izs-49
Globális moderátor
Special
|
 |
« Válasz #350 Dátum: 2009. október 24. - 10:38:39 » |
|
Azért valamelyik spíler lecsekkolhatá ,hogy játszik a 2M-es grand csákó. És beírhatná a fórumra ,hogy érdemes-e egyáltalán egy fillért is gépbe dobni, vagy szimplán "küllőzik" a barátunk. Mert akkor messziről elkerülendő a hely. (nem szép dolog cukorkát ígérni ha már megvan a gazdája)
|
|
|
Naplózva
|
IZSten veletek. '63 SQUARE HEAD '77 LOST WORLD '78 KISS '91 T2 '92 BLACK ROSE '92 ADDAMS GOLD '92 CREATURE '92 FISH TALES '92 Dr.WHO '92 SW '93 INDY '94 GnR '95 TOM '95 CONGO '95 AFM '96 SAFE CRACKER '96 SCARED STIFF '97 MEDIEVAL MADNESS '97 CIRQUS VOLTAIRE '98 MONSTER BASH '08 SHREK
|
|
|
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #351 Dátum: 2009. október 24. - 10:41:17 » |
|
Jó taktika nem,ezt szépen kifundálták...Valami belsős forma megnyeri a tv-t,üneplés,öröm,fotó,reklám a Miami pokerklubnak...És utána ugyanazt a tv-t kiírják játékra egy másik gépre,korect újjból egy hónap pénzgyüjtőgetés indul...  Csak a lehúzás mindenhol,ez Magyaro.katarsztófa mindenhol megvezetik az embert ha egy kicsit nemfigyel oda
|
|
|
Naplózva
|
Solymosi Gábor alias S.G. Billiard and Pinball forever:-)))))
|
|
|
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #352 Dátum: 2009. október 24. - 10:43:32 » |
|
Azért valamelyik spíler lecsekkolhatá ,hogy játszik a 2M-es grand csákó. És beírhatná a fórumra ,hogy érdemes-e egyáltalán egy fillért is gépbe dobni, vagy szimplán "küllőzik" a barátunk. Mert akkor messziről elkerülendő a hely. (nem szép dolog cukorkát ígérni ha már megvan a gazdája)
Ha megtudok valamit beírom az tutti.......a forumozókon ne gazdagodjanak meg,a multimilliómos csiliárdos emberek akik a klubbot vezetik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jahno
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #353 Dátum: 2009. október 24. - 10:51:32 » |
|
Ha megtudok valamit beírom az tutti.......a forumozókon ne gazdagodjanak meg,a multimilliómos csiliárdos emberek akik a klubbot vezetik
Vagy csak fel kell keresni, hogy ezsmélyesen gratulálnánk mi is, meg bigyó. Valami körítés kell, hamar kiderülne, ha tényleg olyan és nagyon tud játszani, akkor van helye köztünk, csak érdekes, ha valaki ennyire tud flipperezni, Ti meg semmit nem tudtuk róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ernö
Extra Ball
Törzsfönök
|
 |
« Válasz #354 Dátum: 2009. október 24. - 10:56:31 » |
|
Gondolom az IJ4-röl van szo. Szerintem a 2mrd nem lehetetlen csak tudni kell, hogy mit kell csinalni azaz mire kell jatszani.
Attol függetlenül egy tvt felajanlani 1 honap jatekra enyhen szolva luxus szerintem. Annyit nem hoz(hat) a gep es ha normalisan gondolkodik az ember, akkor a legtöbb jatekos csak azert menne be, hogy elhozza azt es hagyna a többi gepet.
En sokkal jobbnak tartanam azt, ha egy Stern gepen "Tournament" Modban is lehetne jatszani (Nemetoban tilos)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #355 Dátum: 2009. október 24. - 11:26:23 » |
|
Ez tényleg nem nagy biznisz nekik.3-4 ember jött tegnap játszani egész nap a géphez. 2-őt lehet csinálni(én beleraktam 3 at is Indybe) de nem átmenet nélkül. A Highscore 4 kb 450 millióval NOO volt a többi S.G.-450-650 millióval,ez arra utal hogy ez a fazon fogta és egyből ennyivel nyitott.Ez nem így szokott menni ezt te is tudod. Arra rájöttem hogy lehet megetetni a gépet leírom a Sternes Indy topkba,  vége.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. október 24. - 11:45:26 írta Ramp »
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
Lang
Super jackpot
|
 |
« Válasz #356 Dátum: 2009. október 24. - 12:31:51 » |
|
Amúgy sem sűrűn szoktam az üzemeltetőket gazdagítani,hát ha ilyen a felállás oda se megyek,na meg másnak sem ajánlom.....  Fulladjanak meg a saját sz@rjukban............. 
|
|
|
Naplózva
|
 Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #357 Dátum: 2009. november 04. - 03:23:08 » |
|
nyugati aluljáró westend bejárata melleti kocsmában egy flinstonest láttam. nem mentem be .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Válasz #358 Dátum: 2009. november 04. - 10:10:37 » |
|
XVII. kerületben a pesti úti üzletsoron vannak flipperek. egy "biliárd szalonban" (egy asztal) van egy új indi. mellette egy sörözőben, van egy bőregér és egy indi. (nem tudom, hogy új indi-e, mert csak a kiírást láttam, hogy van flipper)
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
Lang
Super jackpot
|
 |
« Válasz #359 Dátum: 2009. november 05. - 10:56:47 » |
|
Darling söröző 17. kerület 502. sor. Demolition Man elég ramaty állapotban.Acces Claw mikrókapcsoló a bal in lane-en + retina scan nem működik.Felemás harmat gyenge karok. 2. játékra:
|
|
|
Naplózva
|
 Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
|
|
|
Senor
Egyesületi Tag
Special
Senorland
|
 |
« Válasz #360 Dátum: 2009. november 05. - 14:27:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #361 Dátum: 2009. november 06. - 01:42:28 » |
|
Lurdy ház, 1 emelet, hátul billiárd szalon, 5 gép ( Stern ) 1 NBA 2 Spider-man (Tournament play!) 3 Indiana Jones 4 Wheel of fortune 5 Family guy
indy wof family guy ott volt, akkor az újgépek az nba és a spidey 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #362 Dátum: 2009. november 06. - 01:49:23 » |
|
Az FG-vel játszottunk, szerintem jó fej gép, csak erősen hajaz a Shrek-re....  Nekem személy szerint nem állnak közel a szívemhez a Stern gépek, kicsit ötletteleneknek tartom őket.....
fordítva!!! a shrek későbbi gép mint a family guy  tehát ebből adódik hogy a shrek hajaz a fg-re
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #363 Dátum: 2009. november 06. - 11:45:11 » |
|
Shreknek miota van haja ? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
onlydjz
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #364 Dátum: 2009. november 07. - 15:10:03 » |
|
Dunaplaza : CSI, Batman, Family Guy
öCSI-vel játszottam, de elég gatya, rendszeresen két golyókat adogat.
Esélyem sem volt a szabadjátékra. Egy specialt kaptam összvissz, aztán menni kellett elfele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #365 Dátum: 2009. november 09. - 21:56:58 » |
|
jelentem ma a Csepel plazaban voltam, gyakorlatilag megszunt a flipper, elvittek a GP-t es a CSI-t is. Maradt egy Revenge From Mars, de az nalam a videojatek kategoriaban indul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #366 Dátum: 2009. november 14. - 07:27:54 » |
|
Lurdyban atrendezodes van :
Billiardterem : NBA, WOF, Family Guy Miami Poker Klub : Indy, SpiderMan, BatMan, Csi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jahno
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #367 Dátum: 2009. november 14. - 12:40:50 » |
|
Billiardterem : NBA, WOF, Family Guy Miami Poker Klub : Indy, SpiderMan, BatMan, Csi
Jövő héten most aztán már tényleg meg kellene nézni. Amúgy végre be bírtam kapcsolni a Firét, egész jól van, egyszerű masina, de továbbra is kihívás sok rámpát lőni egymás után, meg multiball. Határozottan bejön, ha estefelé a városban jársz szólj, oszt hazafelé Lurdynak jövünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #368 Dátum: 2009. november 17. - 21:58:00 » |
|
Hokuszpok rendeltem neked egy új Pirates of the Caribbean a Lurdyba!  Mit szólsz? Úgy emlékszem mintha emlitetted volna hogy ez a kedvenced,mivel ismerek egy két embert a vezetőségből és meglettem kérdezve gondoltam úgy is közeledik a karácsony...Te már levagy tudva,az ajándékozással.  Ui.:még pontosan nemtudom mikor viszik de kiegészitem a listát...... Üdv S.G.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stycka
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #369 Dátum: 2009. november 17. - 22:18:06 » |
|
Mi a helyzet a térképpel? Boráros tér 1. Jolly borozó , 45 Ft a kisfröccs és van egy The Protestants (HBO-s, stern) bent a sarokban a biliárd mögött! Nem biztos, hogy ez a gép neve... beütött az a fröccs 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #370 Dátum: 2009. november 17. - 22:20:52 » |
|
Mi a helyzet a térképpel? Boráros tér 1. Jolly borozó , 45 Ft a kisfröccs és van egy The Protestants (HBO-s, stern) bent a sarokban a biliárd mögött! Nem biztos, hogy ez a gép neve... beütött az a fröccs 
Milyen térképről kérdezel????ez a fröccs lehet h tényleg beütött..... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stycka
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #371 Dátum: 2009. november 17. - 22:25:20 » |
|
jaj, de kivagyok. Sopranos a gép neve 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #372 Dátum: 2009. november 17. - 22:45:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
debela
Tagjelölt
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #373 Dátum: 2009. november 17. - 23:00:15 » |
|
így utólag azért említsük meg a rend kedvéért,hogy mi lett az lcd tv sorsa...  ja,és nemsokára új gép,új verseny!ha jól hallottam. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Stycka
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #376 Dátum: 2009. november 28. - 15:55:55 » |
|
Voltam a Komiádi uszoda alatti biliárd teremben. 2 gép van (Fáraós Gottlieb és egy Revenge from mars). Nem nagyon nyerte el tetszésemet mindenesetre meglepődtem, hogy a biliárd szalonban egy csomó videojáték van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. november 28. - 16:38:50 írta Stycka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Válasz #377 Dátum: 2009. november 28. - 21:43:07 » |
|
bazz ezen nagyon felröhögtem most. fáraós gottlieb! a stargate felirat nem takarta le a fáraót? 
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #378 Dátum: 2009. november 29. - 09:58:57 » |
|
nekem az a gyanús hogy a kapuból néz farkasszemet veled  mármint a fáraó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stycka
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #379 Dátum: 2009. november 29. - 22:58:51 » |
|
hát annyira rossz volt, hogy nem érdemelte meg, hogy a nevét megjegyezzem! Legalábbis szerintem. De mi köze annak a gépnek a csillagkapuhoz? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #380 Dátum: 2009. november 29. - 23:54:40 » |
|
ne a sorozatot nézd mert nem a sorozat alapján készült a flipper, hanem a film alapján.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baddeni
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #381 Dátum: 2009. november 30. - 19:19:53 » |
|
Sziasztok! Deák Ferenc tér közelében (deák metro megállótól gyalog is megközelíthető  ) nem tudtok flipperezési lehetőségről  ? Előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #382 Dátum: 2009. november 30. - 20:03:18 » |
|
Sziasztok!
Deák Ferenc tér közelében (deák metro megállótól gyalog is megközelíthető ) nem tudtok flipperezési lehetőségről ?
Előre is köszi
attol fugg mennyit vagy hajlando gyalogolni  ) a Deakrol gyalog szoktam menni az Akacba ( Dohany utcan vegigsetalsz ) ; ha meg mar ottvagy, akkor a Corvinteton is van flipper, vagy a 74-es busszal tovabbhaladsz 3 megallot, es az Istvan u. 20 -ban ( Syssy presszo ) Fish Tales. // pont elotte all meg a busz. Esetleg az Andrassyn elsetalsz a Nagymezo utcaig, es megkeresed az 'Instant' fedonevu romkocsmat. Elsetalhasz a Nyugatiig is ( ket metromegallo ), ott meg aluljaroban a borbarat, vagy a westendben a sternek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baddeni
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #383 Dátum: 2009. november 30. - 20:40:38 » |
|
Köszi  holnap délután nyakamba veszem a várost 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #384 Dátum: 2009. november 30. - 21:18:57 » |
|
Jut eszembe, Akacban szombaton meg Williams Indy volt, elmokoltam vele egy oracskat, SZK mesternek ajanlom, ha Gyorben be mer menni a postasbringaval a kisebbseg koze, akkor ide nyugodtan, masina mindent megad, kar az egy ora alatt nem krepealt be, ( tobb jackpotot ( supert ) is lodoztem ). Mondjuk Indy orran hulyen nez ki a 'ne vegyel sunt' matrica, de hat majd gondolom ha koltozik a gep, a megfelelo oldoszerrel lejon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|