Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. szeptember 05. - 16:07:18

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Emulátorok  |  Topic: Visual Pinball Táblák « előző következő »
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Visual Pinball Táblák  (Megtekintve 289691 alkalommal)
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #210 Dátum: 2010. március 20. - 19:43:03 »

Emfekfun

sry az offert de sg ez mar haboru vert kivan!!! :D :P
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
E_Pluribus_Unum
Ball 2 locked
*

« Válasz #211 Dátum: 2010. március 25. - 23:18:56 »

Szép jó napot mindenkinek.

Csak pár hete találtam rá a VP-re, nem is tuodm hogy maradhatott ki az eddigi életemből...
Közel egy évtizednyi kihagyás után újra flipperezek.  ;D (C64 David's Midnight és PC Pinball Fantasies után)
És micsoda asztalok vannak! Abban a hitben voltam, hogy az ezredorduló óta nincsenek újrak, de... Leesett az állam rendesen. :taps:
Régen originálban játszott gépekkel ismét játszhatok : Twilight Zone, Indiana Jones, Creatures From The Black Lagoon.
És újakat ismerek meg : Tales Of The Arabian Nights, Circus Voltaire, Theatre Of Magic, Lord Of The Rings

Vannak a VP-hez online ranglisták?
Egyenlőre csak TSPP érdekelne, abban tűník úgy hogy bajnok vagyok.
Naplózva
Santa
Jackpot
*

Törzsfőnök

WWW E-mail
« Válasz #212 Dátum: 2010. március 25. - 23:25:07 »

mivel két klikkelés csalni, így nincs sok értelme az online listának sajnos...
Naplózva

Első Magyar Törzsasztal
hokuszpk
Guest

« Válasz #213 Dátum: 2010. március 25. - 23:33:29 »

majd leforditod nekunk a nickedet ?
csak azert kerdem, mert a wolfram alpha lazan aszonta, hogy ez egy blocked bigyo.

*szerk : megvan, "Egy a sokbol"
Naplózva
E_Pluribus_Unum
Ball 2 locked
*

« Válasz #214 Dátum: 2010. március 25. - 23:36:32 »

mivel két klikkelés csalni, így nincs sok értelme az online listának sajnos...
Köszi!

Nagy kár, pedig érdekelt volna.  :-[ Wiki-t találtam róla, de az gondolom az eredeti "vasra" vonatkozik.

Melyik táblákat érdemes kipróbálni? Úgy látom hatalmas a választék a vprorums.org - on.
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #215 Dátum: 2010. március 25. - 23:42:53 »

amelyik gepet eloben is csipted :D)
Naplózva
E_Pluribus_Unum
Ball 2 locked
*

« Válasz #216 Dátum: 2010. március 25. - 23:46:27 »

majd leforditod nekunk a nickedet ?
csak azert kerdem, mert a wolfram alpha lazan aszonta, hogy ez egy blocked bigyo.

*szerk : megvan, "Egy a sokbol"

Yep, vagy személy esetén ikább : "A sokaságból egy."

wolfram alpha? Ő egy tag? Vagy progi???
Naplózva
E_Pluribus_Unum
Ball 2 locked
*

« Válasz #217 Dátum: 2010. március 25. - 23:48:45 »

amelyik gepet eloben is csipted :D)

Élőben sajan nem sokat játszottam, mert nem voltak az ősük nagyon eleresztve lével...  :-[
Játékterem felé ezer éve nem jártam, de akkor ezek szerint érdeme ismér körbeszimatolni, mert nem halt ki még a flipper.
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #218 Dátum: 2010. március 25. - 23:49:06 »

ez egy speci kereso.

http://www.wolframalpha.com/

example :
http://www.wolframalpha.com/input/?i=factor+2x%5E5+-+19x%5E4+%2B+58x%5E3+-+67x%5E2+%2B+56x+-+48
http://www.wolframalpha.com/input/?i=graph+sin+t+%2B+cos+%28sqrt%283%29t%29
http://www.wolframalpha.com/input/?i=NH4%2B%2C+N-3%2C+PO4-3
http://www.wolframalpha.com/examples/

oke. foleg matekban eros :D)
Naplózva
E_Pluribus_Unum
Ball 2 locked
*

« Válasz #219 Dátum: 2010. március 25. - 23:54:57 »

ez egy speci kereso.

http://www.wolframalpha.com/

example :
http://www.wolframalpha.com/input/?i=factor+2x%5E5+-+19x%5E4+%2B+58x%5E3+-+67x%5E2+%2B+56x+-+48
http://www.wolframalpha.com/input/?i=graph+sin+t+%2B+cos+%28sqrt%283%29t%29
http://www.wolframalpha.com/input/?i=NH4%2B%2C+N-3%2C+PO4-3
http://www.wolframalpha.com/examples/

oke. foleg matekban eros :D)

Télleg! Volt is az index-en egy cikk róla.
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #220 Dátum: 2010. március 25. - 23:57:57 »

Játékterem felé ezer éve nem jártam, de akkor ezek szerint érdeme ismér körbeszimatolni, mert nem halt ki még a flipper.

ahol ma 'jatekterem' feliratot latsz, az nagyjabol valami nyerogepes bigyo vagy pokerterem.
egy-egy flipper kocsmaban elofordul, figyeld a 'hol talalom' reszleget, idonkent aki jozan marad es emlexik ra merre jart, az beirja oda, mit talalt.

Naplózva
tonydark
Insert Coin
*

« Válasz #221 Dátum: 2010. március 30. - 01:22:02 »

Sziasztok

A legújabb verziókból nem tudnátok csinálni 1 idiotabiztos verziót?
nagyon jó lenne, mert annyira még nem ismerem a működését és a telepítést sem, pedig már vagy százszor megnéztem hogy hogyan kell.
lehet láma vagyok még az emuhoz.

köszönöm segítségeteket
Naplózva

Ha az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét ;)
Santa
Jackpot
*

Törzsfőnök

WWW E-mail
« Válasz #222 Dátum: 2010. március 30. - 08:26:48 »

Ha működik a vpinball akkor csak a táblákat kell berakni a helyére, meg persze a romokat a helyükre!
Naplózva

Első Magyar Törzsasztal
tonydark
Insert Coin
*

« Válasz #223 Dátum: 2010. március 30. - 09:45:22 »

Köszönöm az.. éjszaka sikerült megcsinálnom az egészet

Tartalma:
Visual Pinball 9.0.7
VPinmame 2.2
VPLauncher 3.02
VPScripts 3.27

most ezek vannak benne

De az miért van hogy akadnak a játékok?
Gépem paraméterei:
Alaplap:MSI K9N2 SLI Platinum
Proci: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ (2700 Mhz)
Memória: Nanya M2Y1G64TU8HB0B-25C 4x1 GB DDR2-800 DDR2
Video kártya: Gainward Ati Radeon HD 4850 512MB
Oprendszer: Win7 64bit

a másikon Xp van és tökéletesen mennek a TZ amikor nagyon villog akkor némi szaggatás van
Alaplap: Asrock k8SLI-eSata2
Proci: Semprom 2800+
Memória: 1024Mb DDR 400Mhz+256Mb DDR 400Mhz
videó kártya: Asus 8600GT 512Mb

olvastam hogy az ati kártyákra nem optimalizálták az emut?
Naplózva

hokuszpk
Guest

« Válasz #224 Dátum: 2010. március 30. - 09:50:51 »

nemhiszem, hogy az ati kartyaval lenne a problema, nekem 4350 van, ami a tiednel joval gyengebb, es megis hibatlanul megy a cucc.
a geforce 8200 chipset integralt videokartyajaval ( ami azert jatekra eleg karcsu ) is jo volt a tablak nagytobbsege, egyik masik ott mar akadt, de azok is csak multiballnal.

talan a 64 bites win7 keverhet be. 32 bitessel ki tudod probalni ?
Naplózva
Recon
Guest

« Válasz #225 Dátum: 2010. március 30. - 09:52:39 »

try this
http://www.scapinosvpins.com/Support.htm
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #226 Dátum: 2010. március 30. - 09:57:26 »

na ennek utana kell neznem, ugyremlik, mintha a w7-ben ezt a hw acceleration kapcsolgatast megszuntettek volna...
Naplózva
tonydark
Insert Coin
*

« Válasz #227 Dátum: 2010. március 30. - 10:00:34 »

Köszönöm gyors válaszod

Vissza olvastam a fórumban és nem volt bekapcsolva a HD render, gondolom azért volt az akadás a TZ-én, bekapcsoltam és frankón megy így. A többi táblát még nem néztem. Nagyon örülök ennek az emunak szerintem Csodálatos, hogy megcsinálták  ;D és ti itt a fórumon meg megalapozzátok a kezdőknek a lehetőséget a tanulásra respect
Naplózva

emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #228 Dátum: 2010. március 30. - 23:44:29 »

nalam is ki van  a hardware-es  cucc kapcsolva vp9 alatt. regebbi karikn al erdemes is kikapcsolni.
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
tonydark
Insert Coin
*

« Válasz #229 Dátum: 2010. április 02. - 17:29:22 »

Sziasztok

Az érdekelne, hogy hangot hol tudok adni az emuban? mert néhány táblán nagyon halk a zene.
Naplózva

Fapityu
Extra Ball is lit
*

« Válasz #230 Dátum: 2010. április 02. - 17:59:42 »

Hali!

Gondolom a Vp setupban már próbáltad ;D

Na akkor coindoor open! (end) és utána 9 (+) 8 (-) :dance.
Most épp a MM -et nyomom állatira teccik!!!!
Na meg a garázsban levőt!!!!  :pinball: :nevet:
Naplózva

RADICAL! (Bally 1990), Pirates of the Caribbean (Stern 2006), Game fo Thrones (Stern 2015, HUO 2017.12.), AIQ pro, TWD pro
Santa
Jackpot
*

Törzsfőnök

WWW E-mail
« Válasz #231 Dátum: 2010. április 02. - 18:00:22 »

hát ez flipper függő, williamsnél 8-as 9-es billentyű
talán ki kell nyitni a kassza ajtót is? (END)
meg se tudom nézni most, mert nem vindózon vagyok :mrgreen:
Naplózva

Első Magyar Törzsasztal
Santa
Jackpot
*

Törzsfőnök

WWW E-mail
« Válasz #232 Dátum: 2010. április 02. - 18:01:18 »

na egyszerre írtunk :mrgreen:
akkor jól mondtam...
az hogy ez hoyg mehet mondjuk egy gottlieb gépnél azt nem tudom :mrgreen:
Naplózva

Első Magyar Törzsasztal
tonydark
Insert Coin
*

« Válasz #233 Dátum: 2010. április 02. - 18:48:19 »

A vp setupban már minden maxon van.

a 8-as 9-es gomb néha segít nem mindegyik táblánál sajnos.
Az ajtót még nem nyitottam ki úgy nem próbáltam.

köszönöm :)
Naplózva

E_Pluribus_Unum
Ball 2 locked
*

« Válasz #234 Dátum: 2010. április 17. - 15:08:55 »

Yeeehaaa. TSPP-ben végre megvolt az Otto mode.  :idiot1: Tényleg fel kell cserélni a kezeket, másképp nem megy.  :pinball:
Naplózva
E_Pluribus_Unum
Ball 2 locked
*

« Válasz #235 Dátum: 2010. április 17. - 23:24:13 »

Ismét hatalmas yeeehhhaaa! Super Duper Mega Extreme Wizard Mode :pinball: (Ugyan biztos nem vagyok benne hogy megvolt, mert nem volt semmi fanfár és frankó animáció, de a feltételeket teljesítettem és az 5 golyós multiball megvolt ahol csak úgy ömlöttek a pontok.). A végeredéméyn : #1 : 298860220. :D (És egyetlen lövére voltam a második Alien Invasion-től, mikor véget ért a játék...  :-[) Most már csak 200M fölött tudokírni...
Naplózva
ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #236 Dátum: 2010. április 18. - 09:10:10 »

Es miket csinaltal meg hozza?

En 2 embert ismerek akik idaig elöben (azaz egy igazi flipperrel) eljutottak a finaleba!

A pontszamod alapjan nem jutottal el oda.
Igaz en mostanaban nem jatszom vele, de nekem 400mio a rekordom es 6-bol 4 feladatot tudtam csak teljesiteni.
Van egy TSPP topic is, ott olvashatsz bövebben a jatekrol es a feladatokrol.
Naplózva
E_Pluribus_Unum
Ball 2 locked
*

« Válasz #237 Dátum: 2010. április 18. - 11:29:46 »

Es miket csinaltal meg hozza?

En 2 embert ismerek akik idaig elöben (azaz egy igazi flipperrel) eljutottak a finaleba!

A pontszamod alapjan nem jutottal el oda.
Igaz en mostanaban nem jatszom vele, de nekem 400mio a rekordom es 6-bol 4 feladatot tudtam csak teljesiteni.
Van egy TSPP topic is, ott olvashatsz bövebben a jatekrol es a feladatokrol.
Alien Invasion teljesítése volt az első (sikerült összehozni 99-est), majd sorban Daredevil Mania, Secret Stash, 5 Super Jackpot, Mistery Spot ("Otto mode") és legvégül Scratchy's Revenge. 3 golyós multiball alatt lett meg az Itchy & Scratchy így lett 4 golyó és Scratchy's Revenge teljesítes után jött egy ötödik, onnan gondolom hogy megvolt.
Ha mégsem jött össze, akkor sem búsulok, szerintem ilyen eredmény nem fogok egyhamar ismét elérni.
Naplózva
ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #238 Dátum: 2010. április 18. - 11:59:33 »

Azt azert talan tudod, hogy ezeket a "mode"-okat is vegig kell vinni. Tehat nem eleg az, ha elinditod öket  ;)
Beallitasokon is sokminden mulik. A visualon sokmindent be lehet allitani es mashogyis mennek ott a gepek. Csinaltam en a BoP-on 10mrd felett, amit pl elöben szerintem keptelenseg lenne. Nem akart kimenni a golyo, aztan valahol 15mrd-nal kileptem a jatekbol mert untam.

TSPP Topic itt talalhato

1. Hurry Up-okat összeszedni. Ami eleve nem könnyü, mivel minden loopon es rampan is van. Ha ez megvan, akkor idöre megy a Secret Stash, ahol 10 helyezett Hurry Up-ot kell összeszedni. Ha nem sikerült, kezdheti az ember elöröl az egeszet. A Hurry Up-ot egy kis target lövesevel indithatunk el. A targetet a legkönyebben sklishottal lehet meglöni, vagy a jobb közepsö karral

2. A 10db Otto 2x Multiplikatorokat összeszedni. A multiplikator egy fontos eleme a jateknak, mivel idöre megy, amit belehet folyasolni es mindent megszoroz ott ahol epp villog azaz "megy".
Az Otto Targetet kell meglöni, majd hatra löni az Otto lockba (ez 10x). Ha ezzel keszen van az ember, akkor jön a Mystery Spot. Mar a zeneje se sok "jora" sejtet es ha elinditja az ember, akkor ugy kell a 10 Otto feladatot összeszednie egy multiban, hogy forditva mennek a karok (jobb gomb megnyom= bal kar fel,  bal gomb megnyom = jobb kar megy fel) Ezt a modot ugy erdemes jatszani, hogy " X "-be tett karral jatszunk, szinte rahasalva a gepre.
Külön csemege ebben a modban az, hogy felülre is fel kell löni a golyot, mivel itt is van egy "2x" jel. Itt eleg a modba is vagy fel a couchra. Ha minden össze van szedve, akkor meg kell a garazst a Super Jackpot-ert es kesz a feladat.
Ha nem sikerül megcsinalni a faladatot, kezdhetjük az egeszet elölröl.....

3. Itchy & Scratchy Multikat megcsinalni.
Ez a gep jobb also reszen talalhato 3 Drop Targettel "vedett" lock. Az elsöt meg viszonylag könnyü megcsinalni. Lekell löni a targetet, majd felmennek ujra a targetek, leszedni es belöni. Ezt kell 4x megcsinalni, de a 2.tol nehezitve. Idöre megy es csak akkor adja meg a lockot, ha mind a harom target lennt van!
Ha megvan a 4 utanna le kell szedni ujra es lockolni. Akkor indul a Revance Multi ahol össze kell szedni a Jackpotokat a Super Jackpothoz amit az I&S lockba van. A feladat csak akkor van teljesitve ha sikerült a supert megszerezni!
Amugy kezdheti az ember elölröl........

4. Modok megcsinalasa
A modokat a mini playfielden lehet inditani, miutan egy jobbos Krusty loopot lö az ember. A modra lehet modot is csinalni, igy viszonylag hamar eljuthat az ember az Alien Invasion-ig.
Ebben multiban elöször 2 golyot kell ellockolni, majd 3-at, majd 4-et es a vegehez 5 golyot. A golyok minden egyes növelesnel ujra kijönnek es ujra el kell öket ugy lockkolni, hogy ne menjen ki egy se (kicsi ballsaver van mindig) Ha kimegy netan a golyo(k), akkor onnan kell tovabb folytatni. Tehat ha 4-böl kimegy 2, akkor ujra kell elöször a 2-öt ellockkolni, majd 3-at es igy tovabb.
Ez az egesz idöre megy. Plussz idöt a modoknak a megcsinalasaval lehet szerezni. Ha sikerült az 5. golyot elrakni, akkor mar nem kell ujra megcsinalni.........ha nem, akkor kezdödik minden elöröl.

5. Multiball Super Jackpot
A klasszikus multiballba kell a couchon 5db Super Jackpotot löni. Ha netan egymas utan löne meg az ember, akkor csak 1-et ad meg, mivel közte kell egy normalis Jackpotot is löni.
A lockot ujra a mini playfielden levö 2 db zöld targettel lehet az elsö multi utan megnyitni, ami egyre nehezebb lesz.

6. Daredevil Mania
Ez a Bart-nal levö Captive Ball meglövesevel indul el. Loopok, Bumperek, Rampak es Targeteket kell löni mindegyiket 1mio pontig. Vigyazat! Ezeket a pontokat a golyo vegen adja hozza! Ha megvan a 4 feladat a milliokkal, akkor indul el a Daredevil Mania ahol 5mio pontot kell összeszedni. Ez nem multi, de az egeszet lehet multival is kombinalni.
Ha nem sikerül megcsinalni, akkor ismet lehet elöröl kezdeni......

A gep meg tartogat mas erdekes dolgokat is (loopokon, rampakon, garazsban, az atomerömüben stb), amikböl a Cletus Kids nevü bal loopot emelnem ki.
Cletusnak van 26 gyereke es azt kell összeszedni a bal loopokkal (gombak között atlöni) Ha megvan az összes gyerek ( a kijelzö tele lesz gyerekfejjel ), akkor indul el a "Perec-Multiball" aminek jo kis zeneje van es szepen lehet vele mindenütt pontokat gyüjteni. Ez a feladat nem tartozik a vegjatekhoz, de erdemes megcsinalni.
Naplózva
E_Pluribus_Unum
Ball 2 locked
*

« Válasz #239 Dátum: 2010. április 18. - 12:46:04 »

Kigugliztam a leírás és is. Hihetetlen mennyi minden van ebben a TSPPben.  :respect2: Másfél órán át olvastam...
Arra jutottam hogy sajan nem jött össze a SDMEWM.  :-[  Minden módot elindítottam és egy kivételével mindet is teljesítettem : a Mistery Spot (Otto) nem lett teljesítve.
Sebaj. Ettől még továbbra is imádom ezt a táblát.  :jolvanjol:
Naplózva
SZK
Extra Ball is lit
*

« Válasz #240 Dátum: 2010. április 18. - 20:40:13 »

"Csinaltam en a BoP-on 10mrd felett, amit pl elöben szerintem keptelenseg lenne."

@Ernő!Ez a BoP a The Maschine?Mert ha igen,akkor nem értem,miért lenne képtelenség?  :gondol Gyári beállítással már nagyon sokszor 10mrd fölé mentem,mindenféle erőlködés nélkül,és nem visual pinballon!!Egyáltalán nem képtelenség!  :nem
Naplózva
hokuszpk
Guest

« Válasz #241 Dátum: 2010. április 18. - 20:48:21 »

Hallo Erno ezt a 10 Mrd -t mar itt : http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=7967.0  kitargyaltuk, es akkor szerencsed van hogy talalkoztal velem, mert anno en is attekertem valodi masinan, ha vegigolvasod, meg zsortolodtem is rajta, hogy a nyolcadik billio utan nemakar olyat sorsolni, de MOS igy ennyi ev tudatlansag utan a megfejtest is elarulta...

Megjegyzem, a 92-es bajnokagon a masodik korben volt valaki, aki ugy csinalt 1.5Mrd valami laza masfel ora alatt, hogy a milliard sorsolas eselye 1%-ra volt allitva ( kisebbre nem lehet ), es ha megis, akkor beszamoltak 50Millaba.  Aztan allitolag kesobb ez a srac nyerte a versenyt.
Lang nemtod veletlen ki volt az ?  :respect2: :futyul
Naplózva
ernö
Extra Ball
*

Törzsfönök

« Válasz #242 Dátum: 2010. április 18. - 20:56:13 »

Anno amikor en BoP-al jatszottam örültem annak ha rámpát lehetett löni. Altalaban harmat gyengek voltak a karok. A visualon meg nem volt ilyen problema.....
Az viszont biztos, hogy en a hatam közepere se kivanok egy 10 milliardos jatekot a BoP-on.
Egy jo geppel altalaban több pontot lehet elerni.........
Naplózva
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #243 Dátum: 2010. április 18. - 21:05:02 »

Megjegyzem, a 92-es bajnokagon a masodik korben volt valaki, aki ugy csinalt 1.5Mrd valami laza masfel ora alatt, hogy a milliard sorsolas eselye 1%-ra volt allitva ( kisebbre nem lehet ), es ha megis, akkor beszamoltak 50Millaba.  Aztan allitolag kesobb ez a srac nyerte a versenyt.
Lang nemtod veletlen ki volt az ?  :respect2: :futyul

Tudom miről beszélsz de ez közel 20 éve volt így nem nagyon emlékszem már élénken...
Egy jó gépen nem sok a 10 milliárd...
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
Fapityu
Extra Ball is lit
*

« Válasz #244 Dátum: 2010. április 29. - 16:39:24 »

Valaki legyenszives megmondani mi lehet a hiba!
VP 902
CV VP9-re

Előre is köszönom!
Naplózva

RADICAL! (Bally 1990), Pirates of the Caribbean (Stern 2006), Game fo Thrones (Stern 2015, HUO 2017.12.), AIQ pro, TWD pro
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13 Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  Emulátorok  |  Topic: Visual Pinball Táblák « előző következő »
Ugrás: