Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. június 26. - 22:49:23

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Hol találom ?  |  Topic: Flipperek Budapesten « előző következő »
Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 37 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Flipperek Budapesten  (Megtekintve 713486 alkalommal)
deep
Extra Ball is lit
*

« Válasz #910 Dátum: 2012. március 11. - 01:13:14 »

Még mindig érdekelne hogy a fent említett távon merre vyan flityó? :D
emfkfan nem akarsz idegen vezetni engem meg KLM-et?  ;D

de igen, és ha emlékeim nem csalnak felajánlottam hogy kimegyek elétek és elhozlak benneteket :)

Na akkor ezt megbeszéltük  :pinball:  ;D
Akkor KLM barátunk is ha be érkezik dél körül a Délibe akkor mehetünk gyakszázni a versenyre  :pinball:  ;D ;D
nekem 10-kor megy Veszprémből vasutam ami a ZINTERNET szerint 11:45-re ér a Délibe  ;D
De lehet korábbival megyek csak hogy találkozzak a sufni árusokkal (kíváncsi vagyok most milyen lopott cuccot akarnak elpasszolni nekem)   ;D ;D  ;D  :mrgreen:

Mondanám, hogy gyertek hozzám Demoman-ezni, de kiesek az útvonalból  :-\
Naplózva

DataEast - Jurassic Park
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #911 Dátum: 2012. március 11. - 01:22:24 »

mondjuk ez engem is erdekelne.
ket utvonalat tudok elkepzelni a delibol : atsetalsz ( vagy mesz 1 megallot metroval/villamossal ) a Moszkva ( most Szell Kalman ) terre, onnan 4/6 a Margit hid Budai hidfojeig, onnan a 17-es vili a vegallomasig.
masik : metro a Deakig, ott atszallsz a harmas ( kek ) metrora az Arpad hidig, onnan '1'-es villamos a becsi uti vegallomasig.
esetleg a 86-os busz ( most 186, 286 ) jar meg arra, de azt most nemmatekolom ki, hogy hol lehet felszallni ra.  ( talan az is a Margit hid budai hidfoje, de akkor inkabb a 17-es vili, azzal nem lehet elteveszteni, hogy hol kell leszallni... )

rossz útvonal. a déliből tökéletes a metró a batthányi térig onnan hévvel az árpád hídig, és 137-es vagy 237-es busszal ( 137-es buszra első ajtós felszállás van érvényben oda kell jegy!!) Farkastorki úti megállóig ami a szentlélek tértől számolva a negyedig megálló, és egy pici séta euro center. a 17-es villamos azoknak jó akiknek a margit híd fele esik az útvonal, déliből kerülő :)  u.i.: a 86-os maradt 86-os :)

tenyleg. A Batthyany teren felszallhatnak a 86-os buszra is. asszem ez a legkevesebb atszallasos.
az Arpad hidnal meg az 1-esre, de ezen mar nem veszunk ossze  ;D
Naplózva

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
pintakker
Jackpot
*

« Válasz #912 Dátum: 2012. március 11. - 01:34:24 »

de igen, és ha emlékeim nem csalnak felajánlottam hogy kimegyek elétek és elhozlak benneteket :)

Akkor KLM barátunk is ha be érkezik dél körül a Délibe akkor mehetünk gyakszázni a versenyre  :pinball:  ;D ;D
nekem 10-kor megy Veszprémből vasutam ami a ZINTERNET szerint 11:45-re ér a Délibe  ;D
De lehet korábbival megyek csak hogy találkozzak a sufni árusokkal (kíváncsi vagyok most milyen lopott cuccot akarnak elpasszolni nekem)   ;D ;D  ;D  :mrgreen:

Ha nem dolgozol és ráérsz akkor én szívesen mennék  és együtt mennénk az Euroba  :mosoly: Nem hiszem hogy KLM barátunk is ellenezné ezt  :) mivel én tényleg olyan 12 fele érnék be a Délibe. onnantól lenne még pár óra szabad idő  ;D Úgysem az útvonalon múlik az egész ha nem a hangulaton  ;D Nekem személy szerint teljesen mindegy úgy is szeretek barangolni  ;D ;D
Naplózva

Rokkó, a rumos rabló rácsapott egy ragyogó drágakő rakományra, de rettentő rémesen ráfaragott :D :D
KLM
Extra Ball is lit
*

« Válasz #913 Dátum: 2012. március 11. - 11:06:02 »

Ha nem dolgozol és ráérsz akkor én szívesen mennék  és együtt mennénk az Euroba  :mosoly: Nem hiszem hogy KLM barátunk is ellenezné ezt  :) mivel én tényleg olyan 12 fele érnék be a Délibe. onnantól lenne még pár óra szabad idő  ;D Úgysem az útvonalon múlik az egész ha nem a hangulaton  ;D Nekem személy szerint teljesen mindegy úgy is szeretek barangolni  ;D ;D

Nem ellenzek semmi jót  ;D!!!Az Én vonatom mint azt már említettem volt 11:35-kor ér be a Délibe!!Szvsz ez majdnem tökéletes időzítés  :mosoly:
Naplózva

KLM
Angyalpor
Extra Ball
*

« Válasz #914 Dátum: 2012. március 11. - 11:13:03 »

Namost ki merre megy,es mikor? 12korul beszatlakozhatok en is par verseny elotti doppingsorre....
Naplózva
deep
Extra Ball is lit
*

« Válasz #915 Dátum: 2012. március 11. - 12:08:03 »

Hanyadikán lenne ez? :D
Naplózva

DataEast - Jurassic Park
pintakker
Jackpot
*

« Válasz #916 Dátum: 2012. március 11. - 14:33:30 »

19-én  ;D
Akkor mi lenne ha gyülekeznénk a Délibe és onnan megindulnánk valamerre elütni azt a kis időt ami a verseny előtt lenne  ;D  :pinball: :pinball:
Naplózva

Rokkó, a rumos rabló rácsapott egy ragyogó drágakő rakományra, de rettentő rémesen ráfaragott :D :D
Angyalpor
Extra Ball
*

« Válasz #917 Dátum: 2012. március 11. - 20:39:50 »

Bár nem Pest, de majdnem. Maglód.
Eddig nyúztuk a World Cup-ot, de ma megadta magát. Már kétszer összeírtuk az üzemeltetőnek, hogy mennyi nyűgje van, de ma a legvárhatóbb hiba jött be: megadta magát a jobb slingshot szakadt gumi...
Most komolyan, 3000ből rendbe lehetne tenni a gépet, hetente dobunk bele 4en 10et. Gyors matek, megérné. Nem tudja valaki, kié?
Naplózva
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #918 Dátum: 2012. március 11. - 20:56:51 »

van rajta telefonszam ?
Naplózva

Ramp
Special
*

« Válasz #919 Dátum: 2012. március 11. - 21:06:12 »

Ha az üzemeltet aki a mellette levő Gyömrőn akkor Kenyéri Jánosé a masina vagy Szilárdé(őt nem ismerem csak tudom hogy a környéken üzemeltetett)
Sőt utóbbinak volt kitéve WC flippere Vecsésen  de eléggé meg volt baszva a masinéria már 3 évvel ezelőtt is.
Ha Jani bácsié akkor sincs nagy szerencséd mert az öreg nem áll neki szervízelni akkor sem ha könyörögsz neki.
Naplózva

Pinball is Dead
Angyalpor
Extra Ball
*

« Válasz #920 Dátum: 2012. március 11. - 21:17:52 »

Na igen, ez is érdekes, a papírján se  név, se telefonszám...
Naplózva
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #921 Dátum: 2012. március 11. - 22:23:13 »

akkor nem Szilarde, az o gepein eddig mindig megtalaltam a szamot.
Naplózva

emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #922 Dátum: 2012. március 11. - 22:54:42 »

deep nem esel ki az útvonalból megejthetjük ha ráérsz hétfőn :)
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #923 Dátum: 2012. március 11. - 22:57:46 »

mondjuk ez engem is erdekelne.
ket utvonalat tudok elkepzelni a delibol : atsetalsz ( vagy mesz 1 megallot metroval/villamossal ) a Moszkva ( most Szell Kalman ) terre, onnan 4/6 a Margit hid Budai hidfojeig, onnan a 17-es vili a vegallomasig.
masik : metro a Deakig, ott atszallsz a harmas ( kek ) metrora az Arpad hidig, onnan '1'-es villamos a becsi uti vegallomasig.
esetleg a 86-os busz ( most 186, 286 ) jar meg arra, de azt most nemmatekolom ki, hogy hol lehet felszallni ra.  ( talan az is a Margit hid budai hidfoje, de akkor inkabb a 17-es vili, azzal nem lehet elteveszteni, hogy hol kell leszallni... )

rossz útvonal. a déliből tökéletes a metró a batthányi térig onnan hévvel az árpád hídig, és 137-es vagy 237-es busszal ( 137-es buszra első ajtós felszállás van érvényben oda kell jegy!!) Farkastorki úti megállóig ami a szentlélek tértől számolva a negyedig megálló, és egy pici séta euro center. a 17-es villamos azoknak jó akiknek a margit híd fele esik az útvonal, déliből kerülő :)  u.i.: a 86-os maradt 86-os :)

tenyleg. A Batthyany teren felszallhatnak a 86-os buszra is. asszem ez a legkevesebb atszallasos.
az Arpad hidnal meg az 1-esre, de ezen mar nem veszunk ossze  ;D

ugyan nem veszünk mi össze ezen. :)    :respect2: :hetvege:
Naplózva

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
deep
Extra Ball is lit
*

« Válasz #924 Dátum: 2012. március 12. - 00:31:19 »

deep nem esel ki az útvonalból megejthetjük ha ráérsz hétfőn :)

Sajnos meló van :(
Naplózva

DataEast - Jurassic Park
pintakker
Jackpot
*

« Válasz #925 Dátum: 2012. március 12. - 08:32:11 »

Kár  :-\ :-\
nos akkor a délibe találka? Én délre gondoltam, nekem a vonatom kb 3/4 12re érbe kb.KLM is előtte ér oda kicsivel előbb úgy hogy szerintem a dél az tökéletes lenne :)
Naplózva

emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #926 Dátum: 2012. március 12. - 20:16:25 »

Kár  :-\ :-\
nos akkor a délibe találka? Én délre gondoltam, nekem a vonatom kb 3/4 12re érbe kb.KLM is előtte ér oda kicsivel előbb úgy hogy szerintem a dél az tökéletes lenne :)

én fél 12 től várlak benneteket privátban elküldöm a telószámom :)
Naplózva

pintakker
Jackpot
*

« Válasz #927 Dátum: 2012. március 13. - 00:53:16 »

Én lehet 1el előbbivel megyek. Küld el a számod,azt vmelyik krimobol csörgök majd.ha előbb megyek akkor 10 körül érek fel. :D
Naplózva

Angyalpor
Extra Ball
*

« Válasz #928 Dátum: 2012. március 14. - 22:35:11 »

akkor nem Szilarde, az o gepein eddig mindig megtalaltam a szamot.

No le a kalappal az ismeretlen előtt.
2nap alatt megcsinálta a gépet, gumit cserélt, izzókat, a rossz multiball-t, kilövőt, pályatisztítást...Mindent, amit összeírtunk.
Oké, hogy egy hónap alatt beletettünk fél havi minimálbért, de akkor is. Ha már üzemeltet, legalább ésszel teszi. Legalább látja, hogy megéri. :D

Respekt neki.
Naplózva
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #929 Dátum: 2012. március 16. - 22:42:30 »

Aréna pláza, mozi melletti billiárd szalonban: Sopranos.
Tátrában szintén Sopranos. :)  :pinball:
Naplózva

YYY
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #930 Dátum: 2012. március 17. - 14:20:19 »

ne már tátrába sopranos ment a champion pub után? :S
Naplózva

Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #931 Dátum: 2012. március 17. - 14:24:18 »

Szerintem a sopranos érdekesebb tud lenni, mint a champion pub, bár utóbbi tényleg egyedibb. Viszont a Sopranos szabályait még nemismerem (majd utána olvasok) de érdekes lehet, hogy vannak episodeok, meg ranglétra, meg a bal rámpán is van egy két nagyíobb mód. Et cetera.  :pinball:
Naplózva

YYY
Ramp
Special
*

« Válasz #932 Dátum: 2012. március 22. - 18:32:55 »

Euro Center a Bécsi úton:CSI,TRON,Transformers,Big Buck Hunter,Rolling Stones.
Szép sor annak aki az ilyet szereti.
Naplózva

Pinball is Dead
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #933 Dátum: 2012. március 22. - 22:21:22 »

Ja, hogy azok ott maradtak? :o  Király :)  :taps: :pinball: :tenoutoften:
Naplózva

YYY
Jahno
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

« Válasz #934 Dátum: 2012. március 22. - 23:08:30 »

Ejjj, ACDC kellene, öreg annyit beszélt róla, mint állat, csak kép nincs hozzá.
Naplózva
SIMMISI
Extra Ball is lit
*

« Válasz #935 Dátum: 2012. március 25. - 19:57:31 »

TRON    https://www.facebook.com/profile.php?id=100002937621806     Még zsir!
Naplózva

indy  t2 t3
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #936 Dátum: 2012. március 26. - 00:17:36 »

annyi a megrendelés ac/dc-re hogy mihamarabb május elején jön hozzánk. ( Forrás:  Gary Stern ) :)
Naplózva

Jahno
Tiszteletbeli Tag
Extra Ball
*

« Válasz #937 Dátum: 2012. március 26. - 15:44:45 »

annyi a megrendelés ac/dc-re hogy mihamarabb május elején jön hozzánk. ( Forrás:  Gary Stern ) :)

Ejjj, addig nem szabad elhúzni. Afene. De legalább megrendelés van, ez is jó hír :-)
Naplózva
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #938 Dátum: 2012. március 30. - 22:48:38 »

voltam ma West vegeben, a sor ami eddig volt, Iron Man - Avatar - Rolling - Transformers - SpiderMan - Indy - Big Buck - Tron

Tron kikapcsolva, Indy remenytelenul keresi a golyot, ha egyet komolyabban megprobalsz lejatszani.
szerencsetlen Spiderman palyalyan mar nem latszik a minta, olyan koszos. ( Exclusive Black edition lehet. ) mindenesetre ugylatom sokkal jatszhatobba valt, mivel az automata golyokilovo keptelen ellatni feladatat. Probalkozik derekasan, de nem. Ezert az inditott multiballok atminosulnek ( multiball golyoszama - 1 ) extraballnak, sot. amig pihennek a parkolopalyan a golobisok, addig egygolyoval minden kor ingyenjackpot. Hurra. Ughogy gyorsan -- mielott odaer a szerelo -- osszekombinaltam a Black Suit multit meg a Fusion Malfunctiont ( ez megy normalis gepen is ) igy szepen kiteszi kilovore a golyotarbol az osszes golyot, aztan ebben az egygolyos de megis multiball modban osszeutogettem 300M -et, utana meguntam es otthagytam.

*szerk ; maganvelemeny : ha tenyleg -- ahogy MOS allitja -- volt a WestEndben a nagyfonok, es latta azt a Spideyt, nem lennek meglepve, ha a Stern ceg soha tobbet nem szallitan kishazankba flippert.

Naplózva

Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #939 Dátum: 2012. március 31. - 01:48:47 »

Ó utca, Ó PUB: CSI.
Naplózva

YYY
Angyalpor
Extra Ball
*

« Válasz #940 Dátum: 2012. március 31. - 23:36:41 »

Csut meg ment a tron,de a bal inlane alatt volt egy torott plexi... Tan amiatt allitottak le
Naplózva
Ramp
Special
*

« Válasz #941 Dátum: 2012. április 01. - 20:12:10 »

Plusz ráülnek 4-5 hétre az OMH-sok(van új nevük de a f.szsetudja)aztán lesz belőle június.Nem baj kivárjuk.
Naplózva

Pinball is Dead
Stadion Biliárd
Insert Coin
*

« Válasz #942 Dátum: 2012. április 08. - 15:22:39 »

Sziasztok!  14. kerületben, a Puskás Ferenc stadion 19es lelátójánál lévő Stadion Biliárdban szép állapotú, jól működő, rendszeresen karbantartott ADDAMS FAMILY!!!  100Ft  5golyó...
http://www.facebook.com/stadionbiliard       itt megtaláljátok a pontos címet, telefonszámot.    Várunk titeket sok szeretettel!!!
Naplózva
SIMMISI
Extra Ball is lit
*

« Válasz #943 Dátum: 2012. április 08. - 20:39:50 »

Kulturálódik a hely , mármint f... zugló .Ideje volt  :mrgreen:
Naplózva

indy  t2 t3
Johny King
Ball 3 locked
*

« Válasz #944 Dátum: 2012. április 09. - 13:44:29 »

Kulturálódik a hely , mármint f... zugló .Ideje volt  :mrgreen:

Szia!

Mi a gond Zuglóval? (Szerintem az egyik legszebb kerület Pesten, ha nem a legszebb...)

A környéken rengeteg egész jó állapotú flipper van, ha valakinek éppen erre van dolga...

Indiana Jones (Williams, Stern)
Addams family
Dracula
White Water
Twilight Zone
Black Rose
Fish Tales
Flinstones
Rolling Stones
Shadows
Naplózva
Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 37 Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Hol találom ?  |  Topic: Flipperek Budapesten « előző következő »
Ugrás: