AlterEgo
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 2010. május 31. - 11:17:08 » |
|
Ezt a változatot nem is ismertem...Miért hagyták ki ebben a két felső "pályát"?
|
|
|
Naplózva
|
fusion malfunction
|
|
|
GKO
Egyesületi Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 2010. május 31. - 12:18:56 » |
|
Ezt a változatot nem is ismertem...Miért hagyták ki ebben a két felső "pályát"?
700 USD-vel kedveőbb az ára mint az első verzió. Az más kérdés, hogy ez egyenes arányban van-e a játékélmény csökkenésével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 2010. május 31. - 13:37:15 » |
|
valószínű meg szeretnének fogni egy másik réteget is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 2010. május 31. - 13:45:57 » |
|
szerintem nem olyan nagy a kedvezmény, hogy megérje ezt a light-ost venni... nem tudom, adnak még el új batmant?
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #74 Dátum: 2010. május 31. - 16:17:32 » |
|
oldaluk szerint meg gyartasban van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Valentine
|
 |
« Válasz #75 Dátum: 2010. május 31. - 19:37:52 » |
|
Nekem a BATMAN a kedvenc STERN gépem. Végülis csak a lényeget sikerült belőle kivenni... 
|
|
|
Naplózva
|
YYY
|
|
|
potty
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #76 Dátum: 2010. október 15. - 22:37:36 » |
|
Én is a westendes géppel játszottam ma, és valahogy nekem sem sikerült felmásznom a a billenős rámpára, azt hittem én vagyok ilyen béna :-) Volt egy furcsa szakasza a játéknak, amikor nem nagyon értettem hogy mi történik: sikerült elérnem egy multiballt, amely során olyan szerencsétlenül esett be két golyó a jobb rámpa alatti kilövőlyukba, hogy nem tudta őket kiadni. Nemsokára követte őket a harmadik is, épp mint a kisgömbőcben :-). Vártam egy ideig, hogy a labdakereséssel esetleg kidobja őket, de nem sikerült neki; mikor már épp akartam szólni valakinek a hibáról, beugrott a gép abba az állapotba, mintha lement volna a golyó, és belökte a következőt.. mikor ezt is sikerült beletáncoltatni a többi mellé a lukba valamit meglökhetett, mert utána kilökte nekem sorba az összeset.. aztán játék közben egyszer csak letiltottak a karok, és leengedte a golyókat.. gondolom amikor észrevette, hogy előkerültek az elveszett golyók, így akarta begyűjteni őket. Na, ez még oké volna, de amikor vissza akarta adni nekem az eredeti golyómat, valahogy egyből kettőt rakott a kilövőpályára.. szerintem ezen a ponton már a gép sem értette hogy mi a fene van, én meg még úgy se :-)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #77 Dátum: 2010. október 16. - 21:50:26 » |
|
a billenő rámpa beszart a westendben nem is fog elmenni odáig a laszti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Válasz #78 Dátum: 2010. október 16. - 21:52:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
flippertégla
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #79 Dátum: 2011. október 22. - 11:36:23 » |
|
Sziasztok!
Ha valaki még foglalkozik ezzel a masinával, kérem világítsa meg nekem, milyen módon lehet a pályán levő 8 karakterhez kapcsolódó insertet kigyújtani (a kapcsolódó küldetést miként lehet megcsinálni)? A 8 karakter alatt látható 3 küldetés (Joker, Batmobil, Scarecrow) megy, de a felettük lévő 8-ból némelyiket sosem találtam meg. Előre is kösz! A.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #80 Dátum: 2011. október 22. - 12:25:24 » |
|
Osszesen van nyolc az also3-at vagod oke mondom a tobbit: Bruce Wayne:a bal kozepen levo kek targeteket meloni majd hatul(bal loop)ra love elinditani a modeokat mind a 4-et: Rachel: a gombak mellett levo targetet megloni 10-szer(van hogy meguti a gomba is. Morgan Freeman:kozepso rampat 7-es Level-ig loni. Alfred-jobb pofozo felett egyszer megloni amikor vilagit. Harvey Dent-csak a gombakhoz szigoruan ha leszamol 25-ot kesz egy level viszont ha egyszerre nem ut annyit ujra vissza kell tolni. Most nem ugrik be hany level kell hogy felvillanjon de a lenyeg lodd a gombakhoz.
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
Valentine
|
 |
« Válasz #81 Dátum: 2011. október 22. - 17:52:09 » |
|
Osszesen van nyolc az also3-at vagod oke mondom a tobbit: Bruce Wayne:a bal kozepen levo kek targeteket meloni majd hatul(bal loop)ra love elinditani a modeokat mind a 4-et: Rachel: a gombak mellett levo targetet megloni 10-szer(van hogy meguti a gomba is. Morgan Freeman:kozepso rampat 7-es Level-ig loni. Alfred-jobb pofozo felett egyszer megloni amikor vilagit. Harvey Dent-csak a gombakhoz szigoruan ha leszamol 25-ot kesz egy level viszont ha egyszerre nem ut annyit ujra vissza kell tolni. Most nem ugrik be hany level kell hogy felvillanjon de a lenyeg lodd a gombakhoz.
A Bruce Wayne, vagyis Bat missionokat meg is kell nyerni, mind a 4et, vagy elég csak játszani velük, azaz elindítani egyszer őket?
|
|
|
Naplózva
|
YYY
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #82 Dátum: 2011. október 22. - 19:24:35 » |
|
Nem muszaly teljesiteni de erdemes mert a pontokon kivul multipliereket ad ra es a jatek kesobbi szakaszaban ez nem jon rosszul .
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #83 Dátum: 2011. október 22. - 20:19:35 » |
|
sorry muszaj.....
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
Valentine
|
 |
« Válasz #84 Dátum: 2011. október 23. - 00:53:54 » |
|
sorry muszaj.....
Szóval nem muszáj!  Mert már majdnem megijedtem 
|
|
|
Naplózva
|
YYY
|
|
|
flippertégla
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #85 Dátum: 2011. október 23. - 07:22:27 » |
|
Nagyon kösz az infót! És, hogy ne csak kérdezzek, közben magam is próbáltam valamit találni a világhálón. Sikerült is, amelyet az alábbi linken találtok. http://www.pinballnews.com/games/batman/index4b.htmlÜdv A.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #86 Dátum: 2011. október 23. - 08:08:50 » |
|
Igen ismerjuk szerintem tobben, Stern gepek tekinteteben itt vannak a legreszletesebb szabalyleirasok. En spec soha nem olvasom jatek elott mert ha tudom a szabalyokat sokkal rovidebb lesz a gep szavatossaga szamomra. Enelkul par napig esetleg egy-ket hetig elmolyolok mire osszeall minden meg par nap es meg is untam a gepet.Ha valami nem tiszta persze rakeresek foleg ott a pinballnewson.
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #87 Dátum: 2011. október 23. - 19:40:34 » |
|
kivancsi lennek , hogy cia honnan szerzi be a tapasztalatait 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #88 Dátum: 2011. október 24. - 06:25:30 » |
|
Azt hogy csinalja hogy nem nyeri meg a flipperversenyeket?
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #90 Dátum: 2011. október 24. - 20:06:59 » |
|
Legyen az O gondja inkabb csak csodalkozok rajta.Egy par delutant elutogettunk a Westendben anno egy elmeny volt ilyen szinten senkit nem lattam flipperezni talan csak Neil Satzot.A versenyeken meg ugy jatszik mint egy ribanc pedig 3.-4. versenye volt mar es mindegyiken ugyanaz. Mindegy Off vege.
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
|