emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #280 Dátum: 2009. június 29. - 23:57:09 » |
|
Óbudán, A Flórián térnél lakom. Hol találok a legközelebb flippert? Köszi:) Extraball legyen veletek!
merre laksz pontosan?  én is itt lakom a flóri közelében 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #281 Dátum: 2009. június 30. - 00:00:34 » |
|
ahogy mondtam egyszer latnod kellene mit alkotnak a jobb jatekosok ( S.G, SZK, LANGHORN, FSS vagy CIA ) egy ilyen jo allapotu gepen. ( Milliard fole saccolnam ).
cia-t ki is lőheted egy tökéletes gépen való játékból  hogy is mondjam lételeme a szarrá lökdösés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #282 Dátum: 2009. június 30. - 07:52:17 » |
|
ahogy mondtam egyszer latnod kellene mit alkotnak a jobb jatekosok ( S.G, SZK, LANGHORN, FSS vagy CIA ) egy ilyen jo allapotu gepen. ( Milliard fole saccolnam ).
cia-t ki is lőheted egy tökéletes gépen való játékból hogy is mondjam lételeme a szarrá lökdösés
valoban szereti lokdosni, de ha csak ugy tudna jatszani,akkor mar nem elne, mert amikor nalam volt, akkor raborult volna az akkoriban még igen rozoga labakon allo PinBot. a HPO-n sem emlekszem, hogy barmelyik gep figyelmeztette vagy tiltotta volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ramp
Special
|
 |
« Válasz #283 Dátum: 2009. június 30. - 12:42:40 » |
|
Ja Hókusz így volt,de úgy emlékszem te legyőzted akkor az SS-en. Ha találkoztok vele vagy egyéb játékossal szóljatok az októberi versenyről .Kösz.
|
|
|
Naplózva
|
Pinball is Dead
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #284 Dátum: 2009. június 30. - 13:08:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Valentine
|
 |
« Válasz #285 Dátum: 2009. június 30. - 22:27:14 » |
|
dunaplaza? autóval 5 perc kb...
Hát oda szoktam járni.. csak reménykedek, hogy van közelebb is:) Szóval aki tud flippert Óbudán, az szóljon!
|
|
|
Naplózva
|
YYY
|
|
|
stormseeker
Insert Coin
|
 |
« Válasz #286 Dátum: 2009. július 02. - 09:46:03 » |
|
jóreggelt,ha valaki nem írta volna még;a mester utcai 4-6 megállónál van egy jackpot söröző,ott van egy fishtales,közepes állapotban szerintem.a karok jók,de asszem nem minden lámpa ég...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Valentine
|
 |
« Válasz #287 Dátum: 2009. július 02. - 16:19:40 » |
|
Óbudán, A Flórián térnél lakom. Hol találok a legközelebb flippert? Köszi:) Extraball legyen veletek!
merre laksz pontosan? én is itt lakom a flóri közelében 
Akkor ha majd itt lesz végre a Swords of Fury-m, gyere át játszani;)
|
|
|
Naplózva
|
YYY
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #288 Dátum: 2009. július 02. - 20:41:03 » |
|
Akkor ha majd itt lesz végre a Swords of Fury-m, gyere át játszani;)
legyen kész és megdumáljuk 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #289 Dátum: 2009. július 02. - 22:51:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Solymosi Gábor alias S.G. Billiard and Pinball forever:-)))))
|
|
|
Valentine
|
 |
« Válasz #290 Dátum: 2009. július 04. - 15:56:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
YYY
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #292 Dátum: 2009. július 09. - 20:30:48 » |
|
a Csepel Placabol elvittek az Indy, Pirates, BatMan sort, maradt a GP es a CSI. a Fish mar regebben elkoltozott... banatomban jatszottam egyet ezzel a hulladek CSI -vel, bovebben a rekordok topicban 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #293 Dátum: 2009. július 13. - 22:28:16 » |
|
A Morrisonsba a Jack Bot lelett cserélve egy Nba flipperre...  Azt nemtudom h milyen állapotba volt az előző gép,de ez elég lehangoló a bal kar lejebb van kb 1cm-rel...és ami nagyon gáz hogy az outl. és az inline tűskén eggyik oldalt sincs gumigyűrű ezért mindig kimegy a golyó ha arratéved...  Ui.:Hát ez nem az a gép amin jómúltkorába a Headnél játszottam...  S.G.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peppy
Insert Coin
|
 |
« Válasz #294 Dátum: 2009. július 23. - 15:54:02 » |
|
Sziasztok 2 gépet tudnék ajánlani. Az első a Corvin sörözőben Üllői-Kisfaludy sarkán egy Twilight Zone, a másik a Nagyvárad téren Red&Black sörözőben egy Junk Yard. Sajnos más infó nincsen, még kipróbálni nem volt időm őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #295 Dátum: 2009. július 23. - 17:34:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tyutyu
Special
Dr. Zaccaria
|
 |
« Válasz #296 Dátum: 2009. július 30. - 15:48:39 » |
|
"XV. ker. Rákos út 55, Dominó presszó: World Cup Állapota közepes, szabad nem túl nagy kihívás, letiltani annál inkább  100 HuF/ 5 golyó, 990M a replay." Csak volt. Tegnap láttam, hogy kivitték és feltették egy teherautóra. Nem tudom, hoztak-e helyette valamit ... nem látogatom a helyet. Ha valaki benéz, majd elmondja ...
|
|
|
Naplózva
|
  "A Zaccaria név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez !"
|
|
|
vpety
Jackpot
Pinball fanatic
|
 |
« Válasz #297 Dátum: 2009. július 31. - 08:52:54 » |
|
...Csak volt. Tegnap láttam, hogy kivitték és feltették egy teherautóra...
Remélem a rendszámot felírtad!
|
|
|
Naplózva
|
"It will never work!"
|
|
|
DOR
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #298 Dátum: 2009. július 31. - 10:36:42 » |
|
Na szép, tegnap pont a Búzavirágban lökdöstem az Indy-t, erre lenyúlják a Cup-ot. Már egy hete két gép volt, jelesül a Karib tenger kalóza van még a Dominóban. 2 százas, 3 játék, 4 ball, 76M a szabad, jelenleg minden helyen én vagyok  Egyébként elég nagy beleszólásom van, mikor legyen új gép, és mennyi. Amint meglátok egy S.G. grandot, azonnal elvitetem  Feltétlenül lenézek ma, ha valaki arra tévedne, és feszélyezné az ismeretlen hely, a pult jobb oldali falán lévő Anima Tattoo-s plakát alján ott a mobilszámom, pár percre lakom. (Attila)
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki meghal, de nem mindenki él..."
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #299 Dátum: 2009. július 31. - 10:46:46 » |
|
Na szép, tegnap pont a Búzavirágban lökdöstem az Indy-t, erre lenyúlják a Cup-ot. Már egy hete két gép volt, jelesül a Karib tenger kalóza van még a Dominóban. 2 százas, 3 játék, 4 ball, 76M a szabad, jelenleg minden helyen én vagyok  Egyébként elég nagy beleszólásom van, mikor legyen új gép, és mennyi. Amint meglátok egy S.G. grandot, azonnal elvitetem  Feltétlenül lenézek ma, ha valaki arra tévedne, és feszélyezné az ismeretlen hely, a pult jobb oldali falán lévő Anima Tattoo-s plakát alján ott a mobilszámom, pár percre lakom. (Attila)
nocsak. holisvan pontosan ez a hely ? jovoheten megneznem, miota a miplacankbol elvittek a piratest, elvonasi tuneteim vannak  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DOR
Ball 1 locked
|
 |
« Válasz #300 Dátum: 2009. július 31. - 10:59:44 » |
|
XV. ker. Rákos út 55.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki meghal, de nem mindenki él..."
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #301 Dátum: 2009. augusztus 11. - 22:13:59 » |
|
nem mentem ki, de a helyszinen tartozkodo kemeim szerint a szigeten a nagyszinpad mogotti szepare VIP reszlegeben gyonyoru allapotu White Water es Revenge From Mars. Allitolag free play es sorallas a gepeknel. Ha valaki odakerul, checkelje 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #302 Dátum: 2009. szeptember 11. - 11:02:18 » |
|
Tegnapi kocsmatúrám során fülest kaptam :
XXIII. ker. Növény u. - Balin u. - Angolna u. sarok Csutak Bisztró
nagyjából ismerem a környéket, egy cimborám lakik arrafelé, olyan kis horgászparadicsom féle, gyakorlatilag minden utca valami halról van elnevezve...
biztos kitaláltátok már, hogy egy FISH TALES van a helységben....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #303 Dátum: 2009. szeptember 11. - 11:09:40 » |
|
champions pub kikerült a tátra sörgödörbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #304 Dátum: 2009. szeptember 11. - 11:17:47 » |
|
Szép ez a gép csak egy baja van,nemlehet meglőni a jobb karral a bal rampát olyan gyenge...Aranyeret lehet kapni az erőlködéstől  Orvosolva van már ez a probléma,mert legutoljára mikor játszottam vele,élvezhetetlen volt számomra?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #305 Dátum: 2009. szeptember 11. - 14:55:16 » |
|
Szép ez a gép csak egy baja van,nemlehet meglőni a jobb karral a bal rampát olyan gyenge...Aranyeret lehet kapni az erőlködéstől  Orvosolva van már ez a probléma,mert legutoljára mikor játszottam vele,élvezhetetlen volt számomra?!
pedig meglehet lőni vele nekem sikerült többször is. egy a lényeg hogy lendületből legyen meglőve. sztem a gép meredeksége a ludas, pedig gyári érték alapján van beszintezve. nekem egy a problémám vele, hogy viszonylag sokat pattog a golyó a playfielden.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SZK
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #306 Dátum: 2009. szeptember 11. - 20:00:25 » |
|
Azért nem lehet meglőni a jobb karral a rampat,mert nem jó a kar állása!
@emfkfan Egy kar akkor jó,ha a playfielden MINDENT meg tudsz lőni állított helyzetből!!Nem csak lendületből!!
Üdv. SZK
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #307 Dátum: 2009. szeptember 11. - 23:23:30 » |
|
Azért nem lehet meglőni a jobb karral a rampat,mert nem jó a kar állása!
@emfkfan Egy kar akkor jó,ha a playfielden MINDENT meg tudsz lőni állított helyzetből!!Nem csak lendületből!!
Üdv. SZK
 igy van Szk megmondta a frankot,állított helyzetből ezen a gépen nemsok mindent lehet megjátszani.......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #308 Dátum: 2009. szeptember 12. - 21:16:12 » |
|
az egy dolog, de asszem a kar erősségén vitáztunk, és nem az állásán.  az tény és való hogy rosszul beállított karral nem lehet meglőni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SZK
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #309 Dátum: 2009. szeptember 12. - 22:00:48 » |
|
emfkfan!
Szerintem nem volt itt semmilyen vita! Én annyit jegyeztem meg,hogy EZEN a Champions Pubon azért nem megy a rámpára a golyó,mert nem áll jól.Nem azért,mert annyira gyenge!!! Csak hogy értsd emfkfan,íme egy példa:az Idiana Jones gépen soha nem fogsz tudni lőni nagy rámpát(adventure rámpa) egy rosszul beállított bal karral.Azért,mert a rámpa felépítése olyan,amihez megfelelő beállítású kar szükséges.Hiába erős,ha a dőlésszöge nem jó!
Visszatérve a szóban forgó Champion Pubra,lehet hogy gyenge is a kar,de a dőlésszöge a fő probléma!!
Üdv. SZK
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz16
Ball 2 locked
Kis Hentes
|
 |
« Válasz #310 Dátum: 2009. szeptember 12. - 22:39:10 » |
|
Így van 
|
|
|
Naplózva
|
White Water-1992 Fish Tales-1992
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #311 Dátum: 2009. szeptember 13. - 00:18:49 » |
|
emfkfan!
Szerintem nem volt itt semmilyen vita! Én annyit jegyeztem meg,hogy EZEN a Champions Pubon azért nem megy a rámpára a golyó,mert nem áll jól.Nem azért,mert annyira gyenge!!! Csak hogy értsd emfkfan,íme egy példa:az Idiana Jones gépen soha nem fogsz tudni lőni nagy rámpát(adventure rámpa) egy rosszul beállított bal karral.Azért,mert a rámpa felépítése olyan,amihez megfelelő beállítású kar szükséges.Hiába erős,ha a dőlésszöge nem jó!
Visszatérve a szóban forgó Champion Pubra,lehet hogy gyenge is a kar,de a dőlésszöge a fő probléma!!
Üdv. SZK
nem te írtad, sg írta hogy gyenge 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot