Hát igen egy ledezés nem ártana most.
Figyu Angyalpor : a dolog azért nem ilyen egyszerű. 1000 oka van, hogy egy tyúkólban talált gép nem indul pöccre - leirok pár dolgot, hogy én mit néznék meg elsőnek. Az igaz, hogy a Bally nem az erősségem, de a sajátomat ( Mystic Star ) megcsináltam.Először nézd meg a biztositékokat, a foglalatok tisztasága nagyon fontos. A főbb tápfeszültségeket mérd ki, hogy megvannak-e.Utána csekkold le a csatikat, hogy jól érintkeznek-e és nincsen pl. kontakt hiba valahol. A Bally hires a rossz forrasztásairól - végig kell nézni a csatik forrasztásait MINDENHOL !Nézd meg a CPU panelt, hogy nem sav marta-e. Ha igen akkor ott ( is ) lehet a gond, de a rajta lévő diagnosztikai led villogása sokat fog segiteni a hibakeresésben.Igy gyorsan ennyi. Látod, hogy azért kell némi elektronikai tudás és ismeret hozzá ...
Elöször javitsd meg a gepet es utanna kezdj el a felujitason gondolkodni.
Ha van rajzod arról ki lehet találni, hogy melyik biztositék melyik áramköré és aki szerelget az nagyjából tudja, hogy a hány voltos áramkör mi is lehet ...
Érdekes, a fejben az összes papír benne van, a beállítások, a teszt menüje, mindenféle, de a biztosítékokat nem említi sehol...
Quote from: Angyalpor on 2011. december 21. - 13:39:44Érdekes, a fejben az összes papír benne van, a beállítások, a teszt menüje, mindenféle, de a biztosítékokat nem említi sehol...fura, mert a felső sorban az enyémben ott a lista
Esetleg az ajtón nincs tiltó?
Switch teszt és kiirja mi zár rövidre ...
Quote from: Tyutyu on 2011. december 22. - 13:43:22Switch teszt és kiirja mi zár rövidre ...Boldog Karácsonyt mindenkinek! Szép dolog a 3. nap, ráér az ember bokáig lenni a flipperben... Ez a tilt dolog teljes káosz, minden okésnak tűnik, mégis hiba 15 a switch tesztben, ami ugye csak annyi, hogy Tilt... De legalább a hang már oké, és a bal kar is működik. Jobboldalt meg vagy cserés a felső tekercs, vagy csak valami szemetet szívott be, mert bele sem megy a vasmag... Ő lesz a következő, mit kiszedek és meglesem...Amúgy érdekes ez a Flipper-társadalom, egy német srác írt nekem, ki gyűjt flippereket, és ez volt neki az első, néha mászkál Bécs felé, és megkérdezte, beugorhat-e valamikor megnézni... Fura. A fanatizmusnak nincs határa.
1 éve én hülyének néztem olyanokat, akik utaznának több száz km - t azért, hogy játszhassanak egy gépen, vagy csak megnézhessék. Ma már ezt a legtermészetesebb dolgok egyikének tartom.
Quote from: Goodfella on 2011. december 26. - 13:29:271 éve én hülyének néztem olyanokat, akik utaznának több száz km - t azért, hogy játszhassanak egy gépen, vagy csak megnézhessék. Ma már ezt a legtermészetesebb dolgok egyikének tartom. pedig meg nem is voltam BlackOutolni. de ami kesik az nem siet.
Nem ismerem a konkrét gépet, de aminek van menüje, abban általában beállítás kérdése, hogy kéred-e a háttéreffekteket, illetve, hogy annak mi legyen a hangereje. Lehet, hogy egyszerűen csak erről van szó
Na, sikerült végre beszélnem a haverommal. Még mindig megvan neki az X's & O's gépe (nem is tervezi eladni soha). Fullosan működik is. Fejüveg azóta sincs persze. :( Szóval ha ez ügyben valaha előrelépnél, akkor szívesen fogadná a segítségedet. Ment prv is.