Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. június 26. - 12:48:45

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Hol találom ?  |  Topic: Flipperek Budapesten « előző következő »
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 37 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Flipperek Budapesten  (Megtekintve 713214 alkalommal)
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #875 Dátum: 2012. február 26. - 19:00:35 »

Csak tudnám, hogyan tudtak bele milliárd feletti rekordot tenni, amikor a super jackpotra ad 3 milliót?

60-70 milliónál nekem sohasem sikerült többet elérnem...

És a Goldban a Monster Bash?

1 milla a jackpot, 70körül az szabadjátékot, és abban is 2milliárd felett van...

az mas, ott S.G jatszik  ;D
Naplózva

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
Angyalpor
Extra Ball
*

« Válasz #876 Dátum: 2012. február 26. - 19:07:51 »

az mas, ott S.G jatszik  ;D

:)

Nekem gyanús az a MB. Furán zajlanak a dolgok benne, két hete mintha más lett volna...
Node az AFM-ről nem lehetett minket lerobbantani, kell egy olyan. :D
Naplózva
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #877 Dátum: 2012. február 26. - 19:09:09 »

Nekem gyanús az a MB. Furán zajlanak a dolgok benne, két hete mintha más lett volna...
Node az AFM-ről nem lehetett minket lerobbantani, kell egy olyan. :D

biztos megcsereltek  a ket gepet  ;D
az AFM-ben nem nezted a rekordot ?
Naplózva

KLM
Extra Ball is lit
*

« Válasz #878 Dátum: 2012. február 26. - 20:13:50 »

Én biztosan felmegyek Pénteken a WW-vell játszani mert nagyon rég nem nyomtam!A "túrán" nem biztos h részt veszek mert kevés az idő!Nagyon le tudok ragadni a WW-nél és valahogy haza is kell jutnom  ;D
Naplózva

KLM
Angyalpor
Extra Ball
*

« Válasz #879 Dátum: 2012. február 26. - 20:15:14 »

biztos megcsereltek  a ket gepet  ;D
az AFM-ben nem nezted a rekordot ?

Sok. :)

Én csináltam olyan 11milliárdot, és nyomában nem voltam.
Talán 25, 30? :)
Naplózva
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #880 Dátum: 2012. február 26. - 20:26:15 »

Sok. :)

Én csináltam olyan 11milliárdot, és nyomában nem voltam.
Talán 25, 30? :)

:gondol akkor ott nemreg torolhettek a HS tablat, '1'-essel szokik kezdodni  ;D
Naplózva

Angyalpor
Extra Ball
*

« Válasz #881 Dátum: 2012. február 26. - 20:38:39 »

Lehet csak rosszul emlékszem...
De legközelebb meglesem. :P
Egy Mars támadással volt ennyi. :)
Naplózva
Johny King
Ball 3 locked
*

« Válasz #882 Dátum: 2012. február 26. - 22:13:59 »

Én biztosan felmegyek Pénteken a WW-vell játszani mert nagyon rég nem nyomtam!A "túrán" nem biztos h részt veszek mert kevés az idő!Nagyon le tudok ragadni a WW-nél és valahogy haza is kell jutnom  ;D

Oké!

Akkor már hárman tuti ott leszünk pénteken...

Legalább játszunk egy nagyon jót!

Az a jó a Stadionos WW-ben, hogy kattan egyszer 130-170 közt és egyszer 250-310 közt is, ja és most már 636 a Grand champion...

Vagyis simán megdönthető, az még plussz 3 kredit...

Üdv: JK!
Naplózva
Zotya71
Insert Coin
*

« Válasz #883 Dátum: 2012. március 03. - 16:44:49 »

Sziasztok!

Örülök, hogy itt lehetek közöttetek!!!   :taps:

Hosszú idő után, ma végre újra flippereztem!
   :pinball:   Nagyon jó volt és szerencsére találtam a környéken gépeket.

Lőrinc Center  1182. Üllői út 661. Biliárd szalon.

Nagyon kellemes környezet, bár picit rosszul megvilágitott gépek: Monster Bash, Attack From Mars, Medieval Madness.

Naplózva
KLM
Extra Ball is lit
*

« Válasz #884 Dátum: 2012. március 03. - 19:27:25 »

Ma sikerült eljutnom Pestre!Hókuszéktól bocsi h tegnap nem tudtam menni!A White Water a Stadion Sörözőben  tényleg jó kár h bal  karral nem nagyon lehet megfogni a golyót :-[ !A Replay viszont 363 millánál volt!Gyorsan beírtam magam az összes helyre ;D!Egy rövid videó a pontokról  http://www.facebook.com/video/video.php?v=331540410231356&saved

mellesleg a pultos nagyon örült amikor otthagytam neki a 10 játékot ;D
Naplózva

KLM
Angyalpor
Extra Ball
*

« Válasz #885 Dátum: 2012. március 03. - 23:19:43 »

Nagyon kellemes környezet, bár picit rosszul megvilágitott gépek: Monster Bash, Attack From Mars, Medieval Madness.

No, a napokban betámadom. :D
Naplózva
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #886 Dátum: 2012. március 04. - 08:45:35 »

Ma sikerült eljutnom Pestre!Hókuszéktól bocsi h tegnap nem tudtam menni!A White Water a Stadion Sörözőben  tényleg jó kár h bal  karral nem nagyon lehet megfogni a golyót :-[ !A Replay viszont 363 millánál volt!Gyorsan beírtam magam az összes helyre ;D!Egy rövid videó a pontokról  http://www.facebook.com/video/video.php?v=331540410231356&saved

makod volt, hogy ilyen gyorsan megcsinaltak, mi ugyanis penteken a felso kar teljes amortizacioja utan hagytuk el a helyszint, es alltunk egy kocsmaval & flipperrel odebb...
Naplózva

KLM
Extra Ball is lit
*

« Válasz #887 Dátum: 2012. március 04. - 08:50:36 »

Akkor tényleg mákom volt!!Már értem miért volt minden alapon a GC is csak 200 milla volt!!Az tetszett mikor kivettem a Vacation Jackpotot akkor ugye ütögeti magától a karokat és a pultos kérdezte h TÖNKRETETTEM? ;D
Naplózva

KLM
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #888 Dátum: 2012. március 04. - 11:46:17 »

Akkor tényleg mákom volt!!Már értem miért volt minden alapon a GC is csak 200 milla volt!!Az tetszett mikor kivettem a Vacation Jackpotot akkor ugye ütögeti magától a karokat és a pultos kérdezte h TÖNKRETETTEM? ;D

Na az durva lenne, ha azért kidobnának egy helyről, mert épp megnyerted a főnyereményt :D
Naplózva

YYY
KLM
Extra Ball is lit
*

« Válasz #889 Dátum: 2012. március 04. - 12:18:42 »

Na az durva lenne, ha azért kidobnának egy helyről, mert épp megnyerted a főnyereményt :D

Nem nevezném főnyereménynek a Vacation-t mert ha kiszeded az 5X playfield-et és utána multiball már 2 jackpottal megvan az a 200 milla  ;D
Naplózva

KLM
Johny King
Ball 3 locked
*

« Válasz #890 Dátum: 2012. március 04. - 14:03:45 »

Gratulálok KLM! :taps:

Mondjuk az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy péntek reggel jött üriteni az üzemeltető a gépet, és kitörölték a rekordjainkat, vagyis nem volt nehéz beiratkoznod...

Láttam a rekordodat, de ezzel csak 4. lettél volna, ha nem törlik ki pénteken...

Múlt hét elején még 150 millióra adta az 1. majd 300 millióra a 2. replayt...

Ha kitörlik a rekordokat a Replay miért nem áll vissza alaphelyzetbe?

Naplózva
Johny King
Ball 3 locked
*

« Válasz #891 Dátum: 2012. március 04. - 14:06:40 »

Ma sikerült eljutnom Pestre!Hókuszéktól bocsi h tegnap nem tudtam menni!A White Water a Stadion Sörözőben  tényleg jó kár h bal  karral nem nagyon lehet megfogni a golyót :-[ !A Replay viszont 363 millánál volt!Gyorsan beírtam magam az összes helyre ;D!Egy rövid videó a pontokról  http://www.facebook.com/video/video.php?v=331540410231356&saved

makod volt, hogy ilyen gyorsan megcsinaltak, mi ugyanis penteken a felso kar teljes amortizacioja utan hagytuk el a helyszint, es alltunk egy kocsmaval & flipperrel odebb...

Köszi Hokuszpók a pénteki jártékot, remélem Ti is jól éreztétek magatokat?!

Bármikor összehozhatunk hasonlót közös játékot, Én szivesen megyek máskor is!

Üdv: JK!

U.I.: Ja, remélem időben hazaértél?
Naplózva
KLM
Extra Ball is lit
*

« Válasz #892 Dátum: 2012. március 04. - 14:52:46 »

Gratulálok KLM! :taps:

Mondjuk az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy péntek reggel jött üriteni az üzemeltető a gépet, és kitörölték a rekordjainkat, vagyis nem volt nehéz beiratkoznod...

Láttam a rekordodat, de ezzel csak 4. lettél volna, ha nem törlik ki pénteken...

Múlt hét elején még 150 millióra adta az 1. majd 300 millióra a 2. replayt...

Ha kitörlik a rekordokat a Replay miért nem áll vissza alaphelyzetbe?

Kár h kitörölték így nem volt sok értelme játszanom tovább!Általában addig szoktam játszani míg az összes helyen nem Én vagyok,de ha ez nem sikerül akkor addig amíg csak bírok!Szerintem direkt nem állították vissza a replayt csak a HS-t törölték!Akkor jó pontok lehettek ha az 1 milliárd 179 millióm csak a 4. helyre lett volna jó!

A Mozaik Kávézóban( Baross Tér) viszont jót játszottam a Fish Tales-el,csak 1 baja volt h nem koppant mikor Replayt adott!!
Naplózva

KLM
pintakker
Jackpot
*

« Válasz #893 Dátum: 2012. március 04. - 19:24:36 »

Na várjunk!
Én amikor itthon töröltem a gépekből a HS-eket akkor vissza állt a replay,meg ahogy emlékszem anno apám a HS II-n és TZ-n is csinálta hogy törölte a hs-t és emlékeim szerint azoknál is vissza állt!
Szerintem a Replay-t azt már az üzemeltető lőtte be! De lehet hogy hülyeséget mondtam most,én így emlékszem erre.  :gondol
Naplózva

Rokkó, a rumos rabló rácsapott egy ragyogó drágakő rakományra, de rettentő rémesen ráfaragott :D :D
Zotya71
Insert Coin
*

« Válasz #894 Dátum: 2012. március 04. - 20:33:24 »

No, a napokban betámadom. :D

Nagyon régen játszottam flippereken, 10-12 éve. Akkor "minden evő" voltam és akkor még volt bőven gép egy helyen. De most a Monster Bash jön be nagyon.
Szeretnék itthonra egy flippert, de nem tudom, hogy az MB például összejöhet e reális kereteken belül. 
Naplózva
Angyalpor
Extra Ball
*

« Válasz #895 Dátum: 2012. március 04. - 20:53:56 »

Barátomnak is az a mániája... :)
Árakkal nem vagyok tisztában...
Naplózva
Zotya71
Insert Coin
*

« Válasz #896 Dátum: 2012. március 04. - 21:58:03 »

Barátomnak is az a mániája... :)
Árakkal nem vagyok tisztában...

Biztos, hogy van egyfajta hangulata a MB-nak, ami megfogja az embert. Nekem nagyon tetszik a játékmenet, a zene... szóval az egész, ahogy van.  :)
Egyszer talán nekem is lesz egy MB-ém.  :pinball: A remény hal meg utoljára  :nevet:
Naplózva
pintakker
Jackpot
*

« Válasz #897 Dátum: 2012. március 08. - 22:55:14 »

Lenne egy kérdésem!  ;D
A Déli - Euro Center táv alatt lehet találni valahol flityót?  ;D
Naplózva

Rokkó, a rumos rabló rácsapott egy ragyogó drágakő rakományra, de rettentő rémesen ráfaragott :D :D
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #898 Dátum: 2012. március 09. - 12:18:47 »

lehet :)

mik érdekelnek?
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
pintakker
Jackpot
*

« Válasz #899 Dátum: 2012. március 09. - 13:10:02 »

Bármi szóba jöhet :)
olyan dél körül érnék be a délibbe,és elkéne pötyöfni addig az időt amíg nem kezdődik a mulatság :)
vagy nem akarsz engem idegen vezetni? :D KLM te hogy tudsz menni majd akkor? :)
Naplózva

KLM
Extra Ball is lit
*

« Válasz #900 Dátum: 2012. március 09. - 15:20:07 »

Bármi szóba jöhet :)
olyan dél körül érnék be a délibbe,és elkéne pötyöfni addig az időt amíg nem kezdődik a mulatság :)
vagy nem akarsz engem idegen vezetni? :D KLM te hogy tudsz menni majd akkor? :)

Én akkor megyek amikor Te!Ha azt mondod h dél körül érsz oda akkor azt mondom h 11:35-kor ér be a vonatom a Máv szerint  :D
Naplózva

KLM
pintakker
Jackpot
*

« Válasz #901 Dátum: 2012. március 09. - 20:48:38 »

Ha minden igaz nekem 10kor vagy negyed 11kor indul a vonatom Veszprémből.az olyan 12gre ér a Délibe ahogy a MÁVot ismerem :D mondjuk kivétel volt az amikor a Transformers-t mentünk tesztelni mer. Akkor 20 percel előbb ért be :D
Naplózva

hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #902 Dátum: 2012. március 10. - 09:48:57 »

Westendben egesz jatszhatora javult a SpiderMan. meggyogyult a felso kar. tovabbra is remenytelenul koszos. de mar csak ket problemaja van: nem adja meg a Spider powert, es hosszaban a venom hidat. igy nemlehet modot inditani, szoval azert maradt benne kihivas  ;D
Naplózva

Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #903 Dátum: 2012. március 10. - 13:51:56 »

Westendben egesz jatszhatora javult a SpiderMan. meggyogyult a felso kar. tovabbra is remenytelenul koszos. de mar csak ket problemaja van: nem adja meg a Spider powert, es hosszaban a venom hidat. igy nemlehet modot inditani, szoval azert maradt benne kihivas  ;D

Nem lehet módot indítani? A venom az nem a keresztrámpa meglövésével indul?
Naplózva

YYY
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #904 Dátum: 2012. március 10. - 17:03:57 »

Westendben egesz jatszhatora javult a SpiderMan. meggyogyult a felso kar. tovabbra is remenytelenul koszos. de mar csak ket problemaja van: nem adja meg a Spider powert, es hosszaban a venom hidat. igy nemlehet modot inditani, szoval azert maradt benne kihivas  ;D

Nem lehet módot indítani? A venom az nem a keresztrámpa meglövésével indul?

az mas. a Venom az _ellenseg_.
nem tudsz boneshaw/rescue MJ/new Goblin/Daily Bugle/Amazing Spiderman -t jatszani. ezek a modok, az inditashoz meg kell loni az osszes feher nyilat.
es mivel nincs mod, a 2x, 3x szorzokrol is lecsuszol.
Naplózva

pintakker
Jackpot
*

« Válasz #905 Dátum: 2012. március 10. - 18:11:10 »

Még mindig érdekelne hogy a fent említett távon merre vyan flityó? :D
emfkfan nem akarsz idegen vezetni engem meg KLM-et?  ;D
Naplózva

hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #906 Dátum: 2012. március 10. - 18:57:37 »

mondjuk ez engem is erdekelne.
ket utvonalat tudok elkepzelni a delibol : atsetalsz ( vagy mesz 1 megallot metroval/villamossal ) a Moszkva ( most Szell Kalman ) terre, onnan 4/6 a Margit hid Budai hidfojeig, onnan a 17-es vili a vegallomasig.
masik : metro a Deakig, ott atszallsz a harmas ( kek ) metrora az Arpad hidig, onnan '1'-es villamos a becsi uti vegallomasig.
esetleg a 86-os busz ( most 186, 286 ) jar meg arra, de azt most nemmatekolom ki, hogy hol lehet felszallni ra.  ( talan az is a Margit hid budai hidfoje, de akkor inkabb a 17-es vili, azzal nem lehet elteveszteni, hogy hol kell leszallni... )

Naplózva

emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #907 Dátum: 2012. március 10. - 21:06:11 »

de igen, és ha emlékeim nem csalnak felajánlottam hogy kimegyek elétek és elhozlak benneteket :)
Naplózva

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #908 Dátum: 2012. március 10. - 21:12:38 »

mondjuk ez engem is erdekelne.
ket utvonalat tudok elkepzelni a delibol : atsetalsz ( vagy mesz 1 megallot metroval/villamossal ) a Moszkva ( most Szell Kalman ) terre, onnan 4/6 a Margit hid Budai hidfojeig, onnan a 17-es vili a vegallomasig.
masik : metro a Deakig, ott atszallsz a harmas ( kek ) metrora az Arpad hidig, onnan '1'-es villamos a becsi uti vegallomasig.
esetleg a 86-os busz ( most 186, 286 ) jar meg arra, de azt most nemmatekolom ki, hogy hol lehet felszallni ra.  ( talan az is a Margit hid budai hidfoje, de akkor inkabb a 17-es vili, azzal nem lehet elteveszteni, hogy hol kell leszallni... )

rossz útvonal. a déliből tökéletes a metró a batthányi térig onnan hévvel az árpád hídig, és 137-es vagy 237-es busszal ( 137-es buszra első ajtós felszállás van érvényben oda kell jegy!!) Farkastorki úti megállóig ami a szentlélek tértől számolva a negyedig megálló, és egy pici séta euro center. a 17-es villamos azoknak jó akiknek a margit híd fele esik az útvonal, déliből kerülő :)  u.i.: a 86-os maradt 86-os :)
Naplózva

pintakker
Jackpot
*

« Válasz #909 Dátum: 2012. március 11. - 00:50:13 »

de igen, és ha emlékeim nem csalnak felajánlottam hogy kimegyek elétek és elhozlak benneteket :)

Na akkor ezt megbeszéltük  :pinball:  ;D
Akkor KLM barátunk is ha be érkezik dél körül a Délibe akkor mehetünk gyakszázni a versenyre  :pinball:  ;D ;D
nekem 10-kor megy Veszprémből vasutam ami a ZINTERNET szerint 11:45-re ér a Délibe  ;D
De lehet korábbival megyek csak hogy találkozzak a sufni árusokkal (kíváncsi vagyok most milyen lopott cuccot akarnak elpasszolni nekem)   ;D ;D  ;D  :mrgreen:
Naplózva

Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 37 Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Hol találom ?  |  Topic: Flipperek Budapesten « előző következő »
Ugrás: