Tegnap elmentem megnézni a flipperklubbot a Kazinczy utca 10. ben és hűlt helyét találtam, mi lett vele ? :OVagy ez olyan zártkörű klub, ahova csak tagként lehet bemenni, és a kapuba be kell menni ? :(
Sziasztok!Tegnap elmentem megnézni a flipperklubbot a Kazinczy utca 10. ben és hűlt helyét találtam, mi lett vele ? :OVagy ez olyan zártkörű klub, ahova csak tagként lehet bemenni, és a kapuba be kell menni ? :(
a tulajdonostol kerdeztem meg . a kazinci utca el es virul a mellette levo tako barban tudtok informalodni
A kaják mellett kb. 50 féle! Tequila van.
Esetleg vlaki nem tudja, hogy Adams FAmily, illetve AFM, vagy va negy géép amiben dracula van ,meg fel kell ébreszteni frankeinstent ( nem jut eszembe a neve) Ezeket az asztalokat keresnénk, mert ezek igazán bejöttek, vagy hallottuk ,hogy királyak!(Esetleg ilyen újoncoknak ajánlhattok is asztalt!) köszike!
Quote from: beiba2000 on 2011. október 19. - 15:31:58Esetleg vlaki nem tudja, hogy Adams FAmily, illetve AFM, vagy va negy géép amiben dracula van ,meg fel kell ébreszteni frankeinstent ( nem jut eszembe a neve) Ezeket az asztalokat keresnénk, mert ezek igazán bejöttek, vagy hallottuk ,hogy királyak!(Esetleg ilyen újoncoknak ajánlhattok is asztalt!) köszike!Lőrinc Center 1182 Budapest, Üllői út 661. hátul játékteremben egymás mellett van AFM és Monster Bash, plusz egy Medieval is
Non Stop KávézóLast Updated by Péter on Apr 16ViI. Damjanich u. 11. CBA MellettMost egy Start Trek, És egy Avatar van lenn, És elvileg van ott egy harmadik is ,csak pont cserélték, és még nem vittek be azóta új gépet! ( 5/100) Avatar nagyon szép, Star trek sem leharcolt darab ( Pár izzó kivételével)
Quote from: potty on 2011. október 23. - 08:49:29Quote from: beiba2000 on 2011. október 19. - 15:31:58Esetleg vlaki nem tudja, hogy Adams FAmily, illetve AFM, vagy va negy géép amiben dracula van ,meg fel kell ébreszteni frankeinstent ( nem jut eszembe a neve) Ezeket az asztalokat keresnénk, mert ezek igazán bejöttek, vagy hallottuk ,hogy királyak!(Esetleg ilyen újoncoknak ajánlhattok is asztalt!) köszike!Lőrinc Center 1182 Budapest, Üllői út 661. hátul játékteremben egymás mellett van AFM és Monster Bash, plusz egy Medieval isHát ez nagyon babán hangzik, köszönöm szépen!100/ 5 golyó, vagy mi az ára ? bár tökmindegy
Nem tudja valaki, hogy a Tron hol lesz/van üzemben?
Quote from: deep on 2011. október 22. - 00:18:53Nem tudja valaki, hogy a Tron hol lesz/van üzemben?Westendben ott a Tron kicsit balra húz.
ez szerint :http://varosban.blog.hu/2011/11/07/budapest_ejszaka_atomhaboru_utan?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_11_07az ellatokertben van flipper. ha valaki arra jar, csekkelje. cim allitolag : VII. Ker Kazinczy utca 48*szerk : mivel a posztban talalhato videot Nov. 4-en toltottek fel a yutubra, ha igazam van, akkor egy TZ. ( 0:47 -nel ) Valentine alert !