Nekem Ő a kedvenc gépem...

Még a "rámpa-divat" korszak előtt volt, 4-5 féle speciál, a megszerzett bonus automatikusan kumulálódik a játék végéig, a szorzók "kimerítése" után is megadja a további bonust (más gépeknél nem nagyon). Szépen, pontosan kell szedegetni a táblákat, ebbe a játékba nem fér bele a multiball. A harmadik kar nem létszükséglet (alapvetően nélküle játszom, de segíthet egy-egy kapáslövésben).
Három fokozatú a pörgő, amellyel legmagasabb szinten hatékonyan lehet pontokat szerezni.
Az asztal kialakítása nyílt, letisztult, de nem üres. A terep nagyon meg van tervezve, kevés az olyan szitu, hogy levégja zsinórba a golyót a tábla kellős közepén, két-három beleérés után. Oldalt könnyen elmegy a golyó, ide kell egy kis fizikai beavatkozás, és be kell biztosítani egy-egy speciállal, hagy menjen ki, ha akar...... :-))
A szimulátor ROM kicsit enyhe "löttyedt" karokkal van beállítva, én egy picit átparamétereztem emlékezetből, már amennyire 20 év után még emlékszem, milyen hatások is voltak rajta... Így már első osztályú lett.
Tudom, összetettségében messze elmarad egy-egy modern géphez képest (pl. Dracula), nincs multiball és nem dobálódzik a tízmilliókkal a pontozótábla...
Gyerekkoromban egy-egy éjszakára szinte kisajátítottuk a játékteremben, ahol 15 szabadjátéknál volt lelimitálva a számláló... Egész éjjel maxon állt...
Ha valaha flippert veszek, feltétlenül ez az első számú jelölt. Sajnos, erre kicsi az esélyem, összesen 1500 darabot gyártottak belőle. Hála istennek, azért pár évig teljes fizikai valójában játszhattam vele...