Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. július 08. - 00:47:25

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: New Canasta (Marsa Play 2010) « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: New Canasta (Marsa Play 2010)  (Megtekintve 24160 alkalommal)
Ramp
Special
*

« Válasz #35 Dátum: 2011. november 30. - 18:29:21 »

Utánanéztem 25db-ot gyártottak belőle eredetileg egyelőre nem találtam semmit arról hogy elkezdték volna sorozatban gyártani.
Tehát nem érdemes komolyan venni.Azért került ilyen sokba mert prototípusról van szó.Ettől még szar persze.
« Utoljára szerkesztve: 2011. november 30. - 18:42:12 írta Ramp » Naplózva

Pinball is Dead
potty
Ball 3 locked
*

« Válasz #36 Dátum: 2011. november 30. - 18:48:49 »

Amiben gurul a golyó, az már szar nem lehet  :pinball:
Naplózva
Ramp
Special
*

« Válasz #37 Dátum: 2011. november 30. - 18:56:16 »

Amiben gurul a golyó, az már szar nem lehet  :pinball:
A boldogság titka az alacsony élményküszöb...
Naplózva

Pinball is Dead
potty
Ball 3 locked
*

« Válasz #38 Dátum: 2011. november 30. - 20:05:29 »

:futyul
Naplózva
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
*

WWW E-mail
« Válasz #39 Dátum: 2011. november 30. - 22:36:43 »

srácok.. lehet ezt szidni..

így gagyi meg úgy gagyi--- legalább megpróbálnak valamit a gyártók. sztem, ha a pf -re néztek vagy az aljára van pár érdekes dolog.. pl . a pf tetején az átlátszó műanyag"mint a spanyol gépeken.." nem lesz PF kopás stb.

A kábelek, meg a ledek elég rendezettek az alján, az sem lehetett kis meló.
Naplózva

[Pinballs:  Getaway, Fish Tales, Black Jack, SWE1 ;) Gone but not forgotten Batman Forever, Super Orbit, Elektra , Mundial, Lap by Lap, Diamond Lady Arcade: MKII
http://www.csokieskave.hu
http://www.mpadesign.hu 
http://www.mpacustom.hu]
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #40 Dátum: 2011. november 30. - 22:42:41 »

Remek!!!  :taps:  :dance
De engem valahogy a játékélmény jobban érdekelne mint a technikai megoldásaik!  :pinball:
Ránézésre 80-as évek eleje feeling! Az már annyira nem köt le, a csajokból is inkább a 90-es évjárat utáni a nyerő!  :banana-dancing:  :mrgreen:
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #41 Dátum: 2011. december 01. - 00:40:53 »

srácok.. lehet ezt szidni..

így gagyi meg úgy gagyi--- legalább megpróbálnak valamit a gyártók. sztem, ha a pf -re néztek vagy az aljára van pár érdekes dolog.. pl . a pf tetején az átlátszó műanyag"mint a spanyol gépeken.." nem lesz PF kopás stb.

A kábelek, meg a ledek elég rendezettek az alján, az sem lehetett kis meló.

A baj nem az, hogy hogy van megcsinálva. A baj, az, hogy egy hangyaf*sznyi (bocsánat) törekvés sem látszik a gyártókon azért, hogy ez egy izgalmas, szórakoztató gép legyen. Törekvés sem! Gyakorlatilag a lényeg hiányzik az egészből! Minden játéknak az a lényege, hogy szórakoztató legyen. Valamennyire biztos szórakoztató, na de minek? Van ennél jobb gép is.

Egyszerűen nem is tudom kifejezni a gondolataimat ezzel a gyártói hozzáállással kapcsolatban...  :reklamal:
Naplózva

YYY
potty
Ball 3 locked
*

« Válasz #42 Dátum: 2011. december 01. - 07:16:11 »

Szerintem kár ilyen hévvel szidni a játékélményt, amíg nem álltál oda elé, és nem volt egy kis :pinball:
Ők pedig nyilván a saját piacukra terveznek (a cikk szerint ez kultgép volt a spanyoloknál) és mivel a prototípusokat már mind eladták (aminek az árazását gondolom úgy matekolták ki, hogy visszajöjjön a fejlesztés költsége) valószínűleg nem csinálják szarul  :)
Naplózva
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #43 Dátum: 2011. december 01. - 19:09:22 »

Szerintem kár ilyen hévvel szidni a játékélményt, amíg nem álltál oda elé, és nem volt egy kis :pinball:
Ők pedig nyilván a saját piacukra terveznek (a cikk szerint ez kultgép volt a spanyoloknál) és mivel a prototípusokat már mind eladták (aminek az árazását gondolom úgy matekolták ki, hogy visszajöjjön a fejlesztés költsége) valószínűleg nem csinálják szarul  :)

Igen, most előre ítélkezem.

De akkor ez a válasz. Azért olyan ez a gép amilyen, mert már volt sikere az elődjének. Így már értem. Ezt nem tudtam.
Ezen kívül semmi értelme.
Naplózva

YYY
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #44 Dátum: 2011. december 01. - 22:45:44 »

valaki linkelte hogy a stern kinai piacan a playfield aljat csupa nyaklappal  probaljak meg legyartani vezetekek helyett. itt meg hasznaltak is :S
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: New Canasta (Marsa Play 2010) « előző következő »
Ugrás: