Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. szeptember 06. - 11:29:47

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  Bolhapiac  |  Alkatrészek (adás-vétel-csere)  |  Topic: Eladó golyótárba való optopanel (csak adó) « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Eladó golyótárba való optopanel (csak adó)  (Megtekintve 4512 alkalommal)
2-More
Insert Coin
*

« Dátum: 2012. május 04. - 18:10:29 »

Eladó új, Williams-Bally flipperhez való optopanel golyótárba. Nem házilag maratott, kókány edition, hanem rendes, lödstoplakkos, feliratozott, lyukgalvános változat. A gyári panelellel 1:1ben megegyezik, azaz nem lefaragott, háromszög alakú gipszjakab edition, rendes, 2 wattos ellenállatokkal, csatlakozóval, az egyetlen változatás rajta hogy a LEDekhez tartozó forrpontok nagyobb, a vezetősávok vastagabbra vannak véve, hogy tovább birja a hajszát, illetve ha majd 10+ év múlva javitani kell, akkor lehessen. Kivitelére nézvést én forrasztottam, mint ahogy bármelyik másik is kézzel készül, nem mondom hogy minden forrasz 45 fokban felfutó trombitatölcsér, akinek nem tetszik, forrasszon jobbat vagy vegyen gyárit.

Ára: 7k HUF/ stück, gyengébbek kedvéért 7 ezer magyar forint per darab. Még gyengébbek kedvéért hét rongy. Oka: mint mondottam volt, a panel gyártott, nem otthon az öcsi filcével rajzolt és a nagymama virágcserepében maratott  változat, ennek ára van, nekem is, nem is kevés, és nem ebből fogok tenerifére menni lásztminittel. Az alkatrész szotyi, a panel drága. Ez van. Minden darab le van próbálva, azaz minden infraLED működik. Ha valami problema van, akkor pedig vagy csere, vagy lóvé vissza. Egyéb esetben, pl nem megy a fluxuskondenzátor, impotens lett tőle a macska, idésanyám nem ilyen lovat akartam, akkor megbeszéljük. Esetleg. Én se azért csináltam mert ez az évszázad biznisze, hanem mert elegem lett a kókány javitgatott szarokból,  meg a világ túlfeléről rendelt, ÁFA-BÉFA-CÉFA megfizetése után 10-15 ezer forintos, aztán nemműködős kinai csodákból.

Elérhetőség: vagy itt, a topikban, vagy privátban, vagy email. Milliomos userek esetén telefonszám: 0630-325-9995, 0670-603-9740, vagy az egyik, vagy a másik él. Tudom, ha 20as lennék, az lenne a baj, nos, van olyan is, de az számhordozott, úgyhogy ugyanugy voda hálózatban csörög. Ha épp happy hoursben sikerül elcsipni, esetleg SMSre is válaszolok, de nem szeretnék.

Amihez jó:

Indiana Jones
Star Trek TNG
Demolition Man
Judge Dredd
Popeye

Ha rettenetesen lesz rá igény, csinálok másféléhez is, adott esetben nagyobb panelt is. Viszont nem számolok be libát, tikot, szemes kölest, moszkvicskormányt.

Pá.

Pikcsörz:

« Utoljára szerkesztve: 2018. június 11. - 09:59:42 írta izs-49 » Naplózva
izs-49
Globális moderátor
Special
*

WWW E-mail
« Válasz #1 Dátum: 2012. május 04. - 20:37:11 »

Nice projekt. :tenoutoften:
Naplózva

IZSten veletek. 
'63 SQUARE HEAD '77 LOST WORLD '78 KISS '91 T2 '92 BLACK ROSE '92 ADDAMS GOLD '92 CREATURE '92 FISH TALES '92 Dr.WHO '92 SW '93 INDY '94 GnR '95 TOM '95 CONGO '95 AFM '96 SAFE CRACKER '96 SCARED STIFF '97 MEDIEVAL MADNESS '97 CIRQUS VOLTAIRE '98 MONSTER BASH '08 SHREK
Liti
Adminisztrátor
Special
*

WWW E-mail
« Válasz #2 Dátum: 2013. április 07. - 20:54:05 »

up  :mosoly:
Naplózva
Szamó
Extra Ball is lit
*

« Válasz #3 Dátum: 2013. április 07. - 21:19:27 »

A duma nagyon jó.  ;D
Ezt valaki írta neked v. te találtad ki?
Én szeretnék egyet majd hívlak, viszont vodát csak hétvégén tudok ingyen hívni.
Tehát jövő héten mert már este 21:18 van hétvége és ez már nem polgári idő.
Naplózva
feherzs
Extra Ball
*

« Válasz #4 Dátum: 2013. április 07. - 22:40:12 »

Csak a beazonosítás miatt! Itt erről beszélünk: 7 Opto Trough A-17982

http://www.bestofpinball.de/catalog/product_info.php/products_id/2055
Naplózva

"De mindig azt mondtam, hogy a flipper vissza fog térni."
/Steve Kordek/
2-More
Insert Coin
*

« Válasz #5 Dátum: 2015. március 30. - 18:11:18 »

A nagy érdeklődés ellenére, ismét van....
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  Bolhapiac  |  Alkatrészek (adás-vétel-csere)  |  Topic: Eladó golyótárba való optopanel (csak adó) « előző következő »
Ugrás: