NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Dátum: 2006. április 26. - 23:29:42 » |
|
Nemrég értem haza, és magamal hoztam 1 HURRICANE-t! Ugyhogy 1 újabb gépel bővült a gyüjteményem. Régen tetszett ez a gép, csak a rámpánál a ringlispilt lassúnak tartottam...majd megbarátkozok vele.  : Képeket majd teszek fel az oldalamra... Üdv. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
EdHunTer
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2006. április 27. - 03:32:06 » |
|
a gilligans island utan a masodik legunalmasabb wpc... a fejuveg nagyon jol nez ki ez az egy pozitiv emlekem van rola na meg a nagy rampa ami lehozza egesz a karokhoz a golyot aztam vissza...csakhogy azt meg szar dolog megloni... a comet es a cyclone utodja....nekem egyik sem jott be igazan... a hurricane lenyegeben egy 80-as evek tomeggyartmanya feltupirozva magyarul unalmas...
|
|
|
Naplózva
|
You unlock this door with the... POWERBALL! [img:11ef80a7a6]http://www.pinball.com/archives/doho/harry.gif[/img:11ef80a7a6] http://pinballparts.atw.hu
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2006. április 27. - 22:58:01 » |
|
Szerintem nem olyan rossz! Sőt..... Tettem fel pár képet és pár videót...de majd bővítem, mert nem lettek túl jók!  : iHEAD remélem tudod használni a BRIDE cuccot! Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EdHunTer
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2006. április 27. - 23:37:35 » |
|
har erre szoktam mondani hogy izlesek es pofonok nekem szemely szerint nagyon nem jon be... kiveve a fejuveg az zsir
|
|
|
Naplózva
|
You unlock this door with the... POWERBALL! [img:11ef80a7a6]http://www.pinball.com/archives/doho/harry.gif[/img:11ef80a7a6] http://pinballparts.atw.hu
|
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2006. április 30. - 21:30:51 » |
|
Tettem fel pár új képet a gépről. Engem nagyon megfogott, és nem csak engem, hanem a barátnőmet is! AMI NAGY SZÓ! Kajak látványossak a kíjelzőn az animációk  és tök jó, hogy clow time-ba csak poénos  animációkat mutat, amin a gép is tök jókat mulat. A rámpa az tényleg tök jó, hogy csinál 1 plusz kört rajta a golyó és mostmár a ringlispilt is megszoktam. Szerintem a Gilligans sem olyan rossz gép, igaz az nekem se kéne a gyüjteményembe... Már csak pár gép van ami kell nekem. Igaz a HURRICANE se volt tervbe véve, csak hát elég olcsón megkaptam...és szerintem meg is tartom. Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2006. április 30. - 22:13:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2006. május 02. - 14:33:34 » |
|
Tettem fel pár új képet a gépről. Engem nagyon megfogott, és nem csak engem, hanem a barátnőmet is! AMI NAGY SZÓ! Kajak látványossak a kíjelzőn az animációk és tök jó, hogy clow time-ba csak poénos animációkat mutat, amin a gép is tök jókat mulat. A rámpa az tényleg tök jó, hogy csinál 1 plusz kört rajta a golyó és mostmár a ringlispilt is megszoktam. Szerintem a Gilligans sem olyan rossz gép, igaz az nekem se kéne a gyüjteményembe... Már csak pár gép van ami kell nekem. Igaz a HURRICANE se volt tervbe véve, csak hát elég olcsón megkaptam...és szerintem meg is tartom.
Üdv.
A fotók alapján hangulatos kis gépnek tűnik , főleg ha az effektek is el lettek találva.
A videókat megnéztem , de nálam nincs hangja. Mivel rögzíted egyébként ? :
Szerintem kajak hangulatos...majd ha 1szer jársz erre megmutatom. A videókat majd újra megcsinálom, mert nálam sincs hangja. 1ébbként digifényképezővel készültek a videók... Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2006. május 02. - 15:06:53 » |
|
Szerintem kajak hangulatos...majd ha 1szer jársz erre megmutatom. A videókat majd újra megcsinálom, mert nálam sincs hangja. 1ébbként digifényképezővel készültek a videók...
Üdv.
Egy az egyben rakod fel , vagy konvertálod ? Milyen digigép egyébként ? Lehet , hogy már nekem is kellene csinálnom egy oldalt.  :
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2006. május 03. - 15:03:11 » |
|
Szerintem kajak hangulatos...majd ha 1szer jársz erre megmutatom. A videókat majd újra megcsinálom, mert nálam sincs hangja. 1ébbként digifényképezővel készültek a videók...
Üdv.
Egy az egyben rakod fel , vagy konvertálod ? Milyen digigép egyébként ?
Lehet , hogy már nekem is kellene csinálnom egy oldalt. :
A videókat nem konvertálom, csak a képeket alakítom át, hogy kisebbek legyenek. Hogy milyen digigép? Valami TRUST 760 POWERCAM CCD 13792 a pontos neve  : , feltéve ha jó írtam le róla a dolgokat... Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2006. május 03. - 21:04:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2006. május 03. - 23:02:54 » |
|
Nincs mit! De szerintem ennél sokkal jobbakat lehet már venni... Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2008. február 28. - 23:30:29 » |
|
Sikerült beszerezni egy példányt belőle, kicsit hiányos , de minden pótolható (kijelző, kijelzőpanel) , jobboldali karmechanika). Egyébként egyben van jó állapotú a playfield is.
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2008. február 28. - 23:40:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2008. február 29. - 00:12:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
mikenr1
Ball 3 locked
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2008. május 19. - 22:42:54 » |
|
Nekiláttunk HEAD-bácsi Hurricane-jének a rendbehozatalának. Először a fejet kellett összerakni, kitalálni a lógó vezetékek helyét. Kicseréltük az elégett sorcsatlakozókat. Pótoltunk egy kartekercset, kicseréltük a kilövőkart, meg kapott új zárakat is. Az első bekapcsolást a fejbe beköltözött indián füstjelekkel igazolta vissza! Szerencsére nem sok kár keletkezett, az egyik pufferkondi szállt el.  Panel ki, kondi be,áramkör átnézés majd újabb próba!  Még nem az igazi!  Panel ki-be! na nézzük! Igen ez az  működik!  egy kis játék  Most itt tart a projekt, tesztelés alatt a gép. Néhány csavaron még állítani kellett. Játszunk néhány partit azután szétszedjük az egészet, jöhet a nagytakarítás! 
|
|
|
Naplózva
|
Home Bar
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2008. május 20. - 09:38:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
M.I.N.I.
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2008. május 20. - 09:48:21 » |
|
Ez egy nagyon jó kis gép!!!A 90-es évek elején játszottam eggyel,ráment egy egész délutánom,annyira tetszett.(pedig akkor még nem voltam fanatikus) Mostmár Mike is érti miért,pedig eddig csak a fejét csóválta,amikor mondtam neki. Nagyon frankó hangulata van.Ugye ez is egy sorozat darabja,de messze jobb,mint az elődei. Ja,és ez is nagyon szép állapotú,hasonlóan a White Waterhez. Gyönyörű lesz.
|
|
|
Naplózva
|
magnaszív
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2008. szeptember 18. - 22:43:39 » |
|
Nagyon szép lett a Hurricane , Köszönet érte MINInek és Mike-nak!
Ma este játszottunk vele, nagyon elvarázsolt , bejön a hangulata. Sajnos nem vagyok egy nagy játékos ,úgyhogy 20millió fölé nem nagyon jutottam. Most a csúcs SZK-é 353mill , majd Izs és MINIék ,de ők is 70millióval vannak feliratkozva , úgyhogy gyúrnom kell !
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2008. szeptember 18. - 23:23:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
emfkfan
Super jackpot
amatör flipper függő
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2008. szeptember 18. - 23:25:09 » |
|
jaj megijedtem a bohóctól  grat hozzá hed köv bulira biztos megyek én is  engedelmeddel 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2008. szeptember 18. - 23:26:06 » |
|
Ma este játszottunk vele, nagyon elvarázsolt , bejön a hangulata. Sajnos nem vagyok egy nagy játékos ,úgyhogy 20millió fölé nem nagyon jutottam. Most a csúcs SZK-é 353mill , majd Izs és MINIék ,de ők is 70millióval vannak feliratkozva , úgyhogy gyúrnom kell !
szeeep. ha eccer nyilt napot tartasz, nehanyszor kiraknam a bohocot ; a clown time az egyik legjobbabb uzemmod, amit nembirok ki vigyorgas nelkul...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2008. szeptember 20. - 13:24:51 » |
|
jaj megijedtem a bohóctól 
grat hozzá hed köv bulira biztos megyek én is engedelmeddel 
szeeep. ha eccer nyilt napot tartasz, nehanyszor kiraknam a bohocot ; a clown time az egyik legjobbabb uzemmod, amit nembirok ki vigyorgas nelkul...
Egy személyes találkozást javasolnék előtte , pl : fórumgyűlés vagy valamilyen egyéb találkozón és ott megbeszéljük. Kimondottan nyílt napot nem szoktam tartani , csak meghívott vendégekkel szoktam bulizni a FlipperFarmon. De szívesen látok mindenkit előzetes bemutatkozás után.
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2008. szeptember 20. - 15:10:08 » |
|
Egy személyes találkozást javasolnék előtte , pl : fórumgyűlés vagy valamilyen egyéb találkozón és ott megbeszéljük.
Kimondottan nyílt napot nem szoktam tartani , csak meghívott vendégekkel szoktam bulizni a FlipperFarmon. De szívesen látok mindenkit előzetes bemutatkozás után.
rajtam nem mulik, ha van info, hogy mikor es hol van nyilvanos osszeroffenes, igyekszem ottlenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atee
Extra Ball
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2009. február 07. - 18:04:45 » |
|
Hurry hurry hurry.  Hozzám is beköltözött egy példány. 
|
|
|
Naplózva
|
Rocky (Gottlieb 1982)
|
|
|
HEAD
Egyesületi Tag
Special
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2009. február 07. - 19:11:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LET THERE BE PINBALL !
|
|
|
hokuszpk
Guest
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2009. február 07. - 23:55:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atee
Extra Ball
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2009. február 08. - 09:17:20 » |
|
Hurry hurry hurry. Hozzám is beköltözött egy példány. 
mikor lesz az avato ? kiprobalnam, minden muxik-e rajta 
Egyszer biztos összehozok valami partyt én is ha meg lesz rendesen csinálva a lakás. Remélem idén el tudjuk majd kezdeni az átalakítást, felújítást.
|
|
|
Naplózva
|
Rocky (Gottlieb 1982)
|
|
|
NONO
Egyesületi Tag
Extra Ball is lit
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2012. április 09. - 08:09:57 » |
|
Elkészült a Hurricane flipperem videója is a gép saját zenéivel. http://youtu.be/Rc_mUO2tJFk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Joker
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2012. április 09. - 16:15:50 » |
|
A kutty a Jackpot 
|
|
|
Naplózva
|
Bally - Pool Sharks, Williams - STTNG, Williams - StarWars Episode 1 - Revenge From Mars, Bally - Corvette, Bally - World Cup Soccer, Williams - Getaway
|
|
|
|