »

öCSI már Csepelen is ott figyel. A pultos hölgy szerint valamikor múlthéten hozták. Elsőre nem lettünk barátok, de részletesebben majd ha legközelebb ismét rárepülök, mert a mai napban a legpozitívabb az volt, hogy nem vitték el a Piratest, de az sem és a Pók sem akart velem játszani, BatManon meg már meg sem lepődöm, hogy egy golyó a daru mögött bérelt kéglit állandóra.
Naplózva
Tyutyu
Special
*

Dr. Zaccaria

WWW E-mail
« Válasz #37 Dátum: 2009. március 06. - 11:37:28 »

Itt a pultos hölgyről beszélsz vagy a gépről ?  :mosoly:
Naplózva

"A Zaccaria név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez !"
hokuszpk
Guest

« Válasz #38 Dátum: 2009. március 08. - 20:23:02 »

Itt a pultos hölgyről beszélsz vagy a gépről ?  :mosoly:

francba. lebuktam   ;) :D ;D

ma megint megsasoltam ezt a CSI -t, ha joltudom a keletiek szerint az valami eletero.
hat. ez egy olyan tipikus stern gep. sok melo, keves jatek. de majd meg probalkozom megtalalni benna az utobbit.
Burueknel ki lehet adva, hogy a vizszint akkor franko, ha a buborek jobboldalt felul van. 3 soraletet sem volt eleg, hogy kiegyenesitsem. Tobbet meg nem volt kepem kerni a pultoscsajtol. ( még nem vagyunk 'baratok'  ;D )

perpill az az allaspontom, hogy ha lenne itthon Pirates vagy Spider , es ezt ingyen adnak, akkor talan hazahoznam. alkatresznek jo lehet.
Naplózva
Ramp
Special
*

« Válasz #39 Dátum: 2009. március 17. - 20:25:11 »

A gép hangja rohadtul datásra sikerült.Mintha a roki   és bakacsin nevű méltán népszerűtlen flipperrrel játszanánk egy kiszáradt kút alján
üveg nélkül.A gépben mindőssze 3 multiball,egy frenzy és egy hurry up mód van.Ez kevés nagyon.
A cuccok elég gazdaságosra sikerültek a gépben-semmi extra.
Pozitívum hogy egyik előző produkcióra sem hasonlít teljesen egyedi.Szerintem veri a Batmant vagy az Indyt akkor is.
A gép nagyon gyéren adja a pontokat és nehéz egy-egy multit végigjátszani.
Naplózva

Pinball is Dead
Tyutyu
Special
*

Dr. Zaccaria

WWW E-mail
« Válasz #40 Dátum: 2009. március 18. - 08:36:24 »

Pedig nem a memória kevés - úgy látszik az ötlet fogyott el ...  :ohmygod:
Naplózva

Ramp
Special
*

« Válasz #41 Dátum: 2009. március 18. - 14:01:46 »

Pat Lawlorról ezt nehéz elhinni,talán inkább szűkös volt a keret.Próbáltak minél olcsóbban kihozni egy gépet.
De hozzáteszem ez a gép nem annyira gázos mint ahogyan fentebb írták.
Azért 3-4 tesztelést megér...
Naplózva

Pinball is Dead
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #42 Dátum: 2009. március 19. - 12:39:56 »

Nekem tetszett, bár semit sem hallottam belőle.  A koponya nagyon ötletes, meg a centrifuga is! (Ami csak azért zörög, mert a golyó a bejáratnál mindig nekimegy a falnak, nincs annak semmmi baja.)
Naplózva

YYY
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #43 Dátum: 2009. március 25. - 08:48:58 »

Tegnap beugrottam a Duna plázába kiprobálni ezt a csodát....Az eredmény lesújtó.Hagyján,hogy maga a gépben lévő ötletek egy nagy 0 de a kedves szerelő úgy felállította a tiltóharangot,hogy többször előfordult,hogy a multiball golyókiadásaitól letiltott a DNS vizsgáló 1 milliós szuper masina....... :furesz
Értékelés 10-es skálán :3

Üdv mindenkinek:Lang
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
hokuszpk
Guest

« Válasz #44 Dátum: 2009. március 25. - 10:19:40 »

Tegnap beugrottam a Duna plázába kiprobálni ezt a csodát....Az eredmény lesújtó.Hagyján,hogy maga a gépben lévő ötletek egy nagy 0 de a kedves szerelő úgy felállította a tiltóharangot,hogy többször előfordult,hogy a multiball golyókiadásaitól letiltott a DNS vizsgáló 1 milliós szuper masina....... :furesz
Értékelés 10-es skálán :3

Üdv mindenkinek:Lang

nemelyik Stern mindegyforma

jut eszembe, a Csepeli gep is erzekenyebb, mint az atlag, de azert a multiballtol még nem esik ketsegbe.
« Utoljára szerkesztve: 2009. március 25. - 10:30:23 írta hokuszpk » Naplózva
GKO
Egyesületi Tag
Extra Ball
*

« Válasz #45 Dátum: 2009. március 25. - 10:25:08 »

Én is kipróbáltam a masinát.
Egy játékig jutott az energiám. Aztán hagytam.

Véleményem szerint elaprózott a gép pályája. Itt kis ez, ott kis az...
Tudom, próbálkoztak valami mással. Tudom, Lawlor.
De régebben ezeket az "elaprózásokat" sokkal jobban csinálta, mint FH, TZ, TAF, RS esetén, sőt annyira jól, hogy klasszikus gépek lettek.

Ez nem pénz kérdése ha arra fogják, mert a mostani gép is drága és van benne anyag.

Esélyt még maximum egyet vagy kettőt azért adok még neki.

Az előzőek azért jobban sikerültek.

Hátha a 24 jobb lesz.
Naplózva
b4rb1
Ball 3 locked
*

« Válasz #46 Dátum: 2009. március 25. - 13:13:32 »

Kövezettek meg, szerintem nem rosszabb egy átlag sternnél. Sőt a Shrekhez és Sopranoshoz képest még jó is. Csak egy dolog idegesített rajta nagyon, hogy a dna-s lyukból egy csomószor érzékelés nélkül vissza pattant a golyó (westend) :furesz. Nálam a Spiderman és a LOTR vezetnek egyébként... ha muszáj választani közülük.  :gondol
Naplózva

SZK
Extra Ball is lit
*

« Válasz #47 Dátum: 2009. április 12. - 23:03:36 »

Ez a gép tipikus példája annak,hogy sokkal több mindent kihozhattak volna belőle,mint ami sikerült!A 3 multin kívül szinte semmi!Szinte tele van építve a masina,de semmi feladat,semmi mode semmi kihívás!
Írta Langhorn a tiltót!Tényleg olyan érzékeny a Duna Plazaban,hogy rágondolok a lökésre,aztán már figyelmeztet!! :reklamal:
Valaki írta,hogy nehéz fellőni a rampára!Teljes mértékben igaza van,mert rossz a rampa kialakítása!Jobb karral esélytelen a golyó fellövése,ballal is nagyon nehéz!Azért,mert a rampa alján megdobja a golyót.és megpattan!

Tulajdonképpen azoknak ajánlom ezt a gépet,akik szeretnek multiballt játszani!De csak azoknak,senki másnak!!Egész egyszerűen azért,mert semmi mást nem tud!
Naplózva
Tyutyu
Special
*

Dr. Zaccaria

WWW E-mail
« Válasz #48 Dátum: 2009. április 14. - 13:08:26 »

A gép gondolatolvasó vagy beépitett hazugságvizsgálóval jött ki ?  ;D
Naplózva

Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #49 Dátum: 2009. június 19. - 23:50:48 »

Nem tetszik a gép, bár nem valami szép, olyan összevissza elrendezésű, amivel nincs baj, de úgy össze van hányva (szerintem a TZ is ilyen egyébként annak ellenére, h az egyik kedvencem ). Pat Lawnornak a mániája, hogy szokatlanul rendezi el a dolgokat, és szerintem ez nem is baj. A kis bal kar nekem pont ezért tetszik. Szerintem az, hogy nehéz fellőni ide meg oda, az nekem motivációt adott, ráadásul a feladatok is motiváltak, de tény, hogy nincs sok. Lehet , hogy csak azért voltam motivált, mert könnyen kiismertem a gépet, és ez sikerélmény volt, mind1, mostanában ezzel játszottam a legtöbbet. :)
Naplózva

YYY
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #50 Dátum: 2009. június 19. - 23:52:35 »

Nem tetszik a gép, bár nem valami szép, olyan összevissza elrendezésű, amivel nincs baj, de úgy össze van hányva (szerintem a TZ is ilyen egyébként annak ellenére, h az egyik kedvencem ). Pat Lawnornak a mániája, hogy szokatlanul rendezi el a dolgokat, és szerintem ez nem is baj. A kis bal kar nekem pont ezért tetszik. Szerintem az, hogy nehéz fellőni ide meg oda, az nekem motivációt adott, ráadásul a feladatok is motiváltak, de tény, hogy nincs sok. Lehet , hogy csak azért voltam motivált, mert könnyen kiismertem a gépet, és ez sikerélmény volt, mind1, mostanában ezzel játszottam a legtöbbet. :)

ELRONTOTTAM AZ ELSŐ MONDATOT. NEKEM TETSZIK, IGEN!!  kimaradt a "ke" :P
Naplózva

YYY
hokuszpk
Guest

« Válasz #51 Dátum: 2009. június 20. - 13:07:58 »

ELRONTOTTAM AZ ELSŐ MONDATOT. NEKEM TETSZIK, IGEN!!  kimaradt a "ke" :P

'szerkesztes' gomb ?
Naplózva
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #52 Dátum: 2009. június 20. - 16:33:14 »

Okés:)

Nekem tetszik a gép, bár nem valami szép, olyan összevissza elrendezésű, amivel nincs baj, de úgy össze van hányva (szerintem a TZ is ilyen egyébként annak ellenére, h az egyik kedvencem ). Pat Lawnornak a mániája, hogy szokatlanul rendezi el a dolgokat, és szerintem ez nem is baj. A kis bal kar nekem pont ezért tetszik. Szerintem az, hogy nehéz fellőni ide meg oda, az nekem motivációt adott, ráadásul a feladatok is motiváltak, de tény, hogy nincs sok. Lehet , hogy csak azért voltam motivált, mert könnyen kiismertem a gépet, és ez sikerélmény volt, mind1, mostanában ezzel játszottam a legtöbbet. :)
Naplózva

YYY
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #53 Dátum: 2010. augusztus 09. - 21:55:05 »

SZK-val valamelyik este játszottunk vele pár partit de nem jöttünk rá, hogyan lehet megszakítani.
Max. 60 milla és vége...
Ötlet???

Üdv Mindenkinek:Lang
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: CSI - Crime Scene Investigation « előző következő »
Ugrás: