Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. szeptember 07. - 19:35:29

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  1990 és 1999 10. 25.-e között gyártott flipperek  |  Topic: Stargate (Gottlieb/Premier, 1995) « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Stargate (Gottlieb/Premier, 1995)  (Megtekintve 9817 alkalommal)
Recon
Guest

« Dátum: 2009. január 06. - 19:42:42 »

Ezennel megnyitom ennek a gepnek is a neki kijaro topicot.

Mostanaban jartam izs-nel es ki tudtam probalni a Stargate-et. Sokfelol hallottam mar hogy eleg jo gep, de sajnos VP-n eleg tragya modon modelleztek le, igy az ott szerzett tapasztalatok alapjan ovatosan alltam hozza. Hat jol tettem hogy megneztem, hatalmas egy talalmany. A jatekmenet eleg gyors, az embernek nincs ideje a toket vakargatni kozben mint pl. egy Twilight Zone-nal. Az gep egyik erdekessege a Horus target, mely utesre felemelkedik a levegobe, es szabadda teszi a mogotte levo utat.  Masik dolog a kicker target, vagy nemtom hogy hivjak, mely erintesre visszaut, ellove ezzel a golyot. A gepet nem ismero embereket eleg alaposan meg tudja lepni. Van egy olyan multiball mod benne mikor 2 golyoval indit, es anelkul hogy barmelyik golyo lemenne, meg kell loni egy kicker targetet, ha ez sikerul, a gep megegy golyot beereszt a palyara. Megegy talalat eseten a negyedik golyot is beereszti. Viszont ha 1 golyo is lemegy, ez a lehetoseg ugrik. Tehat a jatekoson mulik hogy "felturbozza" a multiballt. A horus targeteken valamint a bumpereken levo figurak kidolgozottsaga eleg szep, keves gepen latni ilyet. A kozepso piramis, illetve az abbol kijovo es jobbra balra mozgo Glidercraft is a jatek erdekessegei koze tartozik. (youtube-on talalhato video rola)
Osszessegeben meglepo modon eleg jo gepet sikerult osszedobnia anno a Premiernek, talan csak nemely hangeffektre lehetett panaszom. Williams/Bally-kent WPC hangkartyaval tuti megsikeresebb lett volna a gep. De igy is nagyon jol szorakoztam, amit itt is szeretnek megkoszonni a hazigazdanak :)
Naplózva
atee
Extra Ball
*

« Válasz #1 Dátum: 2009. január 06. - 19:51:58 »

Tetszik ez a masina ránézésre.
Még sose hallottam róla. Gondolom ez köszönhető, hogy 1-2 hónapja kezdtem csak komolyabban foglalkozni a flipperekkel.
Na meg annak, hogy a Williams/Bally gépek fertőznek engem is leginkább.
Naplózva

Rocky (Gottlieb 1982)
Santa
Jackpot
*

Törzsfőnök

WWW E-mail
« Válasz #2 Dátum: 2009. január 06. - 19:56:21 »

egyebkent a film vagy a sorozat figurai vannak rajta? :D
egyebkent baromira bejon nekem marcsak ranezesre is :D
Naplózva

Első Magyar Törzsasztal
Recon
Guest

« Válasz #3 Dátum: 2009. január 06. - 20:32:36 »

a filme. a rampakon Kurt Russellrol es James Spaderrol vannak kepek.
« Utoljára szerkesztve: 2009. január 06. - 20:48:14 írta Recon » Naplózva
Santa
Jackpot
*

Törzsfőnök

WWW E-mail
« Válasz #4 Dátum: 2009. január 06. - 20:43:50 »

na az nagyon jo.
baromi kivancsi vagyok ra, remelem kovetkezo bulin ott lesz a gep :D
Naplózva

Első Magyar Törzsasztal
hokuszpk
Guest

« Válasz #5 Dátum: 2009. január 06. - 20:48:25 »

yes ! yes ! yes !

az egyik helyi vendeglo pincejeben volt egy ilyen gep, csak akkor lehetett hozzaferni, ha zartkoru buli volt ( azaz valaki kiberelte pincestol a helyseget ) , meg is lepodtem, hogy mikdenem vannak.
naaaagyon okes.
Naplózva
Vis Major
Ball 3 locked
*

« Válasz #6 Dátum: 2009. január 07. - 11:29:35 »

Ez a gép nekem is nagyon tetszik, érdekes, hogy a szintén system 3-as  Freddy-ben ugyanúgy megvan a kicker target, és a multiball alatt szintén ugyanezzel a szisztémával lehet a golyók számát növelni, csak ott nem a kicker targetet kell meglőni hozzá.
Naplózva

Hö!

I'LL BREAK YOUR FINGERS NEXT TIME!!!
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #7 Dátum: 2009. január 07. - 11:45:50 »

Én is inkább Williams/Bally párti vagyok.Igaz van egy-két gép aminél kivételt teszek hát ez is az! ;D
Nekem ebben a gépben a translite tetszik a legjobban ahogyan belül szalad a fény  :jolvanjol:!!!na ezt nagyon eltalálták!A piramis belül az is zsír,ahogy le-fel mozog!Szóval kitettek magukért a Gottliebnél!
Ráadásul 2-3 éve Geisenbrunnban egy Német versenyen belevertem 5 milliárdot a nézök nem kis megrökönyödésére! :mrgreen:
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
mikenr1
Ball 3 locked
*

« Válasz #8 Dátum: 2009. január 07. - 19:43:03 »

Ez egy piszok jó gép!  Volt itt nálunk is a városban egy ilyen eladó, de sajnos csak pakkban lehetett megvenni, így erröl lecsúsztunk, hiába pályáztunk rá.
Egyébként mindenkinek ajánlom, ha hozzá tudna jutni, mert baromi jó!  :jolvanjol:
Naplózva

Home Bar
vpety
Jackpot
*

Pinball fanatic

« Válasz #9 Dátum: 2009. január 08. - 11:13:30 »

Ráadásul ipdb-n is 68. helyen áll a TOP 300-as listában, ami szerintem elég jó hely, nem sok DE és Gottlieb gép van előtte.
Olyan nagy klasszikusokat is beelőz, mint pl. Dr. Who (84.), Judge Dredd (135.), Mousin' (144.), Grand Lizard (147.) Hurricane (197.)
Naplózva

"It will never work!"
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #10 Dátum: 2009. január 08. - 16:32:17 »

ennek a gépnek a backglass-a nagyon tetszi k nekem.

meg ritkán mondok ilyet egy nem bally/williams gépről, de imádom :)
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
HEAD
Egyesületi Tag
Special
*

« Válasz #11 Dátum: 2009. február 07. - 14:15:55 »

Tegnap volt szerencsém kipróbálni Tyutyuval IZSnél. Már régóta terveztem , hogy játszok rajta , de csak most érett meg az elhatározás. Tényleg egy pörgős gép mint ahogy Recon is említette. Tetszett a játékmenet  - a film nekem is az egyik kedvencem  - és nagyon ott vannak  a videók. Nem  filmből vett részletek , -  mint pl az új Indynél , ami szerintem ocsmányul sikerült - hanem tényleg a gépre fejlesztett animációk mint például a féreglyuk , vagy az átalakulás. Külön élmény az 5 . golyónál a csillaghajó effekt , de a legjobb úgy nézni , ha más játszik , mert elkövettem én is azt a hibát , hogy elvarázsoltak az effektek és mivel nagyon gyors a játék egy pillanat alatt le is mentek a golyók.

Köszönöm a játéklehetőséget IZS!  :respect2:
Naplózva

LET THERE BE PINBALL !
Tyutyu
Special
*

Dr. Zaccaria

WWW E-mail
« Válasz #12 Dátum: 2009. február 07. - 14:52:15 »

Csatlakozom HEAD-hoz és igy igaz ahogyan irta.
Köszönjük a lehetőséget !
Naplózva

"A Zaccaria név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez !"
Ramp
Special
*

« Válasz #13 Dátum: 2011. december 03. - 22:09:53 »

Tedd át a rekordok topikba szerintem.Nekem 10 Milliárd+ volt csak kedvcsinálónak írom le.
Ha jól emlékszem ez a gép szórja ész nélkül az extraballokat :gondol vagy esetleg a Gladiators?
Naplózva

Pinball is Dead
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #14 Dátum: 2011. december 03. - 22:44:07 »

Üdv!

Látom nem annyira ismered  a gépet....Ha gondolod megmutatom, hogyan lehet letérdeltetni! :futyul
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  1990 és 1999 10. 25.-e között gyártott flipperek  |  Topic: Stargate (Gottlieb/Premier, 1995) « előző következő »
Ugrás: