hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #175 Dátum: 2008. április 16. - 17:30:01 » |
|
koszi. most indulok az akacba, lesz ami lesz  ) "(mumble)" (first segment of Fast Lock - from Cousin It) "Aieeee! Oh no!" (Town Square Madness - crowd members) "BWAAAAAAAAHH!" (Fast Lock started - from Cousin It) "Do not panic." (Fast Lock started - from Whirlwind) "Go for the hill!" (Fast Lock started - from Banzai Run) "Greeeeeeeed..." (using Extra Ball Buy-In - sounds suspiciously like Gomez from The Addams Family) "(GULP)... Bleeeeeeeeahh!" (Fast Lock started - from Rudy) "Long-legged woman, where have you been all my life--life--life?" (just kidding) "Hey, it's only pinball!" (second segment of Fast Lock - from Rudy) "It's sunny drive time!" (fourth segment of Fast Lock - from Earthshaker) "Ooh, gimme shelter!" (Fast Lock started - from Earthshaker) "Quit playing with the Clock!" (sixth hit in Clock Chaos - from Rudy) "Return to your homes." (third segment of Fast Lock - from Whirlwind) "Welcome, race fans!" (fifth segment of Fast Lock - from Banzai Run)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SOKOL
Jackpot
|
 |
« Válasz #176 Dátum: 2008. április 16. - 21:57:57 » |
|
vpety: Te meg ebedidoben is flipperekkel foglalkozol? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #177 Dátum: 2008. április 17. - 01:30:30 » |
|
voltam jaccani, eskuszom, hogy a fast lock -nal ha nem lovom be idoben, akkor a fire hangjan beszol egy valami ilyet : 'it's funny trap !' <hukk>
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senor
Egyesületi Tag
Special
Senorland
|
 |
« Válasz #178 Dátum: 2008. május 27. - 20:31:35 » |
|
Akkor beállnék én is a Twilight Zone-osok táborába....  Thnx Sanch...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sanch
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #179 Dátum: 2008. május 28. - 08:18:58 » |
|
Akkor beállnék én is a Twilight Zone-osok táborába.... 
Thnx Sanch...
Látom jó helyre került. Tudok neki örülni. -- S
|
|
|
Naplózva
|
Flipper kisasztal.
|
|
|
|
Valentine
|
 |
« Válasz #181 Dátum: 2009. március 20. - 12:54:56 » |
|
Ha jól láttam a car-mod még nincs benne, viszont a spirál a rámpában középen nagyon nem illik az aztasz imázsához... Amúgy most sakot ajátszom a TZ emulátorával (sajnos nekem csak ez jutott). A szabályokat nem igazán értem. Lesz majd róla leírás?
|
|
|
Naplózva
|
YYY
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #182 Dátum: 2009. március 20. - 13:34:55 » |
|
sakkot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
b4rb1
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #183 Dátum: 2009. március 20. - 14:27:18 » |
|
gondolom sokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sanch
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #184 Dátum: 2009. március 20. - 14:56:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Flipper kisasztal.
|
|
|
Lang
Super jackpot
|
 |
« Válasz #185 Dátum: 2009. március 20. - 15:19:38 » |
|
Ha jól láttam a car-mod még nincs benne, viszont a spirál a rámpában középen nagyon nem illik az aztasz imázsához... Amúgy most sakot ajátszom a TZ emulátorával (sajnos nekem csak ez jutott). A szabályokat nem igazán értem. Lesz majd róla leírás?
 Próbáltam már pm-.et küldeni illetve üzenetet a freemailedre is de nem reagáltál rá.Igy most itt is megpróbálom megvan még a Swords of furyd?Ha megvan eladó?  Üdv:Lang
|
|
|
Naplózva
|
 Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
|
|
|
Valentine
|
 |
« Válasz #186 Dátum: 2009. március 20. - 16:45:02 » |
|
g-mailre küldd! atsbalint@gmail.com bocsánat, sokat küldtél már? mert azt régóta nem nézem.. amúgy mit adnál érte?
|
|
|
Naplózva
|
YYY
|
|
|
Tyutyu
Special
Dr. Zaccaria
|
 |
« Válasz #187 Dátum: 2009. március 20. - 16:58:14 » |
|
g-mailre küldd! atsbalint@gmail.com bocsánat, sokat küldtél már? mert azt régóta nem nézem.. amúgy mit adnál érte?
Légyszives ird át a mail cimedet a profilodban !
|
|
|
Naplózva
|
  "A Zaccaria név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez !"
|
|
|
Lang
Super jackpot
|
 |
« Válasz #188 Dátum: 2009. március 20. - 20:20:21 » |
|
Válasz PM ment!
|
|
|
Naplózva
|
 Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
|
|
|
Valentine
|
 |
« Válasz #189 Dátum: 2009. június 20. - 19:24:53 » |
|
Milyen mod-okat lehet szerezni a TZ-hez? (Minden honlapon mást látok..).. Amiről tudok: Gumball, Gumballlight Clockled Rakéta Kamera Slot machinde Car Miramis Plazmagömb(ez szinte biztos, hogy maszek) Króm karok Pianínó
|
|
|
Naplózva
|
YYY
|
|
|
vpety
Jackpot
Pinball fanatic
|
 |
« Válasz #190 Dátum: 2009. június 21. - 17:52:27 » |
|
Milyen mod-okat lehet szerezni a TZ-hez? (Minden honlapon mást látok..).. Amiről tudok: Gumball, Gumballlight Clockled Rakéta Kamera Slot machinde Car Miramis Plazmagömb(ez szinte biztos, hogy maszek) Króm karok Pianínó
Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem a variációk száma végtelen minden géphez. Egyik sem hivatalos, mind maszek. Annyi, hogy széles körben elfogadott-e vagy nem. Sokan vallják: ahogy egy gép meg lett álmodva/tervezve, úgy az igazi és irtóznak a giccseléstől. Van, aki bármit ráaggat a gépre, amit csak lát a neten. Olyan lehet ez, mint az autótunning. Szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
"It will never work!"
|
|
|
Blitz22
Extra Ball
|
 |
« Válasz #191 Dátum: 2009. június 21. - 18:59:43 » |
|
Maradjunk annyiban, hogy az autó tuningban is van giccses sz@r, meg van normális is. Nem biztos, hogy a tecsóban kapható kipufogóvéget meg krómcsíkot fel is kell ragasztani autóra.
|
|
|
Naplózva
|
"Túl gyorsan jön a golyó, ezen a szar gépen megint ragad a kar..." Gépeim:Fish Tales, Magic Castle, Strange Science, Black Rose, Shaq Attack, Cosmic Flash és egy fél Laser Cue:)
|
|
|
Valentine
|
 |
« Válasz #192 Dátum: 2009. június 21. - 19:17:43 » |
|
Akkor ez végülis minden flipperre igaz.. akkor kicsit pimpelem a furymat:D:D
|
|
|
Naplózva
|
YYY
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #193 Dátum: 2009. október 31. - 07:54:08 » |
|
Egyet még én is begyüjtök majd!
Ami késik nem múlik. Végigolvastam a topicot és sajna elég sok link nem működik különböző okok miatt. A komolyabb anyagokhoz nem kellene egy saját adatbázist létrehoznunk ? 
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
Greg
Ball 2 locked
|
 |
« Válasz #194 Dátum: 2009. november 08. - 18:37:56 » |
|
Targettervek,mint matrica,ill.blackboarddecal?Ilyet otthon tervezve?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #195 Dátum: 2009. november 08. - 22:47:01 » |
|
Köszönöm. 
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
Greg
Ball 2 locked
|
 |
« Válasz #196 Dátum: 2009. december 05. - 17:57:34 » |
|
Ime a backboarddecal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
|
 |
« Válasz #197 Dátum: 2009. december 06. - 09:43:15 » |
|
ez elég jó lett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Greg
Ball 2 locked
|
 |
« Válasz #198 Dátum: 2009. december 06. - 18:40:02 » |
|
Ime a targetek:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #199 Dátum: 2010. január 17. - 09:22:00 » |
|
Végre tegnap egy kicsit elmélyülhettem a TZ játékmenetében (tavaly október óta itt áll - nem is rossz mi ?). Eddig nem tudott igazán megfogni , sem a zene sem a játékmenet. Most , hogy egy kicsit nyugodtabban , mindenféle időkorlát nélkül tudtam vele játszani , kimondottan tetszenek az effektek .Eddig általában a zene fogott meg a gépekben , nem is igazán tudok olyat flippert mondani aminél csak az effektek tetszenének. Még nem tudom mi lesz a távoli jövőbeni sorsa , de pár évig szerintem marad , mert kb ennyi idő kell , hogy igazán megismerjem.
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
GKO
Egyesületi Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #200 Dátum: 2010. január 17. - 17:15:40 » |
|
Még nem tudom mi lesz a távoli jövőbeni sorsa , de pár évig szerintem marad , mert kb ennyi idő kell , hogy igazán megismerjem.
TZ-t kiismerni eltart egy darabig. Az enyémet pár év után ismertem meg teljes mértékig, de ez a gép egyik fő varázsa. Azóta is rendszeresen évente párszor rákattanok és hetekig csak azzal játszom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #201 Dátum: 2010. január 17. - 19:23:34 » |
|
Jó lenne egy részletes leírás - valaki profitól - a játékmenetről. A flipperleírások között van a Drakuláról , egy ahhoz hasonló szuper volna.
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
Zsifi
Egyesületi Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #202 Dátum: 2010. január 17. - 20:12:38 » |
|
Golyót kilövöd, aztán nem engeded, hogy lemenjen...ez minden flipperre igaz...))) A többi csak vakítás..
|
|
|
Naplózva
|
üdv motoros / Zsifi
|
|
|
Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Válasz #203 Dátum: 2010. január 17. - 20:32:57 » |
|
ipdb-n elég jók vannak fent...
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #204 Dátum: 2010. január 18. - 10:23:57 » |
|
Igen , megnéztem , sajna annyira nem jó az angolom , de beledobtam a google fordítóba , így valamit majd kihámozok belőle , de ha valaki erőt érez hozzá , csinálhatna azért egy jó , képekkel illusztrált anyagot. (White Water is jöhet) 
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #205 Dátum: 2010. január 18. - 10:27:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #206 Dátum: 2010. március 23. - 22:58:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cicow
|
 |
« Válasz #207 Dátum: 2010. szeptember 09. - 21:15:46 » |
|
Szerintetek nagyon gáz lenne ez a DIY tv mod a gép felső végében? A képernyőn a filmből vett részletek mennek.
Hasonlót már láttam de horror 250 USD volt az ára ezért gondoltam, hogy csinálok valami hasonlót.
(végre ma sikerült egy lost in the zone -t elérnem - nagyon cool....)
|
|
|
Naplózva
|
lelkes amatőr - minden segitség elkel Diner ,TAF, BSD x 2,TZ, TOTAN, Cyclone
|
|
|
Difó
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #208 Dátum: 2010. szeptember 10. - 09:03:11 » |
|
Nekem tetszik!  Ugyanúgy megcsináltad a TV képernyőt, mint ahogy azt a videókon látni??? Akkor kötelező lesz feltenned egy videót róla! (vagy felteszem én a YouTube-ra, ha gondolod, csak küldd át!) Én nagyon kíváncsi vagyok rá!!! A TZ, a sikeréből fakadóan a legsokrétűbb variácókat sorakoztatta fel az évek alatt, az egyedi megjelenés tekintetében. Nekem nagyon tetszik a Rakéta, a Kamera, a Robot, a Piramis... és persze a TV! Mindegyik letisztult, ízléses, profi munka. Szerintem zseniális, hogy a Retro TV még képet is ad!!! Valóban rohadt drágán mérik az összes kütyüt, de akinek a TZ a mindene, annak szerintem mindenképpen megéri!!! Én csak bíztatni tudlak! (ha "szégyelled" a csinosítást, akkor csináld meg az én kedvemért!)  De én mindenképpen látni szeretném!!! 
|
|
|
Naplózva
|
Attack, Batman Forever, Junk Yard, Scared, Scared, Star Trip.
|
|
|
Cicow
|
 |
« Válasz #209 Dátum: 2010. szeptember 20. - 22:48:15 » |
|
|
|
|
Naplózva