Recon
Guest
|
 |
« Dátum: 2008. október 24. - 21:47:49 » |
|
Bar a Batman is meg felbeta, de jon a kovetkezo... Pat Lawlor gep!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. október 29. - 20:13:28 írta Recon »
|
Naplózva
|
|
|
|
Liti
Adminisztrátor
Special
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2008. november 01. - 10:47:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GKO
Egyesületi Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2008. november 02. - 16:35:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2008. november 10. - 19:39:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2008. november 10. - 19:53:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
GKO
Egyesületi Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2008. november 10. - 22:16:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blitz22
Extra Ball
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2008. november 10. - 23:05:52 » |
|
Nagy kedvencünk ez a sorozat, modjuk a Miamisat jobban szeretjük, ha valahol lesz a környéken ilyen gép akkor tuti sürü látogatója leszek...!!! 
|
|
|
Naplózva
|
"Túl gyorsan jön a golyó, ezen a szar gépen megint ragad a kar..." Gépeim:Fish Tales, Magic Castle, Strange Science, Black Rose, Shaq Attack, Cosmic Flash és egy fél Laser Cue:)
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2008. december 12. - 23:48:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2008. december 16. - 16:33:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
Senor
Egyesületi Tag
Special
Senorland
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2008. december 16. - 17:57:59 » |
|
érdekes,hogy már nem is ehhte amerikai cucokkal gyártják.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lang
Super jackpot
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2008. december 18. - 21:42:40 » |
|
Nah azt hiszem a karib után meg van a második Stern ami szimpi........ 
|
|
|
Naplózva
|
 Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
|
|
|
MOS
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2008. december 24. - 22:46:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
C - H - A - M - P - I - O - N !!
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2008. december 30. - 15:48:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
ernö
Extra Ball
Törzsfönök
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2009. február 07. - 11:08:30 » |
|
Tegnap jatszottam egyet a CSI-vel. Lenyegeben mindenki a fejet csovalta, hogy milyen a gep es nem volt problemam a gephez jutni.......En azert szokasosan pozitivan alltam hozza es kenytelen voltam megallapitani, hogy ebben a gepben nincs semmi olyan ami megfogna. A centrifuga az egy külön katasztrofa! Csak ugy kattog benne a golyo ahogy pörgeti. A mikroszkop csak a kepeken biztato, amugy nem nagy durranas. A koponya hatul erdekes, de semmi extra. A sofwareröl nem tudok mit mondani, de 2.0 volt benne. A playfield nagyon, de nagyon rosszul van kihasznalva, alig van benne valami, a jatek menete eleg egyoldalu. En azert elpötyögök vele ha kell, de nem nyerte meg tetszesem.......(egyenlöre)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Liti
Adminisztrátor
Special
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2009. február 16. - 14:51:49 » |
|
A CSI Magyaroszágon nem sokára Lurdy, Westend, plusz még egy helyen. (Gergő leírta gondolom majd bepötyögi)
Nem egy egyszerű gép... Nincsen semmi hatalmas durranás rajta de olyan érzésem van könnyen rá lehet kattanni....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. február 18. - 09:39:35 írta izs-49 »
|
Naplózva
|
|
|
|
izs-49
Globális moderátor
Special
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2009. február 16. - 18:32:09 » |
|
Ma délután a Bürü Kft telephelyén kipróbálhattuk az új STERN flippert a CSI-t. Nagyon szép gép, jópofa a koponya aminek a szemébe kell lockolni a két golyót, persze több fajta multiball is van a gépben. Játékmenetről majd inkább a "spílerek" fognak bővebben nyilatkozni, nekem kimondottan tetszett. Várható megjelenés:2009.02.24. Várható helyszínek: Duna Plaza, Westend City, Csepel Plaza, Lurdy Ház, (a kft a változtatás jogát fenntartja)
|
|
|
Naplózva
|
IZSten veletek. '63 SQUARE HEAD '77 LOST WORLD '78 KISS '91 T2 '92 BLACK ROSE '92 ADDAMS GOLD '92 CREATURE '92 FISH TALES '92 Dr.WHO '92 SW '93 INDY '94 GnR '95 TOM '95 CONGO '95 AFM '96 SAFE CRACKER '96 SCARED STIFF '97 MEDIEVAL MADNESS '97 CIRQUS VOLTAIRE '98 MONSTER BASH '08 SHREK
|
|
|
Senor
Egyesületi Tag
Special
Senorland
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2009. február 17. - 12:27:07 » |
|
A mázlisták.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2009. február 17. - 13:20:03 » |
|
Várható helyszínek: Duna Plaza, Westend City, Csepel Plaza, Lurdy Ház, (a kft a változtatás jogát fenntartja)
esetleg tudnank szolni nekik, hogy a Csepel Placaba nemkell CSI ? vagy ha megis hoznak, akkor az Indyt vagy a BatMant vigyek a fraszba ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
izs-49
Globális moderátor
Special
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2009. február 17. - 14:30:59 » |
|
Várható helyszínek: Duna Plaza, Westend City, Csepel Plaza, Lurdy Ház, (a kft a változtatás jogát fenntartja)
esetleg tudnank szolni nekik, hogy a Csepel Placaba nemkell CSI ? vagy ha megis hoznak, akkor az Indyt vagy a BatMant vigyek a fraszba ?
Nem.
|
|
|
Naplózva
|
IZSten veletek. '63 SQUARE HEAD '77 LOST WORLD '78 KISS '91 T2 '92 BLACK ROSE '92 ADDAMS GOLD '92 CREATURE '92 FISH TALES '92 Dr.WHO '92 SW '93 INDY '94 GnR '95 TOM '95 CONGO '95 AFM '96 SAFE CRACKER '96 SCARED STIFF '97 MEDIEVAL MADNESS '97 CIRQUS VOLTAIRE '98 MONSTER BASH '08 SHREK
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2009. február 17. - 15:58:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2009. február 26. - 18:23:54 » |
|
dunaplázában van egy. mellette fg meg bôregér. csak annyit mondok, hogy sttng-t nem adnám érte 
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
|
Vis Major
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2009. február 27. - 09:35:37 » |
|
Nem tudja valaki, hogy esetleg a Lurdyba nem akar kerülni ilyen? Asszony nagy rajongója a sorozatnak, azt mondta, hogy mindenképpen érdekelné a gép, ha valahol már játszható.
|
|
|
Naplózva
|
Hö! ______________
I'LL BREAK YOUR FINGERS NEXT TIME!!!
|
|
|
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2009. február 27. - 11:12:18 » |
|
Hi.
Nemrég voltam a Lurdyba játszani,és a Spiderman mellett már megvan csinálva a hely az új gépnek.Ezt onnan gondolom,h a többi gépek is mikor megjelentek elötte megcsinálták neki a hellyét,és egyszer csak megjelent a repertoáron ;DKis türelmet Vis Major,,szerintem egy héten belül kirakják,ha már a Duna Plázába van,utána a Westend szokott napirendi ponton lenni,és igy tovább...
Üdv S.G.
|
|
|
Naplózva
|
Solymosi Gábor alias S.G. Billiard and Pinball forever:-)))))
|
|
|
vpety
Jackpot
Pinball fanatic
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2009. február 27. - 11:55:28 » |
|
dunaplázában van egy. mellette fg meg bôregér. csak annyit mondok, hogy sttng-t nem adnám érte 
melyikért?
|
|
|
Naplózva
|
"It will never work!"
|
|
|
Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2009. február 27. - 15:17:56 » |
|
azt el is felejtettem írni, hogy a gép nem jó. gondolom a szoftvere béna még. golyó lemenetel után elkezdi keresni. pár perc után kilöki az összes golyót, így azonnal lehet multival kezdeni. egy ideig mert utána leállnak a karok. és kezdôdik minden újra.... összes golyó kilöki.... karok leállnak... visszakértem a 100ast  20 ruppót nem ér a gép 
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2009. február 27. - 16:29:22 » |
|
azt el is felejtettem írni, hogy a gép nem jó. gondolom a szoftvere béna még. golyó lemenetel után elkezdi keresni. pár perc után kilöki az összes golyót, így azonnal lehet multival kezdeni. egy ideig mert utána leállnak a karok. és kezdôdik minden újra.... összes golyó kilöki.... karok leállnak... visszakértem a 100ast  20 ruppót nem ér a gép 
biztos kicsit kontaktos. CIA jarhatott a kornyeken  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2009. február 27. - 21:39:48 » |
|
Hi Santa-kébzeld el beugrottam ma a Lurdyba megérkezett oda is a gép(CsI..).Játszottam is rajta egy jó 2és fél órát,és a következtetésem a köv.:Azt azért hozzátenném h a gép tökéletes mükszik,nincs semmilyen hoka-móka multiball játék köznen,de a játékélményhez csak én is negativummal tudok voksolni.A gép katasztrofa gyengére sikerült  ,kattognak a karok mint valami ezer éves data east gépben-pont ugyan olyan a játék menete mint a Bat Man-ek...Kiváncsi leszek a ti véleményetekre hokuszpok,ramp,szk,!? Fss-bocsánat ha ettől a géptől is időelött elvettem a kedved,de sajnos ezek tények...ja még jóhogy eszembe jutott természetesen az újrakezdös replayos megoldás ezen a gépen is müködik...  Üdv S.G.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2009. február 27. - 22:22:07 » |
|
Hi
Santa-kébzeld el beugrottam ma a Lurdyba megérkezett oda is a gép(CsI..).Játszottam is rajta egy jó 2és fél órát,és a következtetésem a köv.:Azt azért hozzátenném h a gép tökéletes mükszik,nincs semmilyen hoka-móka multiball játék köznen,de a játékélményhez csak én is negativummal tudok voksolni.A gép katasztrofa gyengére sikerült ,kattognak a karok mint valami ezer éves data east gépben-pont ugyan olyan a játék menete mint a Bat Man-ek...Kiváncsi leszek a ti véleményetekre hokuszpok,ramp,szk,!?
Fss-bocsánat ha ettől a géptől is időelött elvettem a kedved,de sajnos ezek tények...ja még jóhogy eszembe jutott természetesen az újrakezdös replayos megoldás ezen a gépen is müködik... 
Üdv S.G.
nekem mar ranezesre sem tetszik. a Lurdyba csak ezert nem megyek be, a Csepel placaba ( pardon plaza ) meg remelem tartjak a menetrendet, es a tobbi utan 2-3 honappal kerul csak ez a motyo. addig szetjatszom a Piratest mert sajna tuttira azt fogjak elvinni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2009. február 28. - 00:24:03 » |
|
Próbálni még nem próbáltam , de a cikkek és fotók alapján talán még ez az a gép ami legjobban tetszik az utóbbi évek terméséből.
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2009. február 28. - 10:20:31 » |
|
Fss-bocsánat ha ettől a géptől is időelött elvettem a kedved,de sajnos ezek tények...ja még jóhogy eszembe jutott természetesen az újrakezdös replayos megoldás ezen a gépen is müködik...  Nem gáz S.g. rámegyek majd így is,megvárom hogy a gép vegye el a kedvem. Azért az szép hogy ez is hasonlít a BatManra,mivel az Spiderman-koppintás volt szerintem. Biztos van benne egy-két érdekes elem ami miatt érdemes időt szentelni rá,mint ahogy a Batmanben is volt ilyen. A téma és a pálya tetszik,jó dolog hogy droptargeteket kezdtek használni a már megszokott standuptargetek melett.
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
sigma7
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2009. február 28. - 23:03:38 » |
|
Sziasztok! Ma volt szerencsém belefutni a Lurdy házban. S G csalódást okozott az üres high score táblával  Összességében tetszett nekem a gép ... bár ebben biztosan benne van az újdonság varázsa is. Sajnos nagyon gyakran ment ki a golyó a bal outlane-en.  Látszik egyébként rajta, hogy próbálkoztak alkotni. Mindenesetre pár negatívum számomra a kis felső kar ... az nagyon béna, és a bal oldali fészekből néha a slingshotra lövi a golyót. Ezen kívül nehéz meglőni a fenti dolgokat ... a középső rámpát a jobb karral nem is sikerült párszor, aztán inkább azt hagytam is a fenébe,csak ballal lőttem, és viszont a centrifuga ... az ballal nehéz. Valahogy szűk és rossz szögűek a bemenetük. Skill shotot jó nehéz meglőni ... de ez jó is így  Mindezek ellenére tetszik a gép és azért élveztük a játékot.
|
|
|
Naplózva
|
Sigma7
Gépeim: Corvette, Twilight Zone, Fish Tales, 2 x Space Shuttle, Millionaire Wanted: The Sopranos
|
|
|
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2009. február 28. - 23:26:56 » |
|
Helló Sigma 7... Úgyan ezeket a dolgokat észleltem én is a gépen a Lurdyba.Sajnos nagyon húz a gép balra,és ezért nekem is legtöbször bal oldalt távozott a golyó.A high score táblára azért nem íratkoztam fel mert a harmadik golyó távozása elött mindig újrakeztem a játékot,h ez miért jó-nemtudja a gép felemelni a replayt a duplájára és igy egy százasból is ellehet játszani órákat  Amugy úgy emlékszem 50 milla körül volt a legjobb eredmény amit kb 10-dik játékra sikerült...Gongoltam a gépi record (75 milla)gyerekjáték lesz megcsinálni,és azt majd beírom az eredményekhez,hát ezt első nekifutásra nemsikerült megcsinálni.Next Üdv S.G.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sigma7
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2009. március 01. - 00:35:52 » |
|
Ahhhaaaa ... na, ma is tanultam már valamit 
|
|
|
Naplózva
|
Sigma7
Gépeim: Corvette, Twilight Zone, Fish Tales, 2 x Space Shuttle, Millionaire Wanted: The Sopranos
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2009. március 02. - 17:52:50 » |
|
Ma volt egy kis időm a belvárosban én elzarándokoltam a Westendbe letesztelni a CSI-t . Első játékra tiszta X-files hangulat jött át simán lehetne a 2 része Pl . X -files : A falon túl..  Sajnos a gép nagyon halk volt ezért a zenéből és az effektekből vajmi kevés jött át. A játék egyébként tetszett , változatos jó elrendezésűnek tartom , élveztem a golyók terelgetését. A centrifuga tetszett bár kicsit hangos és lehetne több funkciója is. Első blikkre röviden ennyi. Bár a mai STERN gépek nem igazán jönnek be nekem , talán a WPT és a LOTR kivételével , de mégis jó volt látni egy sorban ezeket az új gépeket és mialatt ott voltam több fiatal (lányok is!) jöttek és flippereztek. 
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
|