Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. július 10. - 17:41:42

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  Az Első Magyarországi Flipper Klub  |  Hozzászólás a cikkekhez  |  Topic: A flipper jelene és jövője (Jim Schelberg,PinGame Journal) « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: A flipper jelene és jövője (Jim Schelberg,PinGame Journal)  (Megtekintve 4895 alkalommal)
Liti
Adminisztrátor
Special
*

WWW E-mail
« Dátum: 2005. február 03. - 22:35:18 »

Mindenki ismeri többé-kevésbé a flippert, az amerikai kultúra évtizedek óta elválaszthatatlan részét.. Hetvenöt éves története során egy egyszerű, játékgolyókkal játszott táblás játékból az '50-es évek fából épített masináin át napjainkra elektronikus, digitális, filmek, sztárok motívumait licenszelő géppé változott.....(ibohner)

Teljes cikk a főoldalon!

http://www.flipperklub.hu/?page=83
« Utoljára szerkesztve: 2009. december 30. - 08:17:19 írta izs-49 » Naplózva
PumpinEthyl
Ball 2 locked
*

« Válasz #1 Dátum: 2005. február 05. - 11:07:18 »

Szép a fordítás és a cikk is jó. Arra gondoltam, hogy élőtúrom egy irományomat amit számos cikkből (pl. Russ Jensen) fordítottam és ollóztam össze kb 6 éve. Amikor majd sok fordítás, cés cikk lesz és elég anyag gyűlik össze akkor az átfedések kilövésével lehetne csinálni egy nagy tematikus áttekintést a flipperekről.
Naplózva
Tyutyu
Special
*

Dr. Zaccaria

WWW E-mail
« Válasz #2 Dátum: 2005. február 05. - 20:25:34 »

Nagyszerü forditás !
Remek munka !
Naplózva

"A Zaccaria név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez !"
ibohner
Guest

« Válasz #3 Dátum: 2005. február 06. - 21:32:56 »

Kösz mindenkinek, ez jólesett!
Naplózva
ibohner
Guest

« Válasz #4 Dátum: 2005. március 23. - 09:59:03 »

Igen, híztam a büszkeségtől rendesen... Gondolkodtam, gondolkodtam, hogy hogyan is fordítsam a "wild"-ot, aztán egyszer csak beugrott!

Egyébként már készül a következő fordítás, Gary Stern beszéde valami kongresszuson, de az azért jóval keményebb dió lesz, sztorizik egy csomót és nem árt, ha a poénok is átjönnek.

Egyébként, kolléga, szintén a szakdolgozatírás helyett tölti itt az idejét? Csak mert én is...
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  Az Első Magyarországi Flipper Klub  |  Hozzászólás a cikkekhez  |  Topic: A flipper jelene és jövője (Jim Schelberg,PinGame Journal) « előző következő »
Ugrás: