Jahno
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #175 Dátum: 2009. december 12. - 02:45:46 » |
|
Ennyi síelőst. Utálom a hideget, síelésben csak a turistaház király a forralt borral :-) Én a kertmániás lennék, ha lenne idpm és kertem, így csak anyósnak hordom a gazokat és túrtam egy tavat az udvar közepére. Szeretem még a mindenféle várakat, meg a fejen lógós nagy hintás hullámvasutas vidámparkos retteneteket. Majd ha lesz hely a lakásban, akkor újra kirakót fogok összelapátolni, sokezer darabosat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #176 Dátum: 2009. december 12. - 05:53:12 » |
|
A puzzle nekem is bejön , bár mostanában a gyerekek miatt nem megyek 1000 db fölé. Régebben mindig volt a lakásnak egy sarka ahol egy asztal ennek volt szentelve. Én mindig az egyenes oldalúakkal kezdek és kirakom a keretet. Nemrégiben játszottam egy figurális alapon működő matematikai puzzle-val amelynek több megoldása is van , de mégis igen bonyolult. Nagy élmény volt.
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
evertonian1972
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #177 Dátum: 2009. december 12. - 10:40:33 » |
|
Bakker én meg azt hittem csak én vagyok ilyen "csendes puzzle őrült" Az első kép 3000db a második 2000. és van még jó pár ezres és ezeröcsi darabos.szinte hagyomány hogy karácsonyra kapunk vmelyik rokontól.
|
|
|
Naplózva
|
Locomotion
|
|
|
Jahno
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #178 Dátum: 2009. december 12. - 12:22:14 » |
|
és van még jó pár ezres és ezeröcsi darabos.szinte hagyomány hogy karácsonyra kapunk vmelyik rokontól.
Ágy alja tele van, összerakottal meg dobozossal is. Aztán majd folytatjjuk, ha elférünk a következő lakásban. Csak Neuschwansteinből van vagy 5-6 féle, még 5ezer darabos is. Ahhoz 8 éve vágattam méretre a lapot :-D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fapityu
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #179 Dátum: 2009. december 12. - 13:02:09 » |
|
Ez a hobbi bennem is megvan. Összerakás az türelemjáték. Bekeretezni, na az nem pénztárca kímélő de megéri.
|
|
|
Naplózva
|
RADICAL! (Bally 1990), Pirates of the Caribbean (Stern 2006), Game fo Thrones (Stern 2015, HUO 2017.12.), AIQ pro, TWD pro 
|
|
|
Fapityu
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #180 Dátum: 2009. december 12. - 13:04:05 » |
|
Bocs elfelejtetteb beforgatni a képet. 
|
|
|
Naplózva
|
RADICAL! (Bally 1990), Pirates of the Caribbean (Stern 2006), Game fo Thrones (Stern 2015, HUO 2017.12.), AIQ pro, TWD pro 
|
|
|
Blitz22
Extra Ball
|
 |
« Válasz #181 Dátum: 2009. december 12. - 13:37:06 » |
|
Jah, meg olyan furán pixeles is... 
|
|
|
Naplózva
|
"Túl gyorsan jön a golyó, ezen a szar gépen megint ragad a kar..." Gépeim:Fish Tales, Magic Castle, Strange Science, Black Rose, Shaq Attack, Cosmic Flash és egy fél Laser Cue:)
|
|
|
Fapityu
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #182 Dátum: 2009. december 12. - 16:30:32 » |
|
Legutóbbi alkalomnál meg a nagy felbontás volt a hiba. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
|
 |
« Válasz #183 Dátum: 2009. december 13. - 09:43:59 » |
|
Puzzle mádusok.. láttam egy puzzle-t összerakva egy fazonnál amin egy flipper playfield részlet volt. nem tudjátok, hogy milyen gyártó és hol lehet beszerezni?
előre is köszi, aki tud segíteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blitz22
Extra Ball
|
 |
« Válasz #184 Dátum: 2009. december 13. - 12:26:42 » |
|
A puzlle-ők közötti "hézagokra" gondoltam... 
|
|
|
Naplózva
|
"Túl gyorsan jön a golyó, ezen a szar gépen megint ragad a kar..." Gépeim:Fish Tales, Magic Castle, Strange Science, Black Rose, Shaq Attack, Cosmic Flash és egy fél Laser Cue:)
|
|
|
sigma7
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #185 Dátum: 2009. december 13. - 17:44:14 » |
|
Komoly összefüggést kezdek észrevenni ....
|
|
|
Naplózva
|
Sigma7
Gépeim: Corvette, Twilight Zone, Fish Tales, 2 x Space Shuttle, Millionaire Wanted: The Sopranos
|
|
|
SZK
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #186 Dátum: 2009. december 13. - 19:30:04 » |
|
@Marcipa!
Az általad említett puzzle gyártója a Ravensburger!Sajnos már nem lehet kapni,mert kifutott a széria. Itt Győrben lehetett kapni elég sokáig,de nem vettem meg,mert elég "gagyinak" tűnt! Maximum Vatera és társai oldalakon lelhető fel.Ezeken keresgélj szerintem!
Amúgy ha valaki nem tudná,én is szeretek puzzle-t rakni.Van is 3 a falon bekeretezve,plusz 4 az ágy alatt készen keretezésre várva!Ezeken kívül 2 a szekrényben,amiknek még nem álltam neki időhiány miatt!
@Fapityu!
Teljesen igazad van:tényleg nem pénztárcakímélő a kereteztetés!!Mondhatni úgy is,hogy k...va drága!Sokszor 3x annyiba kerül,mint maga a puzzle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsifi
Egyesületi Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #187 Dátum: 2009. december 13. - 21:02:14 » |
|
keretezéssel keress meg...hátha tudok segíteni..))
|
|
|
Naplózva
|
üdv motoros / Zsifi
|
|
|
SZK
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #188 Dátum: 2009. december 13. - 21:23:46 » |
|
Kösz Zsifi,ha aktuális lesz a dolog,keresni foglak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senor
Egyesületi Tag
Special
Senorland
|
 |
« Válasz #189 Dátum: 2009. december 13. - 21:45:14 » |
|
Ez nagyon szép puzzle..  Komoly összefüggést kezdek észrevenni ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
|
 |
« Válasz #190 Dátum: 2009. december 14. - 00:19:45 » |
|
Köszi SzK
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dodgelaci
Egyesületi Tag
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #191 Dátum: 2009. december 19. - 23:19:39 » |
|
Halló!!!!!!!Itt a hó!Sílécek megélesítve,combok bemelegítve? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SOKOL
Jackpot
|
 |
« Válasz #192 Dátum: 2009. december 20. - 22:31:06 » |
|
Be, vazze! Egész délelőtt lapátoltam a havat! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsifi
Egyesületi Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #193 Dátum: 2009. december 21. - 06:54:12 » |
|
Be, vazze! Egész délelőtt lapátoltam a havat! 
Hááát....mindenkinek más a hobbija..))))))))) 
|
|
|
Naplózva
|
üdv motoros / Zsifi
|
|
|
Senor
Egyesületi Tag
Special
Senorland
|
 |
« Válasz #194 Dátum: 2009. december 21. - 06:58:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
|
 |
« Válasz #195 Dátum: 2009. december 21. - 12:37:55 » |
|
Nem tudtam hova tegyem ezt a linket.. http://www.avatarmovie.com/ de ez csúcsszuper!! Aki teheti nézze meg 3d-ben  Előtte meg nézzétek meg a letölthető interaktív trailert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atee
Extra Ball
|
 |
« Válasz #196 Dátum: 2009. december 21. - 15:43:58 » |
|
Gondolkoztam ezen a filmen, hogy megnézzem e. Az a bajom, hogy nagyon a látványra van kihegyezve. Az meg engem nem mozgat meg egy filmben. A történetről meg nehéz bármit is kideríteni spoiler nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
Rocky (Gottlieb 1982)
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #197 Dátum: 2009. december 21. - 15:46:48 » |
|
Megvolt 2D-ben. Marha latvanyos, 3D-ben is meg fogjuk nezni. A tortenet nem olyan hudeextra, kb. arra vilagit ra hogy az emberi faj mekkora gyoker tud lenni ha hasznot lat. De szorakoztato film az biztos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
|
 |
« Válasz #198 Dátum: 2009. december 21. - 16:32:23 » |
|
Megvolt 2D-ben. Marha latvanyos, 3D-ben is meg fogjuk nezni. A tortenet nem olyan hudeextra, kb. arra vilagit ra hogy az emberi faj mekkora gyoker tud lenni ha hasznot lat. De szorakoztato film az biztos
nem a történet a lényeg, de ha elgondolkozol majd rajta.. akkor van mondanivalója is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #199 Dátum: 2009. december 21. - 16:58:58 » |
|
imaxban szerdáig nem lehet rá jegyet kapni, csak szólok, hogy vagy igaz, vagy átbasztak de akkor megyek gyújtogatni arénába múlt héten akartuk megnézni családdal, nem volt jegy :(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atee
Extra Ball
|
 |
« Válasz #200 Dátum: 2009. december 21. - 17:01:51 » |
|
Nagy a hype körülötte az biztos. Simán el tudom képzelni, hogy 3D re nincs jegy azonnal.
|
|
|
Naplózva
|
Rocky (Gottlieb 1982)
|
|
|
Lang
Super jackpot
|
 |
« Válasz #201 Dátum: 2009. december 21. - 19:00:57 » |
|
imaxban szerdáig nem lehet rá jegyet kapni, csak szólok, hogy vagy igaz, vagy átbasztak de akkor megyek gyújtogatni arénába
Mehetsz gyújtogatni,mert ma du 16-kor hívtam őket!!29-én du fél4-re van még jegy az első sorba......... Kicsit én is lelombozódtam ezen... Üdv:Lang
|
|
|
Naplózva
|
 Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
|
|
|
Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Válasz #202 Dátum: 2009. december 21. - 20:27:04 » |
|
mi is megnéztük tegnap a westendben. 3D-ben. iszonyat jó volt! előadás előtt 15 perccel nyitják meg azokat a helyeket amiket lefoglaltak de nem vettek át. így hátul, középen ültünk. nekem a film is nagyon tetszett, meghát az egész 3D-s élmény 
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
Lang
Super jackpot
|
 |
« Válasz #203 Dátum: 2009. december 21. - 20:36:50 » |
|
Így van nagy komoly ez a 3D!!!Én anno Luzernben láttam ezt 2000-ben először.A székekhez szó szerint fel kellett mászni...A vászon akkora volt,hogy közép középen ahogy ültünk a periférikus látókörömön kívülre esett.Magyarán ha a vászon szélén történt az esemény forgatni kellett a fejünket!A szemüveget is szívesen elhoztam volna,de nem lehetett.... Állítólag holnap itt Győrben fogok tudni jegyet szerezni az Avatarra...Juuuppiiiii...  Már nagyon kíváncsi vagyok!Pedig azt hittem az év dobása a 2012 lesz...Hozzáteszem nekem nagyon bejött!  Üdv mindenkinek:Langhorn
|
|
|
Naplózva
|
 Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #204 Dátum: 2009. december 21. - 21:36:24 » |
|
Mehetsz gyújtogatni,mert ma du 16-kor hívtam őket!!29-én du fél4-re van még jegy az első sorba......... Kicsit én is lelombozódtam ezen...
Üdv:Lang
akkor kéne 1 össznépi jegyvádsárlás az imaxbe, hogy akik ott szeretnék megnézni, azoknak lenne jegye. én vevő lennék egy flipperklubbos avatar nézésnek egy kis technikai specifikáció az imaxről  * 70×48,5 mm filmméret * vízszintes képtovábbítás (jobbról balra) * 24 kép másodpercenként * 1,43:1 képarány Egy átlagos IMAX® 3D film 115.200 IMAX® filmkockából áll, és összesen 8.231 m hosszú! Egy 90 perces 3D film 20.579 m hosszú, amely a Budapest-Fót távolságnak felel meg. A Polar Express: 3D Experience film hosszúsága közel 21 kilométer. Az IMAX® 3D kivetítők akár 30.000 W fényerő kibocsátására képesek! Egy IMAX® 3D kivetítő egyszerre két képkockát vetít a vászonra, és a speciálisan polarizált 3D szemüvegek segítségével agyunk egységes, az életnagyságúnál nagyobb háromdimenziós képben egyesíti a két képet Az IMAX® 3D kivetítők másodpercenként 48 képkockát villantanak fel! Az IMAX® 3D vásznakat speciális ezüstszínű festékkel vonják be, amely a hagyományos mozivásznaknál kétszer több fényt vernek vissza. Az IMAX® moziban a 3D képek mindenhonnan kitűnően láthatók, ezért itt minden szék a legjobb helynek számít. Az IMAX® 3D kamera a világ egyik legnagyobb felbontású képrögzítő eszköze. Az IMAX® 3D kamerái már mindenütt jártak, az óceán fenekétől a NASCAR versenyautókon át a Nemzetközi Űrállomásig. Egy IMAX® 3D kamera 14 motorral és 11 mikroprocesszorral működik. A hatcsatornás, többutas, mélynyomóval felszerelt digitális IMAX® hangrendszer összesen 44 hangszórót tartalmaz, hat fürtbe osztva a vászon mögött, valamint a moziterem hátsó részében, amely csorbítatlan hangminőséget eredményez, utolérhetetlen mélységgel és tisztasággal. A 16 erősítő több mint 12.000 watt teljesítményre (nem hangerőre) képes, ily módon élethű hangot biztosítva a nézők számára. Az IMAX® saját fejlesztésű hangszórórendszere a mozi minden ülőhelyén kiváló hangerőt és -minőséget biztosít. Egy esőcsepp hangjától az óriási égzengésig minden hangárnyalatot és finom részletet hallani fogsz, függetlenül attól, hogy hol foglalsz helyet a teremben. Minden film hanganyagát három CD tartalmazza, amelyeket számítógép szinkronizál a filmmel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. december 21. - 21:44:52 írta emfkfan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Válasz #206 Dátum: 2009. december 21. - 21:44:05 » |
|
az arénában én szoktam mászkálni a gépteremben (van ott pár intelligens lámpa amit programoznom kell), igen szépek ezek a digitális vetítőgépek. sajnos az anyagot sehogy sem lehet lelopni róluk 
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #207 Dátum: 2009. december 21. - 21:45:50 » |
|
DRM = Digital Rights Managment technológia kifog rajtad?  ja és 2010-ben lesz 40 éves eme technológia 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Válasz #208 Dátum: 2009. december 21. - 21:50:18 » |
|
ha olyan könnyen lehetne másolni ezeket a vetítőgépekről, akkor már a bemutató napján lennének HD rippek Lackó! 
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #209 Dátum: 2009. december 21. - 21:52:12 » |
|
tudom. de mondjuk már ráférne egy frissítés a gépekre. minek kell ennyi szalaggal bíbelődni. miért nem rakják fel 1 serverre, ami mondjuk csak akkor kommunikál a net felé ha drm adatokat küld vagy letöltik a filmet a serverről? :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. december 21. - 22:35:35 írta Lackó »
|
Naplózva
|
|
|
|
|