El kell hinteni a Kínaiaknak, hogy ez baromi nagy üzlet. Települjenek ide egy nagy gyártó sorral. Támogassák nagy halom pénzel a dolgot. A klub meg össze hozza a gépeket az elsőtől az utolsó csavarig. Én biztos vagyok benne, hogy menne a dolog. Szinte kifogyhatatlan az ötlet tárház ami a témákat illeti.Magyar flipper gyártás
Billiárdasztal kevésbé szervizigényes, aztán többet termel. Nálunk nincs baj a társasági játékkal sem, mert hamar lemegy a golyó, aztán jöhet a következő. Annak meg lehet szurkolni, ésvagy.Kocsmában ráadásul 1 gép van, ha este felkerekedünk, hogy "na most flipperezünk", aztán már foglalt a vas 2-4 emberrel, akkor ki tudja mikor lépnek le, így rögtön mehetünk is arrébb.Elég sok rossz tapasztalat van a gépek állapotával is, az meg úgy szintén nem az igazi. Régen mikor volt 10 gép a játékteremben, akkor mindig volt szabad hely, akár egyedül, akármerre. Oda akkor még a fiatalságot is beengedték, most ennyi idősen lehetkiraknának, de míg a pókerbasz olcsóbb, havi 100ezres nagyságrendeket termel, adója kb. ugyanaz, szervizelése nagyjából nincs, csak a pénzt kell kiszedni, így sajna meg is magyaráztuk a dolgokat.
szervízigényes? csak a posztó csere egy vagyon rá
Ha körbenézünk a megmaradt hazai videójáték kínálaton elcsodálkozunk hogy milyen régi ótvar szarok vannak kirakva.f@szért jáccak a Sega Rally-val szar felbontású monitoron amikor otthon tolhatom a GT5 öt ha úgy tetszik 3 dimenzióba és még a retek kisebbségi se üti mellettem a boxgépet.Na meg a Tekkenhárom 2011-ben b@sszák meg!Azért előfordul egy-két modern táncgépvagy hasonló de nagyon ritka.A megmaradt gyártó pedig olyan gépeket készít amit a szűk flipperszerető közönség felemás érzésekkel fogad.Szerintem...