|
ksanci
|
 |
« Válasz #420 Dátum: 2013. november 11. - 11:01:15 » |
|
Ez nagyon jó! Köszi. Én nem igazán vagyok a biznicbe, de nagyjából 130ezerért eladnám a Laser Cue-t. Ha az enyém lenne 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Laser Cue - Williams, 1984
|
|
|
|
|
vpety
Jackpot
Pinball fanatic
|
 |
« Válasz #422 Dátum: 2013. november 13. - 19:15:29 » |
|
140 000? Jó irányár? Ez egy fosgép! 40 000-et ha ér 2013-as áron. Ha ez a visszazökkenés, akkor baj van.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"It will never work!"
|
|
|
dry34
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #423 Dátum: 2013. november 13. - 19:16:32 » |
|
Nem az a helyzet inkább hogy nem lehet minden sz.rt eladni német áron? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Goodfella
Extra Ball
|
 |
« Válasz #424 Dátum: 2013. november 13. - 19:25:29 » |
|
140 000? Jó irányár? Ez egy fosgép! 40 000-et ha ér 2013-as áron. Ha ez a visszazökkenés, akkor baj van.
Ha tudsz ebben az állapotban bármien "fosgépet" 40 000 - ért, dobj PM - et és már megyek is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
29 / 3 / 3 / 1 (-55)
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #425 Dátum: 2013. november 13. - 19:32:28 » |
|
Ez egy normális ár,ha nem a sötét Baranyában lenne elmennék érte talán.Bocsánat a baranya kisbetű..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
dorosat
Insert Coin
|
 |
« Válasz #426 Dátum: 2013. november 14. - 07:28:24 » |
|
Szia Rámpa,  majd megveszem én .Előnyben vagyok mint sötét baranyai.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #427 Dátum: 2013. november 14. - 09:26:12 » |
|
Szia! Ilyen szigorúan ne büntess!Már elindultam dobtam fel két extra ködlámpát is...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
the big hóhányó
|
 |
« Válasz #428 Dátum: 2013. november 14. - 10:54:27 » |
|
ah. kezdem kapisgalni a "Baaaraaanyábaaan soha nem sut fel a nap" dalszoveget.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
|
|
|
|
|
nylonmajom
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #430 Dátum: 2013. november 16. - 17:58:44 » |
|
Mit vársz egy nőtől?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Tegnap szép volt,ma csak ringyó....
|
|
|
|
ksanci
|
 |
« Válasz #431 Dátum: 2013. november 18. - 21:42:50 » |
|
Még mindig eladó a Target Alpha. A szomorú az, hogy én meg is venném, de nagyon kemény ellenállásba ütközöm itthon  Igaz, ami igaz, tényleg nem tudnám hova tenni  Vettem viszont mást  Ezzel kiéltem a szerelési vágyaimat is és még az én kedvesemnek is tetszik  Némi upgrade után egészen szórakoztató.  Szóval, mit is tudhat egy játékflipper... http://www.youtube.com/watch?v=N-Yq_mwPmlE&feature=youtu.be
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #432 Dátum: 2013. november 18. - 22:02:53 » |
|
Még mindig eladó a Target Alpha. A szomorú az, hogy én meg is venném, de nagyon kemény ellenállásba ütközöm itthon  ....
Csak elég sokáig kell mondogatni , egyszer úgyis megunják és inkább tűrik a gépet , csakhogy ne hallják az állandó sajnálkozásodat. Egy gép mindenhová befér, tudnánk példákat mondani. A gyűjtőt pedig arról ismerni meg , hogy egy egységnyi helyre két egységnyi dolgot képes elhelyezni. Évekkel ezelőtt a nejem hallani sem akart róla , hogy a lakásban legyen flipper, most Ő csinált helyet a gyerekszobában neki.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
|
ksanci
|
 |
« Válasz #433 Dátum: 2013. november 18. - 22:34:39 » |
|
Nos, köszi a bíztatást  Én nem vagyok gyüjtő, csak nagyon beindulok mindenre, amit bütykölni lehet. Egy EM flipper az csúcsközeli cucc  Egyébként melóhelyemen beszéltem a kollégákkal, a pincében el tudnánk rakni. Csak ahogy kedvesem megjegyezte, akkor meg minden este ott tanyáznék és ebben sajnos igaza van. Más: ennyire nem szerel/javít senki EM flippereket? Ezért az árért simán megéri és nem nagyon lehet olyan baja (integrált áramkörök híjján), amit ne lehetne némi műszaki érzékkel megjavítani. Gyűjtők a hiányzó fejüveg miatt nem fogják megvenni, nem tud annyira olcsó lenni, hogy megérje, az oké. Egyébként ahogy nézem a képeket, a playfield felett is hiányzik az üveg?! A kommerszebb rajongók meg a modernebb flipperek játékélményét hiányolják? Nem tudom.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #434 Dátum: 2013. november 18. - 22:59:50 » |
|
Nagyon nagy élmény egy EM flipper. Én nemrég jutottam hozzá egyhez. Szerencsére az egyik barátomnak volt türelme az összes relét megpucolni, így ma már működőképes. (Poker Plus)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
Goodfella
Extra Ball
|
 |
« Válasz #435 Dátum: 2013. november 19. - 06:57:51 » |
|
Nos, köszi a bíztatást  Én nem vagyok gyüjtő, csak nagyon beindulok mindenre, amit bütykölni lehet. Egy EM flipper az csúcsközeli cucc  Egyébként melóhelyemen beszéltem a kollégákkal, a pincében el tudnánk rakni. Csak ahogy kedvesem megjegyezte, akkor meg minden este ott tanyáznék és ebben sajnos igaza van.
Más: ennyire nem szerel/javít senki EM flippereket? Ezért az árért simán megéri és nem nagyon lehet olyan baja (integrált áramkörök híjján), amit ne lehetne némi műszaki érzékkel megjavítani. Gyűjtők a hiányzó fejüveg miatt nem fogják megvenni, nem tud annyira olcsó lenni, hogy megérje, az oké. Egyébként ahogy nézem a képeket, a playfield felett is hiányzik az üveg?! A kommerszebb rajongók meg a modernebb flipperek játékélményét hiányolják? Nem tudom.
Jól írod, a fejüveg hiánya nagy gáz, korából adódóan a beszerzése pedig nem túl esélyes. Sajnos. Pedig én is EM fan vagyok. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
29 / 3 / 3 / 1 (-55)
|
|
|
|
ksanci
|
 |
« Válasz #436 Dátum: 2013. november 19. - 09:02:30 » |
|
Éppen lehet hozzá rendelni... http://www.classicplayfields.com/store-backglass.htmlCirka 300 dollár szállítással  Engem egyébként nem zavarna, fóliára ki lehet nyomtatni aztán mehet rá a belevágott üvegre. Ehhez persze nagyon jó kép kellene, ami megint nincs. Egy gyűjtőnek így is pont olyan, mintha nem lenne, de egy mezei játékosnak már megfelelhetne. Nekem, például
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #437 Dátum: 2013. november 19. - 16:56:49 » |
|
Inkább nem néznék a fejre egyébként is össze-vissza számol nemde?Vagy ahogy az eladó fogalmazott a játék nincs összhangban a számlálóval.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #438 Dátum: 2013. november 19. - 21:04:50 » |
|
Nekem anno az ELEKTRA-hoz nem volt fejüveg. Megkértem egy norvég srácot a pinballownersen , hogy csináljon már egy-két jó reprót a fejüvegről. Szívesen vállallta és meg is jöttek a fotók. Közben Marcipa és Lang jóvoltából lett egy eredeti fejüvegem.  Kinyomtatva üveg mögött nagyon jól néz ki a repro , láttam már ilyen megoldást. Így ezt az utat járhatónak látom, ajánlom.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
|
ksanci
|
 |
« Válasz #439 Dátum: 2013. november 20. - 13:28:41 » |
|
Egyelőre nem érint a probléma  A Gottlieb csinált pár design-t ebből a gépből, 1 illetve 2 játékos formában: http://www.pinrepair.com/gtb/talpha.htmKezd gyanús lenni, hogy nem tudok lepattanni a témáról. Igazából - ahogy írtam - nem is maga a flipper izgat, hanem hogy mennyi mindent lehetne ezen bütykölni  Elérhető áron. Most éppen valami service manualt, vagy schematic diagramot vadászok. De minek??? Ez már betegség 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #440 Dátum: 2013. november 20. - 13:35:01 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
|
|
|
|
|
timtomi
|
 |
« Válasz #443 Dátum: 2013. november 26. - 07:55:02 » |
|
És Magyaroroszágra nem szállít!  ) Pedig nem kis pénzt keresett jópárunkon Németh úr és családja....nem tudom mi baja van a hazai csapattal...Akkor jók voltunk valószinű... Ez az ő bizonyítványa... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laszloBp16
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #444 Dátum: 2013. november 26. - 08:49:12 » |
|
Valljuk be a "büzsde" apadt !  És valahogy nem lelkesedünk az öreg gépekért és az általuk kínált alkatrészek szinte kivétel nélkül azokba való ! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
timtomi
|
 |
« Válasz #445 Dátum: 2013. november 26. - 09:36:54 » |
|
Valljuk be a "büzsde" apadt !  És valahogy nem lelkesedünk az öreg gépekért és az általuk kínált alkatrészek szinte kivétel nélkül azokba való ! 
Öregfiú! Butaságot ne beszélj!  Mi bajod az öreg gépekkel? Nahh akkor én sem kedvellek majd téged! Szóval? Mi a baj az öreg gépekkel???  )) Én mostanában olcsóbban jutottam alkatrészekhez külhonban mint itthon... :( Szerintem erősen hullámzik a piac....
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laszloBp16
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #446 Dátum: 2013. november 26. - 10:40:26 » |
|
Vaaaan ? Hát terminátor vagyok Én ? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
timtomi
|
 |
« Válasz #447 Dátum: 2013. november 26. - 13:53:19 » |
|
Vaaaan ? Hát terminátor vagyok Én ? 
Még lehetsz!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #448 Dátum: 2013. november 28. - 20:45:03 » |
|
Üdv! Nem tudok dönteni egy cserével kapcsolatban.Szerintetek a Last Action Hero vagy a Lethal Weapon 3 a jobb-értékesebb gép ? Várom a véleményeket.Köszi...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
Goodfella
Extra Ball
|
 |
« Válasz #449 Dátum: 2013. november 28. - 21:09:31 » |
|
Üdv! Nem tudok dönteni egy cserével kapcsolatban.Szerintetek a Last Action Hero vagy a Lethal Weapon 3 a jobb-értékesebb gép ? Várom a véleményeket.Köszi...
Ezt poénnak szánod?  Sztem játszottál mind2 - vel és tökéletesen tisztában vagy vele, h a LAH fényévekkel jobb, mint az LW. Élményben és árban egyaránt. A LAH sztem minden idők egyik legjobb gépe, v benn minden, ami egy flipperbe kell. Mágnes, shaker, rámpa, topper, multi, rengeteg mód meg egy f@sza kis daru. Így hirtelen ez jut eszembe.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
29 / 3 / 3 / 1 (-55)
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #450 Dátum: 2013. november 28. - 21:20:54 » |
|
Igen játszottam már mindkét géppel de nem vagyok tisztában az értékbeli különbségekkel DataEast gépek tekintetében. Köszi hogy elmondtad a véleményed..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
Goodfella
Extra Ball
|
 |
« Válasz #451 Dátum: 2013. november 28. - 21:25:02 » |
|
Igen játszottam már mindkét géppel de nem vagyok tisztában az értékbeli különbségekkel DataEast gépek tekintetében. Köszi hogy elmondtad a véleményed..
Az LW az egyik "legértéktelenebb" DMD - s gép, TNMT, SFighter2, CBW, R911 kategória. Mondjuk én az LW - t is csípem a témája miatt, sőt, akarok is majd egyet. De a kettő közül egyértelmű, h a LAH. Igazán nincs mit. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
29 / 3 / 3 / 1 (-55)
|
|
|
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
the big hóhányó
|
 |
« Válasz #452 Dátum: 2013. november 28. - 21:32:47 » |
|
hat nemtom, en szeretem a Lethal Weapont, LAH -ot meg nemannyira. Mondjuk en a Street Fighter 2 -t is birom...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
|
|
|
|
|
Tyutyu
Special
Dr. Zaccaria
|
 |
« Válasz #454 Dátum: 2013. november 30. - 14:27:56 » |
|
Paintball gép alkatrészek Marco specialitiest megszégyenítő árban: http://gyujtemeny.vatera.hu/jatek_figura/flipper_bally_painball_monte_carlo_1986_alkatresz_1833182039.html Ja várjunk valójában csak huszonvalamennyi.De PAIN-ball.A flippervajonmi?
Szerintem elirta. Az pinball lett volna. Csak az "A" és az "I" betű olyan közel van egymáshoz, véletlen egyszerre nyomhatta meg őket. A másik tippem, hogy nagy "PAIN" lesz, mire ezekből újra gépet csinálsz ! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
  "A Zaccaria név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez !"
|
|
|
|