potty
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #630 Dátum: 2010. december 20. - 16:35:01 » |
|
Lurdyban a billiárd szalonban? SZóval nem a pókerben? Vagyis nem kell már ilyen meg olyan belépőkártya? 
Milyen flipperek vannak a Lurdyban? Ès pontosan hol?
Van valahol esélyem egy Avatarra?
Avatart láttunk múltkor a Westendben 200Ft 3 játék és 4 golyót ad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AlterEgo
|
 |
« Válasz #631 Dátum: 2010. december 21. - 15:21:12 » |
|
Lurdyban a billiárd szalonban? SZóval nem a pókerben? Vagyis nem kell már ilyen meg olyan belépőkártya? 
15 mill a replay amit könnyű összehozni. 
|
|
|
Naplózva
|
fusion malfunction
|
|
|
AlterEgo
|
 |
« Válasz #632 Dátum: 2010. december 21. - 15:23:54 » |
|
A Gyűrűk ura flityó most az új Corvin sétány mögötti téren van egy Grund hostel nevű szórakozó helyen. Kívülről nincs ki írva semmi, de a parkoló őr bódénál van egy nagy kapu, ott kell bemenni. Imádom azt a gépet, szerintem a Spiderman után a legjobb Stern flityó.  Sajnos most elég halk, nem úgy mint amikor a Corvin tetőn volt. Bár lehet, hogy cdsak a buli zaja miatt volt így.
|
|
|
Naplózva
|
fusion malfunction
|
|
|
AlterEgo
|
 |
« Válasz #633 Dátum: 2010. december 21. - 15:29:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
fusion malfunction
|
|
|
bengalika
Insert Coin
|
 |
« Válasz #634 Dátum: 2010. december 21. - 15:59:06 » |
|
Hali!
Esetleg valaki tud jól müködő adams family-t pesten? Dél pesten?
JAn
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #636 Dátum: 2010. december 21. - 16:14:58 » |
|
Hali!
Esetleg valaki tud jól müködő adams family-t pesten? Dél pesten?
JAn
ha Szilard listaja epp aktualizalva van, akkor Addams Family -- Chili büfé - Bp. VII. Damjanich u. az allapotat ne kerdezd, majd ha arrajarok megnezem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AlterEgo
|
 |
« Válasz #637 Dátum: 2010. december 21. - 19:05:42 » |
|
Van egy a Káplár nevű helyen a Moszkva térhez közel a Szilágyin.  Az jól működött, kattog is.
|
|
|
Naplózva
|
fusion malfunction
|
|
|
onlydjz
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #638 Dátum: 2010. december 21. - 22:46:09 » |
|
A Tájfun Biliártermébe van egy T.Zone,elfogatható állapotba csak sajnos az első 2h játékra megadta magát a felső (kis)kar...Jackpot-ot csak ratyiból lehet meglőni Esetleg ha tudja valaki hogy kié a gép,melyik üzemeltetőjé szoljon neki hogy orvosolja a helyzetet!
Szugló utcába van a terem...
Ui.:Fontos nem Tilt a gép szerintem nincs benne tiltóharang,azt sem ártana orvosolni,mert visszaemelgetik a golyót az helyi huslerek
Üdv S.G.
Spider-Man lakozik ott, mást nem láttam. Kipróbálni nem tudtam egyéb irányú elfoglaltságok miatt. Grand : 1.220 m Iratkozni már 100m körül lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SWP
Insert Coin
|
 |
« Válasz #639 Dátum: 2010. december 22. - 12:33:41 » |
|
köszi, tegnap játszottam is rajta, sok türelem kellett hozzá, hogy szabad legyen (innen volt valaki?  ) minden rendben volt vele, de annyira nem jött be aktuális lista a westendre: iron man avatar csi spider man idiana jones 4 big buck hunter bdk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AlterEgo
|
 |
« Válasz #640 Dátum: 2010. december 22. - 17:16:14 » |
|
Spider-Man lakozik ott, mást nem láttam. Kipróbálni nem tudtam egyéb irányú elfoglaltságok miatt.
óóóó hát ezért vendégem vagy egyszer egy sörre!!! Ha hangos is a gép én odaköltözöm! Ma megnézzük az tuti! 
|
|
|
Naplózva
|
fusion malfunction
|
|
|
Stycka
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #641 Dátum: 2010. december 22. - 20:15:42 » |
|
Megnéztem ma az Avatar gépet. Nem rossz masina, de nem lesz a kedvencem. Ezek a mai gépek olyan unalmasak... a pálya szélén egy robot bólogat. Nah menny a pi***ba 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AlterEgo
|
 |
« Válasz #642 Dátum: 2010. december 23. - 15:11:38 » |
|
Spider-Man lakozik ott, mást nem láttam. Kipróbálni nem tudtam egyéb irányú elfoglaltságok miatt.
óóóó hát ezért vendégem vagy egyszer egy sörre!!! Ha hangos is a gép én odaköltözöm! Ma megnézzük az tuti! 
Sajnos atomra le van halkítva, gyakorlatilag hangtalan. Szóltunk, hogy vegyék fel de elzárkóztak a segítségtől...  Így nem lesz törzs helyünk...
|
|
|
Naplózva
|
fusion malfunction
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #643 Dátum: 2011. január 06. - 23:30:26 » |
|
ma voltam a Lurdyban. lassacskan azert erdemes benezni a billiardterembe. Elvis , Pirates , Dr. Who , Indy (Stern), Wheel of Fortune, Nba, Big Buck Hunter, Star Trek TNG , CSI, Family Guy, Batman
szoval ide atkerult a Pirates a pokerbol, es (ram) az ujdonsag erejevel hat az STTNG.
poker : Sopranos, Spiderman, IronMan, T2, TZ, Batman, Dracula. ( asszem egyet kihagytam, de akkor az Indy (Stern) az. )
itt ujdonsag a Sopranos ( mar akinek ) es az IronMan ( Vasi vasember : 1500M uszas, 40Km kerekpar, 10Km futas )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #644 Dátum: 2011. január 07. - 02:35:55 » |
|
azert 1 szerelo is ranezhetne a gepekre , ugyanis elvis karok gyengek, sopranos karok gyengek. potc wheel of fortunne indy klaffa, sttng fel perc jatek utan resetelt meg szerdan, batmanrol a bal kar gumi elszakadva, plussz megfogta a spinner a golyomat  ha idokozben orvosolva vannak a problemak ,akkor nem szoltam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stycka
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #645 Dátum: 2011. január 09. - 15:53:01 » |
|
Örsön (Mimózában) Batmannek a multiballos sunyizós funkcióját "megcsinálták", mostmár nem tudod úgy játszani a multit, hogy 2 golyó bent pihen te meg egyel játszol. Másik. X1ben (Junkyard) nem lehet a golyót kilőni, mert a rugó megadta magát... :(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SZK
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #646 Dátum: 2011. január 16. - 22:53:51 » |
|
Ezt olvastam a mostani Pesti Est-ben:
"Klasszikus kocsmakínálat némi chips kíséretében,a szórakoztatásról pedig a játékgépeken kívül egy folyton elromló biliárdasztal és egy FLIPPER gondoskodik...."
Esetleg ha valaki jár arra,benézhet és lecsekkolhatja!
Jolly borozó BP.IX.ker.,Boráros tér 2.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AlterEgo
|
 |
« Válasz #647 Dátum: 2011. január 20. - 00:04:01 » |
|
Ezt olvastam a mostani Pesti Est-ben:
"Klasszikus kocsmakínálat némi chips kíséretében,a szórakoztatásról pedig a játékgépeken kívül egy folyton elromló biliárdasztal és egy FLIPPER gondoskodik...."
Esetleg ha valaki jár arra,benézhet és lecsekkolhatja!
Jolly borozó BP.IX.ker.,Boráros tér 2.
Ma megnéztem, sajna nincs már flipperük...
|
|
|
Naplózva
|
fusion malfunction
|
|
|
Stycka
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #648 Dátum: 2011. január 27. - 08:28:30 » |
|
Egy Sopranos volt ott. Kicsit dzsúvás, de működő gép. 40 Ft vót a kisfreccs!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stycka
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #649 Dátum: 2011. január 27. - 08:30:03 » |
|
Hallottam, hogy nyilt egy új hely a Wesselényiben és egy family guy van bent. A héten megtudom a pontos címet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AlterEgo
|
 |
« Válasz #650 Dátum: 2011. január 27. - 16:27:54 » |
|
Hallottam, hogy nyilt egy új hely a Wesselényiben és egy family guy van bent. A héten megtudom a pontos címet.
Buborék Söröző 1074 Budapest, Wesselényi 36 Telefon: 00 36 20 43 29 750 Nyitva tartás: Hétfő - Vasárnap: 10 - 02h 
|
|
|
Naplózva
|
fusion malfunction
|
|
|
AlterEgo
|
 |
« Válasz #651 Dátum: 2011. január 29. - 02:17:59 » |
|
Le is ellenőriztük.  Hibátlan működés! 4 golyó 2*100=3 játék 3*100=5 játék (200-al is megy) Szokásos 1% hangerő  Jó ez a Stern asztal  főleg Family guy fanoknak 
|
|
|
Naplózva
|
fusion malfunction
|
|
|
feherzs
Extra Ball
|
 |
« Válasz #652 Dátum: 2011. január 29. - 15:26:15 » |
|
Sajna a hangerőt a kocsmáros állíttatja be! Hiába emeljük fel mindig lehalkíttatják velünk!! 
|
|
|
Naplózva
|
"De mindig azt mondtam, hogy a flipper vissza fog térni." /Steve Kordek/
|
|
|
Stycka
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #653 Dátum: 2011. január 30. - 11:50:34 » |
|
Tegnap meglátogattam a Buborékot. árak a helyhez képest szerintem olcsók 260 körül volt egy üveges ászok. Bekukkantottam X1be is, Who dunnit van bent. Az ördöngös pincében megnyilt egy hétsó rész ahol bentfigyel egy Worldcup. A labda nem pörög, de úgy amugy rendben van. Úgy tűnik, hogy Szilárd, most cserélt egy kört!
< * szerk bocs, hogy belenyultam, de "Szilárd" nagybetüvel irando ! * >
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. február 04. - 19:20:01 írta hokuszpk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stycka
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #654 Dátum: 2011. február 06. - 09:53:43 » |
|
Tegnap játszottam a Who Dunnittal az X1 sörözőben. Pálya rendben, karok is, nem tudok rá semmi rosszat mondani. Üzemeltetői gépekhez képest ez patent gép! (Köszönöm a javítást Hókuszpk!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
|
 |
« Válasz #655 Dátum: 2011. február 08. - 21:11:32 » |
|
Avatar teszt volt a lurdyban  A 3D fejüveg elég baba... azért elfogadnám a garázsba 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #656 Dátum: 2011. február 16. - 21:54:50 » |
|
Lurdy pokerterem. Tenyleg van Avatar. es az ujdonsag erejevel hat egy nemmai Grand Prix. ja es vessetek a mokusok ele, olyan Sternes feeling ez az Avatar, a hangok felet mintha hallottam volna az Indyben, de valahogy megis bejon. olyan igazi kocsoggep. de foleg a captive ballos lock megoldas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AlterEgo
|
 |
« Válasz #657 Dátum: 2011. február 16. - 22:36:10 » |
|
A pókertermes belépőt hogy lehet megkapni, mert múltkor az egyik egybenyakú letagadta, hogy van ott gép. Ezzel akart kívül tartani és elzavart...
|
|
|
Naplózva
|
fusion malfunction
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #658 Dátum: 2011. február 16. - 22:38:37 » |
|
anno volt szo rola, hogyan lehet flipperes reget csinaltatni. mondjuk az is ize; ma rakerdeztem Valentine jogallasara, a holgy kozolte, hogy "igen, benne van a rendszerben" ; de mindjart hozzatette, hogy a kartyaja meg nem keszult el, de mar nem is fog, mert uj kartya/rendszer lesz. rogton meg is erdeklodtem, hogy ujra kell-e regelni vagy miaturo, de erre mar nem tudott valaszolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AlterEgo
|
 |
« Válasz #659 Dátum: 2011. február 17. - 17:03:12 » |
|
anno volt szo rola, hogyan lehet flipperes reget csinaltatni. mondjuk az is ize; ma rakerdeztem Valentine jogallasara, a holgy kozolte, hogy "igen, benne van a rendszerben" ; de mindjart hozzatette, hogy a kartyaja meg nem keszult el, de mar nem is fog, mert uj kartya/rendszer lesz. rogton meg is erdeklodtem, hogy ujra kell-e regelni vagy miaturo, de erre mar nem tudott valaszolni.
Olyan regem van nekem is. Szóval érdekelne van e kártyám vagy csak lesz új?! 
|
|
|
Naplózva
|
fusion malfunction
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #660 Dátum: 2011. február 17. - 17:09:56 » |
|
ket eset van.
1. megkerjuk S.G -t nezzen utana 2. nekem van kartyam, szoval elvileg egybenyaku ha elkeri, akkor is be tudok menni, ha priviben megirod az adataidat, ( nev, esetleg cim ) akkor next time rakerdezek 3. megprobalod az osi trukkot, es aszondod az utonallonak, hogy elvileg regelve vagy, de meg nem kaptad meg a kartyad, es eppen ezt szeretned megerdeklodni, hogy kesz van-e ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #661 Dátum: 2011. február 17. - 21:07:58 » |
|
Midkettő jó  a kettes,hármas opció is!
|
|
|
Naplózva
|
Solymosi Gábor alias S.G. Billiard and Pinball forever:-)))))
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #662 Dátum: 2011. február 17. - 23:31:49 » |
|
mondjuk nekem elviekben tenyleg keszen van csak sosem esett utba hogy elkerjem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AlterEgo
|
 |
« Válasz #663 Dátum: 2011. február 19. - 20:14:15 » |
|
CUCU Bár nevű helyet mindenkinek csak ajánlom. Klassz hely, jófej tulajjal. Dr dude pedig klassz gép. 
|
|
|
Naplózva
|
fusion malfunction
|
|
|
S.G.
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #664 Dátum: 2011. február 20. - 09:16:00 » |
|
Na végre valahol kiprobálhatom az eggyik nagy kedvencemet a Dr.Dudet,a napokba támadok  Köszi az infót... üdv S.G.
|
|
|
Naplózva
|
Solymosi Gábor alias S.G. Billiard and Pinball forever:-)))))
|
|
|
|