Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. június 27. - 14:21:42

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Hol találom ?  |  Topic: Flipperek Budapesten « előző következő »
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 37 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Flipperek Budapesten  (Megtekintve 714034 alkalommal)
stormseeker
Insert Coin
*

« Válasz #175 Dátum: 2008. december 11. - 08:36:30 »

sziasztok,

dózsa-thököly sarok(valamilyen söröző) - Addams Family
nyugati aluljáró(borbarát borozó,a hely kissé rázós,de a flipper kifogástalan) - Lord of the Rings
nagymező 38(instant) - Spiderman

Ha jól tudom a Spiderman ráadásul Black. :futyul

Passz,nem tudtam alaposabban megnézni.De majd ma.:)
Naplózva
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #176 Dátum: 2008. december 11. - 11:15:35 »

XI ker Mérnök utcában valami sport centrumos vendéglőben Fun House./az utca kb. 300-400 méter szóval meg lehet találni de ha arra járok megnézem a helységnevét mégegyszer/.A gép  :jolvanjol: állapotban!

Köszi Lang a tutti infót,megyek du 2-3 h körül és letesztelem a gépet...Ha tudsz még valamit a XI.kerbe írd meg légyszives!

Csáó gabesz
Naplózva

Solymosi Gábor alias S.G.
Billiard and Pinball forever:-)))))
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #177 Dátum: 2008. december 11. - 20:14:33 »

XI ker Mérnök utcában valami sport centrumos vendéglőben Fun House./az utca kb. 300-400 méter szóval meg lehet találni de ha arra járok megnézem a helységnevét mégegyszer/.A gép  :jolvanjol: állapotban!
Leteszteltem a gépet du-án,háááát semmi pozitív vélemény sajnos...
Corner vendéglőről lenne szó ez stimmel,de a gép nagyon ramaty álapotba van az tény...Iszonyatosan húz balra,és a Superdog eggyik érzékelője bevan ragadva ezért folyamatosan adja a pontot a gép, mit mondjak a szabadjátékot kábé 99%osan meglehet csimálni.A játékélmény nagyon gyenge,de emlékeim szerint ez a gép nyáron a Sláger teraszon elfogathatóbb álapotba  volt.Ha ez az a gép,akkor ez a PTR-é,valaki aki ismeri szólhatna neki h szedje egy kicsit rendbe a gépét ;D....
Naplózva

Santa
Jackpot
*

Törzsfőnök

WWW E-mail
« Válasz #178 Dátum: 2008. december 11. - 20:27:04 »

T2 van valamerre?
Baromira rákattantam a bulin... :D
Naplózva

Első Magyar Törzsasztal
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #179 Dátum: 2008. december 11. - 20:50:07 »

Úgyvan az engem is érdekelne?!Hol van  T2??????????
Naplózva

emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #180 Dátum: 2008. december 12. - 00:39:56 »

Corner vendéglőről lenne szó ez stimmel,de a gép nagyon ramaty álapotba van az tény...Iszonyatosan húz balra,és a Superdog eggyik érzékelője bevan ragadva ezért folyamatosan adja a pontot a gép, mit mondjak a szabadjátékot kábé 99%osan meglehet csimálni.A játékélmény nagyon gyenge,de emlékeim szerint ez a gép nyáron a Sláger teraszon elfogathatóbb álapotba  volt.Ha ez az a gép,akkor ez a PTR-é,valaki aki ismeri szólhatna neki h szedje egy kicsit rendbe a gépét ;D....

küldj pm-et :) pontos infóval :)
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #181 Dátum: 2008. december 12. - 14:04:01 »

Igen tényleg az övé.....Szóltam neki hamarosan gatyába rázza.... :beer:
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #182 Dátum: 2008. december 13. - 21:53:22 »

Igen tényleg az övé.....Szóltam neki hamarosan gatyába rázza.... :beer:

allergiás is rá ha nem szól neki a hely tulaja.
Naplózva

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #183 Dátum: 2009. január 14. - 10:29:16 »

A Ferenc krt-on /azt hiszem 44/van egy Stiptese bárral összekötött játékterem és bár ott vár türhető állapotban Shrek. ;D
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #184 Dátum: 2009. január 23. - 13:34:19 »

tátra sörgödör: most 1 roadshow van tökéletes állapotban.
Naplózva

SOKOL
Jackpot
*

« Válasz #185 Dátum: 2009. január 23. - 23:08:01 »

:jolvanjol: jó hozzászólás!
Naplózva

mikenr1
Ball 3 locked
*

« Válasz #186 Dátum: 2009. február 15. - 22:11:33 »

Tán ismered a tulajt?   ;D  :beer:
Naplózva

Home Bar
SOKOL
Jackpot
*

« Válasz #187 Dátum: 2009. február 16. - 08:01:10 »

Nem, semmi közöm hozzá.
Csak Laci építő-jellegű hozzászólását dícsértem.  :gepel:
Naplózva

onlydjz
Extra Ball is lit
*

« Válasz #188 Dátum: 2009. február 21. - 14:45:15 »

Morrison's emeletén egy darab Jack Bot figyel...

Kivülről nem tűnt leszakadt állapotúnak, kipróbálni nem mertem :) (vad tinihordák örjöngtek körülötte)
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #189 Dátum: 2009. február 26. - 00:08:54 »

Akacban Addams jobbra el,
http://ipdb.org/machine.cgi?id=888  bekoltoz.
sokat nem tudtam nyomni vele, mert ket Franciatajszolassal beszelo diak kiberelte.
Picit meredek, viszont ha pontosan jatszol, minden megkuldheto, szerintem okes a masina.

Naplózva
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #190 Dátum: 2009. április 09. - 23:56:04 »

tátra sörgödör: roadshow ki, attack from mars be.
Naplózva

S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #191 Dátum: 2009. április 12. - 16:43:37 »

Hali mindenkinek aki haslerkodik a Budapesti üzemeltetői gépeken ;D ;D ;D
Szeretnék kérni egy helyzetjelentést azoktól akik a megszokot helyekre betérnek mostanába!Hol?milyen és milyen állapotok uralkodnak...Szivesen járok mostanába egy-két helyre flipperezni,föleg hogy mostanság nemnagyon van bil.verseny...

Sokol.......Teis irhatnál egy pár gépet,vagy rejtegeted öket a silverball hunterek-től?! ;D :nem

Gondoltam a napokba az üllői uton a Draculára,láttam átköltöztetted valahova?Azért az Indyt is leteszteltem,ritam is a high sc.táblára.
Egy észrevétel és javaslat,ha tudsz csinálj valamit a bal karral mert a jobb oldali rampára félig sem lehet fellőni.De lehet h a karral semmi gáz csak nagyon meredek a gép,amugy tök jó teljesen játszható minden rajta...

Üdv Gabesz
Naplózva

S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #192 Dátum: 2009. április 12. - 16:44:44 »

Pl.:a  roadshow hova vitték???
Naplózva

emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #193 Dátum: 2009. április 12. - 17:24:18 »

Pl.:a  roadshow hova vitték???

egyenlőre javítani szerintem, szegénykém nagyon lebetegedett amióta utoljára játszottam vele, kész csoda volt már , hogy nem mondta azt hogy sztrájk :)
Naplózva

Senor
Egyesületi Tag
Special
*

Senorland

WWW E-mail
« Válasz #194 Dátum: 2009. április 12. - 17:34:45 »

;D
Naplózva
SOKOL
Jackpot
*

« Válasz #195 Dátum: 2009. április 12. - 20:35:36 »

Hali mindenkinek aki haslerkodik a Budapesti üzemeltetői gépeken ;D ;D ;D
Szeretnék kérni egy helyzetjelentést azoktól akik a megszokot helyekre betérnek mostanába!Hol?milyen és milyen állapotok uralkodnak...Szivesen járok mostanába egy-két helyre flipperezni,föleg hogy mostanság nemnagyon van bil.verseny...

Sokol.......Teis irhatnál egy pár gépet,vagy rejtegeted öket a silverball hunterek-től?! ;D :nem

Gondoltam a napokba az üllői uton a Draculára,láttam átköltöztetted valahova?Azért az Indyt is leteszteltem,ritam is a high sc.táblára.
Egy észrevétel és javaslat,ha tudsz csinálj valamit a bal karral mert a jobb oldali rampára félig sem lehet fellőni.De lehet h a karral semmi gáz csak nagyon meredek a gép,amugy tök jó teljesen játszható minden rajta...

Üdv Gabesz

Biztos észrevetted, felújították a helyet, a fal mellé dobogót építettek be 1,2 m szélesen.
A gép 1,4 m hosszú, "megemelték" a gép hátsó lábait, csak pár napja szóltak...
Köszi az infót!
Naplózva

DOR
Ball 1 locked
*

« Válasz #196 Dátum: 2009. május 01. - 10:03:49 »

Sziasztok.

XV. ker. Rákos út 55, Dominó presszó: World Cup
Állapota közepes, szabad nem túl nagy kihívás, letiltani annál inkább  :)
100 HuF/ 5 golyó, 990M a replay.
Naplózva

"Mindenki meghal, de nem mindenki él..."
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #197 Dátum: 2009. május 03. - 21:44:44 »

Hi

Gondoltam tegnap este bezézek a Lurdyba guritani eggyet,a spiderman-en.Sajnos egy ilyen papírocska fogadott a leengedett rács elött :reklamal: :balkta :balkta Bürü bemondta az unalmast....
Naplózva

emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #198 Dátum: 2009. május 03. - 22:31:30 »

[/
Hi

Gondoltam tegnap este bezézek a Lurdyba guritani eggyet,a spiderman-en.Sajnos egy ilyen papírocska fogadott a leengedett rács elött :reklamal: :balkta :balkta Bürü bemondta az unalmast....

f@sza abból is a kaszinó marad meg nem a bürü mondta be mert ő csak bérbe ad :)
Naplózva

hokuszpk
Guest

« Válasz #199 Dátum: 2009. május 03. - 22:34:46 »

Hi

kar, mar kezdtem joban lenni az egyik pultoslannyal ( mire a pulthoz ertem, mar csapolta a sort ) :(

Naplózva
Zsifi
Egyesületi Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #200 Dátum: 2009. május 04. - 06:49:24 »

Hi

Basszus...milyen jó, hogy lusta voltam odáig elmenni...így csak a Gold Crown-ba jutottam el..))
Naplózva

üdv motoros / Zsifi
Ramp
Special
*

« Válasz #201 Dátum: 2009. május 05. - 13:09:08 »

Francba,az egyik legjobb játékterem volt a Lurdy.Remélem csak átköltözik valahova.
Naplózva

Pinball is Dead
hokuszpk
Guest

« Válasz #202 Dátum: 2009. május 05. - 16:30:53 »

Francba,az egyik legjobb játékterem volt a Lurdy.Remélem csak átköltözik valahova.

ha rajottel hova, ertesits. a Lurdyban a Spidermant mar tobbszor is elvittem SuperHeroig, igaz vegigjatszani még nem sikerult.
Naplózva
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #203 Dátum: 2009. május 05. - 21:34:43 »

Sziasztok.

Köszi az infót....leteszteltem a gépet,de csak sajnos kettőt mertem játszani a gépen mert a közeg hamar felfigyelt rám ;Da gép közepes állapotú  tényleg,de ha valaki megtísztitaná a Pfildet akkor egész jó lenne a masina...Rég játszottam a World Cuppon de azért második játékra írtam bele egy Grandot 3.3milliárd...Meleg is lett a helyzet mert csak kopogott a gép mintha kötelező lenne.Rögtön felfigyelt rám egy-két jóarcú egyén,húztam is a csikot nehogy belémkössenek ;D ;D ;D
+story kértem egy colát,meg öt db százast(ez kam kb egy kéten játszok el 500ft csak muszáj,ilyen beetetés véget)föleg mikor tényleg 3-4h játszok egy gépen-na most a kocsmáros úgy beparázott tölem hogy hamarabb adta a leporosodott pénztárgépből a blokkot mint a colámat :banan:
Tutti azt hitték valami apeh elenőrzés van folyamatba...
Naplózva

atee
Extra Ball
*

« Válasz #204 Dátum: 2009. május 05. - 22:30:15 »

Sziasztok.

Köszi az infót....leteszteltem a gépet,de csak sajnos kettőt mertem játszani a gépen mert a közeg hamar felfigyelt rám ;Da gép közepes állapotú  tényleg,de ha valaki megtísztitaná a Pfildet akkor egész jó lenne a masina...Rég játszottam a World Cuppon de azért második játékra írtam bele egy Grandot 3.3milliárd...Meleg is lett a helyzet mert csak kopogott a gép mintha kötelező lenne.Rögtön felfigyelt rám egy-két jóarcú egyén,húztam is a csikot nehogy belémkössenek ;D ;D ;D
+story kértem egy colát,meg öt db százast(ez kam kb egy kéten játszok el 500ft csak muszáj,ilyen beetetés véget)föleg mikor tényleg 3-4h játszok egy gépen-na most a kocsmáros úgy beparázott tölem hogy hamarabb adta a leporosodott pénztárgépből a blokkot mint a colámat :banan:

;D  :mrgreen:  :jolvanjol:
Naplózva

Rocky (Gottlieb 1982)
DOR
Ball 1 locked
*

« Válasz #205 Dátum: 2009. május 06. - 11:48:35 »

[/quote]

Mea Culpa  ;D
Elfelejtettem beírni, hogy csak erős idegzetűeknek való a hely. Egyébként az egyik törzshelyem, de én benszülött rákospalotai vagyok, no beszólás  :)
Meg is nézem ma, hány helyről toltad le az ATI-t.
Naplózva

Ramp
Special
*

« Válasz #206 Dátum: 2009. május 06. - 15:18:54 »

ha rajottel hova, ertesits. a Lurdyban a Spidermant mar tobbszor is elvittem SuperHeroig, igaz vegigjatszani még nem sikerult.

Megpróbálom megtudni,szólok ha van infó.
Naplózva

Pinball is Dead
DOR
Ball 1 locked
*

« Válasz #207 Dátum: 2009. május 07. - 09:58:43 »

Írok valami nyugisabb helyet is.
XV. ker., Bocskai u. 77. Búzavirág presszó.
Indiana Jones, tegnap hozták, kimondottan jó állapotban. Napközben kihalt a hely, este pörgősebb a darts miatt.
+ kedvesség jár a pultban, ha megemlíti valaki a flipperklubbot, vagy engem (attila)  ;D
Naplózva

Tyutyu
Special
*

Dr. Zaccaria

WWW E-mail
« Válasz #208 Dátum: 2009. május 07. - 10:16:51 »

DOR tényleg rákospalotai lehetsz - mint én - hiszen a környékemen lévő gépekről adod az infót ...
Akkor földik vagyunk !  :jolvanjol:
Naplózva

"A Zaccaria név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez !"
DOR
Ball 1 locked
*

« Válasz #209 Dátum: 2009. május 07. - 11:41:05 »

Tyutyu, annyira RÁKOSpalotai vagyok, hogy a Rákos úton lakom.  :)
Remélem összefutunk akkor, az utóbbi szórakoztató ipari egységet szinte napi szinten látogatom. Holnap este tuti lent leszek.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 37 Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Hol találom ?  |  Topic: Flipperek Budapesten « előző következő »
Ugrás: