Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Dátum: 2009. január 26. - 11:15:44 » |
|
Sokat járok mostanában Veszprémbe, tud valaki valahol flippert arrafelé?
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
Fish
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2009. január 27. - 21:31:15 » |
|
1hét és utána nézek neked,e a fősuli környékén mintha lenne valamelyik kocsmába!
|
|
|
Naplózva
|
Flipper forever!
|
|
|
Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2009. február 15. - 22:04:08 » |
|
valami? valahol? 
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
pintakker
Jackpot
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2009. május 19. - 15:50:06 » |
|
Szia! Itt veszprémben eléggé nehéz olyan helyet találni ahol van flipper! Sok helyre járok de szinte sehol nem találni 
|
|
|
Naplózva
|
Rokkó, a rumos rabló rácsapott egy ragyogó drágakő rakományra, de rettentő rémesen ráfaragott 
|
|
|
onlydjz
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2009. május 19. - 21:03:43 » |
|
Litér nem jó? Múltkor épp arra jöttem reggel, a kocsmaajtó nyitva volt, No Fear kandikált kifelé 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hentes
Egyesületi Tag
Jackpot
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2009. május 19. - 23:45:27 » |
|
HA már Litér, 24 km-re lakok onnan, itt is van 45 db gép, bár még nem mindegyiken lehet játszani, mert a felújításukat öreg napjaimra tartogatom. Hentes
|
|
|
Naplózva
|
Nyolcvanas évek gépeit gyűjtöm. Már csak Cyclone flippert keresek!
|
|
|
Fapityu
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2009. május 26. - 21:25:49 » |
|
TC Hentes!
Gratula a gépekhez. Én még elég zöldfülü vagyok a fórumon. Helyileg ha időt tudok(unk) szakítani hol lehet megnézni a gyüjteményed? Esetleg 1-2 kipróbálása és dumálaás a régi gépekről. Én személy szerint jobban kedvelem a '90 körüli gépeket mint az újabbakat.
Üdv Fapityu
|
|
|
Naplózva
|
RADICAL! (Bally 1990), Pirates of the Caribbean (Stern 2006), Game fo Thrones (Stern 2015, HUO 2017.12.), AIQ pro, TWD pro 
|
|
|
Hentes
Egyesületi Tag
Jackpot
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2009. május 27. - 16:41:41 » |
|
Köszönöm kérdésedet, de jelenleg reggeltől-estig dolgozom a Balaton parton, így egy hosszú látogatás nem pont most alkalmas. Ettól függetlenül egy-két órára egy kora esti időpontban szívesen látlak benneteket. Privátban adok elérhetőséget.
... itt is van 45 db gép... Most már 46-van. Hozzám került az U-Boat vaterás poros flipper.
Üdv: Hentes
|
|
|
Naplózva
|
Nyolcvanas évek gépeit gyűjtöm. Már csak Cyclone flippert keresek!
|
|
|
atee
Extra Ball
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2009. május 27. - 17:20:26 » |
|
Grat hozzá  Nézegettem. Érdekes masina lehet.
|
|
|
Naplózva
|
Rocky (Gottlieb 1982)
|
|
|
Blitz22
Extra Ball
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2009. május 27. - 23:54:44 » |
|
Megveszed a másik 3-at is?
|
|
|
Naplózva
|
"Túl gyorsan jön a golyó, ezen a szar gépen megint ragad a kar..." Gépeim:Fish Tales, Magic Castle, Strange Science, Black Rose, Shaq Attack, Cosmic Flash és egy fél Laser Cue:)
|
|
|
vpety
Jackpot
Pinball fanatic
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2009. május 29. - 10:53:25 » |
|
Áh, csak a pinbotos droptargetek miatt kellett neki 
|
|
|
Naplózva
|
"It will never work!"
|
|
|
|
|
Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2009. október 24. - 12:10:53 » |
|
hol van az a holiday club?
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
pintakker
Jackpot
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2009. október 24. - 15:06:45 » |
|
MEKDONÁLCSZAL szemben található  Régi metró,hétvezér,texas,popey stb... néven futott a hely!Egy igazi becsület romboló hely volt!!De mára már meg változott  Amint lesz valami azonnal írok!  Remélem már a jövőhét az tényleg jövőhét lesz 
|
|
|
Naplózva
|
Rokkó, a rumos rabló rácsapott egy ragyogó drágakő rakományra, de rettentő rémesen ráfaragott 
|
|
|
|
evertonian1972
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2009. december 08. - 20:12:23 » |
|
Van már valami  a halidéj klubban?holnap megyek veszprémbe lesz 1-2 szabad órám beugranék egyet játszani.
|
|
|
Naplózva
|
Locomotion
|
|
|
|
|
pintakker
Jackpot
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2010. augusztus 07. - 15:18:52 » |
|
Veszprém Buhim söröző Congo ha jól láttam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fapityu
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2010. szeptember 05. - 19:39:34 » |
|
Veszprém Buhim söröző Congo ha jól láttam!
Esetleg nem tudo hogy van nyitva a söröző? Tegnap voltam ott de zárva volt, kiírva meg nincs.
|
|
|
Naplózva
|
RADICAL! (Bally 1990), Pirates of the Caribbean (Stern 2006), Game fo Thrones (Stern 2015, HUO 2017.12.), AIQ pro, TWD pro 
|
|
|
|
pintakker
Jackpot
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2010. október 06. - 15:23:27 » |
|
2 hete még nem volt semmi!! Akkor ezek szerint érdemes lesz arra mennem  Köszi hogy mondtad 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pintakker
Jackpot
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2010. október 07. - 21:49:38 » |
|
Nos uraim/hölgyeim! Meg volt a Veszprémi flipper teszt est  1. Panoráma söröző: A dracula nagyon szép állapotban van, tökélets karral.1 nagy hiba van hogy gyszerre 2 golyót dob ki, HIT BALL nincs. legalább 2 golyóval több van benne.HIT BALL-nál a gép érzékeli a mod-ot de golyó nem megy át a pályán. Ezeket a hibákat leszámítva tényleg nagyon szép állapotú gépről van szó. 2. Buhim söröző: A Congo jó állapotban van, nagyon jól játszható 100FT/4 golyó. 1 gondot találtam hogy a pálya közepén található majmot nem lehet látni. De amúgy tényleg jó állapotú, a karok erősek és ez tényleg jó játékot biztosít. Egyenlőre ennyit tudok elmondani a veszprémi flipper színtérről. Minden esetre bíztató hogy állapotukban véve szép gépek vannak ezen a helyen.  Üdv Takker
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
pintakker
Jackpot
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2010. október 08. - 14:31:54 » |
|
Hali! igen arra gondoltam amikor a golyó át megy a pálya közepén! HA most már jó akkor annak tényleg örülök  Igen én futok "TAK" felirat alatt  A 3-dik százas után szereztem 6 plusz kreditet,a replay meg a pont miatt  Egyszer össze zörrenhetnénk egy kis játékra 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Diablo69
Insert Coin
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2010. október 10. - 08:42:01 » |
|
Benne vagyok egy játékban, bár én nem vagyok olyan nagy ász mint te  Legutóbb 338millát sikerült összehoznom, igaz azt az első golyóval (+ egy EXTRA BALL) viszont a maradék négy golyót "elszórtam" :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pintakker
Jackpot
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2010. október 10. - 13:36:38 » |
|
Ez ismerős nekem! Csak én általában az utolsó golyóra szedem össze magam  Tegnap sajnos a Draculás játékom meg híusult mer beszart a kilövő  De legalább a Congon tudtam játszani csak ott meg az volt a gond hogy nem volt 100-asuk 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diablo69
Insert Coin
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2011. június 11. - 15:13:01 » |
|
A Panoráma sörözőben (Fenyves u. - Deák F. utca sarkán) IRONMAN (Stern) flipper, szinte vadi új!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|