Első Magyar Flipperklub Fórum
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2025. szeptember 08. - 13:18:55

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Hungarian Pinball Open & Arcadia kiállítás -  2016 November 18-20.

http://www.flipperklub.hu/forum/index.php?topic=18252.0

51497 Hozzászólás 1421 Témában írta 495 Felhasználó
Legújabb tag: netchan
* Főoldal Súgó Bejelentkezés Regisztráció
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  1990 és 1999 10. 25.-e között gyártott flipperek  |  Topic: Indiana Jones: The pinball Adventure « előző következő »
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Indiana Jones: The pinball Adventure  (Megtekintve 80526 alkalommal)
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #140 Dátum: 2008. november 12. - 21:38:43 »

OFF ha tudod hogy ez a "hiba", akkor meg figyelj oda, eleg sokszor elbaktad mar ON

de mindig is javítottam ezt se felejtsd el :)
Naplózva

https://soundcloud.com/zogan/metallica-master-of-puppets

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
poor
Insert Coin
*

« Válasz #141 Dátum: 2009. május 24. - 23:49:53 »

1 kép link:
http://www.throwmetheidol.com/proto_images/pinball_prelim.jpg
Naplózva
onlydjz
Extra Ball is lit
*

« Válasz #142 Dátum: 2009. november 01. - 11:36:18 »

Loop Jackpot

Ez mi a szösz, hogy jön elő?
Naplózva
Lang
Super jackpot
*

« Válasz #143 Dátum: 2009. november 01. - 12:53:31 »

Ha kellő mennyiségű loopot lőssz /azt hiszem 5-vagy 6 kört,nem muszáj egymás után/jobb illetve bal szélső körökre adja.

Lang
Naplózva

Nem tündérke,a kívánság az kívánság!Úgyhogy térdelj le szépen!!!!
Zsifi
Egyesületi Tag
Extra Ball
*

WWW E-mail
« Válasz #144 Dátum: 2009. november 01. - 12:59:51 »

Tegnap játszottam a Lurdyban az új Indyvel....

Hát hogy az mekkora unalmas fos.....(ritkán szoktam gépet ledegradálni..)
Naplózva

üdv motoros / Zsifi
atee
Extra Ball
*

« Válasz #145 Dátum: 2009. november 01. - 13:17:20 »

Tegnap játszottam a Lurdyban az új Indyvel....

Hát hogy az mekkora unalmas fos.....(ritkán szoktam gépet ledegradálni..)

Én még csak nem is játszottam rajta, de néztem szintén a Lurdyban SG-t 10 percig és még csak késztetést se éreztem, hogy játszam vele. Nagyon gyenge.
Max akkor kéne ha ez hiányozna a Stern soromból :)
Naplózva

Rocky (Gottlieb 1982)
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #146 Dátum: 2009. november 01. - 16:39:45 »

Ha kellő mennyiségű loopot lőssz /azt hiszem 5-vagy 6 kört,nem muszáj egymás után/jobb illetve bal szélső körökre adja.

Lang

ha kirakod az összes barátot a szorzókkal, és meglövöd a loopot 5* akkor van a loop jackpot :)

Csak pontosítottam :)
« Utoljára szerkesztve: 2009. november 01. - 20:05:44 írta emfkfan » Naplózva

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
Ramp
Special
*

« Válasz #147 Dátum: 2009. november 01. - 20:42:15 »

Eddig azt hittem hogy a jobb rámpára adja meg a LOOP jackpotot miután az összes  haverunk villog a slingek mellett.
Tehát Loopolgatni kell első loopra 1 milla utána 2 milliónként emeli plusz megad egy havert( a két csaj,a kiscsávó az öreg meg a sandnigger a karok felett)
ha kigyűlt ezután jobb rámpára megadja a jackpotot,ami akár 200 millió is lehet.
De akkor is a legegyszerűbb kiszedni egy multit és szétlőni a captive ballt superekért.
Nem tudom ilyen gép szerintem nincs a Lurdyban  így S.G.-t se láthattátok rajta játszani,kivéve persze ha vitt magával egyet.
« Utoljára szerkesztve: 2009. november 02. - 07:36:21 írta Ramp » Naplózva

Pinball is Dead
onlydjz
Extra Ball is lit
*

« Válasz #148 Dátum: 2009. november 02. - 10:48:09 »

:beer:

8x szorzónál ki is írja hogy lit loop...ilyenkor 1x kell loop-ot lőni, és adja a loop jackpotot
Naplózva
Ramp
Special
*

« Válasz #149 Dátum: 2009. november 02. - 11:00:22 »

Loop Jackpot
    This could also be called a 'Friends Jackpot' and is scored in the following manner: Light all friends from the INDY rollovers (lit Friends are denoted by a flashing light between the slingshots), shoot lit loops to light each Friend solidly (as opposed to flashing) then shoot the right ramp to collect the jackpot. Scoring is the total of all lit loops collected before the Jackpot is collected, to a maximum of 200M. The base at the start of the game is 5M. If you fail to collect the Loop Jackpot before the end of the ball when you light it, both the Friends and the Loop Jackpot value are reset (value becomes 0M).

Note: If the right ramp is lit for Multiball jackpot and Friends jackpot, one hit will collect both but only the animation for Friends is displayed..

Na itt van bekopizva  a hivatalos szabály....then shoot right ramp and collect the jackpot.
Naplózva

Pinball is Dead
onlydjz
Extra Ball is lit
*

« Válasz #150 Dátum: 2009. november 02. - 12:05:10 »

Ja, úgy értettem, hogy a jobb rámpára adja meg.
Előtte csak 1 loop kell hozzá a 8x-nél.
Naplózva
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #151 Dátum: 2009. november 02. - 14:01:09 »

Loop Jackpot
    This could also be called a 'Friends Jackpot' and is scored in the following manner: Light all friends from the INDY rollovers (lit Friends are denoted by a flashing light between the slingshots), shoot lit loops to light each Friend solidly (as opposed to flashing) then shoot the right ramp to collect the jackpot. Scoring is the total of all lit loops collected before the Jackpot is collected, to a maximum of 200M. The base at the start of the game is 5M. If you fail to collect the Loop Jackpot before the end of the ball when you light it, both the Friends and the Loop Jackpot value are reset (value becomes 0M).

Note: If the right ramp is lit for Multiball jackpot and Friends jackpot, one hit will collect both but only the animation for Friends is displayed..

Na itt van bekopizva  a hivatalos szabály....then shoot right ramp and collect the jackpot.

de bazz mi mit mondtunk eddig? :D ugyanezt csak röviden istenem :D
Naplózva

Ramp
Special
*

« Válasz #152 Dátum: 2009. november 02. - 14:16:28 »

Igen?És említette valaki a jobb rámpát amelyikre végül megadja a Loop Jackpotot?
Szerintem egyik hozzászólásban sem volt benne,csak a loopokról írt mindenki és a lényeg kimaradt.
Naplózva

Pinball is Dead
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #153 Dátum: 2009. november 02. - 14:17:51 »

az az egy kimaradt, erre te meg megint leirod ugyanazt kiegészítve. elég lett volna ha kiegészíted a rámpával, és kész.
Naplózva

Ramp
Special
*

« Válasz #154 Dátum: 2009. november 02. - 14:28:21 »

Kimaradt de az a lényeg szerintem,azt akartam hogy a komplett válasz meglegyen egyben.Bocs ha a többi -egyébként idevonatkozó rész- számodra Offnak vagy Repostnak tűnik
de nem fórumozhat mindenki olyan magas szinten amilyenen te teszed.Szóval ezért tőled külön elnézést kérek. :respect2:
Naplózva

Pinball is Dead
emfkfan
Super jackpot
*

amatör flipper függő

WWW E-mail
« Válasz #155 Dátum: 2009. november 02. - 14:31:42 »

nem gond :party: :respect2: valóban ide tartozik, csak fura kétszer ugyanazt látni,még ha ki van egészítve akkor is
Naplózva

Recon
Guest

« Válasz #156 Dátum: 2009. november 02. - 14:35:53 »

es akkor jojjon a szokasos szoveg: holnap visszatorles az ertelmes reszig.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] Fel Nyomtatás 
Első Magyar Flipperklub Fórum  |  A Flipperekről általában  |  1990 és 1999 10. 25.-e között gyártott flipperek  |  Topic: Indiana Jones: The pinball Adventure « előző következő »
Ugrás: