Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2024. március 28. - 15:58:29

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51496 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  Kiemelt  |  A Fórummal kapcsolatban  |  Topic: FÓRUMSZABÁLYZAT « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: FÓRUMSZABÁLYZAT  (Megtekintve 6313 alkalommal)
Recon
Guest


E-mail
« Dátum: 2008. január 31. - 22:29:53 »

Az Első Magyar Flipperklub Egyesület fórumszabályzata


A fórumon csak a regisztrációs folyamat elvégzése után, felhasználónév és jelszó használatával lehet hozzászólni. Ehhez egy loginnév, egy jelszó és egy érvényes e-mail cím megadása szükséges. Az adatokat nem használjuk fel marketing célokra és nem adjuk ki harmadik félnek, kizárólag értesítés illetve biztonság céljából szükségesek. Az Első Magyar Flipperklub Egyesület nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért, és a szerzők helyesírási hibáiért. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy az Interneten fellelhető anyagok zömére a Szerzői Jogi Törvény megfelelő szabályozásai vonatkoznak. A fórum bárkinek lehetőséget nyújt az adott témaköröket érintő szabad véleménycserére, ám annak érdekében, hogy sem a hozzászólók, sem pedig a fórumot üzemeltető Első Magyar Flipperklub Egyesület jogai ne sérüljenek a fórum használata során, a következőket kell figyelembe venni:

- A személyeskedés semmilyen formája nem megengedett. Tilos a fórumon bárkinek - vagy bármely embercsoport tagjának - az emberi méltóságát megsérteni. Kifejezetten tilos a nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú előítéleteknek, és megkülönböztetéseknek nyíltan vagy burkoltan hangot adni. Bármely topicba tilos beírni olyan tartalmat, mely sértegető, személyeskedő, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó. Mivel ez egy nyilvános fórum, ezért olyan anyagot is tilos küldeni, mely ellentétes az általános közízléssel.

- Illegális tevékenységre, illetve a BTK hatálya alá eső cselekedetekre felbujtó, ilyen tevékenységet ismertető, részletesen leíró, illetve ehhez segítséget kérő hozzászólások beírása tilos!

- Warez linkek, CD-kulcsok, szériaszámok és crackek közzététele tilos!

- Tilosak azok a témák és hozzászólások amelyek bárminemű politikai állásfoglalást tartalmaznak, illetve ilyen célból jöttek létre.

- Tiltott az olyan hozzászólások közzététele, melyek valótlan állításokat tartalmaznak a Első Magyar Flipperklub Egyesületre nézve, vagy az Egyesület működését, esetleg üzleti titkait taglalják.

- Cégekkel, termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban a konkrétumokat nélkülöző vádaskodás, hitelrontás nem megengedett.

- A fórum felhasználói az Első Magyar Flipperklub Egyesülettel szemben semmilyen anyagi követelést nem támaszthatnak.

- A fórumtagok megtévesztésére alkalmas regisztráció (több becenév használata, illetve már meglévő nevekhez nagy mértékben hasonlító loginnév regisztrálása) tiltott. Amennyiben egyértelműen bebizonyosodik, hogy valaki egyszerre több nevet használ,  végleges kitiltást kap az összes általa regisztrált felhasználói név!

- Tilos a fórumon mások személyes adatainak (valódi név, kép, postai illetve e-mail cím, telefonszám) közzététele az illető kifejezett jóváhagyása nélkül. Kivételt képez ez alól az interneten fellelt elérhetőség, pl. egy hirdetésben talált információ.

- Magánüzeneteket (e-mail, privát üzenet) részben vagy egészében közzétenni csak a másik fél beleegyezésével lehet.

- A hirdetésekben szereplő tételek illetve azok árainak kritizálása tilos!

- Az inaktiv, régóta be nem lépett, vagy nulla hozzászólással rendelkező felhasználók időnként törlésre kerülnek.
 
A fórum mindenkori moderátorai illetve adminisztrátorai fenntartják maguknak a jogot, hogy azokkal a fórumozókkal szemben eljárjanak, akik a fenti szabályzatot egyszeri alkalommal vagy sorozatosan és/vagy durván megszegik. Első esetben a szöveg moderálása és figyelmeztetés, második esetben 2 hét kitiltás, harmadik esetben végleges kitiltás a szankció. A végleges kitiltás feloldásához az adminok egybehangzó döntése szükséges. Ezen kívül fenntartják maguknak a jogot, hogy bármilyen előzetes figyelmeztetés és indoklás nélkül hozzászólásokat, topikokat, vagy felhasználókat távolítsanak el a fórumról. Bármely moderátornak jogában áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásokat, vagy lezárni a fórumozók által indított témákat, amennyiben úgy ítélik meg, hogy ez szükséges. A hozzászólások akkor is törlésre kerülhetnek, ha nem az indított témához kapcsolódnak.

A Fórumszabályzat nem ismerete senkit nem mentesít a következmények alól! Az üzemeltetők fenntartják maguknak a jogot a fórumszabályzat szövegének módosítására.

Köszönjük, hogy elolvastad, a továbbiakban jó fórumozást kívánunk!
Az Első Magyar Flipperklub Egyesület adminisztrátorai
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  Kiemelt  |  A Fórummal kapcsolatban  |  Topic: FÓRUMSZABÁLYZAT « előző következő »
Ugrás:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 2.0.19 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!