Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. június 26. - 19:30:26

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Hol találom ?  |  Topic: Flipperek Budapesten « előző következő »
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 37 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Flipperek Budapesten  (Megtekintve 713372 alkalommal)
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #1015 Dátum: 2012. május 30. - 22:18:14 »

jo esellyel jovok en is, de legkorabban csak du. 1/2 3-3 korul tudok odaerni ha jobban csuszok a meloval, akkor csorgok.
Naplózva

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
pintakker
Jackpot
*

« Válasz #1016 Dátum: 2012. május 30. - 23:20:50 »

ott is jó akkor KLM-el Déliben ütközök azt indulunk oda  ;D
Hokusz akkor siess a munkával  ;D ;D ;D
Naplózva

Rokkó, a rumos rabló rácsapott egy ragyogó drágakő rakományra, de rettentő rémesen ráfaragott :D :D
pintakker
Jackpot
*

« Válasz #1017 Dátum: 2012. május 31. - 18:31:47 »

hokusz lemaradtál az ingyé sörről ;D ne dolgozz olyan sokat mer megárthat ;D dzsoni úr mér nem tudtál vissza jönni? :( pedig ha idegen vezettél volna akkor csak reggel indultam volna vissza mer lett volna szállásm :) na majd legközelebb ;D
Naplózva

Rokkó, a rumos rabló rácsapott egy ragyogó drágakő rakományra, de rettentő rémesen ráfaragott :D :D
Johny King
Ball 3 locked
*

« Válasz #1018 Dátum: 2012. május 31. - 18:40:24 »

hokusz lemaradtál az ingyé sörről ;D ne dolgozz olyan sokat mer megárthat ;D dzsoni úr mér nem tudtál vissza jönni? :( pedig ha idegen vezettél volna akkor csak reggel indultam volna vissza mer lett volna szállásm :) na majd legközelebb ;D

Bocsi!
Ne haragudjatok, hogy nem mentem vissza, de haza kellett jönnöm! (Küldtem sms-t KLM-nek!)
Legközelebb cseréljünk telefonszámot, és bármikor tudunk egyeztetni...

Őrülök, hogy találkoztunk!

Üdv: JK!

U.I.: Nekem ezek a gépek nem igazán jöttek be! (Nincsenek játszható állapotban...)
Naplózva
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #1019 Dátum: 2012. május 31. - 19:11:54 »

hokusz lemaradtál az ingyé sörről ;D ne dolgozz olyan sokat mer megárthat ;D

ez van, most vegeztem. de akkor mostmar nem indulok arrafelé.
Naplózva

pintakker
Jackpot
*

« Válasz #1020 Dátum: 2012. május 31. - 19:41:10 »

Hétfőn vagy kedden ismét megyek fel :) kb. Dél tájt érek megint.,valahol valami majd?kb. 9ig érek majd rá mer bátyáméknál alszok majd :)
Naplózva

Johny King
Ball 3 locked
*

« Válasz #1021 Dátum: 2012. május 31. - 20:29:05 »

Hétfőn vagy kedden ismét megyek fel :) kb. Dél tájt érek megint.,valahol valami majd?kb. 9ig érek majd rá mer bátyáméknál alszok majd :)
Hétfő nem jó, mert strandröpizem!

Kedd nekem tökéletes!
Ha neked is megfelel, akkor járjuk végig a keleti Pu. és a Stadion környékét!

Naplózva
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #1022 Dátum: 2012. május 31. - 20:31:02 »

nem akarok tulzasokba esni, kedd delutan lehet jo. kezdjunk az AFM-nel :D)
Naplózva

pintakker
Jackpot
*

« Válasz #1023 Dátum: 2012. május 31. - 22:41:46 »

Na a kedd az faja is  ;D
Amúgy a Shadow-n sikerült 7 millió híján 1 Milliárdot csinálnom de a Fish Tales nem akarta meg adni magát  :pinball: :pinball: :pinball:  ;D ;D ;D ;D
Naplózva

pintakker
Jackpot
*

« Válasz #1024 Dátum: 2012. június 05. - 01:56:19 »

Hokusz Pénteken érkezek felétek felfele Cucuba talákszok Jhony-val onnan tovább vele   :pinball: :pinball:
Naplózva

hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #1025 Dátum: 2012. június 05. - 07:03:56 »

hat ize. Pentek nemjo, kezdodik az EB, itthon nalam nagy-nagy meccsnezo forgalom varhato.
Naplózva

hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #1026 Dátum: 2012. június 07. - 00:57:12 »

Thokoly - Hungaria korut sarki krimo.
Stern Spiderman. Kinezetre ? Szép. Mintha most jott volna a dobozbol.
TourbaMaxx kartyacska.
hat ize. Az is.
Black suit multi ? felejtsd el. nem adja a 'light lock' vagy hasonlo felirattal megaldott egyetlen celpontot.
modot jatszanal ? felejtsd el. nem adja a jobb kort.  ezert  nem lehet megloni az osszes feher nyilat.
ebbol kovetkezoleg nemlehet SuperHeroig vegigjatszani sem. // azert tegyuk hozza, hogy ehhez tokeletes gep eseten is eros jatekos es kb. felora szuksegeltetik vagy Furedi Sanyi esetleg CIA //
de legalabb liberalisan tilt.
karok kifogastalanok. mondtam mar, mintha a dobozbol most vettek volna elo :staff-muttley: ?

Naplózva

KLM
Extra Ball is lit
*

« Válasz #1027 Dátum: 2012. június 09. - 19:49:22 »

Jelentem az Imperialban a Flintstones van!Nem játszottam sokat vele mert nem nagy kedvencem,de úgy tűnt minden működik rajta!Az Akácfa sörözőben jó a AFM csak a karok gyengécskék :-[
Naplózva

KLM
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #1028 Dátum: 2012. június 09. - 21:30:27 »

Jó Star Wars EP1 merre leledzik?
Naplózva

YYY
SIMMISI
Extra Ball is lit
*

« Válasz #1029 Dátum: 2012. június 10. - 02:06:46 »

Tuti hogy üzemeltetésben nem lesz .Drága buli javítani mint a tesóját R F M- et.
Naplózva

indy  t2 t3
HEAD
Egyesületi Tag
Special
*

« Válasz #1030 Dátum: 2012. június 10. - 09:33:43 »

Jó Star Wars EP1 merre leledzik?

Balassagyarmaton volt egy üzemeltetésben , úgy fél évvel ezelőtt, de most nem tudom hol dolgozik , esetleg rákérdezek.
Naplózva

LET THERE BE PINBALL !
Johny King
Ball 3 locked
*

« Válasz #1031 Dátum: 2012. június 14. - 20:16:14 »

Halihó Mindenkinek!

Remélem jó hírrel fogok szolgálni a "zenei" flippert kedvelők számára?

Nos, tök véletlenül betévetem a Thököly-Róna sarkán lévő Leona kávézóba (XIV. Thököly út 151/B.), hogy megnézzem lecserélték-e már a Rolling Stones-t?

Nagy meglepetésre egy másik "zenei" masinát találtam, egy még szinte érintetlen új AC/DC-t!!!!

Annyira új, hogy pár órával ezelőtt hozták a pultos hölgy szerint! (Gyönyörű állapotban van, csak hangosabbra kell egy kicsit venni)

Ki is próbáltam nyomban a kicsikét, lényegesen jobban tetszett, mint a Stones...

Egyébként állítólag versenyt is fognak rendezni hamarosan, ( már meg is vannak véve a kupák) de, hogy mikor azt nem tudta a hölgy megmondani...

Szokásos Stern gép egyébként, úgy pattog a golyó, hogy hihetetlen, de egész klasszul játszható...

Rekord még nem igazán van benne, elég könnyű benne szabadot csinálni (Replay 20 millió körül), 3 golyós, és 200 Ft-ra 3 játékot ad!

Jó játékot mindenkinek!

Naplózva
Johny King
Ball 3 locked
*

« Válasz #1032 Dátum: 2012. június 14. - 20:17:38 »

Halihó Mindenkinek!

Nos, tök véletlenül betévettem a Thököly-Róna sarkán lévő Leona kávézóba (XIV. Thököly út 151/B.), hogy megnézzem lecserélték-e már a Rolling Stones-t?

Nagy meglepetésre egy másik "zenei" masinát találtam, egy még szinte érintetlen új AC/DC-t!!!!

Annyira új, hogy pár órával ezelőtt hozták a pultos hölgy szerint! (Gyönyörű állapotban van, csak hangosabbra kell egy kicsit venni)

Ki is próbáltam nyomban a kicsikét, lényegesen jobban tetszett, mint a Stones...

Egyébként állítólag versenyt is fognak rendezni hamarosan, ( már meg is vannak véve a kupák) de, hogy mikor azt nem tudta a hölgy megmondani...

Szokásos Stern gép egyébként, úgy pattog a golyó, hogy hihetetlen, de egész klasszul játszható...

Rekord még nem igazán van benne, elég könnyű benne szabadot csinálni (Replay 20 millió körül), 3 golyós, és 200 Ft-ra 3 játékot ad!

Jó játékot mindenkinek!

Naplózva
pintakker
Jackpot
*

« Válasz #1033 Dátum: 2012. június 14. - 21:07:58 »

Halihó Mindenkinek!

Nos, tök véletlenül betévetem a Thököly-Róna sarkán lévő Leona kávézóba (XIV. Thököly út 151/B.), hogy megnézzem lecserélték-e már a Rolling Stones-t?

Jó játékot mindenkinek!

:pinball: :pinball:  :banana-dancing: :banana-dancing:  :tenoutoften: :tenoutoften:  :banan: :banan:
Naplózva

Ramp
Special
*

« Válasz #1034 Dátum: 2012. június 15. - 05:42:10 »

:telapo: :telapo: :telapo: :banana-mexican:
Vártam már az együttest!
Naplózva

Pinball is Dead
KLM
Extra Ball is lit
*

« Válasz #1035 Dátum: 2012. június 15. - 06:02:46 »

Azt hiszem holnap megtámadom  ;D
Naplózva

KLM
pintakker
Jackpot
*

« Válasz #1036 Dátum: 2012. június 15. - 07:35:37 »

Lehet veled tartok  :mosoly: :mosoly: este rád írok. oks?  :mosoly:
Naplózva

KLM
Extra Ball is lit
*

« Válasz #1037 Dátum: 2012. június 15. - 13:07:08 »

Lehet veled tartok  :mosoly: :mosoly: este rád írok. oks?  :mosoly:

OK!Örülnék ha Te is jönnél mert legalább Te már játszottál vele és tudod mondani mit kell csinálni azon kívül h a golyót ütögetem  ;D és persze a társaság sem utolsó szempont :)
Naplózva

KLM
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #1038 Dátum: 2012. június 15. - 13:24:57 »

holnap sajnos -- vagy inkább mégsem -- bogracsparty van, megint nem tartok veletek.
viszont elfelejtettem irni, a heten voltam a Westendben, SpiderMant megtakaritottak, negyedoras gyorstesztem alapján ezzel is necces modot játszani,mert a wenom hidat hosszában nem adja, ha van rajta fehér nyúl, akkor felejtős. Kar mögött Spider powert sem adja. jo hir, hogy itt a Black suit multi azért müködik.
és hát valószínű nem kapható már ehhez a géphez alkatrész, vagy túl drága, ha lett volna nálam fényképezőgép, akkor a wenom híd szigszalagos vagy milyen ragasztása azért befigyelt volna a kókler bt-s topicba.
Naplózva

Tyutyu
Special
*

Dr. Zaccaria

WWW E-mail
« Válasz #1039 Dátum: 2012. június 15. - 14:16:47 »

Ma már van fényképező minden mobilban - vagy csak a tiédben nincs ?
Amúgy mit főztök ?
Naplózva

"A Zaccaria név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez !"
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #1040 Dátum: 2012. június 15. - 15:11:14 »

Ma már van fényképező minden mobilban - vagy csak a tiédben nincs ?

en az egyszeru telefonok hive vagyok, szvsz telefon telefonalasra van, tobbet nem is varok el tole. es igaz kb. ket  honapja lecsereltem a 3210est, de ebben az uj samuban sincs fotoreszleg.

Amúgy mit főztök ?

pacal, de hogy kormos-csulkos lesz-e, azt bevallom nemtudom, 50%, hogy bovitett verzio.

Naplózva

Ramp
Special
*

« Válasz #1041 Dátum: 2012. június 15. - 15:44:05 »

Kormos?Az jó lehet :mrgreen:
Naplózva

Pinball is Dead
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #1042 Dátum: 2012. június 15. - 16:02:31 »

ekezetesen.
Naplózva

pintakker
Jackpot
*

« Válasz #1043 Dátum: 2012. június 15. - 20:51:26 »

:tuz :box:Részemről az ac/dc marad jövőhétre mer a kedves *********************** nav elfelejttett nekem adójóváírást. Adni  :tuz
Naplózva

KLM
Extra Ball is lit
*

« Válasz #1044 Dátum: 2012. június 15. - 21:34:37 »

:tuz :box:Részemről az ac/dc marad jövőhétre mer a kedves *********************** nav elfelejttett nekem adójóváírást. Adni  :tuz

:-[ akkor ismét 1edül kell játszanom  :-[
Naplózva

KLM
Johny King
Ball 3 locked
*

« Válasz #1045 Dátum: 2012. június 15. - 21:40:24 »

Vagy mégsem? ;)

Hány óra körül tervezed a játékot?

Lehet megpróbálok csatlakozni, ha nem gond?!

Egyébként, ma sikerült egy Grand Championt 110 millióval "belevarázsolnom"...

Nem igazán tudom, hogy ez jó eredmény-e, de eltartott "néhány percig"...
Naplózva
KLM
Extra Ball is lit
*

« Válasz #1046 Dátum: 2012. június 15. - 21:48:34 »

Vagy mégsem? ;)

Hány óra körül tervezed a játékot?

Lehet megpróbálok csatlakozni, ha nem gond?!

Egyébként, ma sikerült egy Grand Championt 110 millióval "belevarázsolnom"...

Nem igazán tudom, hogy ez jó eredmény-e, de eltartott "néhány percig"...

Már h a francba lenne gond  :) nem tudom mikor nyit az intézmény,de Én fél 10-körül leszek a keletinél úgyhogy 10 óra magasságában leszek ott!Ha működik a gép rendesen és nem amortizálom le akkor órákig ott leszek  :)
Naplózva

KLM
KLM
Extra Ball is lit
*

« Válasz #1047 Dátum: 2012. június 16. - 19:44:50 »

Voltam nyomni az AC/DC-t!Annyit mondhatok h a Stern gépek még mindig nem a kedvenceim  :-[!Amúgy elég jó a gép ha még hangerő is lenne rajta akkor az sokat dobna a feelingen!70 milla körül csináltam rajta ez és még 1 játék volt hosszabb ami 55 millát hozott!Legtöbbször úgy kivágta oldalt h nem is láttam!Engem 3 "nagyobb" dolog bosszantott igazán az 1ik h az ágyú miatt nem lehet látni a golyót a jobb outlane-nél és így nem tudni mikor és h kell taszajtani h ha lehet bent maradjon a golyó!A 2ik az h nincs ballsaver amikor az ágyúval lősz játék közben az AC DC között lévő villámra nekem 3 lövésből 2 szer kitette oldalra!A 3ik h multiball közben lősz pár Jackpotot aztán felmegy az ágyúba ekkor leolt minden lámpát miközben a többi golyó a playfielden van!Ez utóbbit  napfényes helyen játszással ki lehet küszöbölni :mosoly:
Naplózva

KLM
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #1048 Dátum: 2012. június 21. - 12:58:38 »

Voltam nyomni az AC/DC-t!Annyit mondhatok h a Stern gépek még mindig nem a kedvenceim  :-[!Amúgy elég jó a gép ha még hangerő is lenne rajta akkor az sokat dobna a feelingen!70 milla körül csináltam rajta ez és még 1 játék volt hosszabb ami 55 millát hozott!Legtöbbször úgy kivágta oldalt h nem is láttam!Engem 3 "nagyobb" dolog bosszantott igazán az 1ik h az ágyú miatt nem lehet látni a golyót a jobb outlane-nél és így nem tudni mikor és h kell taszajtani h ha lehet bent maradjon a golyó!A 2ik az h nincs ballsaver amikor az ágyúval lősz játék közben az AC DC között lévő villámra nekem 3 lövésből 2 szer kitette oldalra!A 3ik h multiball közben lősz pár Jackpotot aztán felmegy az ágyúba ekkor leolt minden lámpát miközben a többi golyó a playfielden van!Ez utóbbit  napfényes helyen játszással ki lehet küszöbölni :mosoly:

Félve kérdezem, de ennek a gépnek melyik része a jó?  :pinball:
Naplózva

YYY
hokuszpk
Adminisztrátor
Super jackpot
*

the big hóhányó

« Válasz #1049 Dátum: 2012. június 22. - 00:21:37 »

kollegaval hazafele belestunk az R33 -ba, ha mar hevpotlo busz es buszpotlo hev jar, legalabb valami lelki felkeszulesfele legyen elotte.
nos. tenyleg ket gep van. az egyik egy Sega X-Faktor, ezzel csak becsuletbol jatszottam egyet, korrekt. Eros kar, ami villog az megloheto es adja is.
Gyari kartyacskan kollega felfedezte az eredeti aprobetus jotanacsot. Angolul nem emlexem ra, leforditva valami ilyesmi volt :
"Kezdok figyelmebe ! Lodd azt ami villog, es idonkent nezz ra a displayra, ott jelennek meg a tovabbi teendok".
Ja meg kozepen az 'X' dobox vagy mi ala idonkent beragad X golyo. Multiball eseten X=2 tobb nem fer be,
egyebkent X=1. Difonak biztos tetszene ez a gep, szepen egyben van.
Masik masina a Party Zone is okes. Mondom a legnagyobb problemat : el van gorbulve a kilovorud, igy neha nehez jatekba hozni a golyot ;
persze rutin meg az evek, harmadikra mar jo iranyba forgatja az emberfia, aztan adjneki. Karja eros, szive bator. Mondjuk kar okosan
be van allitva, hogy nehez legyen megfogni a jatekszert.  Nos ez azert jo, mert ha atcsorgatod a jobbkarrol a balkarra, akkor kapasbol
lehet loni a patkot 1..10 millaert, ki eppen hol tart, hat istenem ha leszamitjuk a BIG-BANGot, akkor igazabol ott szamol a gep  ;D
Masik "hiba", hogy kozepen B.Merry azaz a songvalaszto lik melletti ket target nem mukodik, tehat van 2 multiballod, meg
esetleg sorsolasra, utana mar nincs tobb esely a BIG-BANG eleresere, mert ugye ez a ket target kellene, hogy a
party animalok ujra kezdodjenek.  viszont azt csak jozanul, latom, tehat nekem mind1.
ja mindket masina 100 FT/5 golyo. ajanlom.
Csapolt korso kozel listaara 450, himnemu csaposnal is ennyi, nonemu csaposnal valami aranypentek lehetett, mert 350-ert adta,
ezuton is koszonjuk a kedvezmenyt  :beer: :hetvege:
Naplózva

Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 37 Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Hol találom ?  |  Topic: Flipperek Budapesten « előző következő »
Ugrás: