Ramp
Special
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2009. június 20. - 10:33:51 » |
|
de mondtam inkább a sci
Egészségedre!Vagy a CSI-re gondoltál? Ilyen esetben ki-be kell kapcsolgatni a gépet 2-3 szor ha nem áll helyre akkor meg kell rángatni kissé.
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
Lang
Super jackpot
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2009. június 20. - 11:24:10 » |
|
Ilyen esetben ki-be kell kapcsolgatni a gépet 2-3 szor ha nem áll helyre akkor meg kell rángatni kissé.
Ezt CIA-tól tanultad? 
|
|
|
Naplózva
|
 Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2009. június 20. - 11:39:01 » |
|
CIA mèg a csattogós lepkéjét rángatta jobbra balra amikor én már flippert. Szervízcéllal szerintem nem gáz lökdösni,pld volt olyan presszó ahol napokig le volt kapcsolva az Indi mert megállt a ràmpa tetejèn a golyò. OFF vège.
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
Valentine
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2009. június 20. - 16:37:19 » |
|
de mondtam inkább a sci
Egészségedre!Vagy a CSI-re gondoltál? Ilyen esetben ki-be kell kapcsolgatni a gépet 2-3 szor ha nem áll helyre akkor meg kell rángatni kissé.
Szerinted a CSI-re gondoltam?
|
|
|
Naplózva
|
YYY
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2009. június 20. - 17:56:09 » |
|
nem tom mondd meg te.
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
Valentine
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2009. június 20. - 18:12:11 » |
|
Dehogy nem tudod.. ne csapt be magad!
|
|
|
Naplózva
|
YYY
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2009. június 20. - 19:04:35 » |
|
Hagyjuk ezt,inkább szóljon tovább a 24-röl a topik. Remélem minél elöbb le tudom tesztelni.
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
Valentine
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2009. június 20. - 19:13:14 » |
|
A westendben 3 felső lane-hez tartozó lámpából 2 nem működött...
|
|
|
Naplózva
|
YYY
|
|
|
vpety
Jackpot
Pinball fanatic
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2009. június 21. - 17:54:23 » |
|
Az gáz.
|
|
|
Naplózva
|
"It will never work!"
|
|
|
onlydjz
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2009. június 25. - 23:50:35 » |
|
kipróbáltam ma én is a gépet, elsőre szabadjátékot csináltam, pedig nem vagyok ilyen helyeken nagy gamer érdekes a többféle scene meg multiball, de összességében nem túl fantáziadús a game, ezért a 2 db bedobott százasból toltam vagy 6 játékot, aztán hagytam a francba ezekre az új gépekre rá kell állni, nem ehhez vagyok szokva  a gép üzemeltetője a Tournamaxx Kft, ez van a gépekre írva, meglepődtem, hogy új név a szakmában, de nem, ez a Bürü tulajok cége szintén szóval ízlések és pofonok, kinek a pap, kinek a paplan...nem csodálkozom, hogy kihaló félben van a pinball- evolúció
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
onlydjz
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2009. június 25. - 23:51:38 » |
|
igen, sötétben tapogatózva néha sikerült - CTU bónusz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2009. június 26. - 00:09:47 » |
|
kipróbáltam ma én is a gépet, elsőre szabadjátékot csináltam, pedig nem vagyok ilyen helyeken nagy gamer
érdekes a többféle scene meg multiball, de összességében nem túl fantáziadús a game, ezért a 2 db bedobott százasból toltam vagy 6 játékot, aztán hagytam a francba
ezekre az új gépekre rá kell állni, nem ehhez vagyok szokva 
a gép üzemeltetője a Tournamaxx Kft, ez van a gépekre írva, meglepődtem, hogy új név a szakmában, de nem, ez a Bürü tulajok cége szintén
szóval ízlések és pofonok, kinek a pap, kinek a paplan...nem csodálkozom, hogy kihaló félben van a pinball- evolúció
telószámokból jöttem rá én is. elején én sem tudtam, hogy egy cég, csak amikor megnéztem a papírokon a telószámot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2009. június 28. - 21:33:30 » |
|
A tournamaxx szervezte a soproni és szombathelyi flipperversenyt is.Szó volt arról is hogy további bajnokságokat csinálnak,meg nagyobb összevont játéktermeket de ez valahogy elmaradt.Még szerencse hogy az Admiralt meg tudták nyitni sopronban.
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
Lang
Super jackpot
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2009. június 29. - 17:40:14 » |
|
Még szerencse hogy az Admiralt meg tudták nyitni sopronban.
Kinek szerencse?Az egy halottasház!Remélem úgy jár majd mint a fertődi termük!Az nem húzta fél évig sem! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vpety
Jackpot
Pinball fanatic
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2009. június 29. - 20:41:24 » |
|
Még szerencse hogy az Admiralt meg tudták nyitni sopronban.
Kinek szerencse?Az egy halottasház!Remélem úgy jár majd mint a fertődi termük!Az nem húzta fél évig sem! 
Én meg remélem, hogy megdöglik a tehenük is (már ha van nekik)
|
|
|
Naplózva
|
"It will never work!"
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2009. augusztus 30. - 21:12:20 » |
|
ma odakerultem a Westendbe, ehhez az adta az apropot, hogy az aluljaroban lerobbant a SpiderMan; no a Westendben ugyan elvileg jo volt a pok, csak eppen nem kellett neki egyik szazasom se. Usse kavics, bedobaltam a 24-be. Harmadik nekifutasra csinaltam rajta 80 millat, irtam vele, ennek ellenere nekem ez a Stern gep sem jon be. Csak azert nem kap << censored >> minositest, mert ott van mellette a CSI, ami hulladekfaktorban azert ezt is nagyon megveri. Eredmenyrol kep nincs, mert a regi-uj 3210-es telefonomban nincs fotoegyseg.
Jatek kozben lattam, hogy a Pok masok szazasat sem szereti, van ra egy fogadasom, hogy honapokig fogjak talalgatni, abban a gepben miert nincs penz...
ja igen. @Ramp : a Westendben a CSI-ben 410M a Grand. // igaz nem en csinaltam, de aszem a 'meg lehet orjiteni verziot picit alatamasztja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 2009. augusztus 30. - 21:46:05 » |
|
westendbe volt mar nekem is hogy nem vette be a szazast a gep. lehet pont a spidey volt. az ermevizsgalo le volt huzva. ilyenkor hivd ki a szemelyzetet van egy bajszos figura, eleg hamar megtalalta a problema okat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 2009. augusztus 31. - 02:02:43 » |
|
westendbe volt mar nekem is hogy nem vette be a szazast a gep. lehet pont a spidey volt. az ermevizsgalo le volt huzva. ilyenkor hivd ki a szemelyzetet van egy bajszos figura, eleg hamar megtalalta a problema okat
mint pl a no good goofersnél amikor a nem megfelelő helyre odaheggesztett egy stoplemezt?  de én úgy gondolom, hogy ez nem a személyzet dolga lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lang
Super jackpot
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 2010. január 06. - 10:10:35 » |
|
Na tegnap a Westendben sikerült egyet játszanom vele...Első játékra majd 100 milla ami elég is volt a második helyre /MOS az első 104millióval./. Talán még ez a gép tetszik a mostani Sternektől...De úgy mint rég a 90 évek közepén,napokat már nem hiszem,hogy eljátszanék vele.......
Üdv Mindenkinek:Langhorn
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|