Liti
Adminisztrátor
Special
|
 |
« Dátum: 2004. október 27. - 12:46:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Liti
Adminisztrátor
Special
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2004. október 28. - 09:53:43 » |
|
A legjobb videó mód amelyet valaha láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
PTR
Guest
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2004. november 06. - 22:42:51 » |
|
Szerintem ha a Williams az Indit és az Adams F.-t újra piacra dobná fel tudna éledni a nagy videóflipperes bukás után.... Eccerűen minden idők legjobb és legkeresettebb gépe....  :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Füredi Sándor
Guest
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2005. május 03. - 11:31:22 » |
|
Nagyon hangulatos gép.El lett találva.A videomode-ok is ülnek.Mégis mintha valami hiányozna belőle,vagy túl sok lenne valamiből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vpety
Jackpot
Pinball fanatic
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2005. május 03. - 13:57:10 » |
|
Mégis mi hiányozhatna belőle? Ilyen jól film hangulatát nehéz visszaadni flipperen. Rámpák, körök, lyukak nagyon lőhetőek. Szerintem egy baj lehet vele, mégpedig ha ezen valami elromlik (és sajna sokszor előfordul), akkor lőttek a játékélménynek. Nehéz találni igazán jó állapotban.
|
|
|
Naplózva
|
"It will never work!"
|
|
|
EdHunTer
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2005. május 05. - 22:48:22 » |
|
az a bajom vele hogy bonusban osztja a nagy pontokat így sosem tudod mennyinél jársz éppen és egy véletlen (vagy szándékos) tiltáskor elmegy minden....
|
|
|
Naplózva
|
You unlock this door with the... POWERBALL! [img:11ef80a7a6]http://www.pinball.com/archives/doho/harry.gif[/img:11ef80a7a6] http://pinballparts.atw.hu
|
|
|
vpety
Jackpot
Pinball fanatic
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2005. május 06. - 18:55:04 » |
|
..na de ezzel a módszerrel könnyebb leszoktatni az agrasszorokat a lökdösődésről, mint a tiltó ingával, nemde???
|
|
|
Naplózva
|
"It will never work!"
|
|
|
EdHunTer
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2005. május 06. - 23:55:25 » |
|
nem mivel sok okos ember olyan szorosra allitja a tiltast hogy hihetetlen. Multkor 1 flintstoneson nyomtam es attol ahogy a gombak elkezdtek pofozni betiltott!!! Es a kovetkezo golyonal arra betiltott hogy kidobta a golyot...
Namost jattszottam ilyen Indy-n is es mondhatom nem egy jo elmeny..
|
|
|
Naplózva
|
You unlock this door with the... POWERBALL! [img:11ef80a7a6]http://www.pinball.com/archives/doho/harry.gif[/img:11ef80a7a6] http://pinballparts.atw.hu
|
|
|
Füredi Sándor
Guest
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2005. május 09. - 12:46:20 » |
|
Szóval minden nagy flipperben van vmi egyedi:pl,magnet pyramid,electric chair,magic box stb.Ez az Indyben az a bizonyos híd amit döntögetni lehet(azt hiszem path a neve).Ez nagy gyengéje a gépnek,nem túl ötletes,és gyakran előfordul hogy meghibásodik.Emiatt gondolom hogy nem nagy ász.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2005. november 13. - 17:25:02 » |
|
Szóval minden nagy flipperben van vmi egyedi:pl,magnet pyramid,electric chair,magic box stb.Ez az Indyben az a bizonyos híd amit döntögetni lehet(azt hiszem path a neve).Ez nagy gyengéje a gépnek,nem túl ötletes,és gyakran előfordul hogy meghibásodik.Emiatt gondolom hogy nem nagy ász. Nagyon felkapott gépnek tűnik , nem tudom hogy ebből mennyit ad vissza a játékélmény. Érdekes , hogy mindenki azt mondja , hogy milyen ritka gép , közben az elmúlt 2 hónapban ebbe futottam bele a legtöbbet. (végül is majd 13000 db készült belőle) Nem hiszem , hogy negyedmilliót megér egy igencsak használt darab ?!  : TI MIT GONDOLTOK ERRŐL ?
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
Liti
Adminisztrátor
Special
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2005. november 13. - 18:27:06 » |
|
Szerintem is aránytalanul drága.... 300.000 Huf alatt nem is találsz jó állapotút
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2005. november 13. - 20:00:47 » |
|
Szerintem is aránytalanul drága.... 300.000 Huf alatt nem is találsz jó állapotút A munkától nem félek , csak kérdés mennyit kell rákölteni, de ha mondjuk 50 ből kijön akkor 300.000-ért van egy Indy. DE MEGÉR EZ ENNYIT? 300.000-ból veszel 3 flippert is ha nem a húzós ágból választasz , de én mondjuk a PIN BOTot el nem cserélném egy STAR TREK vagy egy JURASSICért. (TUDOM:Ízlések és Pofonok)  :
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2005. november 14. - 22:35:34 » |
|
Na ma elmentem megnézni... Hát egy igencsak lepukkant darab. Hiányos PLF , szakadt matrica, ocsmány, durva javítások (javításnak látszó elemek tömkelege). Hiányzik a piszoly, stb... hadd ne soroljam. Maga a játék , kicsit furcsa volt a PINBOThoz képest , szinte elsőre minden sikerült. A hangulata tényleg jó , már ha valaki szerette a filmet. De ennyi pízt nem ér.  :
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
Senor
Egyesületi Tag
Special
Senorland
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2006. február 16. - 21:00:00 » |
|
Na ma elmentem megnézni... Hát egy igencsak lepukkant darab. Hiányos PLF , szakadt matrica, ocsmány, durva javítások (javításnak látszó elemek tömkelege). Hiányzik a piszoly, stb... hadd ne soroljam.
Maga a játék , kicsit furcsa volt a PINBOThoz képest , szinte elsőre minden sikerült. A hangulata tényleg jó , már ha valaki szerette a filmet. De ennyi pízt nem ér.
: na neehhh,hova tudják pld a pisztolyt elrakni? ez azért már durva Üdv:El Senor De Los Anillos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2006. február 20. - 15:20:02 » |
|
Na ma elmentem megnézni... Hát egy igencsak lepukkant darab. Hiányos PLF , szakadt matrica, ocsmány, durva javítások (javításnak látszó elemek tömkelege). Hiányzik a piszoly, stb... hadd ne soroljam.
Maga a játék , kicsit furcsa volt a PINBOThoz képest , szinte elsőre minden sikerült. A hangulata tényleg jó , már ha valaki szerette a filmet. De ennyi pízt nem ér.
:
na neehhh,hova tudják pld a pisztolyt elrakni?
ez azért már durva
Üdv:El Senor De Los Anillos
Állítólag valaki letörte, az üzemeltető tulaj meg nem rakatta vissza , aztán meg elkallódott állítólag kidobta a szemétbe . 
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
foxpro
Egyesületi Tag
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2006. február 20. - 23:26:14 » |
|
Imádom az üzemeltetőket. Csak a kasszát nézik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2006. március 14. - 16:32:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
vpety
Jackpot
Pinball fanatic
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2006. március 14. - 17:53:07 » |
|
Egy képet róla iHead! Esküszöm elmegyek mostmár hozzád... 
|
|
|
Naplózva
|
"It will never work!"
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2006. március 14. - 20:02:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2006. március 14. - 21:47:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
Senor
Egyesületi Tag
Special
Senorland
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2006. március 14. - 22:26:46 » |
|
Lesz vele munka bőven, de itt van kérésetekre pár kép , ahogyan meghoztam . Se takarítva se letörölve nincs még.

Szia iHEAD.... látom beszereztél egy Indit.. Ne takaritsd le ,én azonnal átvenném töled igy ahogy van.. látom hiányzik egy pár dolog rajta ,de nekem vannak tartalék cuccaim hozzá,megtudnám csinálni.nekem pont spec egy ilyen Indi kellene most.. müszakilag azért johh? Ha gondolod azonnal ki is fizetném neked,mégmielött hozzálátnál. Csak mondj egy összeget... Üdv:El Senor De Los Anillos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
foxpro
Egyesületi Tag
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2006. március 14. - 23:37:43 » |
|
Lesz vele munka bőven, de itt van kérésetekre pár kép , ahogyan meghoztam . Se takarítva se letörölve nincs még. Gratulálok hozzá! Ne add el nagyon jó gép szerintem szeretni fogod!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2006. március 15. - 09:12:35 » |
|
A Péternél láttam repülőt ... asszem.  Köszönöm az infót.
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2006. március 15. - 09:13:27 » |
|
Lesz vele munka bőven, de itt van kérésetekre pár kép , ahogyan meghoztam . Se takarítva se letörölve nincs még.
Gratulálok hozzá! Ne add el nagyon jó gép szerintem szeretni fogod!
Majd összehozok már egy találkozót csak kicsit legyenek jobb idők.
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
sigma7
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2006. március 16. - 11:12:09 » |
|
Gratulálok én is az új géphez! Talán majd ha nagy leszek, nekem is lesz ilyenem ... ööö ... vagyis ha a lakás lesz nagyobb 
|
|
|
Naplózva
|
Sigma7
Gépeim: Corvette, Twilight Zone, Fish Tales, 2 x Space Shuttle, Millionaire Wanted: The Sopranos
|
|
|
PTR
Guest
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2006. március 20. - 22:08:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senor
Egyesületi Tag
Special
Senorland
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2006. március 20. - 23:51:50 » |
|
Fhúúúúú ez nem semmi.... Gratula...... Asszem megkell hogy látogassalak..... Persze lesz ami lesz ,utánfutót is viszek,hátha....... Üdv:El Senor De Los Anillos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2006. március 21. - 06:57:51 » |
|
remélem egyszer majd az enyém is így fog kinézni... 
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2006. március 21. - 20:18:56 » |
|
remélem egyszer majd az enyém is így fog kinézni...  Akkor jó munkát hozzá! Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Flash
Guest
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2006. március 22. - 00:44:01 » |
|
Hát ezek büntetnek olyan szépek !!! Komolyan, ha ezt te tetted meg ilyen szépre le a kalappal ! HIBÁTLAN minden, egy karc nem látszik a gépen. Olyan mintha most bontották volna ki a csomagolásból. Bárcsak nekem is lenne egy ilyenem :( Na majd valamikor, nagyon ritka az országban ! :’(
BYe all !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
PTR
Guest
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2006. március 22. - 09:24:02 » |
|
Köszi-köszi.....
Újraöltöztettem mind2őt! Továbbá: szinterezett siderail's -lábak-lockdownbar...., lostplastik, a hiányzó airplane pótlása, NOS slingshot-ok, NOS drop targetek (mind a négy)stb stb... Jahh és kb 4 hét volt a teljes restauráció!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kowy
Insert Coin
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2006. március 22. - 18:28:34 » |
|
Köszi-köszi.....
Újraöltöztettem mind2őt! Továbbá: szinterezett siderail's -lábak-lockdownbar...., lostplastik, a hiányzó airplane pótlása, NOS slingshot-ok, NOS drop targetek (mind a négy)stb stb... Jahh és kb 4 hét volt a teljes restauráció!!!!! Mennyibe' fájna az egyik ha nagyon sok pénzem lenne?  :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
PTR
Guest
|
 |