pycur
|
 |
« Dátum: 2019. Október 22. - 21:51:06 » |
|
Üdv ismét mindenkinek!
Szereztem egy Time Crisis 2 deluxet, 50" pioneer projektoros monitorral. Az öröm nem tartott tovább 5 percnél, akkor ugyanis elsötétült az egyik képernyő. Hirtelen azt hittem, hogy a képernyő vezérlőjének lett baja, mint ahogy korábban jártam egy másik géppel. De nem. Mert a fedlap mögött van egy gombsor a monitornak, és azokat nyomkodva bekapcsol a kép, és a monitor service/teszt menüjében, beállításaiban lehet állítgatni, de a játék jelét elvesztette. Akármit dugdosok, nyomkodok, semmi. Tegnap este egy egész napos pihenő után bekapcsoltam, akkor újra volt rajta 5 percig kép, meg is lepődtem rajta, de zizegés effektel elment. Valószínűsítem, hogy valami kis prücök alkatrész lesz a ludas, de nincs elektrotechnikai képesítésem így nem tudok tippelgetni sem hogy mivel kezdjem. Még 1 infó: a gép hátulján a panel szélén van egy service kapcsoló, ha azt átbillentem akkor látja a jelet, de feketefehér és szalad fölfelé a kép. Szóval az nagyon nem jó, de ez bizonyítja hogy még életképes. Tudna valaki segíteni, milyen alkatrész lehet ennek az okozója? Ha kell csinálok képeket a monitor panelokról és bekarikázhatod nekem miket cseréljek ki rajta, vagy bejön, vagy nem alapon. Köszönöm!
|