|
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #176 Dátum: 2008. december 11. - 11:15:35 » |
|
XI ker Mérnök utcában valami sport centrumos vendéglőben Fun House./az utca kb. 300-400 méter szóval meg lehet találni de ha arra járok megnézem a helységnevét mégegyszer/.A gép állapotban!
Köszi Lang a tutti infót,megyek du 2-3 h körül és letesztelem a gépet...Ha tudsz még valamit a XI.kerbe írd meg légyszives! Csáó gabesz
|
|
|
Naplózva
|
Solymosi Gábor alias S.G. Billiard and Pinball forever:-)))))
|
|
|
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #177 Dátum: 2008. december 11. - 20:14:33 » |
|
XI ker Mérnök utcában valami sport centrumos vendéglőben Fun House./az utca kb. 300-400 méter szóval meg lehet találni de ha arra járok megnézem a helységnevét mégegyszer/.A gép állapotban!
Leteszteltem a gépet du-án,háááát semmi pozitív vélemény sajnos... Corner vendéglőről lenne szó ez stimmel,de a gép nagyon ramaty álapotba van az tény...Iszonyatosan húz balra,és a Superdog eggyik érzékelője bevan ragadva ezért folyamatosan adja a pontot a gép, mit mondjak a szabadjátékot kábé 99%osan meglehet csimálni.A játékélmény nagyon gyenge,de emlékeim szerint ez a gép nyáron a Sláger teraszon elfogathatóbb álapotba volt.Ha ez az a gép,akkor ez a PTR-é,valaki aki ismeri szólhatna neki h szedje egy kicsit rendbe a gépét  ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Santa
Jackpot
Törzsfőnök
|
 |
« Válasz #178 Dátum: 2008. december 11. - 20:27:04 » |
|
T2 van valamerre? Baromira rákattantam a bulin... 
|
|
|
Naplózva
|
Első Magyar Törzsasztal
|
|
|
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #179 Dátum: 2008. december 11. - 20:50:07 » |
|
Úgyvan az engem is érdekelne?!Hol van T2??????????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #180 Dátum: 2008. december 12. - 00:39:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lang
Super jackpot
|
 |
« Válasz #181 Dátum: 2008. december 12. - 14:04:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #182 Dátum: 2008. december 13. - 21:53:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lang
Super jackpot
|
 |
« Válasz #183 Dátum: 2009. január 14. - 10:29:16 » |
|
A Ferenc krt-on /azt hiszem 44/van egy Stiptese bárral összekötött játékterem és bár ott vár türhető állapotban Shrek. 
|
|
|
Naplózva
|
 Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #184 Dátum: 2009. január 23. - 13:34:19 » |
|
tátra sörgödör: most 1 roadshow van tökéletes állapotban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SOKOL
Jackpot
|
 |
« Válasz #185 Dátum: 2009. január 23. - 23:08:01 » |
|
 jó hozzászólás!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mikenr1
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #186 Dátum: 2009. február 15. - 22:11:33 » |
|
Tán ismered a tulajt? 
|
|
|
Naplózva
|
Home Bar
|
|
|
SOKOL
Jackpot
|
 |
« Válasz #187 Dátum: 2009. február 16. - 08:01:10 » |
|
Nem, semmi közöm hozzá. Csak Laci építő-jellegű hozzászólását dícsértem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
onlydjz
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #188 Dátum: 2009. február 21. - 14:45:15 » |
|
Morrison's emeletén egy darab Jack Bot figyel... Kivülről nem tűnt leszakadt állapotúnak, kipróbálni nem mertem  (vad tinihordák örjöngtek körülötte)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #189 Dátum: 2009. február 26. - 00:08:54 » |
|
Akacban Addams jobbra el, http://ipdb.org/machine.cgi?id=888 bekoltoz. sokat nem tudtam nyomni vele, mert ket Franciatajszolassal beszelo diak kiberelte. Picit meredek, viszont ha pontosan jatszol, minden megkuldheto, szerintem okes a masina.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #190 Dátum: 2009. április 09. - 23:56:04 » |
|
tátra sörgödör: roadshow ki, attack from mars be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #191 Dátum: 2009. április 12. - 16:43:37 » |
|
Hali mindenkinek aki haslerkodik a Budapesti üzemeltetői gépeken  Szeretnék kérni egy helyzetjelentést azoktól akik a megszokot helyekre betérnek mostanába!Hol?milyen és milyen állapotok uralkodnak...Szivesen járok mostanába egy-két helyre flipperezni,föleg hogy mostanság nemnagyon van bil.verseny... Sokol.......Teis irhatnál egy pár gépet,vagy rejtegeted öket a silverball hunterek-től?!  Gondoltam a napokba az üllői uton a Draculára,láttam átköltöztetted valahova?Azért az Indyt is leteszteltem,ritam is a high sc.táblára. Egy észrevétel és javaslat,ha tudsz csinálj valamit a bal karral mert a jobb oldali rampára félig sem lehet fellőni.De lehet h a karral semmi gáz csak nagyon meredek a gép,amugy tök jó teljesen játszható minden rajta... Üdv Gabesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #192 Dátum: 2009. április 12. - 16:44:44 » |
|
Pl.:a roadshow hova vitték???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #193 Dátum: 2009. április 12. - 17:24:18 » |
|
Pl.:a roadshow hova vitték???
egyenlőre javítani szerintem, szegénykém nagyon lebetegedett amióta utoljára játszottam vele, kész csoda volt már , hogy nem mondta azt hogy sztrájk 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senor
Egyesületi Tag
Special
Senorland
|
 |
« Válasz #194 Dátum: 2009. április 12. - 17:34:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SOKOL
Jackpot
|
 |
« Válasz #195 Dátum: 2009. április 12. - 20:35:36 » |
|
Hali mindenkinek aki haslerkodik a Budapesti üzemeltetői gépeken  Szeretnék kérni egy helyzetjelentést azoktól akik a megszokot helyekre betérnek mostanába!Hol?milyen és milyen állapotok uralkodnak...Szivesen járok mostanába egy-két helyre flipperezni,föleg hogy mostanság nemnagyon van bil.verseny...
Sokol.......Teis irhatnál egy pár gépet,vagy rejtegeted öket a silverball hunterek-től?! 
Gondoltam a napokba az üllői uton a Draculára,láttam átköltöztetted valahova?Azért az Indyt is leteszteltem,ritam is a high sc.táblára. Egy észrevétel és javaslat,ha tudsz csinálj valamit a bal karral mert a jobb oldali rampára félig sem lehet fellőni.De lehet h a karral semmi gáz csak nagyon meredek a gép,amugy tök jó teljesen játszható minden rajta...
Üdv Gabesz
Biztos észrevetted, felújították a helyet, a fal mellé dobogót építettek be 1,2 m szélesen. A gép 1,4 m hosszú, "megemelték" a gép hátsó lábait, csak pár napja szóltak... Köszi az infót!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DOR
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #196 Dátum: 2009. május 01. - 10:03:49 » |
|
Sziasztok. XV. ker. Rákos út 55, Dominó presszó: World Cup Állapota közepes, szabad nem túl nagy kihívás, letiltani annál inkább  100 HuF/ 5 golyó, 990M a replay.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki meghal, de nem mindenki él..."
|
|
|
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #197 Dátum: 2009. május 03. - 21:44:44 » |
|
Hi Gondoltam tegnap este bezézek a Lurdyba guritani eggyet,a spiderman-en.Sajnos egy ilyen papírocska fogadott a leengedett rács elött  Bürü bemondta az unalmast....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #198 Dátum: 2009. május 03. - 22:31:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #199 Dátum: 2009. május 03. - 22:34:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsifi
Egyesületi Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #200 Dátum: 2009. május 04. - 06:49:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
üdv motoros / Zsifi
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #201 Dátum: 2009. május 05. - 13:09:08 » |
|
Francba,az egyik legjobb játékterem volt a Lurdy.Remélem csak átköltözik valahova.
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #202 Dátum: 2009. május 05. - 16:30:53 » |
|
Francba,az egyik legjobb játékterem volt a Lurdy.Remélem csak átköltözik valahova.
ha rajottel hova, ertesits. a Lurdyban a Spidermant mar tobbszor is elvittem SuperHeroig, igaz vegigjatszani még nem sikerult.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #203 Dátum: 2009. május 05. - 21:34:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
DOR
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #205 Dátum: 2009. május 06. - 11:48:35 » |
|
Köszi az infót....leteszteltem a gépet,de csak sajnos kettőt mertem játszani a gépen mert a közeg hamar felfigyelt rám ;Da gép közepes állapotú tényleg,de ha valaki megtísztitaná a Pfildet akkor egész jó lenne a masina...Rég játszottam a World Cuppon de azért második játékra írtam bele egy Grandot 3.3milliárd...Meleg is lett a helyzet mert csak kopogott a gép mintha kötelező lenne.Rögtön felfigyelt rám egy-két jóarcú egyén,húztam is a csikot nehogy belémkössenek  +story kértem egy colát,meg öt db százast(ez kam kb egy kéten játszok el 500ft csak muszáj,ilyen beetetés véget)föleg mikor tényleg 3-4h játszok egy gépen-na most a kocsmáros úgy beparázott tölem hogy hamarabb adta a leporosodott pénztárgépből a blokkot mint a colámat  Tutti azt hitték valami apeh elenőrzés van folyamatba... [/quote] Mea Culpa  Elfelejtettem beírni, hogy csak erős idegzetűeknek való a hely. Egyébként az egyik törzshelyem, de én benszülött rákospalotai vagyok, no beszólás  Meg is nézem ma, hány helyről toltad le az ATI-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #206 Dátum: 2009. május 06. - 15:18:54 » |
|
ha rajottel hova, ertesits. a Lurdyban a Spidermant mar tobbszor is elvittem SuperHeroig, igaz vegigjatszani még nem sikerult.
Megpróbálom megtudni,szólok ha van infó.
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
DOR
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #207 Dátum: 2009. május 07. - 09:58:43 » |
|
Írok valami nyugisabb helyet is. XV. ker., Bocskai u. 77. Búzavirág presszó. Indiana Jones, tegnap hozták, kimondottan jó állapotban. Napközben kihalt a hely, este pörgősebb a darts miatt. + kedvesség jár a pultban, ha megemlíti valaki a flipperklubbot, vagy engem (attila) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tyutyu
Special
Dr. Zaccaria
|
 |
« Válasz #208 Dátum: 2009. május 07. - 10:16:51 » |
|
DOR tényleg rákospalotai lehetsz - mint én - hiszen a környékemen lévő gépekről adod az infót ... Akkor földik vagyunk ! 
|
|
|
Naplózva
|
  "A Zaccaria név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez !"
|
|
|
DOR
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #209 Dátum: 2009. május 07. - 11:41:05 » |
|
Tyutyu, annyira RÁKOSpalotai vagyok, hogy a Rákos úton lakom.  Remélem összefutunk akkor, az utóbbi szórakoztató ipari egységet szinte napi szinten látogatom. Holnap este tuti lent leszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|