Tyutyu
Special
Dr. Zaccaria
|
 |
« Dátum: 2006. január 20. - 09:38:08 » |
|
Másik gépem a Magic Castle. Most erről is irok pár sort. Gyártó : Zaccaria. Évjárat : 1984 1. Az első érdekes próbálkozás az exit canal-nál a bal oldalon. A golyó nem mindegy honnan jön de más utakon is haladhat és kimehet. Visszagurulás ellen csapóajtót alkalmaztak. Érdekessége még ennek az, ha a golyó jön le és ki akar menni akkor egy oldalról jó időben irányzott ütés hatására a gumi az exit részből átlöki a karhoz, ezáltal bent tud maradni. A jobb oldalon meghagyták a minikaros react ball savert. 2. Ezen is alkalmaztak mozgó animációt a fejrészben. A kastély ajtaja hirtelen kinyilik és Zaccula látható benne és földöntúli kacajt hallat. Szerintem ez inkább mókásra sikerült mint félelmetesre. 3. A felső szintről több helyen tud lejönni a golyó és más-más pontot ad erre. Ez idáig inkább forditva volt. 4. A playfield közepén a semmiből ugrik fel a speciál. Ezt a 2. generációs gépeknél először alkalmazzák, ami persze drop target és ha eltalálod újra eltünik. 5. A géphez először alkalmaztak a valóságból származó neveket amit átalakitottak és védjegyeztek. A gép témája a misztikum és a mondabéli rémeket felhasználták benne. Drakula = Zaccula , Frankenstein = Zankenstein , Jekyll = Zekyll Fotók később ! Üdv : 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. június 15. - 14:47:01 írta Tyutyu »
|
Naplózva
|
  "A Zaccaria név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez !"
|
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2007. március 06. - 17:08:38 » |
|
Valahogy arra szamitottam hogy Z alaku lesz Zaccula feje Franko gep Mikor lesz tour a Zaccaria muzeumban? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tyutyu
Special
Dr. Zaccaria
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2007. március 06. - 17:16:46 » |
|
Hamarosan ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GKO
Egyesületi Tag
Extra Ball
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2007. március 07. - 10:01:48 » |
|
[blockquote]Tyutyu írta: Hamarosan ... [/blockquote] Már nagyon várjuk! Sejtem hogy lenyűgöző lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Recon
Guest
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2007. március 07. - 10:53:40 » |
|
Remelem "interaktiv flipperkiallitas" lesz ez is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
izs-49
Globális moderátor
Special
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2007. március 07. - 12:16:19 » |
|
Remelem "interaktiv flipperkiallitas" lesz ez is 
Kizárt. Tyutyunál csak kordonon meg szögesdróton keresztül lehet nézni a fippereket...  ...vagy mégse????????????
|
|
|
Naplózva
|
IZSten veletek. '63 SQUARE HEAD '77 LOST WORLD '78 KISS '91 T2 '92 BLACK ROSE '92 ADDAMS GOLD '92 CREATURE '92 FISH TALES '92 Dr.WHO '92 SW '93 INDY '94 GnR '95 TOM '95 CONGO '95 AFM '96 SAFE CRACKER '96 SCARED STIFF '97 MEDIEVAL MADNESS '97 CIRQUS VOLTAIRE '98 MONSTER BASH '08 SHREK
|
|
|
Senor
Egyesületi Tag
Special
Senorland
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2007. március 09. - 16:38:13 » |
|
Nekem a fejüveg is nagyon de nagyon bejön...föleg kivilágitva...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blitz22
Extra Ball
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2008. január 31. - 17:45:56 » |
|
Hahó! Ez egy nagyon jó gép. Nekem is van 1! Csak a fejüvege hiányzik, annyira nem gáz, mert egy dombormö van az üveg mögött! Ha valakinek van fejüvege jó állapotban, vevö lennék rá!
|
|
|
Naplózva
|
"Túl gyorsan jön a golyó, ezen a szar gépen megint ragad a kar..." Gépeim:Fish Tales, Magic Castle, Strange Science, Black Rose, Shaq Attack, Cosmic Flash és egy fél Laser Cue:)
|
|
|
Tyutyu
Special
Dr. Zaccaria
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2008. január 31. - 18:58:17 » |
|
Majd keresünk rá ... valahol csak találni !  Üdv a Zaccaria géptulajok közt !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2008. február 01. - 09:01:41 » |
|
Gratula a géphez!! Sok Örömöt lelj benne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blitz22
Extra Ball
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2008. február 01. - 16:09:14 » |
|
Isten-király a gép, komolyan. Remélem senki önérzetét nem sértem ezzel. Ez a második gépem. A mai napig megborzongok, ha ránézek...  Amikor megvettem nem müködött. Felkapcsolás után villogás, hangok, mágnesek kopognak. biztik repkedtek, akkor arra gondoltam lesz vele meló... Végülis a proci melletti memória adta meg magát. Egy havertól kaptam kölcsön egyet, úgyhogy ha valakinek van egy arra befizetnék. A pontos tipusát nem tudom, de megnézem. Gondolom Tytyu Te vágod...  Amikor beszltem az emberrel telefonon még megvolt az üvege is. Mire odaértem érte már csak egy néhány darabját mutatta csak meg. 4év állás után elökotorták egy pincéböl és közben belehalt a fejüveg. Jah amikor megnéztem akkor még müködött a lila neon körben, mire hazakerült az is meghalt... Maga a csö megvan, már gondoltam arra, hogy ilyen neonos-fényreklámos emberrel megcsináltatom. Hátha...
|
|
|
Naplózva
|
"Túl gyorsan jön a golyó, ezen a szar gépen megint ragad a kar..." Gépeim:Fish Tales, Magic Castle, Strange Science, Black Rose, Shaq Attack, Cosmic Flash és egy fél Laser Cue:)
|
|
|
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2008. február 01. - 16:56:12 » |
|
Budafokon van 1 cég akik csinálnak neon-t elég korrekt áron.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blitz22
Extra Ball
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2008. február 01. - 18:38:52 » |
|
Köszi! Ha tudsz valami közelebbit, írj légyszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2008. február 01. - 20:39:56 » |
|
Köszi! Ha tudsz valami közelebbit, írj légyszi!
22.ker Kossuth L utca. sajna közelebbit nem tudok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
talbi
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2011. július 27. - 21:39:13 » |
|
Ez a gép nekem tetszik. Lehet, hogy ilyen lesz az első flipperem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Goodfella
Extra Ball
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2011. július 28. - 10:32:10 » |
|
Talbi, expressz - en 2 - t is hirdetnek. Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
29 / 3 / 3 / 1 (-55)
|
|
|
talbi
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2011. július 28. - 10:44:32 » |
|
Talbi, expressz - en 2 - t is hirdetnek. Üdv!
Kösz, már felvettem a kapcsolatot a tulajjal. Mivel nem sürgős ezért várok még meg okosodom a témában. Bár ezzel is úgy van mint minden mással. Minél többet olvasol róla annál inkább hülyének érzed magad a témában 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marcipa
Egyesületi Tag
Jackpot
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2011. július 28. - 13:00:01 » |
|
ez tényleg így van, aztán kialakul egy tudásanyag. azért szerencsére van itt pár ember aki szívesen segít
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
talbi
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2011. július 28. - 22:35:36 » |
|
ez tényleg így van, aztán kialakul egy tudásanyag. azért szerencsére van itt pár ember aki szívesen segít
Jaja, már szétis durran a fejem  annyi tudás dőlt belé az elmúlt 1 héten. Pedig csak egy makett flipper szerettem volna építeni egy amerikai diorámához Érzem a megszállottságot a társaságon 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2011. július 29. - 02:31:01 » |
|
a flipperkar ereje velunk van. vagyis mindenkivel aki ideteved. vagy rosszul mondom? :S 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
talbi
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2011. július 31. - 14:51:50 » |
|
a flipperkar ereje velunk van. vagyis mindenkivel aki ideteved. vagy rosszul mondom? :S 
Valami erő van, és érzem: szépen lassan bekebelez. Valamint kezd kialakulni az első lépés is vagyis a vétel. Úgylátom, hogy elsőre valami egyszerűbb gépet szerzek majd be. Ami "könnyen" felújítható és van is hozzá alkatrész utánpótlás. Megvárom amíg valaki megbombáz egy visszautasíthatatlan ajánlttal  De lepukkant használhatatlan, hiányos gépet 50ért nem szeretnék venni, mikor 100 alatt meg jó állapotút is látok .... szóval türelmesen várok. és közben okosodom a témában. Amit mindenkinek köszönök!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
janika
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2011. október 01. - 15:13:10 » |
|
Magic Castle! Már a Tyutyu által leírtak is ösztönöznek arra hogy gyűjteményem gyarapítsam egy ilyen flipperrel is,igaz még sosem játszottam hasonlón se,de egyszerűen imádom az ilyen jelegű(témájú) flippereket!
|
|
|
Naplózva
|
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL"
|
|
|
|