Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. július 08. - 10:11:57

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: Rolling Stones « előző következő »
Oldalak: 1 2 [3] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Rolling Stones  (Megtekintve 48982 alkalommal)
Ramp
Special
*

« Válasz #70 Dátum: 2011. április 06. - 07:09:02 »

Amúgy van egy kék tanúsító címke az oldalán szerintem azt csekkolják le.Láttam már olyat hogy más gépre volt levizsgáztatva illetve egyik
gépről a másikra rakták át a tanúsítványokat.
Ha arra kiváncsiak hogy 90 előtti vagy utáni a gép valójában elég 8-10 típust ismerni ami alfanumerikus és üzemeltethető gép,a többin úgyis látszik hogy dotmatrixos tehát futhat.Meg ugye a két videóflipper.
Ha azért írtad ebbe a topikba mert kiváncsi vagy hogy beszopnák-e a régi RollingStonest újnak  akkor csodálkozok.
Naplózva

Pinball is Dead
Sanch
Extra Ball is lit
*

« Válasz #71 Dátum: 2011. április 06. - 10:56:53 »

mar csak az kene, hogy a Stern feltalalja az egygolyos multiballt, mert ugy ki lehet sporolni 3 golyot a gepbol, meg egyszerubb a golyotar/kiado resz, gyorsabb a szoftverfejlesztes mittomen.

felreertettel en mazt mondtam.  hanem azt mondtam hogy a williams bally  utolso par gepein mar nem fogta semmi meg a golyot, igy tulajdonkeppen ott a lock elnevezes ertelmet vesztette

Egész pontosan csak az utolsó kettőn. A CC és az MB ez a kettő. Az ezeket megelőző gépek között is csak az JY és a NBAF nem igazi lockos. A CV-ben 2 valódi lock is van (rámpa és a jugler).

Kiegészítés: Bocs, most jut eszembe, MM is és AFM is...

--
S
Naplózva

Flipper kisasztal.
Ramp
Special
*

« Válasz #72 Dátum: 2011. április 07. - 06:41:03 »

Az utolsó két Williams gép a Revenge from Mars és a SW episode One.Utóbbi rendes Lockkal rendelkezik míg az előbbi virtuálissal.
Naplózva

Pinball is Dead
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #73 Dátum: 2011. április 07. - 11:05:23 »

revenge sem lockolta a golyot. episode 1 meg igen de az meresz huzas volt, ugyanis nekem nem egyszer sikerult kivarazsolni a helyerol :)
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
Ramp
Special
*

« Válasz #74 Dátum: 2011. április 07. - 12:21:48 »

A Revengben nem volt lock de a Star Warsban igen!Sokszor kiszedtem a helyéről!
Naplózva

Pinball is Dead
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #75 Dátum: 2011. április 07. - 18:59:20 »

:jolvanjol:
Naplózva

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #76 Dátum: 2011. április 07. - 23:01:20 »

Lock az kell egy flipperbe. Az dob rajta még egy kicsit.
Naplózva

YYY
Ramp
Special
*

« Válasz #77 Dátum: 2011. április 08. - 06:44:55 »

Igen az az igazi de újabban nem divat egyáltalán.
Naplózva

Pinball is Dead
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #78 Dátum: 2011. április 08. - 15:43:00 »

jaja sajnos :S

nekem ami a legjobban bejon lock az az addamsben van , ugyanis ugye also karokra adja ki a golyot multiballnal, igy nem tudsz egybol jackpotot loni, hanem meg meg kell lonod a megfelelo helyeket hozza. asszem sternel talan az utolso lock-os gep a lotr volt :S
Naplózva

Ramp
Special
*

« Válasz #79 Dátum: 2011. április 09. - 06:35:28 »

Nem .Van Lock például a Spiderman-ban a WPT-ben és az Avatarban is.Az elsőben MagnetLock megoldás van a másik kettőben Captive ball lockos.
Naplózva

Pinball is Dead
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #80 Dátum: 2011. április 09. - 11:53:48 »

az ok kedves baratom, de en a klasszikus lock megoldasra ertettem. :) amikor meg 3 golyot raktal el :)
Naplózva

Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #81 Dátum: 2011. április 09. - 15:06:10 »

Nem .Van Lock például a Spiderman-ban a WPT-ben és az Avatarban is.Az elsőben MagnetLock megoldás van a másik kettőben Captive ball lockos.

Amikor "BALL LOCKED" van, akkor az bizony nem lockol.. (átverés az egész :D ) a magnet lock-nak viszont szerintem ehhez semmi köze.
Naplózva

YYY
Ramp
Special
*

« Válasz #82 Dátum: 2011. április 09. - 15:32:23 »

Persze ehhez nincs de Dr oc második multijánál(ha eljutottál addig) egy mágnes megfogja a golyót és  a gép kiad egy másikat tehát LOCK.
Erről beszéltem és nem a Bal Loopos Lockról.
Laci fentebb a Star Wars jó volt neked válaszként pedig ott csak két Lock van.Találjam ki mire gondolsz?
Naplózva

Pinball is Dead
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #83 Dátum: 2011. április 09. - 20:13:19 »

na akkor megprobalom osszekalapalni a dolgot hogy egyben legyen amire gondolok. konkretan nekem a klasszikus lock megoldasok  mint pl addams family, twilight zone champions pub lord of the rings hogy sternt is emlitsek jobban bejonnek, ugyanis ott altalaban egy plussz feladatot meg kell csinalnod ahhoz, hogy jackpotot tudj loni, masreszrol meg nem tereli el a figyelmed, mert altalaban egy helyrol jonnek a golyok.  azoknal a gepeknel, amelyek nem lockolnak, annal (szerintem) egyreszt figyelni kell arra hogy mikor indulnak meg a golyok a kar fele, mig altalaban egy golyo valahonnan mashonnan jon ,igy nagyobb a kockazata annak hogy olyan szerencsetlenul talalkoznak a golyok egymassal, hogy akar le is mennek egybol, vagy ugy erkeznek a kar fele hogy ha egy rovid idore is de zavarhat a koncentracioaban. nekem pl sokszor csinalta azt a medieval hogy sokszor a kar szlere pocintette ki olyan szerencsetlenul hogy mar nem lehetett visszahozni.  de persze van aki igy van aki ugy szereti. igen valoban a masodik doc oc multinal megfogja a golyot :) es ki kell lonod a masodik golyoval, de nekem volt mar olyan hogy megfogta mind2 golyot :D erdekes hogy a draculanal mind3 megoldast alkalmaztak ,mert a coffin multiball nem fogta meg a golyot, mig a mist multinal a 2 doc ochoz hasonlo  manovert kelett csinalni, mig a castle multiballnal meg megfogta a golyot :)

de hogy visszaterjek az eredeti temahoz  van mnar valahol kirakva rolling stoneS?  :gondol
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 09. - 20:18:00 írta emfkfan » Naplózva

Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #84 Dátum: 2011. április 09. - 21:05:58 »

Az az igazi lock, ami arra szolgál, hogy multiball-kor az oda eltett golyók jöjjenek ki. (Persze egy golyót lehet kapni a plungerből még [az autoplungert, a locker viselkedését többjátékos módbnan, multiballok stackelését hagyjuk ki ebből]).

A kedvenc Lock-om a Johnny Mnemonicban van :)
Naplózva

YYY
Ramp
Special
*

« Válasz #85 Dátum: 2011. április 10. - 06:45:03 »

A multiballok ballsaverrel kezdődnek úgyhogy találkozhatnak bárhogy a golyók akár.
RS nincs kirakva úgy hallottam júniusban lesz,elnézést az onért.
Közben beugrott az utolsó normál lockos stern a neve CSI.A Skull multi normál lockos a 3 közül.
Naplózva

Pinball is Dead
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #86 Dátum: 2011. április 10. - 11:24:11 »

A 24-ben is van lock, de a Skull az szerintem egy nagyin ötletes dolog a CSI-ben :)
Naplózva

YYY
HEAD
Egyesületi Tag
Special
*

« Válasz #87 Dátum: 2011. április 11. - 09:35:10 »

Igen , nemrég volt szerencsém egy CSI-hez , tényleg ötletes a SKULL Lock !
Naplózva

LET THERE BE PINBALL !
Liti
Adminisztrátor
Special
*

WWW E-mail
« Válasz #88 Dátum: 2011. április 15. - 00:28:55 »

Ma játszottam vele. Pont olyan rossz mint amilyenek látszik. Plusz hatalmas gondok lesznek a playfieldel....
Naplózva
izs-49
Globális moderátor
Special
*

WWW E-mail
« Válasz #89 Dátum: 2011. április 15. - 07:55:42 »

Ma játszottam vele. Pont olyan rossz mint amilyenek látszik. Plusz hatalmas gondok lesznek a playfieldel....
Sajnos ez az igazság... és még a zenéje sem volt frenetikus élmény. + a Jagger figura "járata" simán megvezeti a golyót és néha ki is tolja mert túl gyorsan mozog.
Naplózva

IZSten veletek. 
'63 SQUARE HEAD '77 LOST WORLD '78 KISS '91 T2 '92 BLACK ROSE '92 ADDAMS GOLD '92 CREATURE '92 FISH TALES '92 Dr.WHO '92 SW '93 INDY '94 GnR '95 TOM '95 CONGO '95 AFM '96 SAFE CRACKER '96 SCARED STIFF '97 MEDIEVAL MADNESS '97 CIRQUS VOLTAIRE '98 MONSTER BASH '08 SHREK
Tophat
Ball 3 locked
*

« Válasz #90 Dátum: 2011. április 15. - 08:57:51 »

Plusz hatalmas gondok lesznek a playfieldel....

Nem fenyeget az a veszély, hogy valaha is ilyen flippert veszek, de ezt kifejtenéd bővebben?
Naplózva
Liti
Adminisztrátor
Special
*

WWW E-mail
« Válasz #91 Dátum: 2011. április 15. - 09:30:02 »

Plusz hatalmas gondok lesznek a playfieldel....

Nem fenyeget az a veszély, hogy valaha is ilyen flippert veszek, de ezt kifejtenéd bővebben?

Egy vadonatúj gép amin játszottunk, kb 10(!) játék után olyan szinten volt karcos mintha évek óta menne. A kék szín a meghatározó, ami szintén extrém kényesnek tűnik.
Naplózva
Ramp
Special
*

« Válasz #92 Dátum: 2011. április 15. - 11:52:21 »

Adhatnátok tippet hogy hova menjen aki csalódni akar a gépben.Hol játszottatok rajta?
Naplózva

Pinball is Dead
izs-49
Globális moderátor
Special
*

WWW E-mail
« Válasz #93 Dátum: 2011. április 16. - 11:08:04 »

Adhatnátok tippet hogy hova menjen aki csalódni akar a gépben.Hol játszottatok rajta?
Ausztriába... Güntherhez... ;D Itthon még nem tudok róla ,hogy lenne.
Naplózva

IZSten veletek. 
'63 SQUARE HEAD '77 LOST WORLD '78 KISS '91 T2 '92 BLACK ROSE '92 ADDAMS GOLD '92 CREATURE '92 FISH TALES '92 Dr.WHO '92 SW '93 INDY '94 GnR '95 TOM '95 CONGO '95 AFM '96 SAFE CRACKER '96 SCARED STIFF '97 MEDIEVAL MADNESS '97 CIRQUS VOLTAIRE '98 MONSTER BASH '08 SHREK
Ramp
Special
*

« Válasz #94 Dátum: 2011. április 17. - 21:54:13 »

Értem akkor zárt körű volt a dolog.Itthon júniusra mondták de azért reménykedtem hátha.
A Sterneken meg szokott látszani  pár játék valóban,nem csillognak annyira de erős kopástól később nem kell tartani.
Naplózva

Pinball is Dead
izs-49
Globális moderátor
Special
*

WWW E-mail
« Válasz #95 Dátum: 2011. október 17. - 18:40:11 »

Meg kell kövessem magam. Ez a gép nagyon jó. Így ,hogy most volt időm 1 nél többet játszani vele és a hangját feltoltuk, nagyon jó hangulata lett. Nekem most jobban tetszik mint a Tron.

...itt még dobozban volt... :pinball:
Naplózva

IZSten veletek. 
Zsifi
Egyesületi Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #96 Dátum: 2011. október 17. - 21:51:08 »

Meg kell kövessem magam. Ez a gép nagyon jó. Így ,hogy most volt időm 1 nél többet játszani vele és a hangját feltoltuk, nagyon jó hangulata lett. Nekem most jobban tetszik mint a Tron.

...itt még dobozban volt... :pinball:

Így jobb a kép..))
Naplózva

üdv motoros / Zsifi
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #97 Dátum: 2011. október 17. - 21:52:02 »

gergo houdinit is tud jatszani. ki tudja talan a dobozbol irta eme sorokat  :mrgreen: am komolyra veve ezzel a geppel amugy nekem cvsak 1 bajom volt. megpedig az hogy annyira leragadt a golyo, hogy orom volt nezni hogy nem aazt csinalja amit kene neki :)
Naplózva

onlydjz
Extra Ball is lit
*

« Válasz #98 Dátum: 2011. október 18. - 20:55:16 »

Kipróbáltam ma végre én is. Első játékra lett ennyi. Ezzel döntőt nyerhettem volna?  :gondol :mosoly:

Naplózva
SZK
Extra Ball is lit
*

« Válasz #99 Dátum: 2011. október 18. - 21:34:42 »

"Ezzel döntőt nyerhettem volna?"

Ha eljutsz odáig,esetleg.
De még akkor is necces,mert versenyen nincs extra ball,és nincs ball saver,mint a mostani döntőben.Amin te ezt a pontot csináltad,gondolom mindezek megvoltak.És nagyon gépfüggő a dolog,mert mint tudjuk,minden gép más.Lehet,hogy a döntőben 5 millát sem csináltál volna.És akkor mindezekhez hozzájön az,hogy úgymond "nem hibázhatsz",mert minden hiba végzetes lehet.
Nah,de visszatérve a Rollinghoz,nem rossz eredmény ez annak tükrében,hogy nem versenyen csináltad.De igazán akkor lenne ez szuper pontszám,ha ellenféllel a "nyakadban" produkáltad volna mindezt!

Üdv.

SZK

Naplózva
Ramp
Special
*

« Válasz #100 Dátum: 2011. november 12. - 18:22:02 »

Jó benyomást tett rám a gép,nagyon jó a hangulata és a játékmenet is rendben van.Lassan leszokok a Sternek fikázásáról de erre a gépre csakúgy mint a Tronra vagy az Avatarra  tényleg nem lehet sok rosszat mondani.
Az Elvishez kicsit hasonlít a stílusa lehet a narrátor is ugyanaz ez ami negatív ja meg az ugráló Jagger bezavar néha erősen,néha nagyokat véd az öreg nem gondoltam volna hogy ilyen jó kapus.
Viszont ha már felmerült az Elvis(amit 7 éve gyártottak),azóta nem sokat fejlődtek a Sternek,ez a gép egyszerűbb mint az Elvis
minden téren és semmi újítást se találunk benne.
Naplózva

Pinball is Dead
Oldalak: 1 2 [3] Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: Rolling Stones « előző következő »
Ugrás: