Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. július 05. - 15:07:05

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: X-MEN « előző következő »
Oldalak: [1] 2 3 Le Nyomtatás
Szerző Téma: X-MEN  (Megtekintve 45471 alkalommal)
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Dátum: 2012. június 01. - 19:21:29 »

Na ez várós! Én látok 2 rámpa bejáratot, egy keresztbe menő railt, legalább 3 kart, egy mágnest, és valami interaktív kerek dolog is van a playfileden. Egyébként kicsit hasonlít a tron tükörképére, de bonyolultab annál :)
Nagyon remélem, hogy ez  nem valami limited modell!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ntZ27sFqHcQ#!
Naplózva

YYY
Ramp
Special
*

« Válasz #1 Dátum: 2012. június 01. - 20:02:54 »

Ugye megmomdtam hogy Marvel licenszes jön?.
Igaz a Spider-Man és az Avengers tűnt befutónak számomra...
Uncsi már hogy sormintában kapjuk a rockos és szuperhősös flippereket felváltva. *************************
Minek a tükörképe ez? :mrgreen:

« Utoljára szerkesztve: 2012. június 01. - 23:07:36 írta Liti » Naplózva

Pinball is Dead
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #2 Dátum: 2012. június 02. - 02:11:38 »

Első blikkre a troné. Másodikra is, eddig. :)
Naplózva

YYY
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #3 Dátum: 2012. június 02. - 02:23:34 »

így már jobban tudtok rajta agyalni. :)
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #4 Dátum: 2012. június 02. - 02:29:08 »

Ellopták az ötletemet! Ennek a tükörképe! :D 
Naplózva

YYY
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #5 Dátum: 2012. június 02. - 02:31:54 »

Persze nem mintha nem lenne ez tele lopással :D
Naplózva

YYY
Ramp
Special
*

« Válasz #6 Dátum: 2012. június 02. - 05:56:29 »

Egész jó lett a flippered sok benne a rámpa ez tetszik.
A Sternest elég nehéz kielemezni a rajz alapján mintha egy kar hiányozna még róla.A két objektumról pedig durva nehéz megmondani hogy micsoda.
Az alsó így elsőre az Arabian Night csodalámpájához hasonlít funkcióját tekintve.De hogy a mellette levő kütyü mi akar lenni azt nem tudom.Süllyed vagy forog?
Ezen a rajzon hála istennek fel vannak tüntetve a pf alján található rögzítőelemek is
így aztán eltévedtem rajta rendesen.
Naplózva

Pinball is Dead
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #7 Dátum: 2012. június 02. - 18:14:15 »

Én is egy olyan Arabion Night-os spinnerre gondolok.. az f@sza lenne.. De ebben is van furcsaság, mert a Zenes XMEN flipperben is van egy olyan vízszintes spinner :D A bumpereknél, csak az le föl tud süllyedni, és a képen le van süllyedve, szóval inkább egy spinndiskre hasonlít ott. Jó lesz ez :)
Naplózva

YYY
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #8 Dátum: 2012. június 04. - 18:48:20 »

A traileben látszik, hogy cuccok között, amik ráragadnak Borgie-ra, azok között van egy kerek érdekes valami, lehet, hogy az lesz ott középen ;)
Naplózva

YYY
Ramp
Special
*

« Válasz #9 Dátum: 2012. június 04. - 21:14:43 »

Igen az meglehet a méret legalábbis stimmel.Ezentúl senki nem mondhatja hogy nem ragadt rá semmi a Stern-nél eltöltött évek alatt.
Mellesleg SR-nél jobb cuccokat gyárt a Tron óta vártam mit hoz össze.Ez jó lesz.
Naplózva

Pinball is Dead
Tophat
Ball 3 locked
*

« Válasz #10 Dátum: 2012. június 04. - 21:25:03 »

Kicsit a TSPP jutott róla eszembe, némi változtatással. Vagy ez nagyon vadul hangzik? Persze nincs mini pf, valamint a captive ball helyett bekerült egy csatorna oda, ahol a 24-es inzert látszik. 
Naplózva
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #11 Dátum: 2012. június 05. - 18:05:18 »

Egész jó lett a flippered sok benne a rámpa ez tetszik.
A Sternest elég nehéz kielemezni a rajz alapján mintha egy kar hiányozna még róla.A két objektumról pedig durva nehéz megmondani hogy micsoda.
Az alsó így elsőre az Arabian Night csodalámpájához hasonlít funkcióját tekintve.De hogy a mellette levő kütyü mi akar lenni azt nem tudom.Süllyed vagy forog?
Ezen a rajzon hála istennek fel vannak tüntetve a pf alján található rögzítőelemek is
így aztán eltévedtem rajta rendesen.

ott van a kar
Naplózva

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
Ramp
Special
*

« Válasz #12 Dátum: 2012. június 05. - 21:27:49 »

Utána meglett egy részleges nagyítás miatt lentebb került egy kicsit....
Naplózva

Pinball is Dead
Ramp
Special
*

« Válasz #13 Dátum: 2012. június 07. - 19:39:31 »

Friss képek a gépről a gyengének tűnő AC/DC után egy nagyon komoly cuccot hoztak össze.Mozgó rámpa ,forgó targetek stb.Biztos jó lesz...
A kabinet túl színes lett szerintem de nem olyan langyi mint a WOZ. A rámpák pedig elég meredekek a Stern karokhoz.Ezt a sok pörgő mozgó süllyedő dolgot sem a Stern gépek agyának találták ki igazán....
http://pinballhead.com/first-pictures-of-x-men-le-and-pro/
Hoppá a Pro modelleken nem fog mozogni a rámpa :furesz megint úgy érzem hogy  a Pro modellekből elvettek valamit és nem  LE hez tettek hozzá.
« Utoljára szerkesztve: 2012. június 07. - 19:55:16 írta Ramp » Naplózva

Pinball is Dead
Tyutyu
Special
*

Dr. Zaccaria

WWW E-mail
« Válasz #14 Dátum: 2012. június 07. - 19:56:52 »

Lassan elérik, hogy a pálya szabad része nem lesz nagyobb mint 10x10 cm ... tele lesz pakolva mindennel.
Jaj a szerelőknek, ha majd valahová véletlenül beejtenek egy csavart !  :ohmygod:
Naplózva

"A Zaccaria név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez !"
deep
Extra Ball is lit
*

« Válasz #15 Dátum: 2012. június 07. - 23:07:38 »

Ejha, na ebbe tettek melót, meg ötleteket. Végre. Tetszik!
Naplózva

DataEast - Jurassic Park
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #16 Dátum: 2012. június 08. - 12:59:03 »

Friss képek a gépről a gyengének tűnő AC/DC után egy nagyon komoly cuccot hoztak össze.Mozgó rámpa ,forgó targetek stb.Biztos jó lesz...
A kabinet túl színes lett szerintem de nem olyan langyi mint a WOZ. A rámpák pedig elég meredekek a Stern karokhoz.Ezt a sok pörgő mozgó süllyedő dolgot sem a Stern gépek agyának találták ki igazán....
Hoppá a Pro modelleken nem fog mozogni a rámpa :furesz megint úgy érzem hogy  a Pro modellekből elvettek valamit és nem  LE hez tettek hozzá.

Egyetértek. Nemsoká a stern csak limited edition modelleket fog csinálni, pro modelben meg lesz 2 kar, és 3 target, .. csak a név lesz ugyanaz. Erről írtam a Gomeznek facebookon, de...  :(    :furesz

Amúgy kíváncsi vagyok, williams-bally régi flipperei, és azok limited változatai között volt-e különbség a golyóval interakcióba lépő dolgokat illetően? pl az egyikben van mágnes, a másikban nincs.. stb... vagy csak díszesebbk szebbek/rondábbak?
Naplózva

YYY
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #17 Dátum: 2012. június 08. - 13:01:27 »

(szerintem a pro-ban se spindisk, se fölugró targetek, se forgó rámpa nem lesz..) Ne legyen igazam.
Naplózva

YYY
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #18 Dátum: 2012. június 08. - 13:02:59 »

J.. hülye vagyok, mert a legalgó kép a pro modell. És igazam lett.. basszameg.. :(
Naplózva

YYY
attila1026
Ball 2 locked
*

« Válasz #19 Dátum: 2012. június 08. - 13:23:32 »

Hmmm anno itt a fórumon mindenki azt mondta a Tron jó lesz biztosan erre kijött és tegyétek a szívetekre a kezeteket nem lett jó, aztán ha jól emlékszem Sanch (sorry ha tévedek) méltatta a Transformerst, hogy mennyire jó lesz és a top kategóriaás W/B-khez hasonlította... aztán az is megjelent és egy műanyag gagyi lett (mielőtt bárki ide írná nem játszottam vele közlöm játszottam a West End-ben velük Tronnal máshol is) AC/DC-t már most sokan temetik.... Szerintem ez a mostani X-men egyszerűen SZÖRNYEN rossz - a két kiemelkedő mágneses spinnert leszámítva.... mik azok a szörnyű műanyag figurák  :plazma hogy néznek ki  :box: a leggagyibb műanyagból készültek (hol vannak egy frankenstein figurához képest). Gagyi színkavalkád az egész pálya de igazából semmi nincs rajta... felejtsék már el ezt a mágnessel odaszívott labdamegállítást mert már UNALMAS.... szerintem bár ez még csak tipp de WOZ sokkal jobb lesz az utóbbi sterneknél.....

Most hogy kezdenek megjelenni az új gyártók a stern csődbe mehetne már....

(húúú kicsit bekattantam a levél végére, de elszomorít ez az egész... mindegy pofa be és pénzgyűjtögetés, hogy addig vegyek még 1-2 B/W gépet amíg lehet kapni emberi áron mert idővel ha ilyen gyenge lesz az utánpótlás nagyon felegy majd az áruk....)
Naplózva
Sanch
Extra Ball is lit
*

« Válasz #20 Dátum: 2012. június 08. - 13:49:36 »

Nekem tetszik a Tron is, és a Transformers kapcsán beigazolódott a megérzésem. Jól sikerült, nem műanyagabb mint a modolt privát gépek. Az X-MEN-t hagyjuk, egyelőre nem gondolok semmit róla, de John Borg munkáit nem szoktam szeretni.

--
Naplózva

Flipper kisasztal.
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #21 Dátum: 2012. június 08. - 14:19:26 »

Hmmm anno itt a fórumon mindenki azt mondta a Tron jó lesz biztosan erre kijött és tegyétek a szívetekre a kezeteket nem lett jó, aztán ha jól emlékszem Sanch (sorry ha tévedek) méltatta a Transformerst, hogy mennyire jó lesz és a top kategóriaás W/B-khez hasonlította... aztán az is megjelent és egy műanyag gagyi lett (mielőtt bárki ide írná nem játszottam vele közlöm játszottam a West End-ben velük Tronnal máshol is) AC/DC-t már most sokan temetik.... Szerintem ez a mostani X-men egyszerűen SZÖRNYEN rossz - a két kiemelkedő mágneses spinnert leszámítva.... mik azok a szörnyű műanyag figurák  :plazma hogy néznek ki  :box: a leggagyibb műanyagból készültek (hol vannak egy frankenstein figurához képest). Gagyi színkavalkád az egész pálya de igazából semmi nincs rajta... felejtsék már el ezt a mágnessel odaszívott labdamegállítást mert már UNALMAS.... szerintem bár ez még csak tipp de WOZ sokkal jobb lesz az utóbbi sterneknél.....

Most hogy kezdenek megjelenni az új gyártók a stern csődbe mehetne már....

(húúú kicsit bekattantam a levél végére, de elszomorít ez az egész... mindegy pofa be és pénzgyűjtögetés, hogy addig vegyek még 1-2 B/W gépet amíg lehet kapni emberi áron mert idővel ha ilyen gyenge lesz az utánpótlás nagyon felegy majd az áruk....)

szivemre tettem a kezem, a Tron jo lett. de tenyleg.
Naplózva

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #22 Dátum: 2012. június 08. - 14:43:03 »

Egyetértek. Nemsoká a stern csak limited edition modelleket fog csinálni, pro modelben meg lesz 2 kar, és 3 target, .. csak a név lesz ugyanaz. Erről írtam a Gomeznek facebookon, de...  :(    :furesz

Amúgy kíváncsi vagyok, williams-bally régi flipperei, és azok limited változatai között volt-e különbség a golyóval interakcióba lépő dolgokat illetően? pl az egyikben van mágnes, a másikban nincs.. stb... vagy csak díszesebbk szebbek/rondábbak?

volt ha egy hangyáni is de volt. addams familyben csak annyi hogy a szoftver tudott többet.
Naplózva

Ramp
Special
*

« Válasz #23 Dátum: 2012. június 08. - 17:27:39 »

Kicsit félve kérdezem hogy mi volt az a hangyányi különbség?
A Williams és a Bally szerintem összesen kevesebb Limited gépet gyártott mint a Stern.
Ez most egy új üzleti fogás tőlük és láthatólag nagyon bejön nekik.Minden Sternből
tolnak ki Limitedet ráadásul több fajtát is.Nem értem miért csak két szereplőből csináltak
LE gépet miért nem kapott az összes k.rva X-Men karakter egyet egyet,sőt akkor már a mellészereplők is.Az AC/DC-nek is lett volna még pár lemeze miért csak az a kettő????
Ezek a Stern gépek sokat fognak érni tíz év múlva főleg addig minden kib.szott flipperükből készül még LE verzió.
A Tron a legjobb flipper a Monster Bash óta.
Naplózva

Pinball is Dead
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #24 Dátum: 2012. június 08. - 18:17:57 »

Kicsit félve kérdezem hogy mi volt az a hangyányi különbség?
A Williams és a Bally szerintem összesen kevesebb Limited gépet gyártott mint a Stern.
Ez most egy új üzleti fogás tőlük és láthatólag nagyon bejön nekik.Minden Sternből
tolnak ki Limitedet ráadásul több fajtát is.Nem értem miért csak két szereplőből csináltak
LE gépet miért nem kapott az összes k.rva X-Men karakter egyet egyet,sőt akkor már a mellészereplők is.Az AC/DC-nek is lett volna még pár lemeze miért csak az a kettő????
Ezek a Stern gépek sokat fognak érni tíz év múlva főleg addig minden kib.szott flipperükből készül még LE verzió.
A Tron a legjobb flipper a Monster Bash óta.

az a hangyányi konkrétan az addams és addams goldra értendő ramp. azt én is tudom jól hogy nem volt.
Naplózva

Ramp
Special
*

« Válasz #25 Dátum: 2012. június 08. - 18:55:58 »

Egy hangyányi volt de nem volt?Jogos volt a félelmem.A szoftver nem tartozik a golyó és a pályaelemek kölcsönhatásába nálam,márpedig ez volt a kérdés.
Naplózva

Pinball is Dead
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #26 Dátum: 2012. június 08. - 19:58:23 »

na igen csak sternnél mindkettőt kapod a  a különböző változatokhoz, szoftveresen is más l esz a le mint a pro
Naplózva

hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #27 Dátum: 2012. június 08. - 20:27:35 »

na igen csak sternnél mindkettőt kapod a  a különböző változatokhoz, szoftveresen is más l esz a le mint a pro

az LE-ben limitalt szamu szoftverhiba lesz.
Naplózva

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
Ramp
Special
*

« Válasz #28 Dátum: 2012. június 08. - 20:45:37 »

Vajon tényleg másik szoftvert kapnak ezek a LE masinák?Vagy egyszerűen csak a PRO-ban
egy-két dolog passzív marad?
Az AF Goldról még annyit hogy az teljesen rendben volt 1994-ben három évvel az AF sikerét követően kiadtak egy Limitált szériát a gépükből.
A Sternnek egy igazi klasszikus értelemben vett LE gépe van ez:  http://www.ipdb.org/machine.cgi?id=5558
Sikeres volt ezért megcsinálták újra némi extrával...
Naplózva

Pinball is Dead
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #29 Dátum: 2012. június 09. - 00:19:53 »

A Gomez az irányítja ezt a részét az üzletpolitikának? (LE/PRO)
Naplózva

YYY
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #30 Dátum: 2012. június 22. - 21:05:10 »

Naplózva

Ramp
Special
*

« Válasz #31 Dátum: 2012. június 22. - 21:35:34 »

Ezek összeszerelik vagy a fémet szedik ki belőle? :-X
Szépen halad , talán idén tesztelhetjük mi is.
Naplózva

Pinball is Dead
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #32 Dátum: 2012. június 22. - 22:05:57 »

hát ezeket nem mert ezek az limited-ek. hacsak nem vesz valaki :D
Naplózva

Ramp
Special
*

« Válasz #33 Dátum: 2012. június 22. - 22:30:46 »

Valaki megveszi mindig.
Naplózva

Pinball is Dead
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #34 Dátum: 2012. június 23. - 02:04:19 »

A limited arra jó, hogy legyen mit elrontani.
Naplózva

YYY
Oldalak: [1] 2 3 Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  2000 után gyártott flipperek  |  Topic: X-MEN « előző következő »
Ugrás: