Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. július 09. - 00:05:27

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: Spider-man « előző következő »
Oldalak: 1 [2] 3 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Spider-man  (Megtekintve 52153 alkalommal)
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #35 Dátum: 2007. október 30. - 13:47:09 »

a venomnak meg milyen a szine? na? na? na? naugye.. :)
nemcsak te ertesz a spidermanhez :)

na igaz de hat hogy nez mar ki egy talpig fekete spidey stern pinball? :D
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
Recon
Guest

« Válasz #36 Dátum: 2007. október 30. - 13:50:33 »

szerintem jol... full feka, es a pokhalo ezust rajta. el lehet talalni azt jobban is mint ahogy most tettek :)
Naplózva
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #37 Dátum: 2007. október 30. - 13:52:01 »

szerintem jol... full feka, es a pokhalo ezust rajta. el lehet talalni azt jobban is mint ahogy most tettek :)

szerintem igy is siralyul nez ki ugyanis a film lenyeget is kiemeli, miszerint spideyt elkapja venom de ugyanakkor erzekelteti hogy ott  van benne a jo spidey is.
Naplózva

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
Recon
Guest

« Válasz #38 Dátum: 2007. október 30. - 13:53:22 »

hat nemtom izlesek es pofonok persze, de en ha most venni akarnek, inkabb a fekete labakkal meg siderailokkal megaldott simat valasztanam
Naplózva
Senor
Egyesületi Tag
Special
*

Senorland

WWW E-mail
« Válasz #39 Dátum: 2007. november 03. - 13:25:58 »

Már látom árulják Magyarországon is...szóval milliomosok kerestetnek....  :respect2:
Naplózva
Senor
Egyesületi Tag
Special
*

Senorland

WWW E-mail
« Válasz #40 Dátum: 2007. november 03. - 14:03:22 »

1 jó minöségü videó is végre a gépröl...  :banan:
http://www.youtube.com/watch?v=wnIC4bjD5T4

A Kijelzön a grafika teljesen lenyügözött.....  :banan:
Naplózva
Ramp
Special
*

« Válasz #41 Dátum: 2007. november 03. - 17:53:34 »

jól nyomta az illető k..vára.Ahogy 2.28-nál meg 4.58-nál kiszedte az ászra tartó golyót a másik golyóval,meg a golyókezelése
profira vall abszolút.
a gép egyébként könnyűnek tűnik,talán csak a keresztrámpáról visszacsorgó golyó életveszélyes.Na majd holnap meglesem élőben.
Naplózva

Pinball is Dead
izs-49
Globális moderátor
Special
*

WWW E-mail
« Válasz #42 Dátum: 2007. november 03. - 19:10:04 »

jól nyomta az illető k..vára.Ahogy 2.28-nál meg 4.58-nál kiszedte az ászra tartó golyót a másik golyóval,meg a golyókezelése
profira vall abszolút.
a gép egyébként könnyűnek tűnik,talán csak a keresztrámpáról visszacsorgó golyó életveszélyes.Na majd holnap meglesem élőben.
Hol van, ne csigázz? Hátha megyek arrafelé mostanában.
Naplózva

IZSten veletek. 
'63 SQUARE HEAD '77 LOST WORLD '78 KISS '91 T2 '92 BLACK ROSE '92 ADDAMS GOLD '92 CREATURE '92 FISH TALES '92 Dr.WHO '92 SW '93 INDY '94 GnR '95 TOM '95 CONGO '95 AFM '96 SAFE CRACKER '96 SCARED STIFF '97 MEDIEVAL MADNESS '97 CIRQUS VOLTAIRE '98 MONSTER BASH '08 SHREK
Ramp
Special
*

« Válasz #43 Dátum: 2007. november 04. - 21:32:55 »

Sajnos még nem volt a Lurdyban,rosszul tudta a szerelő.Valószínű ott fog megjelenni.
Naplózva

Pinball is Dead
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #44 Dátum: 2007. november 05. - 00:22:17 »

Sajnos még nem volt a Lurdyban,rosszul tudta a szerelő.Valószínű ott fog megjelenni.

sajnos vagy csak te mondtad meg neki hogy egy darabig ne hozzannak a lurdyba? VICC VOLT! :)
Naplózva

Ramp
Special
*

« Válasz #45 Dátum: 2007. november 05. - 10:00:03 »

én szóltam,meg mondtam azt is hogy ami ott van ne szervízeljék úgyis meggyógyulnak maguktól idővel.
Naplózva

Pinball is Dead
MOS
Ball 3 locked
*

« Válasz #46 Dátum: 2007. november 20. - 18:16:27 »

Megjött a gép a Lurdyba!!

Naplózva

C - H - A - M - P - I - O - N !!
Ramp
Special
*

« Válasz #47 Dátum: 2007. november 20. - 19:19:34 »

na vééééégre hogy megvan :banan:.annak persze nem örülök hogy te találtad meg MOS.
hagyjatok belőle nekem is. :reklamal:
Naplózva

Pinball is Dead
Recon
Guest

« Válasz #48 Dátum: 2007. november 20. - 19:21:42 »

en 1ikotoknek se orulok... leabaljatok a gepet hamar :mrgreen:
mind1, a lurdyba asszem sosem fogok eljutni idoben... ezvan :D
Naplózva
izs-49
Globális moderátor
Special
*

WWW E-mail
« Válasz #49 Dátum: 2007. december 27. - 20:16:25 »

Ma játszottam a "pókkal" a Duna P.-ben. Szép kis gép, de sokat levont a játékélményből a biliárdterem zenegépéből ordító "nemzetiségi" mulatós zene.  :box:
Naplózva

IZSten veletek. 
'63 SQUARE HEAD '77 LOST WORLD '78 KISS '91 T2 '92 BLACK ROSE '92 ADDAMS GOLD '92 CREATURE '92 FISH TALES '92 Dr.WHO '92 SW '93 INDY '94 GnR '95 TOM '95 CONGO '95 AFM '96 SAFE CRACKER '96 SCARED STIFF '97 MEDIEVAL MADNESS '97 CIRQUS VOLTAIRE '98 MONSTER BASH '08 SHREK
Ramp
Special
*

« Válasz #50 Dátum: 2008. január 18. - 17:24:24 »

Teszteltem a versenyen.Nagyon könnyűnek találtam multi multi hátán,könnyű extra stb.
Az FG nagyobb kihívás összetettebb nehezebb flipper.Még a rémísztő backglass és ratyi téma ellenére is sokkal jobb.
Nemhiába Pat nagyobb ász mint Steve.
Naplózva

Pinball is Dead
vpety
Jackpot
*

Pinball fanatic

« Válasz #51 Dátum: 2008. május 26. - 11:20:52 »

Valóban több sikerélményt adhat egy kezdő játékosnak is. Multi közben lehet másik multit is gyűjteni és egyéb küldetéseket is teljesíteni, főellenfeleket szimultán legyőzni. Bárhová lőhet az ember, úgyis megad valamit a gép. Sőt a nagy káoszban a könnyen elérhető pontokról is elfeledkezhet az ember. Így viszont az aprólékos játékfelépítés és a részletek vesződnek el. Mennyivel másabb módról-módra és azokat egyenként végigizgulva játszani. Igaz itt is van pár isőre teljesítendő különálló játékrész, de arra már csak legyint az ember, nem is küzd érte nagyon.
Ettől függetlenül nekem első játékra nagyon tetszett (az első Mo-on megjelent Pókember füzet óta nagy rajongója vagyok Peter Parkernek) és még van benne kihívás, úgyhogy tesztelgetem tovább.
Naplózva

"It will never work!"
Sanch
Extra Ball is lit
*

« Válasz #52 Dátum: 2008. július 21. - 21:51:18 »

Valóban több sikerélményt adhat egy kezdő játékosnak is. Multi közben lehet másik multit is gyűjteni és egyéb küldetéseket is teljesíteni, főellenfeleket szimultán legyőzni. Bárhová lőhet az ember, úgyis megad valamit a gép. Sőt a nagy káoszban a könnyen elérhető pontokról is elfeledkezhet az ember. Így viszont az aprólékos játékfelépítés és a részletek vesződnek el. Mennyivel másabb módról-módra és azokat egyenként végigizgulva játszani. Igaz itt is van pár isőre teljesítendő különálló játékrész, de arra már csak legyint az ember, nem is küzd érte nagyon.
Ettől függetlenül nekem első játékra nagyon tetszett (az első Mo-on megjelent Pókember füzet óta nagy rajongója vagyok Peter Parkernek) és még van benne kihívás, úgyhogy tesztelgetem tovább.

Igazad van és nem. Vettem egy ilyet a napokban. Először nem volt szándékomban, de kipróbáltam és:

Nyilván attól más a gép, hogy nagyot merészelt lépni Ritchie bácsi. A konkurens mode-ok rendkívül szokatlan játékélményt nyújtanak. Számomra szinte a megunhatatlanság lehetőségét rejtik, ugyanis én szeretem a konbinációs játékokat. Na itt aztán lehet kombinálni. Pl, Dr. OC első mode 2golyós multi, amivel könnyebben megy már az összes Sandman mode kijátszása, de közben befigyelhet a sima Black Suit multi is, ami ha megvan már pörög kifele a Green Goblin is, de ha jól tartod a multikat (ne feledd, multi alatt ha kimegyeget a golyó, hát csináld vissza 3 lockal és kész is, kezdődik megint) akkor lőhetsz elég bal rámpát (vagy 3. rámpát) és abálod a Venom-ot is... Számomra az a flipper, amivel akkor is "játszok" ha nincs a közelemben, agyalok rajta. Tele van meglepetésekkel.

Tudom nincs benne igazi Wizard mode. De. Ennek oka van. Mondta a srác akitől vettem, hogy a Stern olyan sikeres most, hogy a software dizájnerek nem tudják beérni magukat. Muszáj termelni, a gépek jönnek ki sorra, és az elsődleges elvárás, hogy lehetőség szerint jó legyen a hardware. Legyen meg  benne minden ami 1 láda sör mellett a koncepciót kialakító tervezők kitaláltak. Aztán gyorsan piacra dobják és mivel már jelentős mértékű az otthonra vásárló vevők köre, majd kivárják míg lassan-lassan, olykor talán már hobbiból, befejezik a programot (mint a cégen kívül fejlesztett "h" rom-ok esetén a Midway gépekhez). Azt is hallottam, hogy az új Indy 1-2-3-4 mode-ok (filmenként) azért nem konkrét mode-ok, hanem unalmas ismétlései ugyanannak, mert úgy voltak vele, hogy majd rakunk bele izgalmasabbat, ha rájönnek, hogy ez tök unalmas.

Visszatérve a Spiredman-re. Nem éreztem ezen a gépen a spórolást. Gazdagon rámpázva (egyébként feltúrbózótt ST-TNG a layout), 1-2 okos húzással. A hármas-motorizálz target bank, természetesen egy az egyben AFM lopás. Ezzel ugye a full amatőr játékosoknak is ad örömet (lövöd és a shaker rázza a kezed, és tök jó a hang). A harmadik kar alatt, Spider Sense lane is jó ötlet, a visszacsapódó karral lehet odarakni a golyót. Okosan megoldották, hogy proximity ne kelljen 1-2 optó kapuval, ez szerintem ügyes húzás. Na és ami végkép okos, a játék során a Mr. Parker főnöke ugatja be, hogy mit lőj, na meg bepoénkodik és ráadásul változatosan! Ball saver-re is van vagy 10 szövege állítom, de tényleg nagyon viccesek.

Szóval a gép nekem nagyon bejön, érezhetően egy nagy tervező műve. Szerintem a Family Guy is ilyen jó kell legyen, sajnos ahhoz nem volt eddig szerencsém.
Naplózva

Flipper kisasztal.
Ramp
Special
*

« Válasz #53 Dátum: 2008. július 22. - 20:13:36 »

addig amíg nincs igazi Wizard mode jó lesz a Super Hero vagy tegyenek bele inkább másikat?
A doc nem mindig 2ballos(kiegészítésként).
Naplózva

Pinball is Dead
Sanch
Extra Ball is lit
*

« Válasz #54 Dátum: 2008. július 23. - 08:30:17 »

addig amíg nincs igazi Wizard mode jó lesz a Super Hero vagy tegyenek bele inkább másikat?
A doc nem mindig 2ballos(kiegészítésként).

Azt mondtam igazi wizard mode. A super hero egy félbehagyott gondolat. Állítólag augusztusban kijön az update amiben benne az IGAZI super hero... Nálam az első Dr. Oc. (natívan, egy golyóval kilődözve) az 2 golyós multi, legfrissebb firmware-el. Bank Bust 3, Armed at the Dock 4 golyó... De egy dologban tévedtem, Black Suit multi közben nem lehet rálockolni (vagy lehet lehet, de alap beállításokkal nem).

--
S

Naplózva

Flipper kisasztal.
Ramp
Special
*

« Válasz #55 Dátum: 2008. augusztus 05. - 20:52:45 »

Hmmm,én kentem a Super herot:a fehér és a piros nyilakat kellett felváltva végiglőni
először 2,5 millióért majd ezt 500.000 ponttal emelte a gép körönként ,a végiglövések végén
add-a-ball volt olykor,kétoldalt golyómentés szal teljesnek tűnt a mutatvány.
De ha mégsem volt az ,és valóban ezután jön az igazi akkor nagyon
rosszul időzítenek a sternnél hiszen a többség már a bőregeres flipperrrel foglalkozik vagy az Indyvel.
Jut eszembe annak sincs még kész a fináléja.Szerintem ez g**iség .
Az indyért nem kár mert az egy szar flipper, de a spidermannel más a helyzet az igen odabasz.
Láma Shit és Steve beleadott apait-anyait.
Szerintem a Batman sem lesz kész hiszen sietniük kell hogy ne legyen nagy a csúszás.
Ja amelyiken én játszottam a Black Suitból multiból lehetett nyitni Octopus multit és fordítva
-erre épült az egész taktikám.
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 05. - 20:57:22 írta Ramp » Naplózva

Pinball is Dead
hokuszpk
Guest

« Válasz #56 Dátum: 2008. augusztus 12. - 22:33:17 »

(ne feledd, multi alatt ha kimegyeget a golyó, hát csináld vissza 3 lockal és kész is, kezdődik megint)

nahát :D) az előbb nyomtam a FirePoweren egy partyt, háromból elment 1 goló, kilőttem a hat táblát, lett lock, beleputty, maradt egy golyóm, a másikat tolta a gép a kilövőbe, mondjuk azt már én intézem fegyverdörgés közben, de nidda, itt is újragyártódott a multiball :D) ...és mindez 1980 -ból...
Naplózva
ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #57 Dátum: 2008. augusztus 15. - 18:11:48 »

Hellosztok!

Vegre tudtam par oran keresztül az SM-el jatszani....Piszkosul jo gep!  :banan:

Az lenne a kerdesem, hogy hol lehet az Extra Ball-okat benne megszerezeni! En csak a 4 ellenfel begyüjtese utan kaptam idaig, mashol nem.

Ernö
Naplózva
Ramp
Special
*

« Válasz #58 Dátum: 2008. augusztus 16. - 21:48:22 »

Ha kigyűjttötted a SuperHero-t és ezután ismét kigyűjtöd a négy színes nyillal jelzett ellenfelet ismét ad egy ext
ra litet.Szerintem több nincs.
Naplózva

Pinball is Dead
ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #59 Dátum: 2008. október 03. - 10:15:40 »

Nemreg ismet volt szerencsem par orat jatszani a Spidermanel!
A Super Hero-t meg nem sikerült elerni, azon egyszerü oknal fogva, hogy a gep labai hatul a maximumon, elöl meg a minimumon vannak......igy a golyok nem gurulnak hanem függölegesen esnek a palyan  :mrgreen:  Faradtan (mint en altalaban este tura utan) nem is szabad jatszani egy ilyen gyors geppel (outlineok is max nagysagon vannak)
Igy aztan a gep egy igazi kihivas! Csak ennyiböl tart egy gepet elneheziteni!  :futyul
Amugy modok vannak benne, nem tudom hogy miert irjatok azt, hogy nincsenek benne! (A legfrisebb Rom verzioval van ellatva)
Naplózva
onlydjz
Extra Ball is lit
*

« Válasz #60 Dátum: 2009. február 12. - 20:46:34 »

Játszottam ma néhányat ezzel a géppel. Nem világos, hogy az Extra Ball lehetőségét mire adja..
Pörgős játékmenet jellemzi, de ezt a harmadik kart sosem szerettem  :ohmygod:
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #61 Dátum: 2009. február 12. - 20:52:05 »

Játszottam ma néhányat ezzel a géppel. Nem világos, hogy az Extra Ball lehetőségét mire adja..
Pörgős játékmenet jellemzi, de ezt a harmadik kart sosem szerettem  :ohmygod:

MOS elmondja neked is :
http://www.flipperklub.hu/?page=98
Naplózva
onlydjz
Extra Ball is lit
*

« Válasz #62 Dátum: 2009. február 12. - 21:10:12 »

ez jó, kösz
Naplózva
ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #63 Dátum: 2009. október 01. - 21:59:49 »

Sikerült veeeegre a Super Hero-t jatszani az aktualis SW verzioval a Spidyn. (A flipper maga kellemesen gyors)
Es itt jön a kerdes, mivel majdnem megöszültem benne es a jatek közben tiltottam  :ohmygod:
Allitolag 2 reszes a finale.
Mivel csak 1x ertem el idaig igy csak homalyos emlekezetböl tudom leirni a törtenteket
Egy idö utan a feher nyilakat adta be az ellenfelek es piros nyilak helyett. (megjegyzem hogy elötte a Sandman es Dock Ock rendesen nehezitettek a jatekot az allando fel-le emelkedesükkel) Az egeszbe az volt a szivato, hogy CSAK a feher jelek ertek. Minden lövesnel atvaltott pirosra, de ha pirosat löttel veletlenül, akkor ujra feherbe rakta. A lenyeg az volt, hogy az összes feheret kellett kilöni es mindennek pirosnak kellett egnie. Majdnem megszültem.....utanna beadta a Sandmant, hat nem szamoltam, hogy hanyszor kellett hatralöni, de lehet volt az 10 is. Utanna SEMMI se vilagitott es abban a pillanatban menteni akartam es TILT. Szoval mi a következö lepes? Gondolom a többi ellenfelet legyözni, de ha mar a Sandman ilyen nehez, akkor kesz öröm lesz a többit is legyözni.......Varom a tippeket a finalera ;)
Naplózva
ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #64 Dátum: 2009. október 01. - 22:45:41 »

Hm....az vilagitott (arra meg emlekszem), de epp akkor kezdtem el csápolni / menteni es TILT......Talan utanna indul el a 2. szint?
Naplózva
ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #65 Dátum: 2009. október 01. - 23:15:40 »

Jo lenne azt tudni, hogy melyik SW verziokkal jatszottatok.
Az egyik ismerösöm allandoan azt mondja, hogy az uj verzioba 2 reszes a finale. En az aktualis 2.2-vel jatszok.
Aztan lehet, hogy a 2. resz az, hogy az ellenfelek legyözese utan a nyilakat kell begyüjteni?
Nekem minden esetre tetszik a finale, mivel nagyon pontos lövesek kellene es csápolassal nem er el semmit se az ember.
Ha valamit megtudok, azonnal szolok nektek is. 2009 Aprilisaban volt a frissites (le a kalappal!)

Spider-Man V2.2 - April 8, 2009 - System V1.51

(Foreign language versions will be posted as time permits).

- Director's cut installs 'INSULT_LEVEL' to HIGH, 'ABORT_ANIMATIONS' to
  'ONE'.

- Fixed some sound effects, most notably the delay problems with the
  "lock #2" kickout sound and the "dune of doom completed" kickout sound.

- The background lamp effects for kickout-holding events now wait for the
  corresponding start choreography before running.

- System compressed rendering algorithms implemented for Indiana Jones has
  freed up enough space in the image to add animation frames back to many
  sequences.  The sequences are now reasonably smooth, with no sequence
  skipping more than every other frame.

- Added shaker motor code to Battle Royale; it was missing.  Added lamp
  effects for Doc Ock and Venom totals.  Added pop bumper lamps to the
  attract mode.  Added lamp effects for all mode starts.  Added more shaker
  motor shaking to Sandman "Dune of Doom" effect.  Spinner effect now only
  requested on the first spin, such that blowing off multiple queued display
  effects (when "ABORT ANIMATIONS" is set to "ONE") will not re-trigger
  the spinner effect.

- Added lamp effects for mode totals.

- Added a lamp effect for the Black Suit multiball total.

- Added a lamp effect for the Battle Royale total.

- Added lamp effects for mode awards and mode completions.

System changes since 1.48:
        Fixed a backwards-compatibility issue with process termination.
        Fixed two issues with the real-time clock.
        Trough stack (jam) opto debounce time increased to better filter
        any possible switch noise.
Naplózva
ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #66 Dátum: 2009. november 08. - 18:47:04 »

Par közeli kep "belülröl"
Naplózva
ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #67 Dátum: 2009. november 08. - 18:49:16 »

....es meg 2

Talan tudtok velük valamit kezdeni a keptarba stb....
Naplózva
Ramp
Special
*

« Válasz #68 Dátum: 2009. november 08. - 21:05:11 »

Ilyen felmatricázott standup targeteket még nem láttam a Spider-manben.Jól néz ki.
Gyári vajon? :gondol
Naplózva

Pinball is Dead
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
*

WWW E-mail
« Válasz #69 Dátum: 2009. november 08. - 21:06:20 »

nagyon jók a képek!!
Naplózva

[Pinballs:  Getaway, Fish Tales, Black Jack, SWE1 ;) Gone but not forgotten Batman Forever, Super Orbit, Elektra , Mundial, Lap by Lap, Diamond Lady Arcade: MKII
http://www.csokieskave.hu
http://www.mpadesign.hu 
http://www.mpacustom.hu]
Oldalak: 1 [2] 3 Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: Spider-man « előző következő »
Ugrás: