Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. szeptember 07. - 23:44:01

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  Bolhapiac  |  Alkatrészek (adás-vétel-csere)  |  Topic: Williams Fire! alkatrészeket keresek « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Williams Fire! alkatrészeket keresek  (Megtekintve 3275 alkalommal)
Flipper doktor
Ball 2 locked
*

« Dátum: 2016. december 14. - 15:17:04 »

Williams Fire!-hez keresem az alábbi alkatrészeket.
- speaker panel plasztik előlap
- jobb és bal oldali kickerhez plasztik fedél
- jobb és bal oldali komplett outlane fém szerelvény
- harang állvánnyal (ha megfizethető az ára)
- translite (az is segítség, ha fénymásolásra kapok egyet kölcsön, a költségeket természetesen állom)
Naplózva
kukker76
Ball 1 locked
*

kukker76

« Válasz #1 Dátum: 2017. január 09. - 08:36:52 »

Helló!
Transliteom van kölcsönbe, ha még aktuális. . .
Üdv.
Naplózva
Flipper doktor
Ball 2 locked
*

« Válasz #2 Dátum: 2017. január 17. - 12:28:43 »

Üdvözöllek!
Köszönöm a segítőkészségedet! Érdekes, hogy semmilyen formában nem jelezte a rendszer, hogy valakitől válasz érkezett a keresésemre. Tök véletlenül találtam rá, hogy írtál nekem. Nos, az a helyzet, hogy tegnap rendeltem meg egyet borsos áron az EBAY-ről. Ha időben megtudtam volna, hogy felajánlottad a segítségedet, köszönettel igénybe vettem volna. Minden nap fent vagyok a fórumon, hátha jött üzenet - mert több témában is hirdetek - de a rendszer egyetlen egyszer sem jelezte. Most végignézem a többi hirdetésemet is. Remélem az oldal üzemeltetői is felfigyelnek erre a problémára. Mégegyszer köszönöm!
Naplózva
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #3 Dátum: 2017. január 17. - 22:34:51 »

a privat uzeneteidrol kapsz ertesitest, a forumtopikba irt uzenetekrol nem. es ez itt bizony az utobbi.
ha nagyobb es porgosebb lenne a forum, szerintem te sem orulnel napi tobbszaz uzenetnek.
no mind1, lenyeg : ha feljossz a forumra, felul van egy 'olvasatlan hozzaszolasok megtekintese a legutobbi latogatasom ota'  cimu link, odaboksz es megmutatja, hogy a legutobbi belepesed ota ki hova es mit posztolt.
b verzio, hogy alul a 'legutobbi hozzaszolasok' reszt kezded mazsizni.

Naplózva

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
kukker76
Ball 1 locked
*

kukker76

« Válasz #4 Dátum: 2017. február 05. - 17:06:58 »

Sajna, ismerős ,,,,
valóban bogarászni kell, de erre vagy időm, vagy energiám nincs.
Eleinte én is sűrűn fent voltam, mert egy black knight 2000 fejüveget vadásztam . (-ok) mióta itt tag vagyok, de ez  idő alatt meghirdetettekről ha megtudtam, hogy van! akkorra már rég nem volt aktuális
Persze tudom, ez amúgy is keresett dolog, nem rohad sokáig a hirdetés rovatban .
 ...... Végülis inkább már nem is bogarászom már.
Annyi szerencsém azért volt, hogy Balázstól kaptam egy fénymásolt műanyagba sütött képet, hogy ne a cseresznye izzókat nézzem játék közben. :)
Visszatérve, ha még kell kölcsönbe egyszer valamikor, nálam lesz egy :)
Üdv.

Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  Bolhapiac  |  Alkatrészek (adás-vétel-csere)  |  Topic: Williams Fire! alkatrészeket keresek « előző következő »
Ugrás: