hokusz lemaradtál az ingyé sörről ne dolgozz olyan sokat mer megárthat dzsoni úr mér nem tudtál vissza jönni? :( pedig ha idegen vezettél volna akkor csak reggel indultam volna vissza mer lett volna szállásm na majd legközelebb
hokusz lemaradtál az ingyé sörről ne dolgozz olyan sokat mer megárthat
Hétfőn vagy kedden ismét megyek fel kb. Dél tájt érek megint.,valahol valami majd?kb. 9ig érek majd rá mer bátyáméknál alszok majd
Jó Star Wars EP1 merre leledzik?
Halihó Mindenkinek!Remélem jó hírrel fogok szolgálni a "zenei" flippert kedvelők számára?Nos, tök véletlenül betévettem a Thököly-Róna sarkán lévő Leona kávézóba (XIV. Thököly út 151/B.), hogy megnézzem lecserélték-e már a Rolling Stones-t?Nagy meglepetésre egy másik "zenei" masinát találtam, egy még szinte érintetlen új AC/DC-t!!!!Annyira új, hogy pár órával ezelőtt hozták a pultos hölgy szerint! (Gyönyörű állapotban van, csak hangosabbra kell egy kicsit venni)Ki is próbáltam nyomban a kicsikét, lényegesen jobban tetszett, mint a Stones...Egyébként állítólag versenyt is fognak rendezni hamarosan, ( már meg is vannak véve a kupák) de, hogy mikor azt nem tudta a hölgy megmondani...Szokásos Stern gép egyébként, úgy pattog a golyó, hogy hihetetlen, de egész klasszul játszható...Rekord még nem igazán van benne, elég könnyű benne szabadot csinálni (Replay 20 millió körül), 3 golyós, és 200 Ft-ra 3 játékot ad!Jó játékot mindenkinek!Üdv: JK!
Halihó Mindenkinek!Remélem jó hírrel fogok szolgálni a "zenei" flippert kedvelők számára?Nos, tök véletlenül betévetem a Thököly-Róna sarkán lévő Leona kávézóba (XIV. Thököly út 151/B.), hogy megnézzem lecserélték-e már a Rolling Stones-t?Nagy meglepetésre egy másik "zenei" masinát találtam, egy még szinte érintetlen új AC/DC-t!!!!Annyira új, hogy pár órával ezelőtt hozták a pultos hölgy szerint! (Gyönyörű állapotban van, csak hangosabbra kell egy kicsit venni)Ki is próbáltam nyomban a kicsikét, lényegesen jobban tetszett, mint a Stones...Egyébként állítólag versenyt is fognak rendezni hamarosan, ( már meg is vannak véve a kupák) de, hogy mikor azt nem tudta a hölgy megmondani...Szokásos Stern gép egyébként, úgy pattog a golyó, hogy hihetetlen, de egész klasszul játszható...Rekord még nem igazán van benne, elég könnyű benne szabadot csinálni (Replay 20 millió körül), 3 golyós, és 200 Ft-ra 3 játékot ad!Jó játékot mindenkinek!Üdv: JK!
Azt hiszem holnap megtámadom
Quote from: KLM on 2012. június 15. - 06:02:46Azt hiszem holnap megtámadom Lehet veled tartok este rád írok. oks?
Ma már van fényképező minden mobilban - vagy csak a tiédben nincs ?
Amúgy mit főztök ?
:box:Részemről az ac/dc marad jövőhétre mer a kedves *********************** nav elfelejttett nekem adójóváírást. Adni
Quote from: pintakker on 2012. június 15. - 20:51:26 :box:Részemről az ac/dc marad jövőhétre mer a kedves *********************** nav elfelejttett nekem adójóváírást. Adni akkor ismét 1edül kell játszanom
Quote from: KLM on 2012. június 15. - 21:34:37Quote from: pintakker on 2012. június 15. - 20:51:26 :box:Részemről az ac/dc marad jövőhétre mer a kedves *********************** nav elfelejttett nekem adójóváírást. Adni akkor ismét 1edül kell játszanom Vagy mégsem? Hány óra körül tervezed a játékot?Lehet megpróbálok csatlakozni, ha nem gond?!Egyébként, ma sikerült egy Grand Championt 110 millióval "belevarázsolnom"...Nem igazán tudom, hogy ez jó eredmény-e, de eltartott "néhány percig"...
Voltam nyomni az AC/DC-t!Annyit mondhatok h a Stern gépek még mindig nem a kedvenceim !Amúgy elég jó a gép ha még hangerő is lenne rajta akkor az sokat dobna a feelingen!70 milla körül csináltam rajta ez és még 1 játék volt hosszabb ami 55 millát hozott!Legtöbbször úgy kivágta oldalt h nem is láttam!Engem 3 "nagyobb" dolog bosszantott igazán az 1ik h az ágyú miatt nem lehet látni a golyót a jobb outlane-nél és így nem tudni mikor és h kell taszajtani h ha lehet bent maradjon a golyó!A 2ik az h nincs ballsaver amikor az ágyúval lősz játék közben az AC DC között lévő villámra nekem 3 lövésből 2 szer kitette oldalra!A 3ik h multiball közben lősz pár Jackpotot aztán felmegy az ágyúba ekkor leolt minden lámpát miközben a többi golyó a playfielden van!Ez utóbbit napfényes helyen játszással ki lehet küszöbölni