Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. június 27. - 14:39:51

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Hol találom ?  |  Topic: Flipperek Budapesten « előző következő »
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 37 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Flipperek Budapesten  (Megtekintve 714042 alkalommal)
Ramp
Special
*

« Válasz #140 Dátum: 2008. szeptember 06. - 21:08:16 »

Lurdyba megérkezett az új Indiana Jones(egyenlőre 300ft/játék de át fogják állítani)
és egy Shrek is(nem érzékeli a rámpát).de azért belevertem mindkettőbe egy Grandet.
Naplózva

Pinball is Dead
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #141 Dátum: 2008. szeptember 06. - 23:44:34 »

Lurdyba megérkezett az új Indiana Jones(egyenlőre 300ft/játék de át fogják állítani)
és egy Shrek is(nem érzékeli a rámpát).de azért belevertem mindkettőbe egy Grandet.

te sz.....sta :) :D :P
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #142 Dátum: 2008. szeptember 07. - 00:19:46 »

Érdekes nekem még kilóval ment   :gondol .
Lehet a nagy sikerre való tekintettel emelték meg  :mrgreen:
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #143 Dátum: 2008. szeptember 07. - 00:21:05 »

tátra sörgödörbe a totan mellé bekerült 1 indi is (stern of course) autoplunger megjavítva :)
Naplózva

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
SOKOL
Jackpot
*

« Válasz #144 Dátum: 2008. szeptember 07. - 09:09:46 »

Hi,hol találok Addams Family,v Bram's-Dracula flippert nagyon régen játszottam már mindkettőn???Help meeeeeeeee :gepel:
Valaki írjon valami infót,azt ugysem hiszem hogy nincs sehol!TudomTatabányán van egy Addams,de esetleg közelebb valahol?

Üdv Gabesz
A Corvin sörözőben (Üllői-Kisfaludy sarok) van  egy Dracula.
Naplózva

S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #145 Dátum: 2008. szeptember 07. - 09:44:19 »

Köszi az infot SOKOL :respect2:,megnézem azt a drakula flippert...Azt nemtudod véletlenül milyen álapotba van gép,rampák lőhetőek?Játszottál rajta?

Üdv S.G
Naplózva

Solymosi Gábor alias S.G.
Billiard and Pinball forever:-)))))
SOKOL
Jackpot
*

« Válasz #146 Dátum: 2008. szeptember 07. - 21:47:28 »

Játszottam. Szerintem jó. Ha mégse, küldj pm-et! Köszi.
Naplózva

hokuszpk
Guest

« Válasz #147 Dátum: 2008. szeptember 07. - 22:52:59 »

Hi,hol találok Addams Family,v Bram's-Dracula flippert nagyon régen játszottam már mindkettőn???Help meeeeeeeee :gepel:
Valaki írjon valami infót,azt ugysem hiszem hogy nincs sehol!TudomTatabányán van egy Addams,de esetleg közelebb valahol?

Üdv Gabesz

Addams a Dozsa Gyorgy - Tokoli sarkan a krimoban.
Naplózva
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #148 Dátum: 2008. szeptember 08. - 01:42:20 »

Köszi Gabikám neked is az infót...Ezt a gépet is meglovagolom,ha lesz egy kis szabadidőm.Jó fejek vagytok h ilyen gyorsan válaszoltok a kérésekre,kérdésekre :banan: :banan: :banan:

Üdv S.G.
Naplózva

Ramp
Special
*

« Válasz #149 Dátum: 2008. szeptember 08. - 09:30:23 »

tátra sörgödörbe a totan mellé bekerült 1 indi is (stern of course) autoplunger megjavítva :)
A sörgödörben elég jó az indy,egy kicsit húz balra,nem ég a mysteri égője de egyébként fullos.
200 Ft/4 golyó
Az égők ledekre vannak kicserélve a hangnak pedig rendesen odalőttek-itt legalább lehet mindkét hatást élvezni.
A Grand természetesen én vagyok benne.
Naplózva

Pinball is Dead
hokuszpk
Guest

« Válasz #150 Dátum: 2008. szeptember 09. - 15:17:58 »

Köszi Gabikám neked is az infót...Ezt a gépet is meglovagolom,ha lesz egy kis szabadidőm.Jó fejek vagytok h ilyen gyorsan válaszoltok a kérésekre,kérdésekre :banan: :banan: :banan:

Üdv S.G.

no. kb. 1 oraja arrajartam, gondoltam letesztelem az infot.
Szoval hetesrol leszall, elso lendulettel be a Stadion sörözőbe. Ez van a sarkon. De nemtalált.
Viszont lehetett már előttem érdeklődő, mert a csapos fejből mondta a nyilvánvalót. Szóval zebrán át a Dózsa György út túlóldalára, picit a Hősök tere felé sétál. És voilá.
Dózsa sörözőbe lépcsőn le. Ottan vigyorog az Addams.
Csaposlány csinos, ez nemszámít, 100-as vált. Karok jók, gép erősen jobbra húz. Negatív továbbá, hogy ajtó mellett van, szombat esti vagy erősebb forgalomban jópárszor megzavarnak majd a jövőmenők. Lockolok,megadja, majd kezdi keresni a golyót. Személyzet felvilágosít  : lökdösd erősen. Na ja. Ha olyan erősen lököd, hogy warningoljon, akkor megtalálja. Ez azért jó, mert ha 1 golyóból lockolsz hármat, akkor a multiballt pont le tudja tiltani... szóval gány. Állítólag ma rakták rendbe. Mondtam, hogy ha gondolják tudok egy jó szerelőt, aztán elhúztam, amúgyis rohannom kellett...
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #151 Dátum: 2008. szeptember 10. - 00:55:24 »

Akácban TZ helyett Dirty Harry van. Mivel CIA épp nekiállt megdönteni a 11MRD -s grandot, átmásztunk a Ferenc Krt. 34 -be a Ferenc Presszoba, ahol most épp egy Karibi kalózbandát találtunk egész játszaható állapotban. Írtam vmi 218 Millával az első helyre, kolega lefotózta, holnap átküldi, utánanézek, ha vállalható, akkor a megfelelö rekordosba majd bepasteolom. A POTC -ben a grand 434 körül van, ha nem kellene a bkv/volánhoz igazodnom, lehet megoldottam volna.
« Utoljára szerkesztve: 2008. szeptember 10. - 00:59:37 írta hokuszpk » Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #152 Dátum: 2008. szeptember 10. - 00:58:16 »

Üdv S.G.

apropos. kaptam egy olyan infot, hogy valahol az üllői úton egy kiskocsmában van egy Dracula. Állítólag jó is. Holnap pontosítom, mert az informátor kissé illuminált állapotban volt...
Naplózva
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #153 Dátum: 2008. szeptember 15. - 11:17:03 »

Hi,na most akkor hol is van az a Dracula flipper?haló valaki egy kicsit részletesebb leírást kérnénk!!!

Köszi S.G.
Naplózva

SOKOL
Jackpot
*

« Válasz #154 Dátum: 2008. szeptember 16. - 09:31:02 »

Küldtem PM-et.
Naplózva

u.s.e.r.
Guest

« Válasz #155 Dátum: 2008. szeptember 30. - 11:25:19 »

Üdv minden Sport-társnak! :beer:

A Barátommal nagyjából 15 éve flipperezünk. (Ha lenne ilyen rekord, az valószínüleg mi tartanánk: Este 3/4 6kor érkeztünk a helyszínre, az italok megrendelése után - csak üdítő - 6-kor nekiálltunk a No Fear-nek. Reggel 6-kor, amikor zárt a helység, akkor hagyatták velünk abba a játékot!)

Jó állapotban lévő, tiszta, karbantartott gépeket találtunk a Westendben, többek között Schrek, Karib tenger kalózai, stb. Két pici macera van: nagyon zajos tud lenni a helyszín és  nagyon zsúfoltra sikerült az összeállítás - ezt ellensúlyozandó: 2 db 100-asért 3 kreditet kapunk. Ahol rendszeresen felbukkanunk, az a Billiard Art (Elem u. 5-7.), itt 3 gép parkol, Mediaval Madness, Attack From Mars, a harmadikat nem vegzáljuk...Itt aránylag nyugodtan lehet játszani, nem tiltott a dohányzás sem (ami káros az egészségre!) és korrekt a kiszolgálás is.

Ami minket érdekelne, az most a No Fear lenne, ha valaki tud jó állapotban ilyet (esetleg eladó is érdekel), kérem jelezze...

Köszönettel,

u.s.e.r.

Naplózva
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #156 Dátum: 2008. szeptember 30. - 12:14:14 »

várdd meg amíg lepukkasztják a westendben a flipiket lesz ott még bőven meglepetés :)

Quote from: u.s.e.r.link=topic=6753.msg24086#msg24086 date=1222766719
Üdv minden Sport-társnak! :beer:

A Barátommal nagyjából 15 éve flipperezünk. (Ha lenne ilyen rekord, az valószínüleg mi tartanánk: Este 3/4 6kor érkeztünk a helyszínre, az italok megrendelése után - csak üdítő - 6-kor nekiálltunk a No Fear-nek. Reggel 6-kor, amikor zárt a helység, akkor hagyatták velünk abba a játékot!)

Jó állapotban lévő, tiszta, karbantartott gépeket találtunk a Westendben, többek között Schrek, Karib tenger kalózai, stb. Két pici macera van: nagyon zajos tud lenni a helyszín és  nagyon zsúfoltra sikerült az összeállítás - ezt ellensúlyozandó: 2 db 100-asért 3 kreditet kapunk. Ahol rendszeresen felbukkanunk, az a Billiard Art (Elem u. 5-7.), itt 3 gép parkol, Mediaval Madness, Attack From Mars, a harmadikat nem vegzáljuk...Itt aránylag nyugodtan lehet játszani, nem tiltott a dohányzás sem (ami káros az egészségre!) és korrekt a kiszolgálás is.

Ami minket érdekelne, az most a No Fear lenne, ha valaki tud jó állapotban ilyet (esetleg eladó is érdekel), kérem jelezze...

Köszönettel,

u.s.e.r.

Naplózva

Liti
Adminisztrátor
Special
*

WWW E-mail
« Válasz #157 Dátum: 2008. október 06. - 09:58:50 »

A harmadik a MOnster Bash az elem utcában
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #158 Dátum: 2008. október 08. - 20:23:07 »

Hi,na most akkor hol is van az a Dracula flipper?haló valaki egy kicsit részletesebb leírást kérnénk!!!

Köszi S.G.

nem pont az a Dracula; de... Szigetszentmiklós Diófa söröző.
A 'kéktót' keresd, ott van mellette.
Naplózva
menyuske
Insert Coin
*

« Válasz #159 Dátum: 2008. október 15. - 22:06:38 »

Helo,
ma volt egy Batman - Dark Knight a westendben (az ujonnan alakult stern flipper klubban ;)).
még nem volt bekapcsolva, de szerintem hamarosan ez is megtörténik:)

Naplózva
M.I.N.I.
Extra Ball is lit
*

« Válasz #160 Dátum: 2008. október 16. - 08:18:22 »

Stern Flipperklub? Ez újdonság,mesélj róla valamit.... :mosoly:
Naplózva

magnaszív
menyuske
Insert Coin
*

« Válasz #161 Dátum: 2008. október 16. - 12:28:11 »

:) nézd meg
egyébként semmi extra, a westendben van a játékterem, (playstation), ennek az elején egy sarokban vannak ujabb stern gépek, és föléjük az utobbi héten egy "plakátra" kiírták hogy "stern(eredeti logo) flipper klubb" ;)

de szerintem tök jó, hogy van párhelyen flipper, nem csak a nyelőgépek
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #162 Dátum: 2008. október 18. - 12:32:28 »

Akacban Addams Family.
Nem egy topformaban levo masina, de jatszhato.
Naplózva
Ramp
Special
*

« Válasz #163 Dátum: 2008. október 21. - 10:39:47 »

Helo,
ma volt egy Batman - Dark Knight a westendben (az ujonnan alakult stern flipper klubban ;)).
még nem volt bekapcsolva, de szerintem hamarosan ez is megtörténik:)

Üdv!
Itt a Batman?Ez óriási!
Írj ha be lesz ízzítva a gép!
Naplózva

Pinball is Dead
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #164 Dátum: 2008. október 21. - 10:54:55 »

Szevasz Sanyikám

Kiváncsi leszek mi a véleményed a gépről,mert nekem ez se jött be sajnos mint az új Indy :-[Szerintem a gépet megint egy kicsit gyorsan dobták a piacra,a módok apszulult nem aktivak játékélmény nulla...Talán a köv szoftverrel jobb lesz. :reklamal:

Üdv Gabesz
Naplózva

ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #165 Dátum: 2008. október 21. - 12:36:32 »

Nekem csak a "sorsolo" volt unalmas, mivel a BUG miatt mindig csak 500.000 pontot sorsolt.
Mindenkepp erdeklödj azutan, hogy feltettek e a legujabb SW verziot!
Aztan lehet, hogy egy üzemeltetönek tök mindegy, hogy mi van rajta! Az ilyen hibakat csak a jobban flipperezök veszik eszre!
Egy masik topicba mar irtam, hogy nekem nagyon tetszik a gep......de izlesek es pofonok!
En egy kicsit belemerülök mindig a jatekba / temaba es lenyegeben igy minden gep tetszik nekem!
Naplózva
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #166 Dátum: 2008. október 21. - 13:22:02 »

[/quote]
Üdv!
Itt a Batman?Ez óriási!
Írj ha be lesz ízzítva a gép!
[/quote]

Már több mint egy hete ott van.2* próbáltam játszani vele de nem kellett neki a pénzem........... :reklamal:
Naplózva

Ramp
Special
*

« Válasz #167 Dátum: 2008. október 21. - 14:02:48 »

Kösz az infót,ha működik majd azért szóljatok.köszi.
Gabesz beírom majd a véleményem ahogy szoktam azért jól meghoztad a kedvemet
a játékhoz :reklamal:
Naplózva

Pinball is Dead
Batya
Insert Coin
*

« Válasz #168 Dátum: 2008. november 29. - 09:10:31 »

Sziasztok.

TZ flipperek vannak még azokon a helyeken amit korábban emlitettetek?

Illetve ha talált még TZ-t más bungalóban valaki, jöhetnének a koordináták :)

Köszi előre is!
Naplózva

Üdv:
B
Jahno
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

« Válasz #169 Dátum: 2008. november 29. - 18:38:10 »

XIV ker, Kerepesi 144. Zöldike presszó.
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #170 Dátum: 2008. november 30. - 16:54:38 »

Sziasztok.

TZ flipperek vannak még azokon a helyeken amit korábban emlitettetek?

Köszi előre is!

na figyelj. eloszor is lesetalunk a DIOba, ott van egy Creature , aztan hazafele beterunk a PEDROba, ahol elvileg van egy williams INDY ; aztan mire ezeket vegigvettuk, lesz TZ is...
Naplózva
stormseeker
Insert Coin
*

« Válasz #171 Dátum: 2008. december 10. - 14:26:39 »

sziasztok,

dózsa-thököly sarok(valamilyen söröző) - Addams Family
nyugati aluljáró(borbarát borozó,a hely kissé rázós,de a flipper kifogástalan) - Lord of the Rings
nagymező 38(instant) - Spiderman

Naplózva
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #172 Dátum: 2008. december 10. - 15:48:14 »

sziasztok,

dózsa-thököly sarok(valamilyen söröző) - Addams Family
nyugati aluljáró(borbarát borozó,a hely kissé rázós,de a flipper kifogástalan) - Lord of the Rings
nagymező 38(instant) - Spiderman

Ha jól tudom a Spiderman ráadásul Black. :futyul
Naplózva

hokuszpk
Guest

« Válasz #173 Dátum: 2008. december 11. - 06:04:28 »

Corvin Teto - Road Show
Naplózva
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #174 Dátum: 2008. december 11. - 07:46:57 »

XI ker Mérnök utcában valami sport centrumos vendéglőben Fun House./az utca kb. 300-400 méter szóval meg lehet találni de ha arra járok megnézem a helységnevét mégegyszer/.A gép  :jolvanjol: állapotban!
Naplózva

Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 37 Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Hol találom ?  |  Topic: Flipperek Budapesten « előző következő »
Ugrás: