Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. június 26. - 22:50:38

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Hol találom ?  |  Topic: Flipperek Budapesten « előző következő »
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 37 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Flipperek Budapesten  (Megtekintve 713488 alkalommal)
Recon
Guest

« Válasz #455 Dátum: 2010. január 30. - 12:58:41 »

Azt valahol irtak hogy nincs mar ott...
Naplózva
bibor
Insert Coin
*

« Válasz #456 Dátum: 2010. február 03. - 16:44:09 »

SZENTENDRÉN AZ ÍNYENC SÖRÖZŐBEN A JÓKAI U 1 SZÁM ALATT VADONATÚJ STERN BATMAN!!! :taps:
Naplózva
Stycka
Ball 3 locked
*

« Válasz #457 Dátum: 2010. február 05. - 00:49:13 »

Baddeni: Komijádiban az asztalokon rajta van a f@szi telefonszáma és hívd fel, hogy hová vitte vagy hogy egyáltalán megvan-e még neki ?!(gépei nagy részét árulja) Jobbat nem tudok, de neki van egy Stargateje (aka. fáraós flipper :nevet:)
Naplózva
baddeni
Ball 3 locked
*

« Válasz #458 Dátum: 2010. február 05. - 16:46:35 »

Köszi a segítséget  :respect2: elnézek jövőhéten valamikor
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #459 Dátum: 2010. február 08. - 20:50:56 »

http://kocsma.blog.hu/2009/11/02/hoppa_budapest

a foto ( http://m.blog.hu/ko/kocsma/image/bp_kocsmak/hoppa/hoppa008.jpg ) szerint ez bizony egy f14 TomCat ; ha valaki arrajar checkelje mar le, hogy telleg ?
Naplózva
onlydjz
Extra Ball is lit
*

« Válasz #460 Dátum: 2010. február 08. - 21:08:52 »

Kétlem, hogy legálisan üzemelhet ilyen gép.
Naplózva
Tophat
Ball 3 locked
*

« Válasz #461 Dátum: 2010. február 08. - 22:01:43 »

a foto ( http://m.blog.hu/ko/kocsma/image/bp_kocsmak/hoppa/hoppa008.jpg ) szerint ez bizony egy f14 TomCat ; ha valaki arrajar checkelje mar le, hogy telleg ?

Az EXIF szerint a kép 2009.10.28-án készült, ettől függetlenül lehet, hogy rosszul volt beállítva a dátum a fotómasinán.

OFF: Amúgy miért nem lehet ilyen régi gépet üzemeltetni?
Naplózva
Hentes
Egyesületi Tag
Jackpot
*

WWW E-mail
« Válasz #462 Dátum: 2010. február 09. - 08:07:17 »

Moderátorok:
Van valahol már topik ami a régi gépek üzemeltetésével foglalkozik?
Mert szeretném kivesézni, hogy hogy lehetne régi gépeket is kevésbé illegálisan üzemeltetni klub, egyesület, sportkör stb. alapján.

Más:
Miért ilyen gyöszös lassú a billentyűzetem amikor hozzászólást írok a flipperklubba?

Köszi:
Hentes
Naplózva

Nyolcvanas évek gépeit gyűjtöm. Már csak Cyclone flippert keresek!
Jahno
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

« Válasz #463 Dátum: 2010. február 12. - 02:33:48 »

Ha igény van rá és ti is szeretnétek akkor belevágnék egy weboldal elkészítéséhez, ami a Budapesti Flippereket szedné össze Úgy, hogy a gépekről és állapotukról minden megjelenne. Lehetne ott is "fórumozni" akár és természetesen lenne 2-3 fénykép a gépekről és a helyről!
Ezt a térképet is bővíteném, formálnám:

Ezt már én is gondoltam, tán valahol van még bétaverzióm, csak updatelni, megfejteni kicsit nehéz. Mindenképpen dátumozni kell, hogy mikor láttak ott utoljára gépet, meg milyen állapotban, mennyi pénz/golyókat.

Mert az ilyen vidéki városos litákkal mindent tudtam kezdeni, csak kiigazodni nem, így meg nem lenne nehéz oda sem kiterjeszteni.
Naplózva
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #464 Dátum: 2010. február 14. - 17:41:07 »

A Káplár-ban egy Creature From The Black Lagoon van, vicces volt, egyik lámpa sem működött rendesn, a legtöbb égett folyamatosan:) 4 golyót ad.
Naplózva

YYY
Stycka
Ball 3 locked
*

« Válasz #465 Dátum: 2010. február 14. - 18:38:43 »

fuuu. Pedig az a Creature az nagyon döfi csak relatíve drága a hely, legalábbis kinek mi. Nekem a 400-450 egy sörért az már drága (pláne ha soproni).
Naplózva
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #466 Dátum: 2010. február 14. - 19:27:42 »

Ja hát elég drága.. cikizte is mindenki..
Naplózva

YYY
onlydjz
Extra Ball is lit
*

« Válasz #467 Dátum: 2010. február 17. - 18:35:57 »

Westendben beljebb vitték a gépeket (nemtudom mikor, rég nem voltam), több a hely, a felhozatal szokásos :

Batman, NBA, CSI, 24, Spiderman, Sopranos, Shrek, meg talán Family Guy, ebben nem vagyok biztos.
Naplózva
evertonian1972
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
*

« Válasz #468 Dátum: 2010. február 18. - 10:58:56 »

és még mindig méltatlanul koszosak a gépek vagy esetleg takaritva is lettek???
Naplózva

Locomotion
onlydjz
Extra Ball is lit
*

« Válasz #469 Dátum: 2010. február 18. - 10:59:48 »

Biztos hogy lettek közben takarítva.
Naplózva
Stycka
Ball 3 locked
*

« Válasz #470 Dátum: 2010. március 02. - 21:10:28 »

Westendben: Batman, CSI, 24, Sopranos, Shrek, NBA, Pókember. A karok olyan tiszták, hogy világítanak. Viszont a CSI-nak a bal karja gyengélkedik, a Sopranosnak mind a 2 karja (fogjuk rá, hogy játszhatóak). NBA pf kopottas.
Naplózva
Stycka
Ball 3 locked
*

« Válasz #471 Dátum: 2010. március 05. - 07:50:15 »

NagyLajos Királyné Szugló utca sarkán van egy 3 testőr nevezetű hely ahol egy Pirates STERN van. Ideje nagy részét kikapcsolt állapotban tölti, de be lehet kapcsolni aztán mehet a játék. Kicsit jobbra lejt, sajnos egyedül voltam így nem tudtam beállítani.
szép napot!
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 05. - 08:26:03 írta izs-49 » Naplózva
SOKOL
Jackpot
*

« Válasz #472 Dátum: 2010. március 06. - 07:04:01 »

Stycka!
Ha többen vagytok, akkor be is szintezitek az üzemeltetői gépeket?
Naplózva

Lang
Super jackpot
*

« Válasz #473 Dátum: 2010. március 06. - 09:00:12 »

Anno mi beszinteztük...De elég hozzá egy ember is.Ha véletlen játszok üzemeltetői gépen és nagyon lejt jobbra vagy balra akkor ha nincs berohadva a csavar próbálok rajta segíteni ha be van akkor kap söralátétet...  :futyul

Lang
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
hokuszpk
Guest

« Válasz #474 Dátum: 2010. március 06. - 09:23:31 »

nem kell ehhez tobben lenni. neha szoktam tekerni a labcsavaron, ha nincs berohadva. ha maskepp nemmegy,+1 a soralatetes modszerhez.
idegesito, amikor a kiloves utan egyet nem tudsz hozzaerni a golyohoz, mert kihuzza a gep oldalra.
tegnap az Akacban az Indyn nem volt ezekre a praktikakra szukseg :D)
Naplózva
Stycka
Ball 3 locked
*

« Válasz #475 Dátum: 2010. március 07. - 19:48:15 »

Stycka!
Ha többen vagytok, akkor be is szintezitek az üzemeltetői gépeket?
Nem csináltam még ilyesmit. A söralátét sem jó szerintem,mert akik járatják az asztalt azok alatt úgyis összepréselődik. Én is voltam az Akácba a héten, jó az a hely (10-ig, utána késdobáló). Az F14-nél nem járt senki?
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #476 Dátum: 2010. március 07. - 19:51:40 »

Nem csináltam még ilyesmit. A söralátét sem jó szerintem,mert akik járatják az asztalt azok alatt úgyis összepréselődik. Én is voltam az Akácba a héten, jó az a hely (10-ig, utána késdobáló). Az F14-nél nem járt senki?

soralatet teljesen jo, nem feltetlen mas szajize szerint szeretnem allitani a gepet -- ,megelegszem vele, ha nalam vizszintben van --, es ha kicsit durvabban jatszanek, akkoris a pultnal altalaban korlatlan mennyisegben hozzaferheto.
Naplózva
Stycka
Ball 3 locked
*

« Válasz #477 Dátum: 2010. március 07. - 20:30:03 »

Igazad van Hókusz! Azonban amikor az üzemeltető lerakja a gépet, akkor neki kell beállítania, mert sajnos a párketta megtudja viccelni a masinériát :-X És akkor megmaradnak a söralátétek is  :P Természetesen amikor egy régebbiről van szó amin valószínűleg rozsdás a téma, ott más a helyzet, nahde egy Piratesnél...
Naplózva
Stycka
Ball 3 locked
*

« Válasz #478 Dátum: 2010. március 22. - 18:23:46 »

Westendből eltűnt a 24, a Tátra sörözőben pedig egy szép Monster Bash díszeleg! Klasszisokkal jobb, mint ami a Crowlba van. :jolvanjol: 
Naplózva
Stycka
Ball 3 locked
*

« Válasz #479 Dátum: 2010. április 05. - 09:45:15 »

Találtam egy Indyt a Flórián térnél a Szőlő utcában. Nem játszottam rajta, mivel már zárva volt a hely.
Naplózva
bc
Ball 1 locked
*

« Válasz #480 Dátum: 2010. április 09. - 11:53:00 »

1.
Tuti állapotú Attack from Mars: Borbarát, Nyugati aluljáró (szt istván - váci út felüljárós sarokban). A helyszín és a bejárat nem feltétlen csalogató  de ez közel sem késdobáló, vegyes a társaság értelemszerűen, nyilván itt durván ügyelnek a fegyelemre (2-3 év alatt tőlem talán egy cigit ha kértek), csapos srác jó arc, műkedvelő, rendet tart.
16 mrd-dal nemrég még grand champion voltam.

2.
Szintén kiváló jó állapotú Black lagoon a Dózsa metrómegálló Vízművek felé vezető kijárata előtt (wc mellett). Ez szűkebb hely, idős, ártalmatlan akásokkal. Az egyik csapos srác szintén pinball rajongó, ez is kellemes meglepi...

Mindkét hely olcsó (ugyanaz a cég egyébként) max 250 a sör, 100 körül van egy rizling fröccs, de 22:00 után nem hiszem, hogy nyitva vannak...
Naplózva
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #481 Dátum: 2010. április 10. - 20:29:27 »

Aki szeret úszni, annak : Medieval Madness  a BVSC-ben! Az egyik troll hiányzik, a luk be van "tömve" :D
3 golyó
Naplózva

YYY
Stycka
Ball 3 locked
*

« Válasz #482 Dátum: 2010. április 10. - 23:23:44 »

Voltam a Szőlő utcai Indynél. Gyönyörű állapotban van, viszont azh elektronikája nincs a toppon. Beállt a golyó a felső gombára és a számlálót pörgette. 5 percig tettem vettem, nagyon örültek nekem a kocsma lakók, hogy a gépből csak a fegyver csattogás halladszódót. Grátiszként, otthagytunk 4 freegamet! A hely maga nem rossz, viszont szerintem átlagnál drágább (ahoz képest, hogy a panel aljában van). 290 egy üveges Ászok. 350 a csapolt dréher.
Naplózva
AlterEgo
Ball 3 locked
*

WWW E-mail
« Válasz #483 Dátum: 2010. április 19. - 14:49:51 »

Tudmásom szerint 3rom gép van....Elvis,Monsters B.Meddivels M.elég ramaty állapotba volt mikor legutobb játszottam rajtuk.......

Még ezek vannak ott, csak a monster van játszható állapotban.
Naplózva

fusion malfunction
Stycka
Ball 3 locked
*

« Válasz #484 Dátum: 2010. április 25. - 10:55:50 »

Ördöngösbe lekerült egy Indy. X1-ben StarTrek Üzemel.
Naplózva
sigma7
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
*

« Válasz #485 Dátum: 2010. április 25. - 20:46:55 »

Ma eltöltöttem egy kis időt a westend-ben. A helyzet siralmas.
A hat gépből ki volt kapcsolva a family guy, az NBA és a batman. Ami ment abból a sopranos-nak gyengék a karjai, de nagyon, a CSI meg többször is meghülyül golyóügyileg és úgy nekiáll golyót keresni, hogy mind lement már. Spiderman-t nem próbáltam. Ja, CSI-n nem ég a start gomb lámpája sem. Így az első százas után szintkozódtam, a második után meg nyugtáztam, hogy ezt elöttem valaki más is megszívta már, vagy a keresést nem volt türelme kivárni, és otthagyta a kreditet.
Naplózva

Sigma7

Gépeim: Corvette, Twilight Zone, Fish Tales, 2 x Space Shuttle, Millionaire
Wanted: The Sopranos
hokuszpk
Guest

« Válasz #486 Dátum: 2010. április 25. - 23:44:48 »

na most ehhez kepest a Lurdyban az a problemam, hogy max. kethetenkent atomokra szedik a gepeket, es alapos takaritas cimen telifujjak mindenfele kenoanyaggal, a pirates tobbek kozott ezert szinte jatszhatatlan.  ( es mar megint szarul raktak ossze, az opto elnez egymas mellett, es ha vegre tortuga multit utok ossze, akkor allandoan 4x playfieldet szamol... )
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #487 Dátum: 2010. május 05. - 18:19:09 »

fiuk ma voltam a Lurdyban, aki flipperezni akar, perpill _NE MENJEN A POKERKLUBBA_ ; mert az új pókertörvény miatt zárva van, és amíg az új engedélyt meg nem kapják, zárva is marad.
@S.G : lécci próbáld meg érdeklődés szinten felvetni, hogy esetleg egy-két gépet nem lehetne-e áttolni a zárvatartás idejére a billiárdterembe ?
( ja és majdnem elkaptam a Battle Royale championodat, de sajnos most olyan pozicíóban állnak a gépek, hogy a folottuk lévő lámpa pont olyan kellemetlenül tükröződik... nem láttam a bal kart... )
Naplózva
Stycka
Ball 3 locked
*

« Válasz #488 Dátum: 2010. május 08. - 11:04:29 »

Corvin söröző Getaway, Káplárban elvileg egy T2 ha jól emlékszem :D
Naplózva
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #489 Dátum: 2010. május 09. - 11:53:00 »

fiuk ma voltam a Lurdyban, aki flipperezni akar, perpill _NE MENJEN A POKERKLUBBA_ ; mert az új pókertörvény miatt zárva van, és amíg az új engedélyt meg nem kapják, zárva is marad.
@S.G : lécci próbáld meg érdeklődés szinten felvetni, hogy esetleg egy-két gépet nem lehetne-e áttolni a zárvatartás idejére a billiárdterembe ?
( ja és majdnem elkaptam a Battle Royale championodat, de sajnos most olyan pozicíóban állnak a gépek, hogy a folottuk lévő lámpa pont olyan kellemetlenül tükröződik... nem láttam a bal kart... )

Szevasztok.....

Voltam a minap a Lurdyba.megkérdeztem h mi újság a poker terembe lévő flipperekkel mikor fogják kinyitni újból a helyszínt a nagy közönség elé?Jelentem a helyzet a következő----lehet hogy egy teljes hónapig zárva lesznek,viszont megigérték h hétfő,kedd magasságába átviszik a gépeket a biliárd terembe...jó játékot mindenkinek :pinball:

UI.:Hokusz garatula az eredményedhez,de adok egy jótanácsot ez nekem a 16 éves versenyzős múltam szlogenje-Amikor a legközelebb vagy ,akkor vagy a legtávolabb...sajnos ezt nem egyszer tapasztaltam az életbe is:-)))))) (Battle Royale championodat) A pirates is meglesz csinálva..........

üdv S.G.
Naplózva

Solymosi Gábor alias S.G.
Billiard and Pinball forever:-)))))
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 37 Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Hol találom ?  |  Topic: Flipperek Budapesten « előző következő »
Ugrás: