NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Dátum: 2007. június 18. - 13:01:02 » |
|
Sikerült szert tennem a 7végén egy limitál JUNGLE LORD-ra!  100-ból a 87.-ik az enyém...  A különbség a rendes verzió és ez között a piros kaszni és a fejrészkép...  Köszönet Litinek, Recon, Izs-49  Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2007. június 18. - 13:02:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bon1123
Ball 2 locked
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2007. június 18. - 13:57:28 » |
|
grt! 
|
|
|
Naplózva
|
üdv:bon
gépem;TZ
|
|
|
AGY
Extra Ball is lit
Brain Power
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2007. június 18. - 15:35:33 » |
|
Kemény vagy vazze! Gratula!
|
|
|
Naplózva
|
"Biztosan győz, aki hisz és a gépre támaszkodik"
Észak-Koreai mondás (mottó), majdnem pontosan. :-)
BRAIN POWER
|
|
|
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2007. június 18. - 16:46:07 » |
|
gratulálok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
izs-49
Globális moderátor
Special
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2007. június 18. - 20:49:48 » |
|
Örülök hogy segíthettem... Legalább egy olyan emberhez került-e ritka gép aki megőrzi és megtartja kis hazánk számára. 
|
|
|
Naplózva
|
IZSten veletek. '63 SQUARE HEAD '77 LOST WORLD '78 KISS '91 T2 '92 BLACK ROSE '92 ADDAMS GOLD '92 CREATURE '92 FISH TALES '92 Dr.WHO '92 SW '93 INDY '94 GnR '95 TOM '95 CONGO '95 AFM '96 SAFE CRACKER '96 SCARED STIFF '97 MEDIEVAL MADNESS '97 CIRQUS VOLTAIRE '98 MONSTER BASH '08 SHREK
|
|
|
Senor
Egyesületi Tag
Special
Senorland
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2007. június 18. - 21:35:29 » |
|
Gratula Nono..képeket ne felejts el.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2007. június 21. - 01:12:08 » |
|
Köszönöm mindenkinek a gratulációt!  Tettem fel pár képet az oldalamra.... Az oldalam közkívánatra nemsokára újraindul... Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2007. június 21. - 11:30:37 » |
|
Gratulálok. Nagyon jó az autós kép  igazi teherkocsi lett a Nissan 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2007. június 22. - 01:33:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senor
Egyesületi Tag
Special
Senorland
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2007. augusztus 11. - 22:00:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2007. augusztus 13. - 23:15:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2007. augusztus 15. - 01:30:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senor
Egyesületi Tag
Special
Senorland
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2007. augusztus 15. - 17:28:23 » |
|
Ez a beszéd.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2007. augusztus 16. - 08:24:02 » |
|
 Már várom!
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2007. augusztus 17. - 21:04:04 » |
|
Ottvoltam lattam... sajna kezek, melyek remelhetoleg szaradnak mar, csori JL kasznit szepen leamortizaltak  viszont meg igy is elmeny volt rajta jatszani, foleg hogy limitalt szerias, ha asszony vegre odaadja a telefonjat leszedem rola a kepet amit csinaltunk Nono, meg1szer koszonom a lehetoseget!  A gyujtemenyed nagyon szuper! Iszonyat jo dolog volt evek utan ujra Big Guns-ot, Jungle Lordot, Whirlwindet meg meg sorolhatnam, ujra latni... Repultem 1 kort a tomcattel, hat az enyemen van meg mit javitani.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2007. augusztus 17. - 23:44:10 » |
|
es sikerult egy V3-as formedvennyel lowres megorokiteni a tortenelmi pillanatot
yeah ideirom mert tokjo: JATSZOTTAM EGY 100-AS LIMITALTSZERIAS JUNGLE LORDDAL MAGYARORSZAGON!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2007. augusztus 18. - 21:09:44 » |
|
Gratulálok. Nagyon jó az autós kép igazi teherkocsi lett a Nissan 
Köszi még1szer! 
Jhaaa szegény sportkocsi mindig teherautóként végzi... De legalább a két hobbim 1 kicsit összefügg...vagy nem? 
Bocsi mindenkitől, de az oldalt ismét töröltem…bár sokan jelezték, hogy indítsam újra, ez a dolog még +gondolás alatt van…Sorry!
Üdv.
nono inditsd ujra az oladalad vagy megharagszunk es kicsereljuk a szep williams gyujtemenyedet data east gyujtemenyre! 
Uhhh...hát Data Eastből nekem csak 3 gép jött be: TIME MACHINE, PLAYBOY, STAR WARS....szóval inkább maradjunk a Williams gépeknél Harag ne l1en , de most más problémáim vannak, nincs időm az oldalra...de azért kedvesek vagytok  Nemrégiben volt nálam a Tyutyu és a Recon...ők élőbe is lát6ták a gyűjteményem nagy részét...igaz most a hetekben be kell még hoznom az "ideiglenes tárhelyemről" még 7 gépet...szóval oldal közkívánatra újraindul...szerintem szeptember közepe fele.
Üdv.
nem haragbol mondtam, altalaban akik ismernek azok tudjak ,hogy ha mosoly van a mondandom vegen akkor csak szivatom oket ,nem komoly amit mondok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2007. augusztus 20. - 23:59:32 » |
|
emfkfan: Tudom, hogy nem haragból mondtad...én se úgy írtam  , még 1 mosolygó smilet is tettem... Recon: örülök, hogy meglátogattad a NONO gangsta bűnbarlangot...és KÖSZI!  Ja, és köszi a képeket, amit a "V3-as förmedvénnyel" készítettetek! Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2010. február 21. - 01:40:20 » |
|
Külön kérésre tettem fel a piros JUNGLE LORD-ról képeket az oldalamra.  Majd lassacskán mindegyik gépem megtalálható lesz az oldalamon külön-külön. Sajnos alul nem Williams karok vannak rajta, de ha lesz időm, akkor cserélem. Ha van ötletetek, hogy mivel bővítsem majd még az oldalt, akkor légyszi írjátok meg.  Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feherzs
Extra Ball
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2010. február 21. - 21:12:54 » |
|
Te NONO! A Yardok mit szólnak a szállítmányozási megoldásodhoz? 
|
|
|
Naplózva
|
"De mindig azt mondtam, hogy a flipper vissza fog térni." /Steve Kordek/
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2010. február 22. - 20:58:45 » |
|
Te NONO! A Yardok mit szólnak a szállítmányozási megoldásodhoz? 
Eddig 4szer állítottak meg, ebből 3 korrekt  volt és megcsodálta a „teherautót” és a szállítmányát (igaz ebből egy lecsocsózta a flippert). Egy akart megbüntetni, de szerencsémre pont a szülinapom volt és elengedet.  Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feherzs
Extra Ball
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2010. február 22. - 21:12:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"De mindig azt mondtam, hogy a flipper vissza fog térni." /Steve Kordek/
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2010. november 18. - 20:56:02 » |
|
Abba a helyzetbe kerültem, hogy lehet hogy meg kell válnom a szeretett kincsemtől a piros JUNGLE LORDtól. Ez a dolog még nem 100%, de először is szeretném, hogyha erre a dologra kerül sor, akkor olyan emberhez kerüljön, aki megbecsüli. Mert szerintem ez egy kincs...mégis egy limitált 100 darabos WILLIAMS flipperről beszélünk. Áron alul bizti, hogy nem adom oda, szóval komoly érdeklődőket várok!
Szeretném mégegyszer leszögezni, hogyha meg tudom oldani a problémámat a gépnek az eladása nélkül, akkor ez az ajánlat érvénytelen és sértődés ez miatt ne legyen!
Ja, képeket megtaláljátok az oldalamon!
Üdv. NONO
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SOUNDS
Ball 2 locked
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2010. november 19. - 12:19:54 » |
|
Bár a TAXI -t adnád... 
|
|
|
Naplózva
|
It was also one of the first games to feature a "Wizard Mode", called "The King's Ransom". - S. R. 
|
|
|
vpety
Jackpot
Pinball fanatic
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2010. november 19. - 21:58:48 » |
|
...és mellé egy taxist  De félre a tréfával: miből gondolod NONO, hogy Magyarországon árában lehet eladni egy ilyen ritka gépet? Vagy fordítsuk meg: én szívesen megveszem, biztos vagyok benne, hogy ebay-en egy hét alatt 10x-esét keresem rajta. Melyiket választod?
|
|
|
Naplózva
|
"It will never work!"
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2010. november 19. - 22:53:53 » |
|
...és mellé egy taxist  De félre a tréfával: miből gondolod NONO, hogy Magyarországon árában lehet eladni egy ilyen ritka gépet? Vagy fordítsuk meg: én szívesen megveszem, biztos vagyok benne, hogy ebay-en egy hét alatt 10x-esét keresem rajta. Melyiket választod?
Egyik haverom is azt mondta, hogy ennek a gépnek Amerikában lenne a helye...és én sajnálnám, ha oda kerülne. Ez egy olyan gép, amire büszkének kell lenünk, hogy egy nálunk landolt. Ebay-en bizti "gyorsan" elkelne, drágábban, többért...de itt nem ez a lényeg. Ha megoldódik a gondom, akkor marad nálam úgy is...ha meg nem, legalább az országban marad és talán a későbbiekben játszhatok is rajta az új gazdájánál. Érdeklődőm van rá, de még nem dőlt el a dolog. SOUNDS a TAXI és a TWILIGHT ZONE egy raktárban van a Balcsin...ahhoz jelen pillanatban hozzá se lehet férni.  Egyedül a TAXI toppere van nálam, de azzal nem sokra mész.  Ha csak nem csapsz fel taxisnak és kiteszed a kocsid tetejére. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SOUNDS
Ball 2 locked
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2010. november 20. - 12:20:13 » |
|
Nem értem, amikor ott a hely nálam a TAXI -nak. Használni és játszani is tudnék vele. Sőt! Pénzt is keresnél az eladásával.  Olyan szomorú vagyok amikor ilyet hallok, hogy raktárban...  És ne kezdje senki, hogy a helyhiány meg stb... 
|
|
|
Naplózva
|
It was also one of the first games to feature a "Wizard Mode", called "The King's Ransom". - S. R. 
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2010. december 02. - 18:19:08 » |
|
És ne kezdje senki, hogy a helyhiány meg stb... 
Hát pedig aki volt nálam az tudja, hogy jelen pillanatban mi a helyzet... Ha elszakad, vagy elakad, vagy elromlik......egy gép, még annyi hely sincs, hogy léhuzam az üveget. Itt egy kis részlet a bűnbarlangból...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
timtomi
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2010. december 03. - 07:28:51 » |
|
Ingyom-bingyom de szép kis luk. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2011. január 16. - 23:38:40 » |
|
Csináltam egy videót a kis JUNGLE LORDról...ha gondoljátok nézzétek meg. http://www.youtube.com/watch?v=x5-SPR9dJyU 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SOUNDS
Ball 2 locked
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2011. január 17. - 11:28:08 » |
|
Mindig meg tudsz minket lepni.. .Köszönet érte!!!Bár! Tudod minek örülnék a legjobban??? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2011. január 17. - 22:36:55 » |
|
Taxinak??? Ha igen arról van fenn egy érdekes videó... http://www.youtube.com/watch?v=SV1h4lFiwNY  De egyébként az összeset megcsinálom majd...  /Legalább is amilyen gépeim vannak.../
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|