Igy van a karerő legyen veletek.Elnézést az Onért de:http://sorjaror.blog.hu/search?searchterm=flipper&searchmode=OR&submit=Keres%C3%A9segyébként meg http://szerelempark.hu/index.phpHa valaki csekkolná ezeket beírhatná a fórumba a konkrétumokat.Majd ránézek én is.Ja az utóbbi-kissé üzemmeleg- oldal keresőjébe írjátok be hogy flipper.
Melyiknek?A két oldal 16 flipperes helyet sorol fel.Az Atlantis galériájába találtam hármat: Scared Stiff,WoF,Attack from the Mars.
A Tájfun Biliártermébe van egy T.Zone,elfogatható állapotba csak sajnos az első 2h játékra megadta magát a felső (kis)kar...Jackpot-ot csak ratyiból lehet meglőni Esetleg ha tudja valaki hogy kié a gép,melyik üzemeltetőjé szoljon neki hogy orvosolja a helyzetet!
a Lurdyban ismét van flipper.5 vadiúj,héten csomagolt Stern.2(asszem CSI,Batman) a miami pókerteremben,3(WOF,Indiana,és talán Family Guy) a miami biliárdteremben.a termek tulaja rendelte őket,remélhetőleg odafigyel majd az esetleges hibákra.később pénzdíjas versenyt is akar majd rendezni rajtuk!!!
Quote from: debela on 2009. szeptember 25. - 17:17:33a Lurdyban ismét van flipper.5 vadiúj,héten csomagolt Stern.2(asszem CSI,Batman) a miami pókerteremben,3(WOF,Indiana,és talán Family Guy) a miami biliárdteremben.a termek tulaja rendelte őket,remélhetőleg odafigyel majd az esetleges hibákra.később pénzdíjas versenyt is akar majd rendezni rajtuk!!! ez jó hír végre valaki lát fantáziát esetleg egy pézdíjjas versenybe is....
Sziasztok!Ha ismeri valaki a Westend-ben lévő flipper üzemeltetőt jelezze már neki, hogy a BDK mióta ott áll azóta a golyó a jobb rámpáról ahogy jön vissza mindig kiesik az outlanbe piszkos idegesítő!!!Köszi
Mellesleg én ismerem az üzemeltetőt de nem szólok neki a jelenségről mert nem akarom felzaklatni.
ha szolas helyett beveritek a fejuveget, az lehet hatasosabb....
westendben van egy nba a wof helyett. hát erősen 2-es a gép 10-es skálán.
Ez egy "Low Budget" Stern Talan a legüresebb DMD Pin amit idaig lattam / jatszottam.
Nincs változás ebben a felhozatalban?
Az lenne még1x a tiszteletteljes kérésem, hogy változott esetleg valamit ez a felállás a Lurdyban? Esélyes a kultúrintézmény személyes meglátogatása 2(asszem CSI,Batman) a miami pókerteremben,3(WOF,Indiana,és talán Family Guy) a miami biliárdteremben.
Quote from: onlydjz on 2009. október 23. - 19:59:17Az lenne még1x a tiszteletteljes kérésem, hogy változott esetleg valamit ez a felállás a Lurdyban? Esélyes a kultúrintézmény személyes meglátogatása 2(asszem CSI,Batman) a miami pókerteremben,3(WOF,Indiana,és talán Family Guy) a miami biliárdteremben.minden így van,sőt...http://www.miamipoker.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=82:flipper-verseny-&catid=3:friss-hirek
Vagy Rampnak vagy MOS-nak vagy CIA-nak vagy akár nekem is lehetne 82-es tv-m .De persze Ők is esélyesek.....
Tegnap voltam az említett helyen.Toltam 11-től este fél 11 ig de csak egy első hely sikerült 1.3 milliárddal.Jelenleg egy LAC nevű figura a Grand 2 milliárddal.Először azt hittem EMFKFAN barátunk táltosodott meg ,deeste odajött játszani a fazon.300 milliót se ütögetett össze,nem játszott gyengén de szintekizártnak tartom hogy tisztán rakta bele,hozzáteszem a gép nem tilt,és a csóka eléggé össze van spanolva a pultosokkal.A másik ami gyanús hogy minden átmenet nélkül tette bele a grandot,a GC-je 2 mrd volt,az első helyen S.G. 600 millával.A fazon azt mondta 6 órás játék volt Szóval megpróbáltam én is játszani,de mire ráéreztem begyengült a kar azok a f@sz szerelők meg ott várták hogy mikor megy le a golyó.Én feladtam,mert melóznom kell megint,CIA csehszlovákiában nyomja,MOS még nálam is szarabb formában van ezértSZK,Lang,S.G. adott a feladat.Vagy valaki más .Nyitáskor még elég jó a kar lehet rajata alkotni,viszont félő ha beletesztek egy grandot másnapra újra belepötyögik a sajátjukat.
Quote from: Ramp on 2009. október 24. - 10:22:04Tegnap voltam az említett helyen.Toltam 11-től este fél 11 ig de csak egy első hely sikerült 1.3 milliárddal.Jelenleg egy LAC nevű figura a Grand 2 milliárddal.Először azt hittem EMFKFAN barátunk táltosodott meg ,deeste odajött játszani a fazon.300 milliót se ütögetett össze,nem játszott gyengén de szintekizártnak tartom hogy tisztán rakta bele,hozzáteszem a gép nem tilt,és a csóka eléggé össze van spanolva a pultosokkal.A másik ami gyanús hogy minden átmenet nélkül tette bele a grandot,a GC-je 2 mrd volt,az első helyen S.G. 600 millával.A fazon azt mondta 6 órás játék volt Szóval megpróbáltam én is játszani,de mire ráéreztem begyengült a kar azok a f@sz szerelők meg ott várták hogy mikor megy le a golyó.Én feladtam,mert melóznom kell megint,CIA csehszlovákiában nyomja,MOS még nálam is szarabb formában van ezértSZK,Lang,S.G. adott a feladat.Vagy valaki más .Nyitáskor még elég jó a kar lehet rajata alkotni,viszont félő ha beletesztek egy grandot másnapra újra belepötyögik a sajátjukat.vazz. ez elvileg egy zsir uj gep, oszt mar rakoncatlankodik a kar ?6 orat meg MOS sem nagyon vallal, ha jolemlexem 5 ora volt a leghosszabb, amit itt a forumon eddig bevallott.megsemegyekbe, nemeri meg a busz + villamosjegyet.