Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. szeptember 08. - 15:25:00

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Emulátorok  |  Topic: Flipperjátékok (PC,XBOX,PS2,etc) « előző következő »
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Flipperjátékok (PC,XBOX,PS2,etc)  (Megtekintve 214815 alkalommal)
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #175 Dátum: 2010. október 05. - 20:11:31 »

Jól beszélsz ifjú padavan!  :mrgreen:
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
Indy
Ball 1 locked
*

WWW E-mail
« Válasz #176 Dátum: 2010. október 05. - 20:17:18 »

Megjegyezném, hogy a letölthető PS3-as játékokat meg lehet venni az amazon.com-on is- a lényeg, hogy egy létező amreikai szállítási cím legyen regisztrálva!!!-  és az ott kapott kódot a "redeem code" mezőbe beírva már tölthető is le a játék. A Playstation Network egy update után nem engedett már vásárolni, de az amazon-nak kicseleztem őket és így vettem meg a Mars Table-t a Zen Pinball-hoz.
Naplózva

CFTBL, CV, FP, IJ, JD, RBION, RS ,STTNG, TAF, TOTAN, TZ
HEAD
Egyesületi Tag
Special
*

« Válasz #177 Dátum: 2010. október 05. - 21:01:42 »

Azért nevetséges , hogy egy magyarországon fejlesztett játékot a hivatalosan megvásárolt magyar PS3 tulajoknak így kelljen beszerezni. Ez szégyen...  :reklamal:  :furesz :tuz :plazma
Naplózva

LET THERE BE PINBALL !
Santa
Jackpot
*

Törzsfőnök

WWW E-mail
« Válasz #178 Dátum: 2010. október 05. - 23:23:12 »

:offtopic:
iPhone és iPad játékoknál ugyan ez a helyzet, bár ott regisztrálhatsz magyar store-ba is, de akkor is egy zárt dolog.
Nekem van egy amerikai és egy angol itunes store accountom, magyar nincs is :mrgreen:
Naplózva

Első Magyar Törzsasztal
deep
Extra Ball is lit
*

« Válasz #179 Dátum: 2010. október 05. - 23:35:33 »

Azért nevetséges , hogy egy magyarországon fejlesztett játékot a hivatalosan megvásárolt magyar PS3 tulajoknak így kelljen beszerezni. Ez szégyen...  :reklamal:  :furesz :tuz :plazma

Sajnos nem rajtunk múlik. A Sony-nak és a Microsoft-nak túl kis pont a magyar piac pár százezres felvevőtábora. Nem éri meg a befektetést. Inkább eltűrik ezt a félmegoldást.
Naplózva

DataEast - Jurassic Park
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #180 Dátum: 2010. október 06. - 00:14:48 »

sajnos itt okolható a warezolás is mint tényező,a másik okot deep leírta,  amiért ennyire nem vesznek minket komolyan, de mivel nekünk a legtöbb cuccot angliából importálják, így  mi jobb helyzetben  vagyunk, hisz ha később is de megkapjuk ugyanazt a cuccot. meg nem hiszem hogy a zen studios tehet róla, hogy így kellett alakulnia, hisz ők a megkötött szerződés szerint járnak el.
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
atee
Extra Ball
*

« Válasz #181 Dátum: 2010. október 28. - 10:00:28 »

http://gamepod.hu/hir/pinball_fx_2_ma_erkezik.html
Naplózva

Rocky (Gottlieb 1982)
mustang74
Ball 1 locked
*

« Válasz #182 Dátum: 2010. november 12. - 16:42:03 »

Sziasztok! Jó az oldal! Sok számítógépes flipper programmal játszottam már, sok ismerős cím volt az előző hozzászólásokban. Kiemelném a Future Pinball-t ami mostanában uralkodik a gépemen. Konzol tekintetében meg a PSP-s Williams Collection a sláger.
Naplózva
attila1026
Ball 2 locked
*

« Válasz #183 Dátum: 2010. december 22. - 10:37:59 »

Még az űrhajó is felszáll benne :-)

http://www.disney.co.uk/DisneyMovies/Walle_games/pinball/
Naplózva
Ramp
Special
*

« Válasz #184 Dátum: 2011. február 03. - 10:31:31 »

Találtam egy Thrillide nevű játékot,elég régi 2000-es de nagyon jó.
Naplózva

Pinball is Dead
vpety
Jackpot
*

Pinball fanatic

« Válasz #185 Dátum: 2011. február 05. - 12:36:24 »

XBOX360-ra megjelent pár flipper játék. Mint tudjuk a legjobbak éppen magyar vonatkozásúak.
Legnagyobb meglepetésemre én egyelőre sehol nem találok ilyet az országban.
Néztem pár fórumot, xbox oldalt de flipper játékot xbox360-ra úgy tűnik nem lehet beszerezni (?)
Naplózva

"It will never work!"
deep
Extra Ball is lit
*

« Válasz #186 Dátum: 2011. február 05. - 13:20:55 »

XBOX360-ra megjelent pár flipper játék. Mint tudjuk a legjobbak éppen magyar vonatkozásúak.
Néztem pár fórumot, xbox oldalt de flipper játékot xbox360-ra úgy tűnik nem lehet beszerezni (?)

Azert mert sajnos csak letoltheto formaban szerezheto be. De csak kb. 2000 ft, ennyit siman megernek.
Naplózva

DataEast - Jurassic Park
Tophat
Ball 3 locked
*

« Válasz #187 Dátum: 2011. február 05. - 13:32:11 »

Az Xbox360-ra megjelent Pinball Fx, majd az újabb Pinball Fx2 kizárólag letölthető formátumban elérhető az Xbox Live marketplace-ről. Maga a játék egy keretprogram, amihez további asztalokat lehet némi pénzmagért cserébe letölteni. Egy szépséghibája van a dolognak, hogy ha valaki - immár legálisan - Magyar accountot használ, annak pont a Pinball Fx nem elérhető, ugyanis a mi piacterünkön nincs még fent, vagyis Angol regisztrációt kell csinálni az elérésükhöz.  :-[
A játék egyébként nem rossz, és bár egyik asztal sem eredeti, mégis sok helyen nagy fokú hasonlóságot mutatnak klasszikus asztalokkal.
http://www.pinballfx.com/

A másik Xbox360-ra (és Ps3-ra is) megjelent/megjelenő játék a Pinball hall of fame Williams collection, mely USA változatban már több mint egy éve megvásárolható dobozos formában. A Ps3 változatot be lehet szerezni Usából, ám az Xbox360 változat régiólockos, vagyis az európai Boxokon nem lejátszható! Jó hír, hogy tervben van már egy ideje az EU változat kiadása kissé feltuningolt kivitelben, de a tavaly októberre tervezett, majd 2010 4. negyedévre módosított, legújabban 2011 márciusára tolt megjelenésig még minimum 1-2 hónap van. Ha megjelenik valaha egyáltalán. A kiadó honlapján lehet nézegetni a fejleményeket.
http://www.system3.com/
Naplózva
Senor
Egyesületi Tag
Special
*

Senorland

WWW E-mail
« Válasz #188 Dátum: 2011. február 05. - 20:53:21 »

Valaki igazán segithetne xbox-os ügyben,hogy hogy lehet ezt letölteni meg ilyenek.  :respect2:
Naplózva
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
*

WWW E-mail
« Válasz #189 Dátum: 2011. február 05. - 21:02:12 »

van online accountod?
Naplózva

[Pinballs:  Getaway, Fish Tales, Black Jack, SWE1 ;) Gone but not forgotten Batman Forever, Super Orbit, Elektra , Mundial, Lap by Lap, Diamond Lady Arcade: MKII
http://www.csokieskave.hu
http://www.mpadesign.hu 
http://www.mpacustom.hu]
Senor
Egyesületi Tag
Special
*

Senorland

WWW E-mail
« Válasz #190 Dátum: 2011. február 05. - 21:15:50 »

már csináltam egyet..de remélem jól csináltam
:)

skype-n majd ,ha ráérsz.   kikérdeznélek.   :beer:
Naplózva
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
*

WWW E-mail
« Válasz #191 Dátum: 2011. február 06. - 08:26:11 »

ok. írj,. mert mindig láthatatlanban vagyok :)
Naplózva

[Pinballs:  Getaway, Fish Tales, Black Jack, SWE1 ;) Gone but not forgotten Batman Forever, Super Orbit, Elektra , Mundial, Lap by Lap, Diamond Lady Arcade: MKII
http://www.csokieskave.hu
http://www.mpadesign.hu 
http://www.mpacustom.hu]
vpety
Jackpot
*

Pinball fanatic

« Válasz #192 Dátum: 2011. február 07. - 08:50:27 »

A fentebb leírt címeket én is ismerem, ahogy azt írtam is, de félelmeim beigazolódni látszanak: nem vagy csak nehezen beszerezhetőek Magyarországon ezek a programok.
És mi a helyzet a "régi" Xbox-ra megjelent flipperekkel? :pl.: Pure Pinball, Ultimate ProPinball, Pinball Hall Of Fame - Gottlieb Collection.
Ezek is játszhatóak a 360-on, de ezek közül sem találok egy darabot sem itthon  :gondol
Naplózva

"It will never work!"
Tophat
Ball 3 locked
*

« Válasz #193 Dátum: 2011. február 07. - 10:18:13 »

A Pinball Fx2 beszerzéséhez ki sem kell menned a lakásból. Kell hozzá internet, egy angol Xbox Live regisztráció, majd a vásárláshoz egy feltöltőkártya, amit szintén otthonról kényelmesen megvehetsz (tudok címet adni). Ennél egyszerűbbet nem tudok. Persze, ha nincs bankszámlád akkor el kell sétálni legalább egy OTP bankig, hogy átutalhasd a pénzt. A Williams Hall of Fame flipper pedig sajnos még sehol Európában nem elérhető, reménykedjünk a márciusban.

Régi Xbox játékokkal szinte már senki nem foglalkozik. Az Europarkban van egy kis bolt, akiknél fel lehet még lelni néhány darabot, de most megnéztem az online raktárkészletüket, flipper sajnos nincs nekik. Egy ötletem van még, a Petőfi csarnokbeli bolhapiacon esetleg érdemes lehet megpróbálni.   
Naplózva
vpety
Jackpot
*

Pinball fanatic

« Válasz #194 Dátum: 2011. február 08. - 09:26:04 »

Ok, köszi  :jolvanjol: én is ilyen használt börzére gondoltam.
Pl a vaterán rengeteg a PC pinball program, de régi boxra még nemigen láttam.
Naplózva

"It will never work!"
Ramp
Special
*

« Válasz #195 Dátum: 2011. február 08. - 12:07:20 »

Szerintem  nem minden Xbox játék játszható 360-on.Sőt általában nem.....
Létezik egy kompatibilitási lista amely tartalmazza a 360-on futtatható Xbox Classic játékok listáját.
Ha véletlenül módosított X360-ad van mint nekem létezik hozzá egy patch ami régiófüggetlenné teszi a gépet.

Naplózva

Pinball is Dead
Ramp
Special
*

« Válasz #196 Dátum: 2011. február 08. - 12:09:51 »

Két flipper is kompatibilis: http://www.lowrez.hu/x360/szoftver_kompatlista.html
Naplózva

Pinball is Dead
Tophat
Ball 3 locked
*

« Válasz #197 Dátum: 2011. február 08. - 13:34:49 »

Na igen, ezt a listát el is felejtettem. Nekem 1db Xbox játékom van, amit nosztalgiából vettem az X360-ra, de sajnos messze nem tökéletes az emuláció, holott rajta van ezen a kompatibilitási listán.

Szerintem  nem minden Xbox játék játszható 360-on.Sőt általában nem.....
Létezik egy kompatibilitási lista amely tartalmazza a 360-on futtatható Xbox Classic játékok listáját.
Ha véletlenül módosított X360-ad van mint nekem létezik hozzá egy patch ami régiófüggetlenné teszi a gépet.

Naplózva
Tophat
Ball 3 locked
*

« Válasz #198 Dátum: 2011. február 08. - 13:45:12 »

Ok, köszi  :jolvanjol: én is ilyen használt börzére gondoltam.
Pl a vaterán rengeteg a PC pinball program, de régi boxra még nemigen láttam.

Megnéztem a német és angol Ebay-t, de Xboxra csak Ultimate pro pinball-t láttam hirdetni. Akár meg is rendelném neked, aztán utólag kifizeted, de pl. a Ramp által linkelt kompatibilitási listán nincs is fent, vagyis igen csak zsákbamacska.

Reménykedjünk a Williams kollekció márciusi megjelenésében, mert bár a PS3 változatot már szénné játszottam, azért megveszem Boxra is.  ;D

Naplózva
vpety
Jackpot
*

Pinball fanatic

« Válasz #199 Dátum: 2011. február 09. - 09:20:33 »

Valóban zsákbamacska.
Egyébként az én xbox-om winyóján gyárilag fenn van a PinballFX játszható demója. Fel lehetne menni live-ra hogy full verzióra kibővítsem, de nem nagyon akarom, hogy a legfrissebb kinect-es dashboard-omat szétb@ssza  ;). Pendrive-ról próbáltam tegnap az FX és FX2-t felrakni, de "corrupted" file-okra hivatkozott.
Alapjában a hard drive "/partition3/000000000000000" akármi könyvtárába kellene átmásolni, viszont a corrupted file-ok miatt (?) nem engedi (holott a file-ok tuti jók, teszteltek a leírás szerint)
Most azon agyalok, hogyan tudnám a box winyóját másoláshoz megnyitni és oda rakni a pc-ről (vagy a box DVD meghajtójáról?) a file-okat.
Naplózva

"It will never work!"
Tophat
Ball 3 locked
*

« Válasz #200 Dátum: 2011. február 09. - 11:41:39 »

Bevallom, hogy bár kapisgálom miről beszélsz, ez már nekem súrolja a kínait.  ;D Ha jól értem nem tudsz/akarsz felmenni Live-ra, mert úgy lenne valami két profilos, két kontrolleres megoldás.
Naplózva
vpety
Jackpot
*

Pinball fanatic

« Válasz #201 Dátum: 2011. február 09. - 11:54:20 »

Majdnem...a gépet okosítottan vettem, live-ra nem érdemes vele menni, mert rögtön bannolnak. Marad a félmegoldás XBLA programokat pendrive-ról felrakni.
Ugyan borzasztó egyszerű: box-szal formázol egy mondjuk 8GB-os pen-t, aztán pc-n az Xtaf progival injektálod rá a netről letöltött tartalmat.
Ez nem tilos, rengeteg demo, arcade játék, kiegészítő tartalom található hivatalos oldalakon.
Viszont épp ezzel a flipper progival nem boldogulok  :ohmygod:
Naplózva

"It will never work!"
Senor
Egyesületi Tag
Special
*

Senorland

WWW E-mail
« Válasz #202 Dátum: 2011. március 25. - 14:15:40 »

Sziasztok.
a Pinball fx2-ön nem tudja valaki,hogy hogyan kell állitgani az asztalok dőlésszögét? A Family elnyomkoddta valahogyan és nem mondták meg melyik gombokat nyomogatták.  :mosoly:
Naplózva
deep
Extra Ball is lit
*

« Válasz #203 Dátum: 2011. március 25. - 18:03:23 »

Operator menübe kell bemenni, és ott a physical adjustmentsben találod. De amikor bemész felkínálja, hogy betöltse-e a default beállításokat, arra is ráokézhatsz.

Sziasztok.
a Pinball fx2-ön nem tudja valaki,hogy hogyan kell állitgani az asztalok dőlésszögét? A Family elnyomkoddta valahogyan és nem mondták meg melyik gombokat nyomogatták.  :mosoly:
Naplózva

DataEast - Jurassic Park
Senor
Egyesületi Tag
Special
*

Senorland

WWW E-mail
« Válasz #204 Dátum: 2011. március 25. - 18:07:52 »

simán játék közben nem lehet? mármint,hogy ha valami gombot megnyomok pld?
Naplózva
Senor
Egyesületi Tag
Special
*

Senorland

WWW E-mail
« Válasz #205 Dátum: 2011. március 26. - 21:19:31 »

MEGVAAAN...az a fránya kék gomb.  :mosoly:
Köszi a segitséget.  :jolvanjol:
Naplózva
Valentine
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #206 Dátum: 2011. március 29. - 22:15:44 »

Nocsak! A család is tolja? :)  :jolvanjol:
Naplózva

YYY
Senor
Egyesületi Tag
Special
*

Senorland

WWW E-mail
« Válasz #207 Dátum: 2011. április 24. - 08:58:03 »

Persze.A Család is játszik. ;)
Naplózva
deep
Extra Ball is lit
*

« Válasz #208 Dátum: 2011. május 01. - 14:40:27 »

Nemsokára megjelenik a legújabb asztal a Zen studios flipperjátékaihoz, Marvel Pinball-hoz (ps3) és Pinball FX 2-höz. A Fantastic Four képregényhős csapat kalandjait dolgozza fel.
Én terveztem és programoztam az asztalt, kérdésekre szívesen válaszolok :)
Itt a hivatalos trailer:
http://youtu.be/TtkgP0gnHz4?hd=1
Naplózva

DataEast - Jurassic Park
Ramp
Special
*

« Válasz #209 Dátum: 2011. május 01. - 16:28:35 »

Jópofa ,gyors játék gratulálok hozzá.Igaz jobban szeretem az élethűbb szimulátorokat amikor nem nyílik meg a playfield és
nem húz lángcsóvát maga után a golyó.Ez utóbbi effekt kikapcsolható a játékban?
A Pinball FX2 X360-as verzióját hol lehet majd megvenni és mikor?
Naplózva

Pinball is Dead
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Emulátorok  |  Topic: Flipperjátékok (PC,XBOX,PS2,etc) « előző következő »
Ugrás: