Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. szeptember 07. - 23:41:09

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  Bolhapiac  |  Alkatrészek (adás-vétel-csere)  |  Topic: Flipper golyók eladók « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Flipper golyók eladók  (Megtekintve 8432 alkalommal)
Flipper doktor
Ball 2 locked
*

« Dátum: 2016. január 16. - 17:51:55 »

1,1/16" (26,988 mm) átmérőjű flipperhez használható acélgolyók eladók. Brutto 420- Ft/db plusz postaköltség. Tel: 20-947-0048
Naplózva
Blitz22
Extra Ball
*

« Válasz #1 Dátum: 2016. január 17. - 09:22:06 »

Helló!
"mágnest" használó gépekbe is jó?
Naplózva

"Túl gyorsan jön a golyó, ezen a szar gépen megint ragad a kar..."
Gépeim:Fish Tales, Magic Castle, Strange Science, Black Rose, Shaq Attack, Cosmic Flash és egy fél Laser Cue:)
Flipper doktor
Ball 2 locked
*

« Válasz #2 Dátum: 2016. január 17. - 10:03:22 »

Szia! Igen, mágnest használó gépekbe is jó. A flipperekben gyárilag szénacél golyók vannak és azok mágnesezhetők (sajnos remanens mágnesség is marad bennük, de a lemágnesezés egy a golyótárolóhoz beépíthető demagnetizátorral megoldható, de minek...). Ez is szénacél golyó. A krómacél golyók mechanikailag ellenállóbbak, de a mágnesezhető tulajdonságaik rosszabbak és drágábbak is. Itt a fórumon olvastam, hogy valakinek a csapágy boltban kétféle minőségű és árú golyót ajánlottak a boltban. Nyilván az egyik szénacél, a másik krómacél volt. Ő a drágábbat választotta mint írta. Ha mágnessel is attrakciózó gépbe vette, akkor vesztére tette. Lehet a mágneses térre semleges magas króm és egyéb ötvöző tartalmú golyókat is (saválló golyók) kapni igen borsos áron. Az előbb említett mechanikai különbség a szénacél és a krómacél golyók között egy flipper esetében semmit nem jelentenek. Ha belegondolsz abba, hogy ekkora méretű golyókat mekkora csapágyakba tesznek,- mondjuk egy kamion kerék csapágyába ami 40 tonnát cipel a hátán - ahhoz képes egy flipperben elenyésző terhelésnek vannak kitéve. És a krómacél golyó ugyanúgy bemattul sajnos egy idő után mint a szénacél.
Naplózva
vpety
Jackpot
*

Pinball fanatic

« Válasz #3 Dátum: 2016. január 26. - 15:42:43 »

A vélhetően borsos postaköltség miatt kérdezem: személyes átvételre is van lehetőség?
Naplózva

"It will never work!"
Flipper doktor
Ball 2 locked
*

« Válasz #4 Dátum: 2016. január 26. - 23:59:31 »

Szia!

Van lehetőség személyes átvételre. A postaköltségről tájékozódás képpen annyit tudok mondani, hogy adtam fel 4 db golyót előre utalással levélküldeményként, annak 750- Ft volt az ára. Ugyanez utánvéttel 2.025- Ft volt.
Naplózva
Flashrider
Ball 2 locked
*

« Válasz #5 Dátum: 2016. január 28. - 20:36:30 »

Az előreutalos én voltam :) A golyókról annyit hogy hibátlanok, és nagyon jó mínőségüek. Szép tükör golyók :) Bátram ajánlom mindenkinek mind a golyókat,mind az eladót. :banan: :jolvanjol: 

Üdv:Attila
Naplózva
Flipper doktor
Ball 2 locked
*

« Válasz #6 Dátum: 2016. január 30. - 10:22:45 »

Köszönöm a méltatást!   :beer:  A jövő héten már lesz kerámia golyóm is a Twilight Zone-hoz. Az ára 12.000- Ft lesz. Ha több darabra is kapok megrendelést akkor az ára is lejjebb tud menni, mert több darabnál én is kapok kedvezményt, illetve több darabos megrendelésnél érdemes egy kört futni azért, hogy esetleg találjak még olcsóbb beszállítót.
Naplózva
Liti
Adminisztrátor
Special
*

WWW E-mail
« Válasz #7 Dátum: 2016. május 09. - 20:52:39 »

Én is szeretnék 20 golyót próbának!

El tudod postázni?
Naplózva
vpety
Jackpot
*

Pinball fanatic

« Válasz #8 Dátum: 2016. május 10. - 09:00:49 »

Szia!

Van lehetőség személyes átvételre. A postaköltségről tájékozódás képpen annyit tudok mondani, hogy adtam fel 4 db golyót előre utalással levélküldeményként, annak 750- Ft volt az ára. Ugyanez utánvéttel 2.025- Ft volt.
és hol?
Naplózva

"It will never work!"
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  Bolhapiac  |  Alkatrészek (adás-vétel-csere)  |  Topic: Flipper golyók eladók « előző következő »
Ugrás: