Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. szeptember 08. - 13:18:16

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  1977 és 1990 között készült flipperek  |  Topic: Eight Ball Champ « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Eight Ball Champ  (Megtekintve 3164 alkalommal)
Arkhon
Insert Coin
*

« Dátum: 2005. augusztus 18. - 07:07:19 »

Nekem Ő a kedvenc gépem... :dance

Még a "rámpa-divat" korszak előtt volt, 4-5 féle speciál, a megszerzett bonus automatikusan kumulálódik a játék végéig, a szorzók "kimerítése" után is megadja a további bonust (más gépeknél nem nagyon). Szépen, pontosan kell szedegetni a táblákat, ebbe a játékba nem fér bele a multiball. A harmadik kar nem létszükséglet (alapvetően nélküle játszom, de segíthet egy-egy kapáslövésben).
Három fokozatú a pörgő, amellyel legmagasabb szinten hatékonyan lehet pontokat szerezni.

Az asztal kialakítása nyílt, letisztult, de nem üres. A terep nagyon meg van tervezve, kevés az olyan szitu, hogy levégja zsinórba a golyót a tábla kellős közepén, két-három beleérés után. Oldalt könnyen elmegy a golyó, ide kell egy kis fizikai beavatkozás, és be kell biztosítani egy-egy speciállal, hagy menjen ki, ha akar...... :-))

A szimulátor ROM kicsit enyhe "löttyedt" karokkal van beállítva, én egy picit átparamétereztem emlékezetből, már amennyire 20 év után még emlékszem, milyen hatások is voltak rajta... Így már első osztályú lett.

Tudom, összetettségében messze elmarad egy-egy modern géphez képest (pl. Dracula), nincs multiball és nem dobálódzik a tízmilliókkal a pontozótábla...

Gyerekkoromban egy-egy éjszakára szinte kisajátítottuk a játékteremben, ahol 15 szabadjátéknál volt lelimitálva a számláló... Egész éjjel maxon állt...

Ha valaha flippert veszek, feltétlenül ez az első számú jelölt. Sajnos, erre kicsi az esélyem, összesen 1500 darabot gyártottak belőle. Hála istennek,  azért pár évig teljes fizikai valójában játszhattam vele...

:beer:  :mosoly:
Naplózva

"Nem értem , miért nem értik:
A flipperekhez nem illik a hagymaszag"
/Pokolgép/
Recon
Guest

« Válasz #1 Dátum: 2007. július 06. - 10:38:58 »

Arkhon, Arkhon ha egyszer valaha idenezel... becsben van egy ilyen 250 euroert...
Naplózva
Senor
Egyesületi Tag
Special
*

Senorland

WWW E-mail
« Válasz #2 Dátum: 2007. augusztus 11. - 21:58:05 »

Arkhon, Arkhon ha egyszer valaha idenezel... becsben van egy ilyen 250 euroert...

Legközelebb akkor szolj nekem...  ;D
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  1977 és 1990 között készült flipperek  |  Topic: Eight Ball Champ « előző következő »
Ugrás: