janika
Extra Ball is lit
|
 |
« Dátum: 2011. augusztus 18. - 11:44:37 » |
|
Most nézzük meg gyerekek, gyermekeink,hozzáállását a flipperekhez.  Láttam pár nagyon klassz családi fényképet itt,amin fiuk,lányok lelkesen flippereznek.  Sajna nekem már nincs ilyen fényképem,de emlékszem lányom,olyan 6-7 éves lehetett és, még nem érte fel a gépet,de megoldotta!Oda cipelt egy műanyag vödröt,ráállt és már ment is a játék! Azóta már felnőttek,de a flipper szeretetük máig sem múlt el, és tuti nem is fog. Amikor jönnek hozzá,osztálytársak haverok,látni a döbbenet mikor meglátják a flippereket, "Jé flipperek" játszhatunk?És lányom már rutinosan nyomja be a crediteket,(ezt hamar megtanulta)  És jó nézni ahogy játszanak.
|
|
|
Naplózva
|
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL"
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2013. május 03. - 18:47:54 » |
|
A legkisebb unakaöcsém (3)gyűri a Roadshowt a középső(5) meg adja az instrukciókat a legnagyobb már profin tolja 6-7 várost simán teljesít. Mióta megvan a gép a Minimax és az Ipad le van sz@rva magasról..... 
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
janika
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2013. május 03. - 19:43:15 » |
|
De jó látni,hogy tetszik neki a flipper!Öröm nézni ahogy próbálkozik. A Minimax a "számítógép" és az Ipad ...Stb..........helyett választott legjobb, elfoglaltság ez tuti.... A jövő generációja azért még meg marad nekünk.......... A flipper "Volt, van, és lesz" 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
timtomi
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2013. május 04. - 09:41:01 » |
|
Nálunk humánusabb megoldás létezik...minden gyereknek van egy hordozható kissámlija....viszi, rakja, játszik..  Nem kell pipiskedni.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nylonmajom
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2013. május 04. - 10:10:51 » |
|
Én a flipper lábának levágásán gondolkodtam,de mióta nem csak egy flipper van itthon,valahogy megszűnt a varázsa.Amíg egy volt,mégpedig a legkevésbé akciódús,addig játszottak vele a kölykök,még az átalakításkor is,ki kellett húzkodni a sok lim-lom közül,hogy hozzáférjenek.Most meg már a RfM sem érdekli őket.Ki érti ezt?
|
|
|
Naplózva
|
Tegnap szép volt,ma csak ringyó....
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2013. május 04. - 14:37:54 » |
|
Általában a legkisebbet a két nagyobb azzal szívatja hogy kicsi(néha beszállok én is a hangulat kedvéért),ezért amikor sámlit vittem neki egyből hozzám akarta vágni...Pedig így nem sokat lát a pf-ből,sőt a golyót is a másik kilövőn próbálja kilőni.Na olyankor van jó hangulat... Amit mondasz nylonmajom azt tapasztaltam én is egy időben,5 éves korban nem érdekelte a srácot a flipper annyira most hét és rá van függőzve.. A kicsik pedig követik persze.De nem mindegyik egyforma nevelt fiam pld 10 és nem köti le egyáltalán.Na ez egy újabb fekete pont neki a többi mellé...
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
timtomi
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2013. május 04. - 21:27:03 » |
|
A nagyfiam 7 éves...bele van buzulva a Data SW-be.... A picik 2 évesek....sűrűn nyomkodják a masinákat és nézik a bátyust is, igaz fingjuk sincs mi is az a flipper, de a "labda" gurul benne és az olyan érdekes!!  Az egyik pici ma nyerőgépezett és örült amikor gurult ki belőle a pénz.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
forest1972
Insert Coin
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2013. július 28. - 19:36:32 » |
|
Találtam pár fotót a közelmúltból:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ernö
Extra Ball
Törzsfönök
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2013. július 28. - 20:18:59 » |
|
AC/DC rejtett kamerás felvétel: KATT IDE 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szamó
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2013. július 28. - 20:51:41 » |
|
Hajrá srácok neveljétek az utánpótlást.  Az én srácom még csak 1 éves........ A nagy lányt nem mozgatja a középső gyerek szeret játszani.(26) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
janika
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2013. július 29. - 21:44:56 » |
|
A baj az ,amik kicsik oda vannak érte,aztán kihuny a lámpa??? nem igazán értem engem megfogott a flipper,mai napig érdekel,nem hunyt ki a fény............. Egyedül a keresztfiam (18)akit nem lehet lerobbantani róla..lehet öregszem??? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nylonmajom
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2013. július 29. - 22:04:17 » |
|
Sajnos ez így van nálunk is,a kölyköket(10,8)már egyáltalán nem érdekli a flipper,az arcade gépekkel még el-el játszanak,de csak ímmel-ámmal,bezzeg a telefon nem pihen soha. Amin viszont nagyon meglepődtem,egy idén érettségizett netes ismerősöm,talán Ramp ismeri valamelyest,egyáltalán nem tudta,hogy a flipper az fizikailag is létezik,azt hitte csak digitális formája van.Persze sokat elmond,hogy lány az illető,de akkor is...Remélem nem ez az általános.
|
|
|
Naplózva
|
Tegnap szép volt,ma csak ringyó....
|
|
|
janika
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2013. július 29. - 22:18:13 » |
|
Szerintem ha lennének "még játéktermek mint régen" akkor más lenne a helyzet, Mert jelenleg csak mi próbáljuk mutatni mi volt anno, ami igazán nem,volt rossz,sőt szerintem jobb volt mint most drogozni. mert akárhogy is nézem,kevesebb káros hatása volt.............. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
janika
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2013. július 29. - 22:33:50 » |
|
"Akinek nem inge ne vegye magára"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
the big hóhányó
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2013. július 29. - 23:46:24 » |
|
nemigaz, hogy nem erdekli a gyerekeket a flipper. a multkor mikor lementem a horgaszba, kb. 10-15 gyermekarc akart flipperezni, csak errefele mar kepzett apukak allnak, -- akiket anno 1817 korul még magam treniroztam -- es felig mukodo gepre csak az elso szazast adjak oda. ( igen, amikor hibatlan volt a TRON, akkor alig fértem hozza, mert a horgaszpalantak folyamatosan korbezsongtak a masinat, mint egy méhraj. )
legkozelebb -- ha eszembejut -- levideozom Noémit, mikor atjon a bohocot megviccelni.
|
|
|
Naplózva
|
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2013. július 30. - 09:34:53 » |
|
legkozelebb -- ha eszembejut -- levideozom Noémit, mikor atjon a bohocot megviccelni.
Ez nekem áthallásos...vagy csak beteg vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
Lang
Super jackpot
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2013. július 30. - 09:38:12 » |
|
TE BETEG ÁLLAT!!!!  /azt hiszem Ő a keresztlánya  /
|
|
|
Naplózva
|
 Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
|
|
|
|
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
the big hóhányó
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2013. július 30. - 09:50:03 » |
|
lehetett volna... de akkor pontositsunk: a Hurricane playfielden levo bohocrol van szo.
|
|
|
Naplózva
|
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
|
|
|
Goodfella
Extra Ball
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2013. július 30. - 10:12:26 » |
|
|
|
|