nemvagyokrobot
Insert Coin
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2009. június 08. - 21:52:29 » |
|
Akkor köszönöm az üdvözletet! Bár már megszólalni is alig merek!
Tényleg egy dolog vezérelt csak amikor idejöttem,és az egy jövőbeli flipper begyűjtése!
Igaz nem vagyok nagy flipperes,de nagyon lenyűgöznek ezek a régi masinák! Mint írtam régi kvarcjátékokat és kézi konzolokat gyűjtök,de nem egy van közöttük,ami éppen flipper témáju! Persze ezek kicsi dolgok,amik azért könnyen elférnek egy kis lakásban,nem úgy mint a flipperek!(igaz több száz kvarcjátékról és programkártyákról beszélek)
Tudom,hogy sok itt a gyűjtő is és éppen ezért,nagy tiszteletet ébreszt bennem a gyűjtőszenvedély!Legyen az bármi,főleg ha régi elektronikus játékokról van szó!Itt gondolok a régi kézi és tv konzoloktól a retró computereken át,egész a flipperekig! Bármi lenyűgöz,ami kapcsolódik az elektronikához!
Szivem szerint flippereket is gyűjtenék,de ez talán még a jövő!(Helyhiányában...)
Remélem egyszer egy szép nagy házban,sorkerül még arra is!Addíg meg marad az álmodozás!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2009. június 08. - 22:04:46 » |
|
kezdd el a gyujtest, mert megy felfele az aruk. max addig seggen tarolod oket, vagy egymasra pakolva mint en...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
herpko
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2009. június 08. - 22:33:28 » |
|
Sziasztok!Könyv,szönyeg,fegyverek.Nem vagyok rá kattanva, de azért a szép darabok mellett nem tudok elmenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Olivér
Egyesületi Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2009. június 08. - 23:39:48 » |
|
Én filmgyűjtő vagyok. Jelenlegi készletem: 723 db DVD, na meg pár Blu-ray lemez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atee
Extra Ball
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2009. június 09. - 08:56:21 » |
|
Eredeti dobozában van!o-perces! 
Milyen flippered van,ami eladó?
Ment PM
|
|
|
Naplózva
|
Rocky (Gottlieb 1982)
|
|
|
Fapityu
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2009. június 09. - 10:44:48 » |
|
Hi!
Nekem a fő hobbim a motorozás, de próbálok ha az ár és gép is megfelelő egy flippert is beújítani. (Dream: Police Force)
|
|
|
Naplózva
|
RADICAL! (Bally 1990), Pirates of the Caribbean (Stern 2006), Game fo Thrones (Stern 2015, HUO 2017.12.), AIQ pro, TWD pro 
|
|
|
atee
Extra Ball
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2009. június 09. - 10:49:12 » |
|
Hi!
Nekem a fő hobbim a motorozás, de próbálok ha az ár és gép is megfelelő egy flippert is beújítani. (Dream: Police Force)
Motoros kollégával lesz akkor témád. Viszont a kép amit beszúrtál...elég rossz minőség. Jobb lenne kisebb, de részletgazdagabb picit 
|
|
|
Naplózva
|
Rocky (Gottlieb 1982)
|
|
|
Fapityu
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2009. június 09. - 12:21:39 » |
|
Bocs majd megpróbálom újra de a 250 kb határ egy 2.5 mb képnél erre futotta. Csinálok róla újat kissebb felbontással. Szép napot! Menni kell húzni az igát. 
|
|
|
Naplózva
|
RADICAL! (Bally 1990), Pirates of the Caribbean (Stern 2006), Game fo Thrones (Stern 2015, HUO 2017.12.), AIQ pro, TWD pro 
|
|
|
Fapityu
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2009. június 09. - 12:29:04 » |
|
Hi!
Igy már jóbb:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Olivér
Egyesületi Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2009. június 09. - 12:43:40 » |
|
Az én nagy hobbim tavasztól-őszig a motorozás! Persze csakis a flipperek után. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2009. június 09. - 15:45:07 » |
|
Flipper,rulett,kockásgép,rajzfilmek,konzolok,fűnyírás,fiatalkorú c.g.nyk.r.vk,alvás,hasis,net.
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
Zsifi
Egyesületi Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2009. június 09. - 20:13:48 » |
|
Húúúú...b...meg.. A motorozást kifelejtettem...) Bár inkább hivatásszerűen csinálom, mint hobbiból..)
Szóval nagy hobbim a motorozás..sokezer km idegen tájakon...európából még hat ország hiányzik...
|
|
|
Naplózva
|
üdv motoros / Zsifi
|
|
|
Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2009. június 09. - 21:15:50 » |
|
ebben a félévben a pót-zh gyûjtés a hobbim. 
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
vpety
Jackpot
Pinball fanatic
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2009. június 23. - 08:41:41 » |
|
A másik nagy szerelem. Ma este Puskás Ferenc Stadion! Fórumról lesz ott más is? 
|
|
|
Naplózva
|
"It will never work!"
|
|
|
debela
Tagjelölt
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2009. június 23. - 09:07:06 » |
|
igen,sőt egész család: asszony,gyerek,öcsém,barátnője,anyám,keresztanyám(60+66 évesek,de imádják őket,bár a Songs Of Faith And Devotion a kedvenc lemezük) valahol még meg van otthon a 85'-ös jegyem is a Volánpályáról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lang
Super jackpot
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2009. június 23. - 09:30:47 » |
|
Esernyőt vigyetek! 
|
|
|
Naplózva
|
 Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
|
|
|
vpety
Jackpot
Pinball fanatic
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 2009. június 23. - 09:32:01 » |
|
Esernyőt vigyetek! 
Ettől félek én is.
|
|
|
Naplózva
|
"It will never work!"
|
|
|
Tyutyu
Special
Dr. Zaccaria
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 2009. június 23. - 10:03:52 » |
|
Én is megyek. Az esernyőt beengedik egyáltalán ??? 
|
|
|
Naplózva
|
  "A Zaccaria név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez !"
|
|
|
Bálint
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 2009. június 23. - 10:50:26 » |
|
Én is csatlakzonék két kép erejéig... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
izs-49
Globális moderátor
Special
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 2009. június 23. - 12:15:47 » |
|
Én is megyek. Az esernyőt beengedik egyáltalán ??? 
Általában nem szokták mega koncertekre beengedni. De az esőköpenyt igen.
|
|
|
Naplózva
|
IZSten veletek. '63 SQUARE HEAD '77 LOST WORLD '78 KISS '91 T2 '92 BLACK ROSE '92 ADDAMS GOLD '92 CREATURE '92 FISH TALES '92 Dr.WHO '92 SW '93 INDY '94 GnR '95 TOM '95 CONGO '95 AFM '96 SAFE CRACKER '96 SCARED STIFF '97 MEDIEVAL MADNESS '97 CIRQUS VOLTAIRE '98 MONSTER BASH '08 SHREK
|
|
|
Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 2009. június 23. - 12:22:27 » |
|
dejó hogy eladtam a jegyeimet!
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
-SALA-
Guest
|
 |
« Válasz #56 Dátum: 2009. június 23. - 12:47:25 » |
|
Üdv mindenkinek! Csatlakozom én is 1-2 képpel és mondattal. A másik hobbim a Búvárkodás,2000 óta merülök ,természetesen elsőnek a könnyübúvárkodással kezdtem és szép lassan magával ragadott a kicsit nehezebb komolyabb része mint mindenki mást áttértem a technikai oldalra. Igy volt szerencsém olyan helyekre eljutni vagy is bejutni ahova kétséges vagy veszélyes lett volna normál felszereléssel és tudással. Na nem is szeretnék tovább irogatni teszek fel 1-2 képet,majd késöbb is csak elő kell keresnem a dvd-t. A képek nagy részét nem én fényképeztem 3 dolog miat is 1-akkor még nem lehetett be vinni gépet.2-sokkal jobb képeket csinálnak akik erre vanna szakosodva.3-a saját videomat nem tehetem kőzé kérésre-elméletileg nem szabadot volna filmet forgatni  Elsőnek amit igértem és atee is vár. Molnár János barlang-Budapest József hegy lábánál,lukács fürdővel szemben található a Világ legnagyobb eredetü Hévizes barlang rendszere!Ki gondolta volna a kicsi országról?  És itt található maga a barlang rendszerben a mai napig állitólag a világ legnagyobb szén-dioxidos terme a maga 86 m hosszával és 16-szélességével,én még akkor merültem ott amikor még volt is benne széndioxid sajnos a külsö oldalsó ffeltárás miatt kiszelőztették! Nos a képek ahol volt szerencsém többxör járni! A cápafog a barlangban található!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atee
Extra Ball
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 2009. június 23. - 13:40:19 » |
|
Csak ámulok bámulok. Köszi a képeket. Hallottam ennek a barlangnak a létezéséről. Más dolog hallani és ott járni. Biztos vagyok benne, hogy nagy élmény lehetett. Én majd megyek akkor ha csónakkal is megközelíthető lesz  Hasonló élményeidet megoszthatod majd még velünk. Szerintem mást is érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
Rocky (Gottlieb 1982)
|
|
|
b4rb1
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #58 Dátum: 2009. június 23. - 13:55:53 » |
|
Flipper,rulett,kockásgép,rajzfilmek,konzolok,fűnyírás,fiatalkorú c.g.nyk.r.vk,alvás,hasis,net.
hehe. csoki. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hentes
Egyesületi Tag
Jackpot
|
 |
« Válasz #59 Dátum: 2009. június 23. - 21:39:56 » |
|
SALA: Hű baszky ez nagyon komoly! Elismerésem, ez is egy profi hobbi!  Hentes
|
|
|
Naplózva
|
Nyolcvanas évek gépeit gyűjtöm. Már csak Cyclone flippert keresek!
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 2009. június 23. - 22:10:16 » |
|
Nagyon szép képek SALA, köszi ! 
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
-SALA-
Guest
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 2009. június 23. - 22:28:19 » |
|
Igen elégé komoly,itt nincs ha megunod feljösz és napozól tovább ... Ahol bementél ott is kell ki jönnöd .Zárt tér ja és nincs ablak  és ki..szot sőtét van... Egyébként ez a barlang nagyon barátságos a maga 20-23 fokos vizével. Holnap a Kassai opál bányáról teszek képeket fel...ott 3 fokos a viz....  ott évente csak 1 hétvégét vállalok be mereülésnek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lang
Super jackpot
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 2009. június 23. - 22:54:16 » |
|
Kicsit tüzetesebben utána néztem a témának a wikipédián,de cápákról nem esett szó...  Erről azért írhatnál egy sort....  Azt hallottam,hogy a Gellért-hegy alatt kristály barlang van.De,hogy,egy kerülettel lakok odébb és erről nem is tudtam eddig (ciki)...  Érdekel a téma legközelebb személyesen mesélhetnél ezekről az élményekről!  Üdv:Lang
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 24. - 09:04:01 írta Langhorn »
|
Naplózva
|
 Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
|
|
|
Anna12
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 2009. június 24. - 02:05:23 » |
|
És sportolni nem szeret / szokott senki??  Én jégkorongozom, pár hónapja pedig már edzősködök is egy gyerekcsapatnál, ez nagy kihívás, tiszta boldog vagyok tőle.  (Ezért is érek rá leginkább most, szezonon kívül a flipperesdire.) És a maradék időben énekelgetek, karaokéval is sokat foglalkozom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atee
Extra Ball
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 2009. június 24. - 07:24:39 » |
|
És sportolni nem szeret / szokott senki??  Én jégkorongozom, pár hónapja pedig már edzősködök is egy gyerekcsapatnál, ez nagy kihívás, tiszta boldog vagyok tőle.  (Ezért is érek rá leginkább most, szezonon kívül a flipperesdire.) És a maradék időben énekelgetek, karaokéval is sokat foglalkozom.
Dehogynem. A Magam részéről boxolni járok rendszeresen. Régebben kis pályás foci is. Mostanában a foci hanyagolva van. Általában szeretem a sportolást és az aktív kikapcsolódást. Bringáztam is sokat régen. Alkalom adtán úszni is szoktam. A Jégkorongot csak nézni tudom. Korizni nem tudok  Karaoke az egy bizonyos szint után gátlástalanul megy nekem is 
|
|
|
Naplózva
|
Rocky (Gottlieb 1982)
|
|
|
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 2009. június 24. - 08:48:53 » |
|
Sala, Gratula írigykedem a barlang miatt, hog yllejutottál  beszélgettem külföldi búvárokkal akik merültek ott. el volt ragadtatva mindenki.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-SALA-
Guest
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 2009. június 24. - 11:23:30 » |
|
Idézet:D Kicsit tüzetesebben utána néztem a témának a wikipédián,de cápákról nem esett szó... Erről azért írhatnál egy sort.... Azt hallottam,hogy a Gellért-hegy alatt kristály barlang van.De,hogy,egy kerülettel lakok odébb és erről nem is tudtam eddig (ciki)... Érdekel a téma legközelebb személyesen mesélhetnél ezekről az élményekről! Üdv:Lang Nos,rövidre akkartam fogni,kicsit még nézzél körül és többet irnak mint a wikipédián...  A cápa fog a régi járatban van és tudomásom szerint több mint 1 millió éves...de utána nézek Nem szó szerint kel érteni a kristály barlangot, a barlangnak egy része igen az oldalai végig kvarcitból van,a hétvégén megyek haza elhozom és lefényképezem milyen hegyes kristályból van a fal,erre szoktam azt mondani hogy azt látni kell nem lehet elmesélni... Van egyébként barit fal is amiröl nem tesznek emlitést ... Böveb info itt ha érdekel,ja már nem tesznek közé havi frissétésel képeket...www.cave.hu Igen én is elvoltam ragatatva a látványtól minden egyes merülésnél,az első merülésnél még elégé kezdő voltam amikor bevit a vezető és azt mondta nem megyünk csak 1 kicsit hogy megnézi hogy reagálok a zárt tére,mert ugye nem mindenki szereti,ráadásúl viz alatt nem...nos igen nem voltam valami jól föleg úgy hogy az álkapcsomat kerestem folyamatosan meg a reduktort toltam vissza a számba mert ki akart esni a látványtól ami elém tárúlt a megszokot 7köznapok után. Azért egy mondatban 1 merülés akkor 10 ropi volt max 60-70 perc...és nem is volt könnyü bekerülni és szerencsére 1 novemberi hónapban foglaltam magamnak 10 helyet ,végül is egész hónapra  Csak a nagyságról beszélve a 10 alkalom elött is voltam vagy 5-6x és még nem voltam a 10 alkalmas novemberi alkalmak útán a barlang összes pontján! Lang ha ilyen közel vagy átugorhatsz 1 sőrre itt van videó is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-SALA-
Guest
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 2009. június 24. - 11:30:10 » |
|
Ja Anna12 :és sportolni nem szeret senki?  Nos 1 órás merülés közel 2 órás inteziv konditeremnek felel meg a mostanira lecsökent 45 kilós felszereléssel a hátadon azért megnézem mennyire nem sportolsz amikor néha 15-20 percre van a bejárat ha egyáltalán nem kell másznod lefele kötélen  Előtte dupla 20L hátkészülékem volt poton 70 kilóval összesen.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atee
Extra Ball
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 2009. június 24. - 11:39:54 » |
|
SALA bazz nem viccelsz ezzel a merüléssel.  Egyszer merültem veled búza sörben. Ezt megismételhetjük valamikor 
|
|
|
Naplózva
|
Rocky (Gottlieb 1982)
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special