Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. július 09. - 16:12:20

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Satöbbi  |  Topic: Játékmenet: Van-e olyan flipper, ami... « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Játékmenet: Van-e olyan flipper, ami...  (Megtekintve 10160 alkalommal)
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Dátum: 2011. október 23. - 13:43:25 »

Létezik-e olyan flipper, amiben elindítok egy bizonyos játékmódot (ami nem multiball), és amíg megy ez a mód, nem tudok multiball módot indítani?
Szóval van-e olyan flipper, amiben valamilyen mód gátolhatja multiball indítását?
Naplózva

YYY
Sanch
Extra Ball is lit
*

« Válasz #1 Dátum: 2011. október 23. - 14:10:45 »

Létezik-e olyan flipper, amiben elindítok egy bizonyos játékmódot (ami nem multiball), és amíg megy ez a mód, nem tudok multiball módot indítani?
Szóval van-e olyan flipper, amiben valamilyen mód gátolhatja multiball indítását?

Nincs. Illetve mind ilyen wizard Mode-ban (asszem). Leg konzervatívabb szabályok szerint is, az aktív Mode szünetel. Majd Multiball után onnan folytatja. És akkor van olyan, hogy a Mode-ok kombinalhatoak. Az ilyenben a multi alatt is megy a Mode és a Mode alatt kinyitható a multi. Sterneken nem tudom.  
Naplózva

Flipper kisasztal.
Ramp
Special
*

« Válasz #2 Dátum: 2011. október 23. - 14:20:33 »

Szerintem rengeteg ilyen van mert  3 fele megoldas letezhet:engedi es folytatodik multi kozben is a mod,engedi de addig felfuggeszti illetve a harmadik az hogy nem engedi.Az osszes videomod gatolja a multi inditasat vagy gyakori az Addams Family Quick Multiballjahoz hasonlo modok kozben esetleg
ha eppen arra a playfield elemre van kihegyezve a mode amire a multit is inditja pld Theatre of Magic-Midnight Madness.
Forditva mar ritkabb a dolog mert multi kozben nem enged modot inditani de a Lotr a Gollum multival ez alol  kivetel.
Naplózva

Pinball is Dead
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #3 Dátum: 2011. október 23. - 14:21:56 »

Szuper! Kösz Sanch! (Ebben a válaszban reménykedtem pontosan!)
Naplózva

YYY
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #4 Dátum: 2011. október 23. - 14:27:30 »

Szerintem rengeteg ilyen van mert  3 fele megoldas letezhet:engedi es folytatodik multi kozben is a mod,engedi de addig felfuggeszti illetve a harmadik az hogy nem engedi.Az osszes videomod gatolja a multi inditasat vagy gyakori az Addams Family Quick Multiballjahoz hasonlo modok kozben esetleg
ha eppen arra a playfield elemre van kihegyezve a mode amire a multit is inditja pld Theatre of Magic-Midnight Madness.
Forditva mar ritkabb a dolog mert multi kozben nem enged modot inditani de a Lotr a Gollum multival ez alol  kivetel.

Az hogy a videomód gátolja, az szerintem evidens. :) Meg végülis az is logikus, ha mecganikailag nem megoldható másképp, mint ahogy mondtad a Theatre of Magic-ban.
A lényeg az, hogy ritka az ilyen eset, ugye? Általánosságban elmondható, hogy minden olyan helyzetben, amikor megoldható a multiball indítása mód közben, akkor azt lehet is, ugye?
Naplózva

YYY
Ramp
Special
*

« Válasz #5 Dátum: 2011. október 23. - 16:14:37 »

A Corvette-ben a Catch Me nevu modnal indithato lenne de megse nyultak bele csak azutan multizhatsz hogy lepergett vagy teljesitetted,es biztos vagyok benne hogy rengeteg ilyen van meg....
Naplózva

Pinball is Dead
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #6 Dátum: 2011. október 23. - 17:07:54 »

A Corvette-ben a Catch Me nevu modnal indithato lenne de megse nyultak bele csak azutan multizhatsz hogy lepergett vagy teljesitetted,es biztos vagyok benne hogy rengeteg ilyen van meg....

Gyűjtsük össze!

- Theatre of Magic: Midnight Madness (mechanikai okok miatt)
- Corvette: Catch me
Naplózva

YYY
Ramp
Special
*

« Válasz #7 Dátum: 2011. október 23. - 17:35:05 »

Indi (Stern)Last Crusade, egyes modeok alatt pld New Yorknal nem engedi a Roadshow de itt ha mar megvan a Lock 2 nincs lehetoseg varos inditasara.
Naplózva

Pinball is Dead
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #8 Dátum: 2011. október 24. - 20:55:01 »

Indi (Stern)Last Crusade, egyes modeok alatt pld New Yorknal nem engedi a Roadshow de itt ha mar megvan a Lock 2 nincs lehetoseg varos inditasara.

Módok alatt az első 2 golyót lehet lockolni, a 3iknál meg a mód helyett multi indul?
Naplózva

YYY
Tophat
Ball 3 locked
*

« Válasz #9 Dátum: 2011. október 24. - 21:06:23 »

White Water:
Rom: 2.0H

Whirlpool challenge: (kér golyós mód) inaktív a lock, nem lehet multiballt indítani
Man overboard: szintén inaktív a lock, nem lehet multiballt indítani

Wet Willy's közben viszont indítható multi, lőhető a jackpot.
Naplózva
Ramp
Special
*

« Válasz #10 Dátum: 2011. október 24. - 21:13:01 »

A ketgolyos multi adott a masodik viszont jo ide.
Szoval az RS New York mod kozben mivel a bulldozer megloveset keri es szinten ez kell a Lockhoz is utobbit nem jegyzi hogy a megnyitott lock loheto e nem tudom.Apropo Dallas kozben sem szerintem mert szinten Bulldozeres mod.
Naplózva

Pinball is Dead
Sanch
Extra Ball is lit
*

« Válasz #11 Dátum: 2011. október 25. - 07:34:52 »

A ketgolyos multi adott a masodik viszont jo ide.
Szoval az RS New York mod kozben mivel a bulldozer megloveset keri es szinten ez kell a Lockhoz is utobbit nem jegyzi hogy a megnyitott lock loheto e nem tudom.Apropo Dallas kozben sem szerintem mert szinten Bulldozeres mod.

Tehát ha a multi indításahoz megloni szükséges valami a mode része akkor, illetve ha másik multi van folyamatban (és a multik nem nyithatoak egymásra) és természetesen video mode eseten nem loheto a multi inditasa (lock-ra is hasonló a szabály, ha nem valódi golyó lock van). Kb ez lehet a konklúzió wpc eseten. Nem?
Naplózva

Flipper kisasztal.
Ramp
Special
*

« Válasz #12 Dátum: 2011. október 25. - 10:35:59 »

Hat ez nagyon nehez es kiguglizhatatlan kerdes szerintem,komolyan ismerni kellene hozza az osszes emlitett gep szabalyat.
Szerintem ez lehet a sema de akadhatnak kivetelek akar.
Naplózva

Pinball is Dead
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #13 Dátum: 2011. október 25. - 21:53:16 »

Olyan flippert tud valaki, amiben, ha megy BÁRMELYIK fő mód (ami kell a wizard módhoz), akkor általánosan nem lehet lockolni, multiball-t indítani? (Remélem nincs ilyen)   :idiot1:
Naplózva

YYY
Ramp
Special
*

« Válasz #14 Dátum: 2011. október 26. - 08:13:39 »

Ha ismerned az emlitett gepeket tudnad hogy a Catch Me-n kivul mind fomod,bar a Corvettenel modok kozben sem lehet Lockolni.

Naplózva

Pinball is Dead
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #15 Dátum: 2011. október 26. - 19:58:33 »

Ha ismerned az emlitett gepeket tudnad hogy a Catch Me-n kivul mind fomod,bar a Corvettenel modok kozben sem lehet Lockolni.

Hát sajna nem ismerem.. játszottam velük természetesen, de kb csak lövöldöztam, a kedvenceimet ismerem csak mélyen. De művelődök ;)

A corvett lockolásának akkor utána járok
Naplózva

YYY
Ramp
Special
*

« Válasz #16 Dátum: 2011. október 26. - 20:49:08 »

Most adtam el nemrég,ismerem a Corvettet ha mod van se Lock se Multi.........
Naplózva

Pinball is Dead
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #17 Dátum: 2011. október 27. - 23:08:06 »

a roadshownal is ugy van a masodik lock utan hogy mar nem tudsz modot inditani, vagy amig megy a mod, addig nem tudsz lockot.
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #18 Dátum: 2011. november 01. - 22:02:29 »

Most adtam el nemrég,ismerem a Corvettet ha mod van se Lock se Multi.........

Elhiszem én :) Csak majd ki akarom próbálni ilyen szemmel is :)
Naplózva

YYY
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #19 Dátum: 2011. november 01. - 22:03:21 »

Ma játszottam a tronon, és ha jól értelmeztem, a Terminating Clu módban nem lehetett se bicikliket gyűjteni, se recognizert bontani.
Naplózva

YYY
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Satöbbi  |  Topic: Játékmenet: Van-e olyan flipper, ami... « előző következő »
Ugrás: